Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  38€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Rialto
  From54€Yömaksu

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2053 reviewsBased on 2053 reviews

  Historian siipien havinaa: Hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa, Barri Góticin alueella. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus on kuuluisan taitelijan Joan Miròn syntymäkoti. Siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla entisajan lumo ja modernit tilat. Läheisyydessä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Barcelona Hotel Colonial
  From73€Yömaksu

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 967 reviewsBased on 967 reviews

  Tämä mukava hotelli löytyy keskeiseltä paikalta Barcelonan goottilaiskorttelista. Hotelli on melko uusi ja sijaitsee erinomaisella paikalla, vieressä ovat Las Ramblas, Plaza Catalunya ja Paseo Marítimon puistokatu. Hotellin tarjoamia palveluja ovat 24h-vastaanotto, tallelokero, aamiaissali ja aulabaari. Hotellissa on kaikki tilat kattava WLAN-Internet-yhteys, ja vieraat voivat nauttia myös huonepalvelusta.

  Katso lisää
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  From304€Yömaksu

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1522 reviewsBased on 1522 reviews

  Hienostunut hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Camp Nou Area. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 550 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 8. 3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 12. 8 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 432 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikkiystävällinen majoituspaikka. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Hemmottelua kaipaavat vieraat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Matkailijat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • The Gates Diagonal Barcelona
  From196€Yömaksu

  The Gates Diagonal Barcelonastars

  Pohjois Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 205 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 579 reviewsBased on 579 reviews

  Tämä upea hotelli sijaitsee poikkeuksellisen hyvällä paikalla: Plaza de las Glorias ja Agbar-torni löytyvät molemmat aivan hotellin tuntumasta. Hotelli erottuu sekä ainutlaatuisella arkkitehtuurillaan että sisustuksellaan, jotka ovat barcelonalaisen arkkitehdin Juli Capellan käsialaa. Tämä maineikkaalla Avenida Diagonalilla sijaitseva hotelli on aivan Glòries-ostoskeskusta vastapäätä. Kilometrin säteellä hotellista löytyy ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Joukkoliikennepysäkkejä on aivan hotellin edustalla. Gaudín Sagrada Familia sijaitsee hotellilta 20 minuutin kävelymatkan päässä ja uimarannalle on matkaa 1,5 kilometriä.

  Katso lisää
 • Grandom Suites
  From219€Yömaksu

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 197 reviewsBased on 197 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Eixample. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 2. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 3 kilometrin matka. Asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 9. Vuonna 1900 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneisto antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gotico
  From71€Yömaksu

  Goticostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 14 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 311 reviewsBased on 311 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Barrio Gotico. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 81 viihtyisää makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 1999. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Negresco Princess
  From205€Yömaksu

  Negresco Princessstars

  Eixample, Barcelona , Roger de lluria 16-18 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1138 reviewsBased on 1138 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Eixample. Tiloihin kuuluu yhteensä 129 viihtyisää makuuhuonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Medinaceli
  From85€Yömaksu

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 756 reviewsBased on 756 reviews

  Tämä historiallisessa rakennuksessa toimiva hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassakaupungissa Barri Goticissa, aivan sen sydämessä, lähellä Las Ramblasia ja muita merkittäviä turismi- ja kulttuurikohteita. Alueella on runsaasti kahviloita, ravintoloita, putiikkeja, ostoskeskuksia, baareja, pubeja ja diskoja jokaiseen makuun. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät parin minuutin kävelymatkan päästä hotellilta. Tämä hotelli sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat asua keskellä Barcelonan eloisaa tunnelmaa.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Barcino
  From73€Yömaksu

  Gran Hotel Barcinostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 71 reviewsBased on 71 reviews

  Tästä keskellä Barcelonan ihastuttavaa, historiallista goottilaiskorttelia sijaitsevasta tyylikkäästä hotellista on vain lyhyt kävelymatka katedraalille ja Las Ramblas -kävelykadulle. Hotelli on saman kadun varrella kuin viehättävä Sant Jaume -aukio, jossa sijaitsee myös Katalonian aluehallinnon päärakennus. Hotellia ympäröivät kapeat kadut ovat täynnään muotiliikkeitä, historiallisia kohteita ja museoita, sieltä löytyy esim. Picasso-museo.

  Katso lisää
 • Pestana Arena Barcelona
  From169€Yömaksu

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 786 reviewsBased on 786 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Sants-Montjuic. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. 84 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2014. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Hemmottelua kaipaavat asiakkaat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  490  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  49
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews