Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  12€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Zenit Barcelona
  From73€Yömaksu

  Zenit Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de santalo 8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 552 reviewsBased on 552 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Barcelonan keskustassa, lähellä kaupan ja liike-elämän kaupunginosaa. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Avenida Diagonaliin, jossa hotellivieraat löytävät useita kauppoja, ravintoloita ja muuta viihdetarjontaa. Hotellille on hyvät julkiset liikenneyhteydet, ja Barcelonan lentokenttä on noin 15 minuutin ajomatkan päässä. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen vieraat voivat levätä tyylikkäissä huoneissa, joissa on korkealuokkaiset mukavuudet, ja jotka on sisustettu huolellisesti rentouttavan ilmapiirin luomiseksi. Vieraat voivat nauttia modernista ja erinomaisesta Välimeren alueen keittiöstä hotellin ravintolassa ja rentoutua virkistävän drinkin ääressä tyylikkäässä baarissa. Joka aamu aamiaiseksi tarjoillaan runsas noutopöytä, joka sisältää myös gluteenittomia ruokia. Hotellissa on lukuisia kokoustiloja liikematkailijoiden käyttöön sekä maksuton Wi-Fi kannettaville laitteille koko rakennuksen sisällä.

  Katso lisää
 • Actual
  From94€Yömaksu

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 573 reviewsBased on 573 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Paseo de Gracia. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2002. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Guitart Grand Passage
  From102€Yömaksu

  Guitart Grand Passagestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de muntaner 212 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Eixample. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 7 kilometrin matka. Hotelli on 11. 6 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 40 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2015. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikkiystävällinen majoitus. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Zenit Borrell
  From76€Yömaksu

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte borrell 208 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 53 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 622 reviewsBased on 622 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Eixample. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 7. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 74. Majoitus on perustettu vuonna 2004. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sunotel Junior
  From47€Yömaksu

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 372 reviewsBased on 372 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla hyvin tyylikkäässä ja hiljaisessa osassa kaupunkia. Julkisen liikenteen pysäkeille on hotellilta kävelymatka, ja sekä metrolla että bussilla pääsee Barcelonan tärkeimpiin kohteisiin. Hotellissa on yövartiointi ja se on yöllä rauhallinen. Alueelta löytyy baareja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Paikka on täydellinen rentoutumiseen, ja sopii sen vuoksi erinomaisesti pareille ja perheille.

  Katso lisää
 • Transit
  From60€Yömaksu

  Transitstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Rector triadó 82 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Sants-Montjuic. Majoituspaikassa on 33 mukavaa huonetta. Hotelli on vuodelta 1986. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Barcelona Urbany Hostel
  From21€Yömaksu

  Barcelona Urbany Hostelstars

  Pohjois Diagonal, Barcelona , Avinguda meridiana 97 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1419 reviewsBased on 1419 reviews

  Kodikas hostelli sijaitsee kohteessa Diagonal N. . Kokonaisuutena tiloissa on 84 majoitustilaa. Lisäksi hostelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hostellissa.

  Katso lisää
 • Attica 21 Barcelona Mar
  From81€Yömaksu

  Attica 21 Barcelona Marstars

  Barcelona - Sea Front - ranta-alue, Barcelona , Carrer dels provencals 10 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 716 reviewsBased on 716 reviews

  Hotelli sijaitsee Barcelonan uudessa Diagonal Marin kaupunginosassa, vain 200 metrin päässä lähimmältä rannalta. Hotellia ympäröivältä alueelta löytyy runsaasti ostos- ja ajanvietemahdollisuuksia. Tässä vuonna 2000 valmistuneessa 5-kerroksisessa hotellissa on 75 huonetta. Monipuolisten palvelujen joukossa ovat mm. hotellin upeasta aulasta löytyvät hissit ja vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto. Hotellin kahvilassa on tarjolla virkistäviä juomia. Liikematkailijoiden käyttöön hotelli tarjoaa käytännöllisen Internet-yhteyden ja täysin varustetut konferenssitilat. Omalla autolla saapuville vieraille hotelli tarjoaa paikoitustilat.

  Katso lisää
 • Hotel Lloret Ramblas
  From84€Yömaksu

  Hotel Lloret Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 125 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1328 reviewsBased on 1328 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Las Ramblas. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 60 huoneesta. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Madanis Liceo
  From58€Yömaksu

  Madanis Liceostars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Carrer de francesc layret 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 241 reviewsBased on 241 reviews

  Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Barcelonassa, lähellä Camp Nou -jalkapallostadionia. Hotellilta on lyhyt matka taidekaupungin mielenkiintoisille nähtävyyksille. Collblanc-metroasema on hotellista vain 20 metrin päässä ja asemalta on hyvät yhteydet kaupungin muihin osiin. Barcelonan lentoasemalle on matkaa vain 10 km. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri istuu vaivattomasti upeaan ympäristöönsä. Tyylikkäästi sisustetut hotellihuoneet ovat täydellinen rentoutumispaikka, jossa levätä kiireisen päivän päätteeksi. Vieraat arvostavat varmasti tämän viehättävän hotellin erinomaisia palveluja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  487  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  49
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews