Hotelleja kohteessa Rotterdam

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Rotterdam

RotterdamFrom  53€

Tarjoushotellit Rotterdam

 • Nhow Rotterdam
  From140€Yömaksu

  Nhow Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Wilhelminakade 137 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1479 reviewsBased on 1479 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 278 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • NH Atlanta Rotterdam
  From128€Yömaksu

  NH Atlanta Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Aert van nesstraat 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1080 reviewsBased on 1080 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1930. Majoitustilaa on yhteensä 215 huonetta. Tilat käsittävät 9 yhden hengen huoneet, 113 kahden hengen huoneet ja 21 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • NH Capelle
  From77€Yömaksu

  NH Capellestars

  Rotterdam, Rotterdam , barbizonlaan 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1987. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Hotelli koostuu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Ibis Rotterdam City Centre
  From79€Yömaksu

  Ibis Rotterdam City Centrestars

  Rotterdam, Rotterdam , Wijnhaven 12 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 731 reviewsBased on 731 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 139 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Bilderberg Parkhotel Rotterdam
  From117€Yömaksu

  Bilderberg Parkhotel RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Westersingel 70 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1093 reviewsBased on 1093 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1922. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 14 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 189 huonetta. Tilat käsittävät 24 yhden hengen huoneet, 64 kahden hengen huoneet, 3 sviitit, 39 toimistohuoneet ja 62 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pysäköintialue on vartioitu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Bastion Hotel Rotterdam Zuid
  From71€Yömaksu

  Bastion Hotel Rotterdam Zuidstars

  Rotterdam, Rotterdam , Drieanssteeweg, hoek groene kruisweg 5 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 153 reviewsBased on 153 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1992. Majoitustilaa on yhteensä 80 huonetta. Tilat käsittävät 80 yhden hengen huoneet ja 80 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Hampshire Hotel Savoy Rotterdam
  From98€Yömaksu

  Hampshire Hotel Savoy Rotterdamstars

  Rotterdam, Rotterdam , Hoogstraat 81 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1059 reviewsBased on 1059 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1961. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 94 huonetta. Tilat käsittävät 94 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Hilton Rotterdam
  From177€Yömaksu

  Hilton RotterdamstarsGreenProgram Icon

  Rotterdam, Rotterdam , Weena 10 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1386 reviewsBased on 1386 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1963. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 254 huonetta. Tilat käsittävät 41 yhden hengen huoneet, 95 kahden hengen huoneet ja 30 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Grand Hotel Central
  From92€Yömaksu

  Grand Hotel Centralstars

  Rotterdam, Rotterdam , Kruiskade 12 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 384 reviewsBased on 384 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 64 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • NH Waalwijk
  From89€Yömaksu

  NH Waalwijkstars

  Waalwijk, Rotterdam , Bevrijdingsweg 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 664 reviewsBased on 664 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 120 huonetta. Tilat käsittävät 112 kahden hengen huoneet, 8 junior-sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  30  Hotelleja kohteessa Rotterdam
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Rotterdam

  Rotterdam is a modern city in the Netherlands and it is home to Europoort, one of the world's busiest ports. It is situated on the banks of the Maas river and it is connected to the River Rhine and the North Sea. Rotterdam's attractions include over thirty museums and the old borough of Delfshaven. The historical architecture of buildings such as the Post Office, the City Hall and the Chamber of Commerce contrast with the impressive modern architecture of skyscrapers and ultramodern, spectacular constructions. Don't miss the Weena building, the complex of Cubic Houses, the Erasmus Bridge and the Euromast. It is possible to take a bike tour with a guide around the city; you can also do a guided visit by taking the historical tram that runs in the summer. If you fancy travelling on the Maas River while you enjoy traditional cuisine, take a cruise or one of the modern boats available. The Tropicana complex includes a man-made beach, pools, saunas and fun water attractions. The closest beaches are Hoek van Holland, Rockanje, the one by the Maas River, Hellevoetsluis and Ouddorp. Rotterdam at night, with the lights of its skyscrapers, is an impressive sight, and crossing its three large bridges and visiting this port city you will feel lucky to have chosen this spectacular destination.

Suosituimmat hotellit alueella Rotterdam

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä