5 tähden hotellit kohteessa Dubai

Katso sijainti kartassa.
5 tähden hotellit in Dubai

5 tähden hotellit kohteessa DubaiFrom  6€

Recommended 5 tähden hotellit in Dubai

 • Elite Byblos Hotel EX( Coral Dubai Al Barsha)
  From25€Yömaksu

  Elite Byblos Hotel EX( Coral Dubai Al Barsha)stars

  Dubai, Dubai , Al barsha road, street 23 (near sheikh zayed road) 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Kohteessa Dubai sijaitseva, hienostunut hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 1 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 337 mukavaa huonetta. Majoitus on vuodelta 2012. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Paramount Hotel Dubai
  From22€Yömaksu

  Paramount Hotel Dubaistars

  Jumeirah, Dubai , Business bay - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Jumeirah. Majoitustilojen kokonaismäärä on 823. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Hotellin suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on -sertifikaatti. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Vieraat ihastuvat majoituspaikassa tarjottaviin aterioihin. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dubai International Terminal Hotel
  From204€Yömaksu

  Dubai International Terminal Hotelstars

  Dubai, Dubai , Dubai international hotel, dubai airports - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7674 reviewsBased on 7674 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 530 majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2014. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 9 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton
  From36€Yömaksu

  V Hotel Dubai, Curio Collection by Hiltonstars

  Jumeirah, Dubai , Al habtoor city 22406 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 738 reviewsBased on 738 reviews

  Loistohotelli Dubaissa on erinomainen paikka kaikille, jotka kaipaavat jotain erilaista kaipaaville ja tavallisesta poikkeavaa. Aivan lähistöllä sijaitsee joitain kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten huikea Burj Khalifa sekä kaunis Dubain kanaali. Avaran, futuristisen hotellin tilavat huoneet edustavat samankaltaista muotokieltä. Hotellin täysin varustelluissa huoneissa on kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet takaamaan, että vierailu sujuu mukavasti. Hotellin baarien ja ravintoloiden nykyaikainen tyyli saa vieraat sanattomaksi ja kokoustilojen yhteenlaskettu pinta-ala, 1 000 m2, ja uusinta teknologiaa edustavat AV-laitteet takaavat tilaisuuden onnistumisen.

  Katso lisää
 • Swissotel Living Al Ghurair Dubai
  From10€Yömaksu

  Swissotel Living Al Ghurair Dubaistars

  Dubai, Dubai , Umar bin al kattab road, deira,p.o. box 185051 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 422 reviewsBased on 422 reviews

  Ylellinen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Dubai, on erinomainen vaihtoehto perheille. Tiloihin kuuluu yhteensä 192 viihtyisää makuuhuonetta. Huoneistohotelli on vuodelta 2012. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Huoneistohotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Huoneistohotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Dream Inn Dubai Apartments-Burj Residences
  From279€Yömaksu
   

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Dubai. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 5 makuuhuonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Coral Boutique Villa
  From526€Yömaksu

  Coral Boutique Villastars

  Dubai, Dubai , Al barsha dubai - united arab emirates 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 26 reviewsBased on 26 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Dubai. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 9 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä laskettelurinteistä. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 11. 1 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 30 makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Asiakkaat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sofitel Dubai Wafi
  From117€Yömaksu

  Sofitel Dubai Wafistars

  Dubai, Dubai , Sheikh rashid road,wafi - Kartta
   

  Hienostunut hotelli on kohteessa Dubai. Vieraiden käytössä on yhteensä 600 majoitustilaa. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Five Jumeirah Village
  From274€Yömaksu

  Five Jumeirah Villagestars

  Jumeirah, Dubai , District 14 street 1 - Kartta
   

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Jumeirah. Tiloihin kuuluu yhteensä 400 viihtyisää majoitustilaa. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä majoituspaikan julkisissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Vierailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • AL BADAYER OASIS
  From281€Yömaksu

  AL BADAYER OASISstars

  Dubai Desert, Dubai , Al madam road, po box 867 - Kartta
   

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Dubai Desert. Hotelli koostuu yhteensä 31 huoneesta. Hotelli on vuodelta 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Dubai
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä