Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  31€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Citadines Ramblas Barcelona
  From206€Yömaksu

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 122 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1032 reviewsBased on 1032 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1994. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 131 huonetta. Tilat käsittävät 16 huoneistot ja 115 yksiöt. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  From169€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 65 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 48 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • NH Barcelona Ramblas
  From204€Yömaksu

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1164 reviewsBased on 1164 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 70 huonetta. Toimitilat muodostuvat 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • Petit Palace Boquería Garden
  From241€Yömaksu

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1539 reviewsBased on 1539 reviews

  Kaunis kaupunkihotelli sijaitsee viehättävässä, 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Vain muutaman askeleen päässä on joitain kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten kuuluisa Las Ramblas, tunnetut goottilaiskorttelit ja kaupungin elämää kuhiseva kaupallinen keskus. Alueella on tarjolla lukuisia ravintoloita, baareja ja pubeja sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Gran Liceu -teatteri ja kauppahalli, La Boquería, ovat vain kivenheiton päässä hotellilta. Hotellissa on erinomaiset tilat ja sisäpihalla kaunis puutarha. Tyylillä sisustetut huoneet on varustettu asiakkaiden tarpeisiin. Huoneiden rauhallisessa tunnelmassa voi rentoutua kunnolla. Tämä ylellinen hotelli on täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua kaikkeen, mitä upeassa kaupungissa on tarjolla.

  Katso lisää
 • Silken Ramblas
  From225€Yömaksu

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 929 reviewsBased on 929 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Tilat käsittävät 8 junior-sviitit, 1 sviitti ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Spa Senator Barcelona
  From160€Yömaksu

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1351 reviewsBased on 1351 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Majoitustilaa on yhteensä 213 huonetta. Tilat käsittävät 34 yhden hengen huoneet ja 179 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Catalonia Sagrada Familia
  From140€Yömaksu

  Catalonia Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia Area, Barcelona , Aragó 569 bis - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1290 reviewsBased on 1290 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 160 huonetta. Tilat käsittävät 17 yhden hengen huoneet ja 143 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Gaudi
  From77€Yömaksu

  Gaudistars

  Las Ramblas, Barcelona , Nou de la rambla 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1395 reviewsBased on 1395 reviews

  Moderni ja tyylikäs hotelli sijaitsee Barri Goticin ytimessä, erittäin lähellä maineikasta Las Ramblasin pääkatua. Hotellilta on lyhyt kävelymatka kuuluisalle Katalonian aukiolle. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös katedraali ja muut kulttuurilliset ja historialliset kohteet. Hotellista on muutaman minuutin matka lukuisiin kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin. Hotelli on täydellinen paikka Barcelonaan tutustumiseen.

  Katso lisää
 • Serhs Rivoli Rambla
  From227€Yömaksu

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1244 reviewsBased on 1244 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Barcelonan upeasta Las Ramblas -kadusta. Hotellin ympärillä on valtava valikoima viihtyisiä ravintoloita, viehättäviä kauppoja ja suosittuja baareja, joten paikka on täydellinen mahtavan kaupunkiloman viettoon. Upean hotellin omaleimaista tyyliä leimaa hieno design. Tyylikkäästi sisustetut huoneet tarjoavat tervetulleen hengähdystauon ulkopuolella levittyvän kaupungin vilinästä. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet asiakkaiden tarpeisiin. Vieraat voivat virkistyä saunassa tai saada lisäenergiaa kuntosalilta ja tehdä oleskelustaan täydellisen rentouttavan elämyksen

  Katso lisää
 • Oriente Atiram Hotel
  From193€Yömaksu

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 45-47 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 96 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1543 reviewsBased on 1543 reviews

  Vuodelta 1842 olevassa rakennuksessa sijaitseva hotelli on aivan Barcelonan keskustassa, kulttuuri- ja historiallisen kaupunginosan sydämessä ja erittäin lähellä kuuluisaa Las Ramblas -katua. Alueella on matkailijoille lukuisia vaihtoehtoja shoppailuun, pikkuliikkeitä, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Aivan hotellin oven ulkopuolella sijaitsevat julkisen liikenteen yhteydet vievät noin kilometrin päässä olevalle uimarannalle. Täydellinen paikka rentoutua, kun on viettänyt pitkän päivän upeaan kaupunkiin tutustuen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  384  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  39
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews