Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  64€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  From294€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1370 reviewsBased on 1370 reviews

  Ylellinen, hienostunut hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamin keskustassa, Damin aukiolla vastapäätä kuninkaanlinnaa. Lähialueilla on runsas ostos- ja viihdetarjonta, eikä historiallinen vanha kaupunki lukuisine kiinnostavine kohteineen ole myöskään kaukana. Hotellissa on erinomaiset tilat ja ensiluokkaiset palvelut miellyttävät tarkintakin asiakasta. Hotelli tarjoaa vaativiakin makuhermoja miellyttäviä herkutteluvaihtoehtoja erilaisissa ympäristöissä, rennosta kahvikupillisesta ulkoterassilla aina hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja. Työmatkailijat voivat myös hyödyntää erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Hyvin varustellut, modernit huoneet takaavat vieraille hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • Europa 92
  From168€Yömaksu

  Europa 92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 266 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 646 reviewsBased on 646 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1937. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 47 huonetta. Tilat käsittävät 8 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Omega Hotel
  From200€Yömaksu

  Omega Hotelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Jacob obrechtstraat 31-33 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 101 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 231 reviewsBased on 231 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 32 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 17 kahden hengen huoneet ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
  From284€Yömaksu

  NH Collection Amsterdam Barbizon Palacestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Prins hendrikkade 59-72 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 588 reviewsBased on 588 reviews

  Hotellilta on noin 10 minuutin matka Anne Frankin talolle. Dam Squaren aukiolle on vain noin viitisen minuuttia. Van Goghin museoon ja Heinekenin panimoon pääsee raitiovaunulla vartissa. Yksi Amsterdamin vanhimmista kaupunginosista on hotellin oikealla puolella punaisten valojen alueen ja kiinalaiskorttelin varrella. RAI-messukeskukseen on noin 25 minuutin matka raitiovaunulla. Hotelli on osa 19 rakennuksen ryhmää, jotka on rakennettu 1600-luvulla. Ryhmään kuuluu myös 1400-luvulta peräisin oleva kappeli. Hotelli tarjoaa vieraille erittäin vaikuttavan sisääntuloaulan, jossa on korkea katto ja marmoripylväät. Kaikissa ylellisissä huoneissa on kylpyhuone ja korkealaatuiset mukavuudet. Vieraat voivat nauttia Välimeren alueen keittiöiden antimista tyylikkäässä Golden Age -tunnelmassa. Ravintolaa suositellaan sekä Michelinin matkaoppaassa että GaultMillaun oppaassa.

  Katso lisää
 • NH Carlton Amsterdam
  From217€Yömaksu

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2383 reviewsBased on 2383 reviews

  Loistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kelluvan kukkatorin vieressä ja kävelymatkan päässä kaikista Amsterdamin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Valoisasta, tyylikkäästä hotellista on kävelymatka Rembrandtin aukiolle, Mun-tornille ja kuuluisalle punaisten lyhtyjen alueelle. Vieraat pääsevät nauttimaan italialaisista herkuista ja kahvista Girasole-bistrossa tai tilaamaan herkut oman huoneen rauhaan huonepalvelusta. Kokouskäyttöön ja erilaisia tilaisuuksia varten on kahdeksan huippuvarusteltua tilaa. Vieraat voivat jättää autonsa hotellin pysäköintitiloihin (maksullinen).

  Katso lisää
 • NH City Centre
  From261€Yömaksu

  NH City Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Spuistraat 288-292 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 846 reviewsBased on 846 reviews

  Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, Singelin kanaalin rannalla. Kelluvat kukkamarkkinat, Dam-aukio ja hyvät ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Julkisilla liikennevälineillä on yhteydet lukuisten nähtävyyksien luo. Kaikista 209 huoneesta on näkymä Amsterdamin keskustaan tai Singelin kanaalille, ja vieraat pääsevät nauttimaan myös hotellin talvipuutarhan rauhasta. Liikematkailijoiden käytössä on tyylikäs kokoushuone ja tärkeimpiin liike-elämän keskuksiin, kuten RAI-messukeskukseen ja World Trade Centeriin, on hyvät raitiovaunuyhteydet.

  Katso lisää
 • Amstel Botel
  From64€Yömaksu

  Amstel Botelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 136 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1813 reviewsBased on 1813 reviews

  Ainutlaatuinen kelluva hotelli, Amsterdamin keskustassa Ij-joella sijaitseva laivahotelli, joka on entisen NDSM-sataman vieressä ja lähellä useita nähtävyyksiä. Keskusasemalle on ilmainen lauttayhteys, ja sieltä pääsee edelleen suoralla yhteydellä Schipholin kansainväliselle lentoasemalle. Savuttomassa hotellissa on baari, jossa voi pelata biljardia ja dartsia, ja pyörän- ja autonvuokrausmahdollisuus.

  Katso lisää
 • Leonardo Hotel Amsterdam City Center
  From152€Yömaksu

  Leonardo Hotel Amsterdam City Centerstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Tesselschadestraat 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 46 reviewsBased on 46 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 102 huonetta. Toimitilat muodostuvat 4 yhden hengen huoneet ja 78 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Zuid
  From121€Yömaksu

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1234 reviewsBased on 1234 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 213 huonetta. Tilat käsittävät 210 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  From145€Yömaksu

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3039 reviewsBased on 3039 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Amsterdamissa, Rembrandtparkin ja A10-kehätien vieressä. Aivan hotellin tuntumassa on Helfrichstraat Admiraal -raitiovaunupysäkki, jolta pääsee suoraan Dam-aukiolle 20 minuutissa. Tämä mukava hotelli tarjoaa vierailleen runsaan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka kattavat varmasti kaiken tyyppisten asiakkaiden tarpeet. Kaikissa huoneissa standard-huoneista perhehuoneisiin on mahdollisuudet kahvin tai teen valmistamiseen sekä taulutelevisiot. Hotellin baari löytyy 17. kerroksesta, josta avautuu huikea näkymä yli kaupungin. Hotellista on asiakkaille kuljetuspalvelu Schipholin lentoasemalle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  148  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews