Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  34€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Izan Avenue Louise
  From78€Yömaksu

  Izan Avenue Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue blanche 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 622 reviewsBased on 622 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 80 majoitustilaa. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Floris Ustel Midi
  From71€Yömaksu

  Floris Ustel Midistars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square de l'aviation 6-8 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1089 reviewsBased on 1089 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellissa on yhteensä 64 mukavaa majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Manos Premier Hotel
  From149€Yömaksu

  Manos Premier Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussee de charleroi 100-106 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 333 reviewsBased on 333 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Brussels. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 53 huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa.

  Katso lisää
 • Best Western City Centre
  From104€Yömaksu

  Best Western City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square victoria regina 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vierailla on lentoasemalle noin 100 metrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 49 majoitustilaa. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Ibis Brussels City Centre
  From93€Yömaksu

  Ibis Brussels City CentrestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Joseph plateau 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3299 reviewsBased on 3299 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Kokonaisuutena tiloissa on 236 majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 1906. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä hotelli on eläinystävällinen. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin.

  Katso lisää
 • Nh Collection Brussels Centre
  From298€Yömaksu

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1509 reviewsBased on 1509 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 241 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Novotel Brussels City Centre
  From113€Yömaksu

  Novotel Brussels City Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3413 reviewsBased on 3413 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Brussels, on erinomainen vaihtoehto perheille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 217 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2011. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lisäksi vieraat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä.

  Katso lisää
 • Hotel Siru
  From81€Yömaksu

  Hotel Sirustars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 518 reviewsBased on 518 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 101 majoitustilaa. Majoituspaikka valmistui vuonna 1800, ja se remontoitiin vuonna 2011. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From89€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 248 reviewsBased on 248 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraiden käytössä on yhteensä 57 majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Chambord Brussels
  From97€Yömaksu

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de namur 82 82 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 635 reviewsBased on 635 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Brussels. Kokonaisuutena tiloissa on 64 majoitustilaa. Hotellin rakennusvuosi on 1984. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Lemmikkiystävällinen hotelli.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  121  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä