Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  51€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Hilton Rotterdam
  From166€Yömaksu

  Hilton Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1963. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 254 huonetta. Tilat käsittävät 41 yhden hengen huoneet, 95 kahden hengen huoneet ja 30 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Rotterdam-Central Station
  From134€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 214 huonetta. Tilat käsittävät 121 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Nhow Rotterdam
  From126€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1708 reviewsBased on 1708 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 278 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From109€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1205 reviewsBased on 1205 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Majoitustilaa on yhteensä 215 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 113 kahden hengen huoneet ja 21 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Ibis Rotterdam City Centre
  From107€Yömaksu

  Ibis Rotterdam City Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Wijnhaven 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 844 reviewsBased on 844 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 139 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Capelle
  From73€Yömaksu

  NH Capellestars

  Rotterdam, Rotterdam , barbizonlaan 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 545 reviewsBased on 545 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Hotelli koostuu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • EuroHotel
  From74€Yömaksu

  EuroHotelstars

  Rotterdam, Rotterdam , Baan 14-20 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1999. Majoitustilaa on yhteensä 55 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 40 kahden hengen huoneet, 2 sviitit ja 7 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Alexander
  From57€Yömaksu
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 216 reviewsBased on 216 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Toimitilat muodostuvat 105 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Zuid
  From71€Yömaksu

  Bastion Hotel Rotterdam Zuidstars

  Rotterdam, Rotterdam , Drieanssteeweg, hoek groene kruisweg 5 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 80 huonetta. Tilat käsittävät 80 yhden hengen huoneet ja 80 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Campanile Rotterdam Oost
  From61€Yömaksu

  Campanile Rotterdam Ooststars

  Rotterdam, Rotterdam , Koningslaan 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 1 laajennuksineen. Rakennus koostuu yhdestä pääkerrostasosta. Laajennusosassa on 3 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 47 huonetta. Tilat käsittävät 47 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  40  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä