Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  16€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  From131€Yömaksu

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 21 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 559 reviewsBased on 559 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Barcelonan kuuluisalla Barri Gotic ‑alueella aivan kaupungin keskustassa, lähellä Las Ramblasia ja muita matkailijoita kiinnostavia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Alueella on paljon kahviloita, ravintoloita, liikkeitä ja ostoskeskuksia sekä baareja, pubeja ja diskoja, joissa on valinnanvaraa joka makuun. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Täydellinen hotelli ystävyksille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea Barcelonan energisen tunnelman.

  Katso lisää
 • Condado
  From77€Yömaksu

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 82 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1303 reviewsBased on 1303 reviews

  Huippusijainti lähellä suosittua Avenida Diagonal -katua, Barcelonan kaupallisen ja liike-elämän keskuksessa, on yksi tekijä, jonka ansiosta tämä kaunis hotelli on täydellinen valinta kaupunkilomalle. Barrio de Gracian elämää sykkivään kaupunginosaan on vain 10 minuutin kävelymatka, ja lähellä on myös Barcelonan sydämessä sijaitseva Plaza de Catalunya. Upea hotelli, joka tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen vieraan tarpeisiin, on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle. Vaihtoehtoja on perushuoneesta perhehuoneeseen, johon voi majoittua jopa neljä aikuista. Vaativimmat vieraat valitsevat Condado-sviitin, jossa on kaksi täysin varusteltua kylpyhuonetta, ja jonka tyylikäs sisustus tekee vaikutuksen keneen tahansa. Hotellin palveluihin kuuluvat maksuton Wi-Fi-yhteys koko rakennuksessa sekä pysäköintitilat.

  Katso lisää
 • Onix Rambla
  From142€Yömaksu

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 593 reviewsBased on 593 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 3 kilometrin matka. Hotelli on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 40 viihtyisää makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BruStar Centric
  From118€Yömaksu

  BruStar Centricstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere 60 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 72 reviewsBased on 72 reviews

  850 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka on 11. 1 kilometrin päässä satamasta. Matkailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 15. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • BruStar Sagrada Familia
  From108€Yömaksu

  BruStar Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia Area, Barcelona , Roger de flor, 215 1-a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 19 reviewsBased on 19 reviews

  2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 220 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 6 kilometrin matka. Hotelli on 13. 8 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 4 makuuhuonetta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  From122€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda sant pere 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 618 reviewsBased on 618 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoituksessa on yhteensä 64 mukavaa huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • California
  From85€Yömaksu

  Californiastars

  Gothic Quarter, Barcelona , Rauric 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 83 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 1. 5 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Huoneiden kokonaismäärä on 29. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

  Katso lisää
 • Sunotel Club Central
  From78€Yömaksu

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Valencia 157 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitustilojen kokonaismäärä on 88. Hotelli on perustettu vuonna 2013. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  From132€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Calle rosello 174-176 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 228 reviewsBased on 228 reviews

  1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 5 kilometrin matka. Hotelli on 13. 6 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 62 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vieraiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sunotel Junior
  From60€Yömaksu

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avda sarria 9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 340 reviewsBased on 340 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee 4. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vieraiden käytössä on yhteensä 35 majoitustilaa. Majoitus on perustettu vuonna 2004. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  507  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  51
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews