Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  54€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Grand Hotel Central
  From64€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 425 reviewsBased on 425 reviews

  Huoneiden kokonaismäärä on 64. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Lisäpalveluna matkailijat voivat käyttää autotallitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hilton Rotterdam
  From166€Yömaksu

  Hilton Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 254 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2013. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Milano
  From94€Yömaksu

  Milanostars

  Rotterdam, Rotterdam , ´s-gravendijkwal 7b - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 155 reviewsBased on 155 reviews

  Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 25 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • World Hotel Wings
  From66€Yömaksu

  World Hotel Wingsstars

  Rotterdam, Rotterdam , Rotterdam airportplein 55 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 193 reviewsBased on 193 reviews

  7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoitusliike on 22. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 142 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän hotelliin. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Van Walsum
  From98€Yömaksu

  Van Walsumstars

  Rotterdam, Rotterdam , Mathenesserlaan 199-201 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 288 reviewsBased on 288 reviews

  Majoitustilojen kokonaismäärä on 28. Tilat sijaitsevat vuodelta 1895 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2007. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Campanile Rotterdam Oost
  From55€Yömaksu

  Campanile Rotterdam Ooststars

  Rotterdam, Rotterdam , Koningslaan 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 93 reviewsBased on 93 reviews

  8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 47 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1991. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  From115€Yömaksu

  Bilderberg Parkhotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Westersingel 70 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1301 reviewsBased on 1301 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 189 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1922. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Inntel Hotels Rotterdam Centre
  From119€Yömaksu

  Inntel Hotels Rotterdam Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Leuvehaven 80 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1186 reviewsBased on 1186 reviews

  800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 2 kilometrin matka. Hotelli on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. 263 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2006. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • easyHotel Rotterdam City Centre
  From65€Yömaksu

  easyHotel Rotterdam City Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Westblaak 67 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 446 reviewsBased on 446 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 107 makuuhuonetta. Hotelli on vuodelta 2013. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Tulip Inn Leiderdorp
  From95€Yömaksu

  Tulip Inn Leiderdorpstars

  Rotterdam, Rotterdam , Persant snoepweg 2-4 2-4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 121 reviewsBased on 121 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 60 viihtyisää huonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  37  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä