Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  26€

Tarjoushotellit Dubai

 • Nassima Royal Hotel
  From74€Yömaksu

  Nassima Royal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Plot 49 sheikh zayed road, trade centre district d - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2008 reviewsBased on 2008 reviews

  Tämä korkealuokkainen, liikematkaajien suosima kaupunkihotelli sijaitsee Sheikh Zayed -kadulla, aivan lumoavan Dubain metropolin sydämessä, keskellä korkeuksiin kohoavia pilvenpiirtäjiä. Hotellilta on kävelymatka World Trade Centre -liikekeskukseen, ja Burj Khalifa löytyy aivan lähistöltä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka. Hotellin vaikuttava lasijulkisivu houkuttelee kävijöitä tutustumaan sen ylellisiin sisätiloihin. Hotellihuoneet on kalustettu tyylikkäästi ja koristeltu ylellisesti ja tarjoavat todellisen keitaan, jossa on hyvä levätä suojassa ulkopuolella vallitsevalta kaupungin hälinältä. Vaikka hotellilla onkin jo valmiiksi maine ensiluokan business-hotellina, sen esimerkillisen toimivat konferenssi- ja kokoustilat tekevät takuuvarmasti vaikutuksen.

  Katso lisää
 • Jannah Marina Bay Suites
  From65€Yömaksu

  Jannah Marina Bay Suitesstars

  Dubai, Dubai , Saba street dubai marina - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 456 reviewsBased on 456 reviews

  Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 115 huonetta. Tilat käsittävät 87 yhden hengen huoneet, 7 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit ja 14 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Ziqoo Hotel Apartments
  From42€Yömaksu

  Ziqoo Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Discovery gardens na - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 105 reviewsBased on 105 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 169 huonetta. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Cassells Al Barsha Hotel
  From38€Yömaksu

  Cassells Al Barsha Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, po box 114400 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 607 reviewsBased on 607 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 312 huonetta. Tilat käsittävät 120 yhden hengen huoneet, 96 kahden hengen huoneet, 60 junior-sviitit ja 36 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Ramada Chelsea Hotel Al Barsha
  From44€Yömaksu

  Ramada Chelsea Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , 23rd street al barsha, al barsha - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 755 reviewsBased on 755 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 299 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Mövenpick Jumeirah Beach
  From278€Yömaksu

  Mövenpick Jumeirah Beachstars

  Jumeirah, Dubai , Jumeirah beach residence, p.o. box 282825 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3096 reviewsBased on 3096 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 294 huonetta. Tilat käsittävät 37 yhden hengen huoneet, 241 kahden hengen huoneet, 14 junior-sviitit, 2 sviitit, 2 huoneet liikuntarajoitteisille ja 145 superior-huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Fraser Suites
  From64€Yömaksu

  Fraser Suitesstars

  Dubai, Dubai , Sidra tower,sheikh zayed rd. po box 502306,media c - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 413 reviewsBased on 413 reviews

  Huoneistohotelli perustettiin vuonna 2010. Huoneistohotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 268 huonetta. Tilat käsittävät 88 yhden hengen huoneet, 44 kahden hengen huoneet, 136 sviitit ja 158 huoneistot. Tämä huoneistohotelli sopii ihanteellisesti perheille ja ryhmille, mutta yhtä hyvin myös pareille ja liikematkustajille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Huoneistohotelli tarjoaa noutopalvelun. Huoneistohotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Huoneistohotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Huoneistohotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Huoneistohotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Armani Hotel Dubai
  From474€Yömaksu

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1726 reviewsBased on 1726 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2010. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 160 huonetta. Tilat käsittävät 160 yhden hengen huoneet, 24 kahden hengen huoneet, 82 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa pyynnöstä lastenhoitopalvelua. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Arabian Courtyard Hotel And Spa
  From101€Yömaksu

  Arabian Courtyard Hotel And Spastars

  Dubai, Dubai , Opposite dubai museum, al fahidi street - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2708 reviewsBased on 2708 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 173 huonetta. Tilat käsittävät 20 junior-sviitit, 3 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin.

  Katso lisää
 • Novotel Deira City Centre
  From75€Yömaksu

  Novotel Deira City CentrestarsGreenProgram Icon

  Dubai, Dubai , 8th str port saeed district front - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1208 reviewsBased on 1208 reviews

  Moderni ja ylellinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Deiran keskustan liike-elämän ja kaupan keskuksessa, vastapäätä City Centre Deira -ostoskeskusta, ja sieltä on hyvät yhteydet kaikkiin kaupungin kiinnostaviin kohteisiin metrolla, jonka asema on vain 2 minuutin matkan päässä. Vieraat voivat valita erityyppisistä huonevaihtoehdoista, jotka ovat kaikki erittäin tilavia ja varustettu modernein mukavuuksin, jotta matka sujuisi mahdollisimman mukavasti ja rentouttavasti. Mukavuuksiin kuuluvat esimerkiksi langaton Internet-yhteys ja ilmastointi. Hotellin erinomaisiin palveluihin ja tiloihin kuuluu myös upea baari, jossa on tarjolla laaja valikoima juomia ja purtavaa nautittavaksi uima-altaan reunalla. Täällä olostaan voivat nauttia niin liike- kuin lomamatkailijat.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  365  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  37
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews