Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  34€

Tarjoushotellit Bryssel

 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  From158€Yömaksu
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1822 reviewsBased on 1822 reviews

  Hotelli sijaitsee aivan Brysselin sydämessä, lähellä kaupungin liike-elämän keskusta ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Kuuluisa Sablon-aukio antiikkimarkkinoineen, kaikkialla maailmassa tunnetut suklaatuotteet ja Mannequin Pis -patsas löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä, samoin St. Michel-katedraali, Galeries Royales ja Grand Place. Julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat 100 metrin päässä hotellista, lentokentälle on matkaa 12 km. Tässä mukavassa 7-kerroksisessa hotellissa on yhteensä 155 huonetta, mukaan lukien kuusi sviittiä. Ne kaikki ovat valoisia, ilmastoituja, ja niissä on kylpyhuone makuuhuoneen yhteydessä.

  Katso lisää
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  From69€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 92 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2643 reviewsBased on 2643 reviews

  Bedford on vuonna 1920 rakennettu, upea kaupunkihotelli, joka sijaitsee hyvässä paikassa Brysselin keskustassa, melko lähellä Anneessensin metroasemaa. Hotellissa on miellyttävä palvelu, lämmin tunnelma ja viihtyisät, hyvin varustellut huoneet, joissa on kaikki mukavuudet. Persoonallisuus ja charmi yhdistettynä moderneihin tiloihin takaa onnistuneen lopputuloksen. Mukava, tyylikäs liikehotelli on täydellinen valinta liike- ja lomamatkailijoille.

  Katso lisää
 • Floris Arlequin Grand Place
  From157€Yömaksu

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1243 reviewsBased on 1243 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1989. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2004. Majoitustilaa on yhteensä 92 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 59 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit ja 14 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • NH Brussels Louise
  From100€Yömaksu

  NH Brussels Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chausee de charleroi 17 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1454 reviewsBased on 1454 reviews

  Moderni, nykyaikainen NH Brussels City Centre sijaitsee kätevässä paikassa Brysselin itäpuolella, ”yläkaupungin” keskustassa, aivan kuuluisan ostoskadun Avenue Louisen vieressä. Hotellin palvelutaso on erinomainen, sillä siellä on ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja baari-brasserie, jossa tarjolla Belgian ja kansainvälisen keittiön herkkuja. Historiallinen Palais de Justice sijaitsee vain 5 minuutin matkan päässä, kun taas muut maamerkit, kuten Euroopan komissio, Grand-Place ja Parc de Bruxelles'n puisto ja siellä sijaitseva kuninkaanlinna ovat kävelyetäisyydellä. Erinomainen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijoille.

  Katso lisää
 • Izan Avenue Louise
  From101€Yömaksu

  Izan Avenue Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue blanche 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 580 reviewsBased on 580 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2000. Hotelli saneerattiin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 80 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hilton Brussels City
  From154€Yömaksu

  Hilton Brussels Citystars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Place rogier (st.josse ten noode) 20 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2463 reviewsBased on 2463 reviews

  Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 284 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2011. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. , Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. ja Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Van Belle
  From64€Yömaksu

  Van Bellestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussée de mons 39 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 882 reviewsBased on 882 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 124 huonetta. Tilat käsittävät 33 yhden hengen huoneet ja 87 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Nh Collection Brussels Centre
  From176€Yömaksu

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1096 reviewsBased on 1096 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 241 huonetta. Toimitilat muodostuvat 13 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Novotel Brussels Centre
  From106€Yömaksu

  Novotel Brussels CentrestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2962 reviewsBased on 2962 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneiden kokonaismäärä on 217. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2011. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 3 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Ympäristöystävälliseen toimintaan sitoutunut majoituspaikka on kansainvälisen ympäristöjohtamisjärjestelmän, kuten ISO/EMAS-järjestelmän, sertifioima ja/tai saanut GSTC:n (Global Suistainable Tourism Council) Sustainable Tourism Certification -sertifikaatin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. , Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. ja Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla.

  Katso lisää
 • NH Brussels Carrefour De l’Europe
  From144€Yömaksu

  NH Brussels Carrefour De l’Europestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1991. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 65 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  121  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä