Hotelleja kohteessa Barcelona

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Barcelona

BarcelonaFrom  39€

Tarjoushotellit Barcelona

 • Condado
  From128€Yömaksu

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Aribau 201 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 69 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1258 reviewsBased on 1258 reviews

  Huippusijainti lähellä suosittua Avenida Diagonal -katua, Barcelonan kaupallisen ja liike-elämän keskuksessa, on yksi tekijä, jonka ansiosta tämä kaunis hotelli on täydellinen valinta kaupunkilomalle. Barrio de Gracian elämää sykkivään kaupunginosaan on vain 10 minuutin kävelymatka, ja lähellä on myös Barcelonan sydämessä sijaitseva Plaza de Catalunya. Upea hotelli, joka tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen vieraan tarpeisiin, on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle. Vaihtoehtoja on perushuoneesta perhehuoneeseen, johon voi majoittua jopa neljä aikuista. Vaativimmat vieraat valitsevat Condado-sviitin, jossa on kaksi täysin varusteltua kylpyhuonetta, ja jonka tyylikäs sisustus tekee vaikutuksen keneen tahansa. Hotellin palveluihin kuuluvat maksuton Wi-Fi-yhteys koko rakennuksessa sekä pysäköintitilat.

  Katso lisää
 • Barcelona Universal
  From192€Yömaksu

  Barcelona Universalstars

  Parallel, Barcelona , Av. paralelo 76-80 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3842 reviewsBased on 3842 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2001. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 167 huonetta. Tilat käsittävät 141 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit, 2 sviitit ja 22 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  From142€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda sant pere 15 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 568 reviewsBased on 568 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2001. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 64 huonetta. Tilat käsittävät 8 yhden hengen huoneet, 55 kahden hengen huoneet ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  From134€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant antoni 49 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 679 reviewsBased on 679 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 65 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 48 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Silken Ramblas
  From193€Yömaksu

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Pintor fortuny 13 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 929 reviewsBased on 929 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 105 huonetta. Tilat käsittävät 8 junior-sviitit, 1 sviitti ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  From163€Yömaksu

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Calle rosellon 174-176 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 191 reviewsBased on 191 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2015. Majoitustilaa on yhteensä 62 huonetta. Tilat käsittävät 59 kahden hengen huoneet ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • España
  From219€Yömaksu

  Españastars

  Las Ramblas, Barcelona , Sant pau 9-11 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 180 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1531 reviewsBased on 1531 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1865. Majoitustilaa on yhteensä 82 huonetta. Toimitilat muodostuvat 82 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • NH Barcelona Ramblas
  From181€Yömaksu

  NH Barcelona Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Hospital 26 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1164 reviewsBased on 1164 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 70 huonetta. Toimitilat muodostuvat 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • Oriente Atiram Hotel
  From166€Yömaksu

  Oriente Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 45-47 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 96 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1543 reviewsBased on 1543 reviews

  Vuodelta 1842 olevassa rakennuksessa sijaitseva hotelli on aivan Barcelonan keskustassa, kulttuuri- ja historiallisen kaupunginosan sydämessä ja erittäin lähellä kuuluisaa Las Ramblas -katua. Alueella on matkailijoille lukuisia vaihtoehtoja shoppailuun, pikkuliikkeitä, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Aivan hotellin oven ulkopuolella sijaitsevat julkisen liikenteen yhteydet vievät noin kilometrin päässä olevalle uimarannalle. Täydellinen paikka rentoutua, kun on viettänyt pitkän päivän upeaan kaupunkiin tutustuen.

  Katso lisää
 • Petit Palace Boquería Garden
  From198€Yömaksu

  Petit Palace Boquería Gardenstars

  Las Ramblas, Barcelona , La boquería 10 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1539 reviewsBased on 1539 reviews

  Kaunis kaupunkihotelli sijaitsee viehättävässä, 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa. Vain muutaman askeleen päässä on joitain kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten kuuluisa Las Ramblas, tunnetut goottilaiskorttelit ja kaupungin elämää kuhiseva kaupallinen keskus. Alueella on tarjolla lukuisia ravintoloita, baareja ja pubeja sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Gran Liceu -teatteri ja kauppahalli, La Boquería, ovat vain kivenheiton päässä hotellilta. Hotellissa on erinomaiset tilat ja sisäpihalla kaunis puutarha. Tyylillä sisustetut huoneet on varustettu asiakkaiden tarpeisiin. Huoneiden rauhallisessa tunnelmassa voi rentoutua kunnolla. Tämä ylellinen hotelli on täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua kaikkeen, mitä upeassa kaupungissa on tarjolla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  458  Hotelleja kohteessa Barcelona
Sivu  1  bruges ikke i Finland  46
 

Tietoja kohteesta Barcelona

  Barcelona is the capital of the Autonomous Community of Catalonia and of the province of Barcelona, in Spain. The city lies on Spain’s Mediterranean coast, barely one hundred kilometers from the Pyrenees and from the French border. This wonderful city boasts a perfect blend of architectural styles, with the modern, the Gothic, the medieval and the Roman blending perfectly to make an invigorating mix. There is also a series of buildings by Gaudí that are on UNESCO’s list of World Heritage Sites, among which are Casa Milà (La Pedrera), Palau Güell and Parc Güell. We recommend visiting Barcelona Cathedral (the Cathedral of the Holy Cross and of Saint Eulalia of Barcelona, to give it its full name), which was built in Gothic style, the Magic Fountain of Montjuic (1929), which puts on a lovely light, music and water show, and the former home of the poet Joan Maragall, which is now a museum. You will find plenty of parks and gardens in which to relax and soak up the atmosphere of this grand city. Discover the magic of a truly captivating city, visit Barcelona!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Barcelona

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews

 • Room Mate Pau
  Room Mate Pau
  4,7/5

  Great location, everything in walking distance. To the beach you might want to take the metro. Our room was nice and clean. Bed was amazing! Breakfast was versatile, gluten free option available and v ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 18/06/2017

  From164€Katso lisää

 • Lyon
  Lyon
  4,1/5

  Hyvällä paikalla, heti vanha kaupunki vieressä, supermarket nurkalla. Bussi D20 suoraan Nou Campille, samoin lentokentälle D20 ja vaihto Espanyol plazalla samalla pysäkillä bussiin n:o 46. Näihin matk ...

  Ari
  Hotelopian asiakkaat, 09/03/2017

  From70€Katso lisää

 • Del Mar
  Del Mar
  4,1/5

  Sain siis siirron Hotel Del Marista (siellä oli kuulemma tapahtunut jotain??) läheiseen Suitaco hotelliin, jota tässä nyt arvostelen, Henkilökunta oli tosi ystävällistä, palvelevaista ja asiantuntevaa ...

  Nimetön
  Hotelopian asiakkaat, 28/11/2016

  From117€Katso lisää