Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  30€

Tarjoushotellit Dubai

 • Dubai International Terminal Hotel
  From147€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7674 reviewsBased on 7674 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • DusitD2 Kenz Hotel
  From63€Yömaksu

  DusitD2 Kenz Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, near internet city metro statio - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 862 reviewsBased on 862 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. Majoitusliike on 8. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 8 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 7. 4 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoitusliike sijaitsee 7. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. 236 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubai
  From91€Yömaksu

  Movenpick Hotel & Apartments Bur Dubaistars

  Dubai, Dubai , 19th street,oud metha,p.o.box 32733 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2653 reviewsBased on 2653 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. 8. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 8. 3 kilometrin päässä. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 4 kilometrin matka. Hotelli on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 232 majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kempinski Mall of the Emirates
  From244€Yömaksu

  Kempinski Mall of the Emiratesstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, al barsha. po box 120679. - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2408 reviewsBased on 2408 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Dubai. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä laskettelurinteistä. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Majoitusliike sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 24. 0 kilometrin päässä satamasta. 392 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Matkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates
  From86€Yömaksu

  Hilton Garden Inn Mall Of The Emiratesstars

  Dubai, Dubai , 22nd st, po box 39 39 71 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 22. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 370 viihtyisää huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Avari Dubai
  From61€Yömaksu

  Avari Dubaistars

  Dubai, Dubai , Al rigga street, deira - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 887 reviewsBased on 887 reviews

  Deiran kaupunginosassa sijaitseva ensiluokkainen hotelli on strategisesti lähellä Kellotornia ja vilkasta Al Rigga -katua. Hotellirakennukselta on alle viiden kilometrin matka Dubain kansainväliselle lentokentälle. Al Riggan metroasema ja kuuluisa Dubai Creekin lahti ovat kävelymatkan päässä. Kaikissa nykyaikaisesti sisustetuissa huoneissa on ilmastointi. Huoneet sopivat sekä työ- että lomamatkailijoille. Hotellissa on kolme juomia ja ruokaa tarjoavaa myymälää, joista osa on auki ympäri vuorokauden. Hotellin vapaa-ajan tiloihin kuuluvat kuntosali ja sauna. Vieraat voivat halutessaan rentoutua aurinkoterassin aurinkotuoleilla, käydä hieronnassa tai virkistäytyä kattoterassin ulkouima-altaassa.

  Katso lisää
 • Armani Hotel Dubai
  From513€Yömaksu

  Armani Hotel Dubaistars

  Dubai, Dubai , Burj khalifa sheikh modammed bin rashid blvd . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2776 reviewsBased on 2776 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Dubai. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituksesta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 160 huonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Raffles Dubai
  From244€Yömaksu

  Raffles Dubaistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road, wafi, po box 121800 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4727 reviewsBased on 4727 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. 252 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit ovat sallittuja hotellissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Carlton Downtown (Formally Warwick Dubai)
  From103€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1843 reviewsBased on 1843 reviews

  Bisnesystävällinen hotelli sijaitsee sopivalla paikalla Dubain kansainvälisen finanssikeskuksen ja kantakaupungin läheisyydessä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on vain 20 minuutin ajomatka, sinne pääsee myös linja-autolla. Ikoninen Burj Khalifa sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä. Kaikissa hotellin sviiteissä ja huoneissa on elegantti kalustus sekä tyylikäs sisustus ja modernit mukavuudet. Vieraat, jotka ovat kiinnostuneita Lähi-idän aidoista mauista, mielenkiintoisista mausteista ja tuoreista vihanneksista, voivat valita perinteisen ravintolan. Espanjalaisia ja marokkolaisia herkkuja, tai aasialaista ja libanonilaista ruokaa, pääsee nauttimaan kahdessa muussa ravintolassa.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  From75€Yömaksu

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 601 reviewsBased on 601 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Deira. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 22. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 125. Majoituksen rakennusvuosi on 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  395  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  40
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews