Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  64€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • Europa '92
  From138€Yömaksu

  Europa '92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 329 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 713 reviewsBased on 713 reviews

  Lähin vieraden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Hotellissa on yhteensä 47 mukavaa makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2003. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Majoituspaikan suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Omega Hotel
  From112€Yömaksu

  Omega Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 103 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 277 reviewsBased on 277 reviews

  1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 32 huoneesta. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Amsterdam Tropen
  From204€Yömaksu

  Amsterdam Tropenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Linnaeusstraat 2c - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 907 reviewsBased on 907 reviews

  80 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • CC Hotel
  From192€Yömaksu

  CC Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Warmoesstraat 42 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1396 reviewsBased on 1396 reviews

  Boutiquehotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Dam-aukiolla. Se on mahtavat tukikohta kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustumiseen. Kävelymatkan päässä hotellilta on lukuisia erilaisia kahviloita, kauppoja ja ravintoloita. Punaisten lyhtyjen alue ja coffee shopit ovat vain muutaman askeleen päässä. Päärautatieasemalle on matkaa noin 500 metriä ja Amsterdamin Schipholin lentoasemalle noin 10 km.

  Katso lisää
 • Estherea
  From335€Yömaksu

  Esthereastars

  Amsterdamin, Amsterdam , Singel 303-309 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4131 reviewsBased on 4131 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 71 majoitustilasta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1700. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Hampshire Hotel Beethoven
  From139€Yömaksu

  Hampshire Hotel Beethovenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Beethovenstraat 43 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 484 reviewsBased on 484 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Hotellissa on 52 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2015. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • WestCord Art Hotel Amsterdam4
  From195€Yömaksu

  WestCord Art Hotel Amsterdam4stars

  Amsterdamin, Amsterdam , Spaarndammerdijk 302 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2855 reviewsBased on 2855 reviews

  Hotelli sijaitsee 1,5 km Westerparkista, josta löytyy paljon ravintoloita ja kulttuuritoimintaa. Myös Westpoortin yrityspuisto on hotellin läheisyydessä. Hempointin linja-autoasema on hotellia vastapäätä ja tarjoaa suorat yhteydet kaupungin keskustaan viidessä minuutissa. Kaupungin keskustaan on matkaa kaksi kilometriä, ja Schipholin lentokentälle ajaa 20 minuutissa.Hotelli on Amsterdamin historiallisen keskustan reunalla. Kaupungin keskustaan pääsee vartin kävelymatkan jälkeen Westerparkin läpi. Vieraat voivat käyttää hotellin ulkouima-allasta ja maksutonta Wi-Fi-yhteyttä koko hotellin tiloissa. Hotellissa on myös pysäköintialue.Moderneissa huoneissa on ilmastointi, LCD-televisio ja Nespresso-kahvinkeitin. Kaikkien mukavien huoneiden vuoteiden yläpuolelle on ripustettu taideteoksia. Kylpyhuoneissa on erittäin syvä amme tai sadesuihku.Hotellirakennus sisältää ainutlaatuisen kokoelman kuuluisan hollantilaisen taiteilija Herman Broodin teoksia. Hotellin terassibaarista on hyvät näkymät vehreisiin puistoihin. ART Brasserie -ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista à la carte -listalta. Hotellilta voi vuokrata polkupyöriä.Westerpark on erinomainen vaihtoehto shoppailusta, kävelemisestä ja pyöräilystä kiinnostuneille matkustajille.

  Katso lisää
 • Hotel City Garden Amsterdam
  From177€Yömaksu

  Hotel City Garden Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , P.c. hooftstraat 162 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 762 reviewsBased on 762 reviews

  800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituksessa on 73 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Boutique Hotel Notting Hill
  From180€Yömaksu

  Boutique Hotel Notting Hillstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Westeinde 26 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1045 reviewsBased on 1045 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotellissa on 67 mukavaa majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Amsterdam Centre
  From251€Yömaksu

  Inntel Hotels Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Nieuwezijdskolk 19 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3646 reviewsBased on 3646 reviews

  Majoituksessa on yhteensä 239 mukavaa huonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Matkailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  177  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews