Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  30€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • H-Top Palm Beach & Spa
  From36€Yömaksu

  H-Top Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 985 reviewsBased on 985 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 150 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Samba
  From45€Yömaksu

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1545 reviewsBased on 1545 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1972. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 377 huonetta. Tilat käsittävät 39 yhden hengen huoneet ja 338 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  From49€Yömaksu

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1971. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 187 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Delamar
  From68€Yömaksu

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avenida just marles 21-23 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 534 reviewsBased on 534 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Majoitustilaa on yhteensä 217 huonetta. Toimitilat muodostuvat 217 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen golftiskin.

  Katso lisää
 • Guitart Rosa
  From43€Yömaksu

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sant pere 67 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 268 reviewsBased on 268 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1902. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 149 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 121 kahden hengen huoneet ja 12 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • H-TOP OLYMPIC
  From37€Yömaksu

  H-TOP OLYMPICstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Calle benavente s/n - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2346 reviewsBased on 2346 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 517 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Marsol
  From54€Yömaksu

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer, 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 431 reviewsBased on 431 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Toimitilat muodostuvat 10 junior-sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • GHT Aquarium
  From53€Yömaksu

  GHT Aquariumstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Actor pere codina i mont 19 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1098 reviewsBased on 1098 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 240 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 220 kahden hengen huoneet ja 6 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Flamingo
  From55€Yömaksu

  Gran Hotel Flamingostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marlès 25 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1967. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 281 huonetta. Tilat käsittävät 41 yhden hengen huoneet ja 240 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  From44€Yömaksu

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Av. roca grossa 5 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 246 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  137  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  14
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä