Hotelleja kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dubai

DubaiFrom  26€

Tarjoushotellit Dubai

 • Fraser Suites
  From69€Yömaksu

  Fraser Suitesstars

  Dubai, Dubai , Sidra tower - sheikh zayed road, media city, dubai - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 413 reviewsBased on 413 reviews

  Huoneistohotelli rakennettiin vuonna 2010. Huoneistohotelli saneerattiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 268 huonetta. Tilat käsittävät 88 yhden hengen huoneet, 44 kahden hengen huoneet, 136 sviitit ja 158 huoneistot. Tämä suosittu huoneistohotelli sopii mainiosti sekä liike- että lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Huoneistohotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Huoneistohotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Nassima Royal Hotel
  From76€Yömaksu

  Nassima Royal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Plot 49 sheikh zayed road, trade centre district d - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2008 reviewsBased on 2008 reviews

  Tämä korkealuokkainen, liikematkaajien suosima kaupunkihotelli sijaitsee Sheikh Zayed -kadulla, aivan lumoavan Dubain metropolin sydämessä, keskellä korkeuksiin kohoavia pilvenpiirtäjiä. Hotellilta on kävelymatka World Trade Centre -liikekeskukseen, ja Burj Khalifa löytyy aivan lähistöltä. Dubain kansainväliselle lentokentälle on 20 minuutin ajomatka. Hotellin vaikuttava lasijulkisivu houkuttelee kävijöitä tutustumaan sen ylellisiin sisätiloihin. Hotellihuoneet on kalustettu tyylikkäästi ja koristeltu ylellisesti ja tarjoavat todellisen keitaan, jossa on hyvä levätä suojassa ulkopuolella vallitsevalta kaupungin hälinältä. Vaikka hotellilla onkin jo valmiiksi maine ensiluokan business-hotellina, sen esimerkillisen toimivat konferenssi- ja kokoustilat tekevät takuuvarmasti vaikutuksen.

  Katso lisää
 • The St. Regis Dubai
  From185€Yömaksu

  The St. Regis Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Sheikh zayed road, n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 311 reviewsBased on 311 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 234 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • The Westin Dubai Al Habtoor City
  From87€Yömaksu

  The Westin Dubai Al Habtoor Citystars

  Jumeirah, Dubai , Al habtoor city, sheikh zayed road n/a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 215 reviewsBased on 215 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 234 huonetta. Toimitilat muodostuvat 182 kahden hengen huoneet ja 52 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • W Dubai Al Habtoor City
  From116€Yömaksu

  W Dubai Al Habtoor Citystars

  Jumeirah, Dubai , Al habtoor city 22406 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 274 reviewsBased on 274 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 234 huonetta. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Royal Continental Hotel
  From39€Yömaksu

  Royal Continental Hotelstars

  Deira, Dubai , Sheikh rashid road 168 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 168 huonetta. Tilat käsittävät 9 junior-sviitit, 1 sviitti, 18 yksiöt, 31 superior-huoneet ja 53 perhehuoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • St. Regis Dubai Al Habtoor Polo Resort and Club
  From115€Yömaksu

  St. Regis Dubai Al Habtoor Polo Resort and Clubstars

  Dubai, Dubai , Wadi al safa 5, emirates road 611, po box 124405 611 - Kartta
   

  Tämä suosittu paikka sijaitsee Dubai. Majoitustilaa on yhteensä 159 huonetta. Tilat käsittävät 74 yhden hengen huoneet, 30 sviitit, 25 huvilat ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Pysäköintialue on vartioitu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Cassells Al Barsha Hotel
  From38€Yömaksu

  Cassells Al Barsha Hotelstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, po box 114400 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 607 reviewsBased on 607 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 312 huonetta. Tilat käsittävät 120 yhden hengen huoneet, 96 kahden hengen huoneet, 60 junior-sviitit ja 36 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Jannah Marina Bay Suites
  From60€Yömaksu

  Jannah Marina Bay Suitesstars

  Dubai, Dubai , Saba street dubai marina - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 456 reviewsBased on 456 reviews

  Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 115 huonetta. Tilat käsittävät 87 yhden hengen huoneet, 7 kahden hengen huoneet, 7 junior-sviitit ja 14 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • City Seasons Towers Dubai
  From42€Yömaksu

  City Seasons Towers Dubaistars

  Dubai, Dubai , P.o. box 182002, khalifa bin zayed road, mankhool - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 131 reviewsBased on 131 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 192 huonetta. Tilat käsittävät 110 kahden hengen huoneet ja 12 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Pysäköintialue on vartioitu. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  383  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  39
 

Tietoja kohteesta Dubai

  Dubai is one of the seven emirates, and the second largest, that make up the United Arab Emirates. It is located on the south coast of the Persian Gulf. Dubai is considered to be a luxury destination of great interest with its buildings, its artificial islands, its hotels and architecture making this a paradise in the middle of the desert. We recommend visiting Dubai Creek, a natural bay that crosses the city and is considered to be Dubai's historical centre. You can also take a stroll along the coast to take in the area's customs and traditions. Worth visiting is the modern group of buildings known as Deira Creekside, with such examples as: the Etisalat Tower, the Department of Economic Development, the National Bank and the Chamber of Commerce and Industry (constructed of blue glass and a symbol of Dubai's prosperity). Discover this true emblem of Arab wealth which offers many opportunities for recreation: museums, buildings, beaches, artificial islands, mosques, shopping centres, a zoo and many parks and gardens. Visit Dubai!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Dubai

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews