Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  18€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  From54€Yömaksu

  Adagio Gastronòmicstars

  Gothic Quarter, Barcelona , Ferran 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 552 reviewsBased on 552 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Barcelonan kuuluisalla Barri Gotic ‑alueella aivan kaupungin keskustassa, lähellä Las Ramblasia ja muita matkailijoita kiinnostavia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Alueella on paljon kahviloita, ravintoloita, liikkeitä ja ostoskeskuksia sekä baareja, pubeja ja diskoja, joissa on valinnanvaraa joka makuun. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Täydellinen hotelli ystävyksille ja pariskunnille, jotka haluavat kokea Barcelonan energisen tunnelman.

  Katso lisää
 • Condado
  From56€Yömaksu

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1295 reviewsBased on 1295 reviews

  Huippusijainti lähellä suosittua Avenida Diagonal -katua, Barcelonan kaupallisen ja liike-elämän keskuksessa, on yksi tekijä, jonka ansiosta tämä kaunis hotelli on täydellinen valinta kaupunkilomalle. Barrio de Gracian elämää sykkivään kaupunginosaan on vain 10 minuutin kävelymatka, ja lähellä on myös Barcelonan sydämessä sijaitseva Plaza de Catalunya. Upea hotelli, joka tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen vieraan tarpeisiin, on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle. Vaihtoehtoja on perushuoneesta perhehuoneeseen, johon voi majoittua jopa neljä aikuista. Vaativimmat vieraat valitsevat Condado-sviitin, jossa on kaksi täysin varusteltua kylpyhuonetta, ja jonka tyylikäs sisustus tekee vaikutuksen keneen tahansa. Hotellin palveluihin kuuluvat maksuton Wi-Fi-yhteys koko rakennuksessa sekä pysäköintitilat.

  Katso lisää
 • Sansi Diputacio
  From59€Yömaksu

  Sansi Diputaciostars

  Eixample, Barcelona , Calle diputacio 234-236 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Tilat käsittävät 65 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Spa Senator Barcelona
  From79€Yömaksu

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1449 reviewsBased on 1449 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 213 huonetta. Tilat käsittävät 34 yhden hengen huoneet ja 179 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Rialto
  From42€Yömaksu

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1762 reviewsBased on 1762 reviews

  Historian siipien havinaa: Hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa, Barri Góticin alueella. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus on kuuluisan taitelijan Joan Miròn syntymäkoti. Siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla entisajan lumo ja modernit tilat. Läheisyydessä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Aranea
  From32€Yömaksu

  Araneastars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent, 444 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 966 reviewsBased on 966 reviews

  Majoituspaikassa on yhteensä 84 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. ja Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ramblas Barcelona
  From75€Yömaksu

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 33 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 90 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet ja 70 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • U232
  From44€Yömaksu

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Comte d'urgell 232 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3252 reviewsBased on 3252 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 1. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 101 huonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2007. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. ja Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja.

  Katso lisää
 • NH Collection Barcelona Podium
  From70€Yömaksu

  NH Collection Barcelona Podiumstars

  Eixample, Barcelona , Calle bailen 4-6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 592 reviewsBased on 592 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 145 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 140 kahden hengen huoneet ja 5 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • The Mirror Barcelona
  From51€Yömaksu

  The Mirror Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Calle corcega 255 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1038 reviewsBased on 1038 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2011. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 60 huonetta. Toimitilat muodostuvat 3 junior-sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  523  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  53
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews