Hotelleja kohteessa Bryssel

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Bryssel

BrysselFrom  34€

Tarjoushotellit Bryssel

 • Des Colonies
  From63€Yömaksu

  Des Coloniesstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 442 reviewsBased on 442 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 97. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ibis Brussels Ctr St Catherine
  From82€Yömaksu

  Ibis Brussels Ctr St CatherinestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Joseph plateau straat 2 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2958 reviewsBased on 2958 reviews

  Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Tiloihin kuuluu yhteensä 236 viihtyisää huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1906. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi matkailijat voivat yöpyä majoituspaikassa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä.

  Katso lisää
 • Progress Hotel
  From84€Yömaksu

  Progress Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du progres 9 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 214 reviewsBased on 214 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 57 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Floris Arlequin Grand Place
  From108€Yömaksu

  Floris Arlequin Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la fourche 17-19 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1272 reviewsBased on 1272 reviews

  Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 92 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2004. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Izan Avenue Louise
  From83€Yömaksu

  Izan Avenue Louisestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue blanche 4 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 587 reviewsBased on 587 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 80 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja.

  Katso lisää
 • Hotel Siru
  From74€Yömaksu

  Hotel Sirustars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des croisades 2 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 438 reviewsBased on 438 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Kokonaisuutena tiloissa on 101 makuuhuonetta. Hotelli sijaitsee vuonna 1800 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2011. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ramada Brussels Woluwe
  From70€Yömaksu

  Ramada Brussels Woluwestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue des pleiades 67 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 480 reviewsBased on 480 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 165 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2010. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Novotel Brussels Centre
  From112€Yömaksu

  Novotel Brussels CentrestarsGreenProgram Icon

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue de la vierge noire 32 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3012 reviewsBased on 3012 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 40 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. 217 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2011. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoitukseen?Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lisäksi tämä majoitus on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituksessa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon.

  Katso lisää
 • Le Chatelain Hotel
  From98€Yömaksu

  Le Chatelain Hotelstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue du chatelain 17 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 460 reviewsBased on 460 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 107 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1999. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • B Aparthotel Grand Place
  From100€Yömaksu

  B Aparthotel Grand Placestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue des dominicains 25 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 42 majoitustilasta. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  125  Hotelleja kohteessa Bryssel
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Bryssel

  Brussels is Belgium's largest city and its capital; it is located in the centre of the country and it is the seat of the European Union's most important institutions. The atmosphere here is very cosmopolitan and multicultural; the architecture, both ancient and modern, is exquisite; there are more than 70 museums and a great many other places of interest. In the lower part of Brussels is the place to find the city's heart: the Grand-Place, declared World Heritage. This square has many splendid buildings like the Town Hall, in the Gothic style, and the Maison du Roi, which houses the different costumes worn by the Manneken-Pis, Belgium's national statue. Take some time to visit the Fine Arts Museum, the Horta Museum, the Belgian Comic Centre, the Royal Palace, the Parliament Buildings and the La Monnaie Theatre. The European zone is very modern, with some good examples of contemporary architecture and some fine shops. If you want to have fun, see Brupark, with the famous Atomium, Mini Europe, the Océade Water park and the Kinepolis; in The Village you can choose a restaurant and enjoy some fine local or international dishes. Take a stroll in the Galeries Royales Saint Hubert for some luxury purchases. Brussels has attractions for all tastes.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Bryssel

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä