Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  25€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Condado
  From59€Yömaksu

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau, 201 201 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 75 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1288 reviewsBased on 1288 reviews

  Huippusijainti lähellä suosittua Avenida Diagonal -katua, Barcelonan kaupallisen ja liike-elämän keskuksessa, on yksi tekijä, jonka ansiosta tämä kaunis hotelli on täydellinen valinta kaupunkilomalle. Barrio de Gracian elämää sykkivään kaupunginosaan on vain 10 minuutin kävelymatka, ja lähellä on myös Barcelonan sydämessä sijaitseva Plaza de Catalunya. Upea hotelli, joka tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen vieraan tarpeisiin, on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle. Vaihtoehtoja on perushuoneesta perhehuoneeseen, johon voi majoittua jopa neljä aikuista. Vaativimmat vieraat valitsevat Condado-sviitin, jossa on kaksi täysin varusteltua kylpyhuonetta, ja jonka tyylikäs sisustus tekee vaikutuksen keneen tahansa. Hotellin palveluihin kuuluvat maksuton Wi-Fi-yhteys koko rakennuksessa sekä pysäköintitilat.

  Katso lisää
 • Citadines Ramblas Barcelona
  From112€Yömaksu

  Citadines Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 122 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1109 reviewsBased on 1109 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1994. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 131 huonetta. Tilat käsittävät 16 huoneistot ja 115 yksiöt. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Ramblas Barcelona
  From89€Yömaksu

  Ramblas Barcelonastars

  Las Ramblas, Barcelona , Ramblas 33 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1950. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 90 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet ja 70 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Rialto
  From63€Yömaksu

  Rialtostars

  Gothic Quarter, Barcelona , Calle ferran, 42 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1737 reviewsBased on 1737 reviews

  Historian siipien havinaa: Hotelli sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa, Barri Góticin alueella. 1800-luvulta peräisin oleva rakennus on kuuluisan taitelijan Joan Miròn syntymäkoti. Siinä yhdistyvät täydellisellä tavalla entisajan lumo ja modernit tilat. Läheisyydessä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, ja La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  From60€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 698 reviewsBased on 698 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 65 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 48 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • NH Barcelona Ramblas
  From97€Yömaksu

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1205 reviewsBased on 1205 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 70 huonetta. Toimitilat muodostuvat 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • Astoria
  From62€Yömaksu

  Astoriastars

  Eixample, Barcelona , Paris 203 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 51 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1174 reviewsBased on 1174 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1952. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 117 huonetta. Tilat käsittävät 25 yhden hengen huoneet, 48 kahden hengen huoneet, 41 junior-sviitit ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Tiloihin saa tuoda lemmikin.

  Katso lisää
 • Aranea
  From63€Yömaksu

  Araneastars

  Eixample, Barcelona , Consell de cent, 444 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 964 reviewsBased on 964 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 84 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet ja 70 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Spa Senator Barcelona
  From109€Yömaksu

  Spa Senator Barcelonastars

  Camp Nou Stadium Area, Barcelona , Cardenal reig 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1427 reviewsBased on 1427 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 213 huonetta. Tilat käsittävät 34 yhden hengen huoneet ja 179 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Sansi Diputacio
  From112€Yömaksu

  Sansi Diputaciostars

  Eixample, Barcelona , Calle diputacio 234-236 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 670 reviewsBased on 670 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Tilat käsittävät 65 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  479  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  48
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews