Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  42€

Tarjoushotellit Bryssel

 • NH Brussels Louise
  From78€Yömaksu

  NH Brussels Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chausee de charleroi 17 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1334 reviewsBased on 1334 reviews

  Moderni, nykyaikainen NH Brussels City Centre sijaitsee kätevässä paikassa Brysselin itäpuolella, ”yläkaupungin” keskustassa, aivan kuuluisan ostoskadun Avenue Louisen vieressä. Hotellin palvelutaso on erinomainen, sillä siellä on ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari-brasserie, jossa tarjolla Belgian ja kansainvälisen keittiön herkkuja. Historiallinen Palais de Justice sijaitsee vain 5 minuutin matkan päässä, kun taas muut maamerkit, kuten Euroopan komissio, Grand-Place ja Parc de Bruxelles'n puisto ja siellä sijaitseva kuninkaanlinna ovat kävelyetäisyydellä. Erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille.

  Katso lisää
 • Nh Collection Brussels Centre
  From124€Yömaksu

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 822 reviewsBased on 822 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 241 huonetta. Toimitilat muodostuvat 13 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  From258€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1675 reviewsBased on 1675 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Brysselin sydämessä, lähellä kaupungin liike-elämän keskusta ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisa Sablon-aukio antiikkimarkkinoineen, kaikkialla maailmassa tunnetut suklaatuotteet ja Mannequin Pis -patsas löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä, samoin St. Michel-katedraali, Galeries Royales ja Grand Place. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat 100 metrin päässä hotellista, lentokentälle on matkaa 12 km. Tässä mukavassa 7-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 155 huonetta, mukaan lukien kuusi sviittiä. Ne kaikki ovat valoisia, ilmastoituja, ja niissä on kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From94€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 88 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2188 reviewsBased on 2188 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Floris Arlequin Grand Place
  From128€Yömaksu

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1130 reviewsBased on 1130 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2004. Majoitustilaa on yhteensä 92 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 59 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit ja 14 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  From221€Yömaksu

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  From147€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 305 reviewsBased on 305 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 193 huonetta. Tilat käsittävät 29 yhden hengen huoneet, 155 kahden hengen huoneet, 5 junior-sviitit ja 1 sviitti. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Metropole Hotel
  From123€Yömaksu

  Metropole Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place de brouckere 31 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2616 reviewsBased on 2616 reviews

  Historiallisessa rakennuksessa sijaitsevassa, poikkeuksellisen upeassa hotellissa on ylellinen, palatsimainen sisustus, vaikuttava sisäänkäynti ja ensiluokkaiset huoneet, ja se tarjoaa ainutlaatuisen majoituspaikan aivan Brysselin keskustassa. Kuuluisat paikalliset nähtävyydet, kuten kaupungintalo, Palais des Beaux Arts -taidekeskus ja kuninkaallinen taidemuseo ovat vain muutaman askeleen päässä La place de Brouckèren aukiolla sijaitsevalta hotellilta. Majoitushuoneiden sisustuksessa on käytetty erilaisia tyylejä ja värejä, mutta yhteisenä tekijänä niissä on erityisen ylellinen sisustus yhdistettynä nykypäivän tarpeisiin vastaaviin moderniin varusteluun. Hotellin ravintola kutsuu vieraat nauttimaan korkealaatuisesta brasserie-keittiöistä perinteisin vaikuttein. Aterian voi nauttia ylellisissä sisätiloissa tai lämmitetyllä, ympäri vuoden avoinna olevalla terassilla. Liikematkailijat voivat juhlistaa merkkihetkiä ainutlaatuisessa paikassa, joka tarjoaa useita kokoustiloja vieraiden käyttöön.

  Katso lisää
 • Van Belle
  From57€Yömaksu

  Van Bellestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 824 reviewsBased on 824 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 124 huonetta. Tilat käsittävät 33 yhden hengen huoneet ja 87 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • NH Brussels Stephanie
  From93€Yömaksu

  NH Brussels Stephaniestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue jean stas 32 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1046 reviewsBased on 1046 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 68 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  115  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä