Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  10€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Steigenberger Wiltcher’s
  From164€Yömaksu

  Steigenberger Wiltcher’sstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue louise 71 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2233 reviewsBased on 2233 reviews

  Brysselin kuuluisalla kaupan ja liike-elämän keskuskadulla, Avenue Louisella, sijaitseva hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, lukuisista nähtävyyksistä ja mahtavista ostosmahdollisuuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain 500 metrin päässä hotellilta. Loistohotelli täynnä tyylikästä charmia. Kauniisti sisutetut sisätilat ympäröivät vieraan loistolla ja ylellisyydellä. Majoitustilat tarjoavat loisteliaan ja tyylikkään suojapaikan, johon paeta muuta maailmaa. Hotelli tarjoaa vaikuttavan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka tyydyttävät kaikkein vaativammankin matkailijan tarpeet.

  Katso lisää
 • First Euroflat Hotel
  From9€Yömaksu

  First Euroflat Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard charlemagne 50 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 446 reviewsBased on 446 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. 133 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Manhattan
  From70€Yömaksu

  Manhattanstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max, 132 - 140 132 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 62 huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 1930. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  From146€Yömaksu

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 888 reviewsBased on 888 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Brussels. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 8 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 60 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Phenix
  From76€Yömaksu

  Phenixstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussee de ninove 685 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 81 reviewsBased on 81 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Brussels. 42 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Nh Collection Brussels Centre
  From179€Yömaksu

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1509 reviewsBased on 1509 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 241 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Brussels Bloom
  From109€Yömaksu

  NH Brussels Bloomstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue royale - koningsstraat 250 - Kartta
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 305 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Queen Anne
  From66€Yömaksu

  Queen Annestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard emile jacqmain 110 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 819 reviewsBased on 819 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 60 makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 1958. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Hotel Chambord Brussels
  From120€Yömaksu

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de namur 82 82 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 635 reviewsBased on 635 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. Majoituspaikka koostuu yhteensä 64 majoitustilasta. Hotelli on vuodelta 1984. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa.

  Katso lisää
 • Aqua Hotel Brussels
  From154€Yömaksu

  Aqua Hotel Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de stassart 43 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 621 reviewsBased on 621 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 1. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 6 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 8 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 97 mukavaa majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Matkailijoiden ei tarvitse jättää lemmikkejä kotiin, sillä ne voi ottaa mukaan tähän majoituspaikkaan. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  116  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä