Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  28€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Miramar
  From155€Yömaksu

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 176 reviewsBased on 176 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 54 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Flamingo
  From57€Yömaksu

  Gran Hotel Flamingostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marlès 25 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1967. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 281 huonetta. Tilat käsittävät 41 yhden hengen huoneet ja 240 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Metropol
  From129€Yömaksu

  Metropolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 22 reviewsBased on 22 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 80 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Santa Rosa
  From49€Yömaksu

  Santa Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Senia del barral 39 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 289 reviewsBased on 289 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1962. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2001. Majoitustilaa on yhteensä 138 huonetta. Tilat käsittävät 8 yhden hengen huoneet ja 130 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • H-TOP PLANAMAR
  From66€Yömaksu

  H-TOP PLANAMARstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim, 10-12 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 866 reviewsBased on 866 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 155 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • H-TOP PALM BEACH & SPA
  From80€Yömaksu

  H-TOP PALM BEACH & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 985 reviewsBased on 985 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli saneerattiin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 150 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Guitart Rosa
  From45€Yömaksu

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , San pedro 67 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 268 reviewsBased on 268 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1902. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 149 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 121 kahden hengen huoneet ja 12 junior-sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Hotel GHT Costa Brava
  From125€Yömaksu

  Hotel GHT Costa Bravastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Verge de montserrat 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1967. Hotelli saneerattiin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 188 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet, 178 kahden hengen huoneet ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Marsol
  From68€Yömaksu

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer, 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 431 reviewsBased on 431 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Toimitilat muodostuvat 10 junior-sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Acapulco
  From77€Yömaksu

  Acapulcostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep de togores 21 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 192 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  296  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  30
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä