Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  51€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Nhow Rotterdam
  From116€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1642 reviewsBased on 1642 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 278 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From86€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1171 reviewsBased on 1171 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Majoitustilaa on yhteensä 215 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 113 kahden hengen huoneet ja 21 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hilton Rotterdam
  From166€Yömaksu

  Hilton Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1963. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 254 huonetta. Tilat käsittävät 41 yhden hengen huoneet, 95 kahden hengen huoneet ja 30 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Express Rotterdam-Central Station
  From109€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 904 reviewsBased on 904 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 214 huonetta. Tilat käsittävät 121 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Ibis Rotterdam City Centre
  From79€Yömaksu

  Ibis Rotterdam City Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Wijnhaven 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 819 reviewsBased on 819 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 139 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Capelle
  From74€Yömaksu

  NH Capellestars

  Rotterdam, Rotterdam , barbizonlaan 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 528 reviewsBased on 528 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Hotelli koostuu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Zuid
  From60€Yömaksu

  Bastion Hotel Rotterdam Zuidstars

  Rotterdam, Rotterdam , Drieanssteeweg, hoek groene kruisweg 5 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 172 reviewsBased on 172 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 80 huonetta. Tilat käsittävät 80 yhden hengen huoneet ja 80 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Alexander
  From60€Yömaksu
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 210 reviewsBased on 210 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Toimitilat muodostuvat 105 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Hampshire Hotel Savoy Rotterdam
  From89€Yömaksu

  Hampshire Hotel Savoy Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Hoogstraat 81 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1146 reviewsBased on 1146 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1961. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 94 huonetta. Tilat käsittävät 94 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From60€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 406 reviewsBased on 406 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 64 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  36  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä