Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  34€

Tarjoushotellit Dubai

 • Armani Hotel Dubai
  From480€Yömaksu

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2049 reviewsBased on 2049 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 160 huoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Reflections Hotel
  From42€Yömaksu

  Reflections Hotelstars

  Dubai, Dubai , Al jadaf 1, bur duba 000 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 161 reviewsBased on 161 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 6 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 100 majoitustilaa. Hotelli on vuodelta 2014. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • City Seasons Towers Dubai
  From74€Yömaksu

  City Seasons Towers Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002, khalifa bin zayed road, mankhool - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 202 reviewsBased on 202 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 192 huoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 2016. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka on ympäristöystävällinen. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Al Deyafa Hotel Apartments 3
  From89€Yömaksu

  Al Deyafa Hotel Apartments 3stars

  Deira, Dubai , Port saeed 29 29 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 11 reviewsBased on 11 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 54 makuuhuoneesta. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hyatt Regency Dubai
  From105€Yömaksu

  Hyatt Regency Dubaistars

  Dubai, Dubai , Deira - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2870 reviewsBased on 2870 reviews

  8. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 421 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1980. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nassima Royal Hotel
  From130€Yömaksu

  Nassima Royal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Plot 49 sheikh zayed road, trade centre district d - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2391 reviewsBased on 2391 reviews

  Tämä korkealuokkainen, liikematkaajien suosima kaupunkihotelli sijaitsee Sheikh Zayed -kadulla, aivan lumoavan Dubain metropolin sydämessä, keskellä korkeuksiin kohoavia pilvenpiirtäjiä. Hotellilta on kävelymatka World Trade Centre -liikekeskukseen, ja Burj Khalifa löytyy aivan lähistöltä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka. Hotellin vaikuttava lasijulkisivu houkuttelee kävijöitä tutustumaan sen ylellisiin sisätiloihin. Hotellihuoneet on kalustettu tyylikkäästi ja koristeltu ylellisesti ja tarjoavat todellisen keitaan, jossa on hyvä levätä suojassa ulkopuolella vallitsevalta kaupungin hälinältä. Vaikka hotellilla onkin jo valmiiksi maine ensiluokan business-hotellina, sen esimerkillisen toimivat konferenssi- ja kokoustilat tekevät takuuvarmasti vaikutuksen.

  Katso lisää
 • Rove Downtown Dubai
  From133€Yömaksu

  Rove Downtown Dubaistars

  Dubai, Dubai , Rove dubai 312 al sa’ada street, zabeel 2 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1608 reviewsBased on 1608 reviews

  Tiloihin kuuluu yhteensä 420 viihtyisää huonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • City Seasons Dubai
  From67€Yömaksu

  City Seasons Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002? al maktoum road. port saeed - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 435 reviewsBased on 435 reviews

  Vieraiden käytössä on yhteensä 180 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville asiakkaille. Asiakkaat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Ramada Chelsea Hotel Al Barsha
  From59€Yömaksu

  Ramada Chelsea Hotel Al Barshastars

  Dubai, Dubai , 23rd street al barsha, al barsha - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 891 reviewsBased on 891 reviews

  Aivan Sheikh Zayed Road -kadun läheisyydessä sijaitseva kaupunkihotelli on yksi harvoista hotelleista lähellä Mall of the Emirates -ostoskeskusta, joka on nähtävyys itsessään. Hotellilta on vain 20 minuutin ajomatka Dubain kansainväliselle lentoasemalle ja 45 minuuttia Abu Dhabin lentoasemalle. Hotelli erottuu Dubain budjettihotellien joukosta tarjoamillaan ensiluokkaisen laadukkailla palveluilla. Hotellin huipputyylikkäät, hienostuneesti sisustetut huoneet ja sviitit tarjoavat hengästyttävän upeat näkymät yli Dubain kaupungin omalta parvekkeeltaan tai terassiltaan. Vieraat voivat pulahtaa ulkouima-altaaseen tai rentoutua aurinkoterassilla. Hotellin tiloissa on myös kuntosali, sauna ja höyrysauna. Joka aamu tarjotaan mannermainen aamiaisbuffet, ja lounaan ja päivällisen voi tilata à la carte -listalta. Henkilökohtainen palvelu on hotellin ylpeydenaihe ja täällä vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi kohtuuhintaan.

  Katso lisää
 • Wyndham Dubai Marina
  From140€Yömaksu

  Wyndham Dubai Marinastars

  Dubai, Dubai , Al seba street, p.o. box: 215373 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1236 reviewsBased on 1236 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 32. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 486. Hotelli on vuodelta 2015. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Asiakkaat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  342  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews