Hotelleja kohteessa Amsterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Amsterdam

AmsterdamFrom  58€

Tarjoushotellit Amsterdam

 • NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
  From240€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1370 reviewsBased on 1370 reviews

  Ylellinen, hienostunut hotelli sijaitsee upealla paikalla Amsterdamin keskustassa, Damin aukiolla vastapäätä kuninkaanlinnaa. Lähialueilla on runsas ostos- ja viihdetarjonta, eikä historiallinen vanha kaupunki lukuisine kiinnostavine kohteineen ole myöskään kaukana. Hotellissa on erinomaiset tilat ja ensiluokkaiset palvelut miellyttävät tarkintakin asiakasta. Hotelli tarjoaa vaativiakin makuhermoja miellyttäviä herkutteluvaihtoehtoja erilaisissa ympäristöissä, rennosta kahvikupillisesta ulkoterassilla aina hotellin ravintolaan, jossa tarjolla on paikallisia herkkuja. Työmatkailijat voivat myös hyödyntää erilaisia kokous- ja juhlatiloja. Hyvin varustellut, modernit huoneet takaavat vieraille hyvät yöunet.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Centre
  From169€Yömaksu

  NH Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Stadhouderskade 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2533 reviewsBased on 2533 reviews

  Mahtava hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Leidespleinia, ei kovin kaukana Singelgrachtista. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lähistöllä on myös useita nähtävyyksiä, kuten kuninkaanlinna, samoin useat ostoskadut ja kukkatorit. Hotelli on rakennettu vuonna 1928 perinteiseen amsterdamilaistyyliin. Sen 242 huonetta sijaitsevat 7 kerroksessa. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja varusteluun kuuluvat muun muassa satelliitti-/kaapelitelevisio ja ilmastointi. Rentoutumista kaipaaville vieraille hotelli tarjoaa saunatilat ja ammattimaiset hierontapalvelut.

  Katso lisää
 • Amstel Botel
  From107€Yömaksu

  Amstel Botelstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Botel bv ndsm-pier 3 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 134 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1813 reviewsBased on 1813 reviews

  Ainutlaatuinen kelluva hotelli, Amsterdamin keskustassa Ij-joella sijaitseva laivahotelli, joka on entisen NDSM-sataman vieressä ja lähellä useita nähtävyyksiä. Keskusasemalle on ilmainen lauttayhteys, ja sieltä pääsee edelleen suoralla yhteydellä Schipholin kansainväliselle lentoasemalle. Savuttomassa hotellissa on baari, jossa voi pelata biljardia ja dartsia, ja pyörän- ja autonvuokrausmahdollisuus.

  Katso lisää
 • Europa 92
  From115€Yömaksu

  Europa 92stars

  Amsterdamin, Amsterdam , 1e constantijn huygensstraat 103-107 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 253 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 646 reviewsBased on 646 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1937. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 47 huonetta. Tilat käsittävät 8 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Ramada Apollo Amsterdam Centre
  From209€Yömaksu

  Ramada Apollo Amsterdam Centrestars

  Amsterdamin, Amsterdam , Staalmeesterslaan 410 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3039 reviewsBased on 3039 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Amsterdamissa, Rembrandtparkin ja A10-kehätien vieressä. Aivan hotellin tuntumassa on Helfrichstraat Admiraal -raitiovaunupysäkki, jolta pääsee suoraan Dam-aukiolle 20 minuutissa. Tämä mukava hotelli tarjoaa vierailleen runsaan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka kattavat varmasti kaiken tyyppisten asiakkaiden tarpeet. Kaikissa huoneissa standard-huoneista perhehuoneisiin on mahdollisuudet kahvin tai teen valmistamiseen sekä taulutelevisiot. Hotellin baari löytyy 17. kerroksesta, josta avautuu huikea näkymä yli kaupungin. Hotellista on asiakkaille kuljetuspalvelu Schipholin lentoasemalle.

  Katso lisää
 • NH Carlton Amsterdam
  From183€Yömaksu

  NH Carlton Amsterdamstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Vijzelstraat 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2383 reviewsBased on 2383 reviews

  Loistohotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan kelluvan kukkatorin vieressä ja kävelymatkan päässä kaikista Amsterdamin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Valoisasta, tyylikkäästä hotellista on kävelymatka Rembrandtin aukiolle, Mun-tornille ja kuuluisalle punaisten lyhtyjen alueelle. Vieraat pääsevät nauttimaan italialaisista herkuista ja kahvista Girasole-bistrossa tai tilaamaan herkut oman huoneen rauhaan huonepalvelusta. Kokouskäyttöön ja erilaisia tilaisuuksia varten on kahdeksan huippuvarusteltua tilaa. Vieraat voivat jättää autonsa hotellin pysäköintitiloihin (maksullinen).

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Zuid
  From114€Yömaksu

  NH Amsterdam Zuidstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Van leijenberglaan 221 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1234 reviewsBased on 1234 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 213 huonetta. Tilat käsittävät 210 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • NH Amsterdam Caransa
  From191€Yömaksu

  NH Amsterdam Caransastars

  Amsterdamin, Amsterdam , Rembrandtplein 19 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 945 reviewsBased on 945 reviews

  Tämä moderni hotelli sijaitsee aivan Amsterdamin ydinkeskustassa, heti Rembrandtplein-aukion takana, kaupungin vilkkaan yöelämän keskiössä. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten kuuluisa Kukkatori, Anne Frankin kotitalo, Heinekenin panimo, Damplein-aukio ja RAI-konferenssikeskus, löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä. Hotellin ympäristössä on runsaasti baareja ja yökerhoja.Valoisien hotellihuoneiden sisustuksessa on käytetty hillittyjä, viehättäviä värejä. Huoneiden varustukseen kuuluvat Internet-yhteys, taulutelevisio satelliittikanavin ja äänieristetyt ikkunat. Liikematkailijat arvostavat varmasti aulan ja kokoustilojen ilmaista WIFI-yhteyttä. Vieraat voivat nauttia luonasta ja illallista viereisen sisarhotellin ravintolassa. Hotellissa on aulabaari ja kattoterassilta voi ihailla Rembrandtplein-aukiolle avautuvaa näkymää. Muita palveluja on lentokenttäkuljetus. Erinomainen valinta niin liike- kuin lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • NH Collection Amsterdam Doelen
  From253€Yömaksu

  NH Collection Amsterdam Doelenstars

  Amsterdamin, Amsterdam , Nieuwe doelenstraat 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1883. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 81 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn.

  Katso lisää
 • Hampshire Hotel - Eden Amsterdam
  From190€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 56 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2754 reviewsBased on 2754 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1967. Hotelli saneerattiin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 218 huonetta. Tilat käsittävät 27 yhden hengen huoneet, 183 kahden hengen huoneet ja 8 huoneistot. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  143  Hotelleja kohteessa Amsterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  15
 

Tietoja kohteesta Amsterdam

  Amsterdam, located in the province of North Holland, is the capital of the Netherlands. It is the country's largest city and it is of great importance economically and culturally. The city is the most populous area of the great Dutch conurbation known as Randstad. Amsterdam is known for its splendid canals and its wonderful 16th and 17th century architecture. The city also has some fine museums where you can see works by great artists such as Rembrandt and van Gogh. And so if you like cultural activities then you shouldn't miss the Rijksmuseum, which has a major collection of artworks, including many by important local artists from the 17th century. Another very popular museum is dedicated to one of the world's most famous artists, Vincent van Gogh. Another must is the Rembrandthuis Museum, located in the house where Rembrandt lived and where he painted some of his most celebrated paintings. Amsterdam has a lively nightlife and a wealth of night clubs, bars and restaurants for all tastes. It is a very liberal, tolerant city and a major social and cultural centre.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Amsterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews