Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  25€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  From173€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3103 reviewsBased on 3103 reviews

  Ylellinen, hienostunut hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamin keskustassa, Damin aukiolla vastapäätä kuninkaanlinnaa. Lähialueilla on runsas ostos- ja viihdetarjonta, eikä historiallinen vanha kaupunki lukuisine kiinnostavine kohteineen ole myöskään kaukana. Hotellissa on erinomaiset tilat ja ensiluokkaiset palvelut miellyttävät tarkintakin asiakasta. Hotelli tarjoaa vaativiakin makuhermoja miellyttäviä herkutteluvaihtoehtoja erilaisissa ympäristöissä, rennosta kahvikupillisesta ulkoterassilla aina hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja. Työmatkailijat voivat myös hyödyntää erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Hyvin varustellut, modernit huoneet takaavat vieraille hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Schiller
  From109€Yömaksu

  NH Amsterdam SchillerstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Rembrandtplein 26 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1880 reviewsBased on 1880 reviews

  Tämä Rembrandtin aukiolla, Amsterdamin sydämessä, sijaitseva viehättävä ja nykyaikainen hotelli toimii vaikuttavassa rakennuksessa, jota leimaavat maalauksin koristellut ikkunat, tummat puukalusteet ja art deco -koristeet. Vierashuoneet ovat tilavia ja nykyaikaisia. Jokaisessa huoneessa on Friedrich Schillerin taideteos, jota huoneen hillityt sävyt korostavat, sekä maksuton Wi-Fi-yhteys ja useita erilaisia tyynyjä. Vieraat voivat nauttia noutopöytäaamiaista sekä maistella ranskalaisia ja hollantilaisia kauden makuja hotellin omassa ravintolassa. Liikematkustajilla on käytettävissään kolme neuvotteluhuonetta, joissa on ruokatarjoilu ja joista on näkymät Rembrandtin aukiolle. Hotellissa on myös ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, huonepalvelu ja kätevä pyörävuokraus, josta saat käyttöösi amsterdamilaisten suosikkikulkuneuvon. Tämä hotelli on ihanteellinen tukikohta niin liikematkustajille kuin lomailijoillekin.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Centre
  From106€Yömaksu

  NH Amsterdam CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3207 reviewsBased on 3207 reviews

  Mahtava hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Leidespleinia, ei kovin kaukana Singelgrachtista. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähistöllä on myös useita nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, samoin useat ostoskadut ja kukkatorit. Hotelli on rakennettu vuonna 1928 perinteiseen amsterdamilaistyyliin. Sen 242 huonetta sijaitsevat 7 kerroksessa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja varusteluun kuuluvat muun muassa satelliitti-/kaapelitelevisio ja ilmastointi. Rentoutumista kaipaaville vieraille hotelli tarjoaa saunatilat ja ammattimaiset hierontapalvelut.

  Katso lisää
 • NH City Centre
  From112€Yömaksu

  NH City CentrestarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1811 reviewsBased on 1811 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, Singelin kanaalin rannalla. Kelluvat kukkamarkkinat, Dam-aukio ja hyvät ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Julkisilla liikennevälineillä on yhteydet lukuisten nähtävyyksien luo. Kaikista 209 huoneesta on näkymä Amsterdamin keskustaan tai Singelin kanaalille, ja vieraat pääsevät nauttimaan myös hotellin talvipuutarhan rauhasta. Liikematkailijoiden käytössä on tyylikäs kokoushuone ja tärkeimpiin liike-elämän keskuksiin, kuten RAI-messukeskukseen ja World Trade Centeriin, on hyvät raitiovaunuyhteydet.

  Katso lisää
 • Eden Hotel Amsterdam
  From113€Yömaksu

  Eden Hotel AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Amstel 144 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3563 reviewsBased on 3563 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Alankomaiden pääkaupungin Amsterdamin ytimessä, Amstel-joen varrella, ja aivan lyhyen matkan päässä Rembrandt-aukiosta. Muita hotellin läheltä löytyviä nähtävyyksiä ovat Rembrandt-museo, kelluva kukkatori, Stopera-rakennuskompleksi ja valokuvamuseo. Kalverstraat- ja Leidsestraat-ostoskadut ovat molemmat kävelymatkan päässä, samoin kuninkaallinen palatsi.

  Katso lisää
 • Central Park Hotel
  From45€Yömaksu

  Central Park Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Waldeck pyrmontlaan 9 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 587 reviewsBased on 587 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. Majoituspaikka koostuu yhteensä 42 makuuhuoneesta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel Amsterdam American
  From200€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3889 reviewsBased on 3889 reviews

  Hotelli löytyy aivan Amsterdamin ytimestä, historiallisen kanaalialueen reunasta, suositulta Leidseplein-aukiolta. Tässä tyylikkäässä historiallisessa hotellissa modernit vierashuoneet ja tilat yhdistyvät onnistuneesti rakennuksen upeaan jugendtyyliin. Leidseplein-aukiolla ja heti sen välittömässä läheisyydessä on runsaasti ravintoloita, kahviloita, baareja, pubeja ja teattereita. Amsterdamin kolme merkittävintä museota, Rijksmuseum, Van Gogh Museum ja Stedelijk Museum, sijaitsevat kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellilta ja ihastuttava Vondelpark löytyy vieläkin lähempää.

  Katso lisää
 • Hotel Beethoven Amsterdam
  From77€Yömaksu

  Hotel Beethoven Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 571 reviewsBased on 571 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Amsterdam. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 52. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2015. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kimpton De Witt Hotel
  From113€Yömaksu

  Kimpton De Witt HotelstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , nieuwezijds voorburgwal 5 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1389 reviewsBased on 1389 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Amsterdam. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 274 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1987. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän hotelliin. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja.

  Katso lisää
 • The ED Amsterdam
  From106€Yömaksu

  The ED AmsterdamstarsGreenProgram Icon

  Amsterdamin, Amsterdam , Nassaukade 387-390 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11 reviewsBased on 11 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Amsterdam. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituksessa on 71 mukavaa majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2019. Matkailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  203  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews