Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  50€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • NH Carlton Amsterdam
  From156€Yömaksu

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2528 reviewsBased on 2528 reviews

  Loistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kelluvan kukkatorin vieressä ja kävelymatkan päässä kaikista Amsterdamin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Valoisasta, tyylikkäästä hotellista on kävelymatka Rembrandtin aukiolle, Mun-tornille ja kuuluisalle punaisten lyhtyjen alueelle. Vieraat pääsevät nauttimaan italialaisista herkuista ja kahvista Girasole-bistrossa tai tilaamaan herkut oman huoneen rauhaan huonepalvelusta. Kokouskäyttöön ja erilaisia tilaisuuksia varten on kahdeksan huippuvarusteltua tilaa. Vieraat voivat jättää autonsa hotellin pysäköintitiloihin (maksullinen).

  Katso lisää
 • Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre
  From128€Yömaksu

  Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3206 reviewsBased on 3206 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Amsterdamissa, Rembrandtparkin ja A10-kehätien vieressä. Aivan hotellin tuntumassa on Helfrichstraat Admiraal -raitiovaunupysäkki, jolta pääsee suoraan Dam-aukiolle 20 minuutissa. Tämä mukava hotelli tarjoaa vierailleen runsaan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka kattavat varmasti kaiken tyyppisten asiakkaiden tarpeet. Kaikissa huoneissa standard-huoneista perhehuoneisiin on mahdollisuudet kahvin tai teen valmistamiseen sekä taulutelevisiot. Hotellin baari löytyy 17. kerroksesta, josta avautuu huikea näkymä yli kaupungin. Hotellista on asiakkaille kuljetuspalvelu Schipholin lentoasemalle.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  From199€Yömaksu

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 788 reviewsBased on 788 reviews

  Hotellilta on noin 10 minuutin matka Anne Frankin talolle. Dam Squaren aukiolle on vain noin viitisen minuuttia. Van Goghin museoon ja Heinekenin panimoon pääsee raitiovaunulla vartissa. Yksi Amsterdamin vanhimmista kaupunginosista on hotellin oikealla puolella punaisten valojen alueen ja kiinalaiskorttelin varrella. RAI-messukeskukseen on noin 25 minuutin matka raitiovaunulla. Hotelli on osa 19 rakennuksen ryhmää, jotka on rakennettu 1600-luvulla. Ryhmään kuuluu myös 1400-luvulta peräisin oleva kappeli. Hotelli tarjoaa vieraille erittäin vaikuttavan sisääntuloaulan, jossa on korkea katto ja marmoripylväät. Kaikissa ylellisissä huoneissa on kylpyhuone ja korkealaatuiset mukavuudet. Vieraat voivat nauttia Välimeren alueen keittiöiden antimista tyylikkäässä Golden Age -tunnelmassa. Ravintolaa suositellaan sekä Michelinin matkaoppaassa että GaultMillaun oppaassa.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  From311€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1719 reviewsBased on 1719 reviews

  Ylellinen, hienostunut hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamin keskustassa, Damin aukiolla vastapäätä kuninkaanlinnaa. Lähialueilla on runsas ostos- ja viihdetarjonta, eikä historiallinen vanha kaupunki lukuisine kiinnostavine kohteineen ole myöskään kaukana. Hotellissa on erinomaiset tilat ja ensiluokkaiset palvelut miellyttävät tarkintakin asiakasta. Hotelli tarjoaa vaativiakin makuhermoja miellyttäviä herkutteluvaihtoehtoja erilaisissa ympäristöissä, rennosta kahvikupillisesta ulkoterassilla aina hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja. Työmatkailijat voivat myös hyödyntää erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Hyvin varustellut, modernit huoneet takaavat vieraille hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • NH City Centre
  From178€Yömaksu

  NH City Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1073 reviewsBased on 1073 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, Singelin kanaalin rannalla. Kelluvat kukkamarkkinat, Dam-aukio ja hyvät ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Julkisilla liikennevälineillä on yhteydet lukuisten nähtävyyksien luo. Kaikista 209 huoneesta on näkymä Amsterdamin keskustaan tai Singelin kanaalille, ja vieraat pääsevät nauttimaan myös hotellin talvipuutarhan rauhasta. Liikematkailijoiden käytössä on tyylikäs kokoushuone ja tärkeimpiin liike-elämän keskuksiin, kuten RAI-messukeskukseen ja World Trade Centeriin, on hyvät raitiovaunuyhteydet.

  Katso lisää
 • Omega Hotel
  From126€Yömaksu

  Omega Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 101 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 262 reviewsBased on 262 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 32 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 17 kahden hengen huoneet ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  From205€Yömaksu

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 499 reviewsBased on 499 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1883. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 81 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Amrâth Amsterdam
  From183€Yömaksu

  Grand Hotel Amrâth Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Prins hendrikkade 108 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3984 reviewsBased on 3984 reviews

  Hotelli sijaitsee Hollannin pääkaupungin kuuluisien kanaalien vieressä. Erinomainen ja ylellinen hotelli voi ylpeillä keskeisellä sijainnillaan lähes kaupungin ytimessä. Hotellissa sekoittuvat onnistuneesti upeat Art Nouveau -elementit ja modernit, ensiluokkaiset tilat ja palvelut. Päärautatieasema on vain viiden minuutin päässä. Damin aukio kuninkaanlinnoineen ja Madame Tussaudin museoineen on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rembrandtpleinin aukio lukuisine ravintoloineen, kahviloineen ja baareineen on myös kävelyetäisyydellä. Hotelli tarjoaa erinomaisen tukikohdan tähän upeaan kaupunkiin tutustumiseen.

  Katso lisää
 • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  From209€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7174 reviewsBased on 7174 reviews

  Upea hotelli sijaitsee aivan päärautatieaseman ja historiallisen kaupunginkeskustan vieressä. Modernin rakennuksen arkkitehtuurin tunnusomaiset piirteet ovat avoimuus ja monipuolisuus. Suuret, katosta lattiaan ulottuvat ikkunat koristavat jokaista vierashuonetta, kokoustilaa sekä kaikkia hotellin baareja ja ravintoloita, tuoden hotelliin runsaasti päivänvaloa ja mahdollistaen uskomattomat kaupunkinäkymät. Hotellin monet ulkoalueet, kuten rantaterassit, sisäpiha ja yksityiset kattoterassit, tarjoavat vieraille mahdollisuuden nauttia kaupungin rauhasta hotellin levollisessa ilmapiirissä. Hotellin huoneiden ja sviittien lukuisat mukavuudet, kuten säädeltävä ilmastointi ja minijääkaappi, takaavat miellyttävän majoituksen. Maksuton nopea Internet-yhteys ja Wi-Fi ovat käytettävissä kaikkialla hotellissa. Hotellin aamiaista ja lounasta tarjoileva pääravintola tarjoaa kansainvälistä ruokaa paikallisilla mauilla höystettynä.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  From174€Yömaksu

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Nieuwezijdskolk 19 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3515 reviewsBased on 3515 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1996. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 239 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 224 kahden hengen huoneet ja 3 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  154  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews