0 kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
 in Dubai

0 kohteessa DubaiFrom  6€

Recommended 0 in Dubai

 • Millennium Airport
  From17€Yömaksu

  Millennium Airportstars

  Dubai, Dubai , Airport road, casablanca street, al garhoud n/a - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2281 reviewsBased on 2281 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 1 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 2. 2 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 341 huoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2013. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Regent Palace
  From15€Yömaksu

  Regent Palacestars

  Dubai, Dubai , World trade center road, po box 26816 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 524 reviewsBased on 524 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 144 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2006. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sun and Sands Clock Tower
  From9€Yömaksu

  Sun and Sands Clock Towerstars

  Dubai, Dubai , 37th street, al rigga road, clock tower, deira - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Dubai. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Hotelli sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 98 makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 1997. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusArjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elite Byblos Hotel EX( Coral Dubai Al Barsha)
  From25€Yömaksu

  Elite Byblos Hotel EX( Coral Dubai Al Barsha)stars

  Dubai, Dubai , Al barsha road, street 23 (near sheikh zayed road) 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Kohteessa Dubai sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 1 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 337 mukavaa huonetta. Majoitus on vuodelta 2012. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Class Hotel Apartments
  From11€Yömaksu

  Class Hotel Apartmentsstars

  Dubai, Dubai , Barsha heights al thanya st na na - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 43 reviewsBased on 43 reviews

  Mukava huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Huoneistohotelli sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 132 huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mall
  From1.910€Yömaksu

  Premier Inn Dubai Ibn Battuta Mallstars

  Dubai, Dubai , Sheikh zayed road, ibn battuta mall - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2039 reviewsBased on 2039 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. 372 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Dubai/Al Rigga
  From88€Yömaksu

  Hyatt Place Dubai/Al Riggastars

  Dubai, Dubai , Al rigga road - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli kohteessa Dubai. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 350 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 210. Majoituksen rakennusvuosi on 2014. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa.

  Katso lisää
 • Paramount Hotel Dubai
  From22€Yömaksu

  Paramount Hotel Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Business bay - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Jumeirah. Majoitustilojen kokonaismäärä on 823. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hyatt Place Dubai Baniyas Square
  From15€Yömaksu

  Hyatt Place Dubai Baniyas Squarestars

  Deira, Dubai , P.o. box 36588 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 601 reviewsBased on 601 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Deira. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 22. 0 kilometrin päässä laskettelurinteistä. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 125. Majoituksen rakennusvuosi on 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Dubai International Terminal Hotel
  From204€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7674 reviewsBased on 7674 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  99  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä