Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  18€

Tarjoushotellit Dubai

 • Atlantis the Palm
  From349€Yömaksu

  Atlantis the Palmstars

  Jumeirah, Dubai , Po box 211222, crescent road, the palm, dubai - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä

  Palm Jumeirahin upealla keinotekoisella saarella sijaitseva hotelli on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Emirates-ostoskeskuksesta ja 25 minuuttia kaupungin keskustasta.Huikaisevaan kokonaisuuteen kuuluu kaksi tornihotellia, jotka yhdistää toisiinsa kaari, ja se on Dubain ensimmäinen aito, kaiken kattava lomakeskus.Aulassa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto sekä useita baareja ja ravintoloita.Vieraille on tarjolla myös huone- ja pesulapalveluita.

  Katso lisää
 • Sofitel Dubai Palm Apartments
  From250€Yömaksu

  Sofitel Dubai Palm Apartmentsstars

  Jumeirah, Dubai , East crescent palm jumeirah - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 302 reviewsBased on 302 reviews

  Upea lomakeskus sijaitsee mahtavalla paikalla, pitkällä hiekkarannalla Palm Jumeirahin itäpuolella. Dubain kansainvälinen lentoasema on noin 40 kilometrin päässä ja lähistöllä on ensiluokkaisia ravintoloita. Hotellin huoneet ovat upea paikka rentoutumiseen nähtävyyksien kiertelyn jälkeen, ja niiden sisustuksen rauhoittavia sävyjä piristävät kirkkaat väripilkut. Huoneista on henkeäsalpaavat näkyvät yli Palmusaarten tai Persianlahden. Hotellin ravintoloiden keittotaidon taso tyydyttää herkkusuita, sillä niissä tarjotaan lukuisia maistuvia ruokalajeja ranskalaisin vivahtein. Hyvinvointialue on täydellinen paikka kehon ja mielen rentoutumiseen, ja hotellin lasten kerho tarjoaa tekemistä perheen pienimmille.

  Katso lisää
 • Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubai
  From86€Yömaksu

  Mövenpick Hotel Apartments Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al ohood street, downtown dubai al ohood - Kartta
   

  Ylellinen hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee aivan rinteiden vieressä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 21. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä. Hotelli koostuu yhteensä 244 majoitustilasta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights
  From119€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Tyylikäs hotelli ensiluokkaisella paikalla Dubaissa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta ja lyhyen matkan päässä Dubain upealta satama-alueelta ja Jumeirah Lake Towers -alueelta. Lähistöllä on laaja valikoima ravintoloita ja baareja. Tyylikäs hotelli sopii erinomaisesti sekä työ- että lomamatkailijoille ja myös pidempiaikaiseen majoitukseen. Sen monipuoliset majoitusvaihtoehdot upeassa 41-kerroksisessa pilvenpiirtäjässä takaavat upeat näkymät yli kaupungin. Hotellin teemaravintolat ja vapaa-ajan mahdollisuudet, kuten ulkouima-allas, johon voi pulahtaa virkistävälle uinnille, ovat vieraiden mieleen. Työmatkailijat voivat käyttää hyödykseen kokoustiloja.

  Katso lisää
 • Emerald Palace Kempinski Dubai
  From304€Yömaksu

  Emerald Palace Kempinski Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Crescent west palm jumeirah - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 813 reviewsBased on 813 reviews

  Kohteessa Jumeirah sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 391 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoitus tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan.

  Katso lisää
 • Signature 1 Hotel Barsha Heights
  From26€Yömaksu

  Signature 1 Hotel Barsha Heightsstars

  Dubai, Dubai , Al thanayah 1 s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 224 reviewsBased on 224 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 306 majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 5 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • The Oberoi Hotel Dubai
  From106€Yömaksu

  The Oberoi Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , The oberoi business bay p.o. box 71847 dubai, uae - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2486 reviewsBased on 2486 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 3. 0 kilometrin päässä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 1. 7 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 252 majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Tässä majoituspaikassa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BWP Hotel Deira
  From25€Yömaksu

  BWP Hotel Deirastars

  Dubai, Dubai , Corner of abu baker al siddique & salah al din rd - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 718 reviewsBased on 718 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 3. 0 kilometrin säteellä majoitusliikkeestä. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta on 8. 6 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 250 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2010. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Matkailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Grandeur
  From25€Yömaksu

  Grandeurstars

  Dubai, Dubai , Pobox 282429,al barsha first,behind mall emirates - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 486 reviewsBased on 486 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä laskettelurinteistä. Vierailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 125 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2008. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa.

  Katso lisää
 • Atana Hotel
  From52€Yömaksu

  Atana Hotelstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights, hessa street, al thanyah 1 - - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2185 reviewsBased on 2185 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Dubai. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 9. 3 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 9. 3 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 8 kilometrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 34. 7 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 828 majoitustilasta. Hotelli on perustettu vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  422  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  43
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews