Hotelleja kohteessa Brysselin kaupunki

Katso sijainti kartassa.
 • Steigenberger Wiltcher’s
  From184€Yömaksu

  Steigenberger Wiltcher’sstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Avenue louise 71 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2233 reviewsBased on 2233 reviews

  Brysselin kuuluisalla kaupan ja liike-elämän keskuskadulla, Avenue Louisella, sijaitseva hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, lukuisista nähtävyyksistä ja mahtavista ostosmahdollisuuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain 500 metrin päässä hotellilta. Loistohotelli täynnä tyylikästä charmia. Kauniisti sisutetut sisätilat ympäröivät vieraan loistolla ja ylellisyydellä. Majoitustilat tarjoavat loisteliaan ja tyylikkään suojapaikan, johon paeta muuta maailmaa. Hotelli tarjoaa vaikuttavan valikoiman ensiluokkaisia tiloja ja palveluja, jotka tyydyttävät kaikkein vaativammankin matkailijan tarpeet.

  Katso lisää
 • Le Plaza
  From124€Yömaksu

  Le Plazastars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard a.max 118 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1745 reviewsBased on 1745 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Brussels. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 14. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 190 majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1930. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka sallii lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Manhattan
  From82€Yömaksu

  Manhattanstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max, 132 - 140 132 - Kartta
  1,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 62 huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 1930. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Be Manos Hotel, BW Premier Collection
  From119€Yömaksu

  Be Manos Hotel, BW Premier Collectionstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , 23 square de l'aviation 23-27 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 888 reviewsBased on 888 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Brussels. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 8 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 60 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Best Western Hotel Brussels South
  From83€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 150 reviewsBased on 150 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Brussels. 10. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 75 majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 2011. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikkiystävällinen majoitus. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Phenix
  From68€Yömaksu

  Phenixstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Chaussee de ninove 685 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 81 reviewsBased on 81 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Brussels. 42 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Diamant Suites
  From68€Yömaksu

  Diamant Suitesstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19 reviewsBased on 19 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Brussels. Majoituspaikassa on 20 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Nh Collection Brussels Centre
  From121€Yömaksu

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1509 reviewsBased on 1509 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 241 majoitustilasta. Majoituspaikka on vuodelta 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituksessa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Brussels Bloom
  From98€Yömaksu

  NH Brussels Bloomstars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Rue royale - koningsstraat 250 - Kartta
   

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Brussels. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 305 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Floris Ustel Midi
  From109€Yömaksu

  Floris Ustel Midistars

  Brysselin kaupunki, Bryssel , Square de l'aviation 6-8 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1089 reviewsBased on 1089 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Brussels. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikassa on 64 mukavaa huonetta. Vuonna 1900 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2008. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  93  Hotelleja kohteessa Brysselin kaupunki
Sivu  1  bruges ikke i Finland  10
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Brysselin kaupunki

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä