Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  26€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • H-Top Palm Beach & Spa
  From132€Yömaksu

  H-Top Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1048 reviewsBased on 1048 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 150 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Guitart Central Park Aqua Resort
  From86€Yömaksu

  Guitart Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 76 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1641 reviewsBased on 1641 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1971. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Hotelli laajentui 3. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 647 huonetta. Tilat käsittävät 242 kahden hengen huoneet, 47 huoneistot ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • H-TOP Royal Star & Spa
  From32€Yömaksu

  H-TOP Royal Star & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. villa de blanes, 70 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1865 reviewsBased on 1865 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 397 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet ja 393 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  From49€Yömaksu

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1971. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 187 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Moremar
  From27€Yömaksu

  Moremarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Paseo acacias 2 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 444 reviewsBased on 444 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1980. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 76 huonetta. Tilat käsittävät 48 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • H-TOP OLYMPIC
  From126€Yömaksu

  H-TOP OLYMPICstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Calle benavente s/n - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2520 reviewsBased on 2520 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 517 huonetta. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden.

  Katso lisää
 • H-TOP Calella Palace & Spa
  From42€Yömaksu

  H-TOP Calella Palace & Spastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Maria cardona 9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1968. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 339 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet, 327 kahden hengen huoneet ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Samba
  From41€Yömaksu

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambo 10 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1655 reviewsBased on 1655 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1972. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 377 huonetta. Tilat käsittävät 39 yhden hengen huoneet ja 338 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Xon's Platja
  From44€Yömaksu

  Xon's Platjastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Avda. pompeu fabra, s/n - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 61 Mielipiteitä

  $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 210 huonetta. Toimitiloihin kuuluu 210 huoneistot. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään hissi. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Prestige Mar y Sol
  From57€Yömaksu

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa catalunya 20 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 200 reviewsBased on 200 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1978. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 37 huonetta. Tilat käsittävät 37 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  67  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  7
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä