Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrom  23€

Tarjoushotellit Costa Brava - Maresme

 • Ridomar
  From50€Yömaksu

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Catalunya, 49-51 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 109 reviewsBased on 109 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli saneerattiin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 55 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 50 kahden hengen huoneet ja 15 kolmen hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Monterrey
  From60€Yömaksu

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 212 reviewsBased on 212 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1958. Hotelli saneerattiin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 200 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 172 kahden hengen huoneet, 8 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun.

  Katso lisää
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  From40€Yömaksu

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Av. roca grossa 15 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 315 reviewsBased on 315 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 422 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Miramar
  From48€Yömaksu

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Jacint verdaguer 6 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 218 reviewsBased on 218 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 54 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • H-Top Palm Beach & Spa
  From25€Yömaksu

  H-Top Palm Beach & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Aribau 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1060 reviewsBased on 1060 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 150 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin.

  Katso lisää
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  From52€Yömaksu

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1971. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 187 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Acapulco
  From47€Yömaksu

  Acapulcostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep de togores 21 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 741 reviewsBased on 741 reviews

  150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 192. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. ja Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Delamar
  From56€Yömaksu

  Delamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avenida just marles 21-23 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 719 reviewsBased on 719 reviews

  Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 217 majoitustilaa. Hotelli on vuodelta 2016. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. , Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. ja Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • H-TOP Royal Beach
  From30€Yömaksu

  H-TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. america 15-23 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2136 reviewsBased on 2136 reviews

  450 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 23. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 28. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 373. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2001. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • H-TOP Calella Palace & Spa
  From31€Yömaksu

  H-TOP Calella Palace & Spastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Maria cardona 9 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1968. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 339 huonetta. Tilat käsittävät 7 yhden hengen huoneet, 327 kahden hengen huoneet ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  122  Hotelleja kohteessa Costa Brava - Maresme
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Tietoja kohteesta Costa Brava - Maresme

  The Costa Brava is a section of the Spanish Mediterranean coastline. It is found in the province of Girona and it runs from the mouth of the River La Tordera, near Blanes, and ends at the French border. The Costa Brava is characterised by its natural spaces, its pleasant climate and its attractive beaches, a perfect combination for those looking to relax for a while. One of its main attractions are the bays located near the town of Begur, and the impressive cliffs and rocky inlets that give the ""wild coast"" its name will take your breath away. You can visit Sa Tuna, Aiguablava and Sa Riera, some of the loveliest coves on the Costa Brava. Another interesting site in the zone is the Medes Islands, located centrally on the Costa Brava. There are seven islands in this marine reserve and you can see plants and animals in their natural state, as well as enjoy the splendid landscape provided by the islands. The Costa Brava is not just a natural paradise, there are good hotels, restaurants, bars, night clubs, casinos and shops for the visitor too.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa Brava - Maresme

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä