Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFrom  24€

Tarjoushotellit Costa del Sol Area

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  From64€Yömaksu

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3168 reviewsBased on 3168 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 398 huonetta. Tilat käsittävät 49 yhden hengen huoneet ja 349 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Barcelo Malaga
  From97€Yömaksu

  Barcelo Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Estación vialia maria zambrano c/ héroe de sostoa, 2 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 124 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3207 reviewsBased on 3207 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 221 huonetta. Toimitilat muodostuvat 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From69€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 911 reviewsBased on 911 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Soho Bahía Málaga
  From73€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 226 reviewsBased on 226 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Malagan keskustan lähistöllä. Hotellista on helppo päästä tutustumaan turistikohteen moniin upeisiin nähtävyyksiin, kuten katedraaliin ja Alcazabaan. Vieraat ovat kävelymatkan päässä lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Merenrannalle on matkaa vain kilometri. Hotellilta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ihastuttava hotelli houkuttelee vieraat ylelliseen ja tyylikkääseen ympäristöön. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri ihastuttaa varmasti vieraita. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia aamuisin herkullista aamupalaa upean päivän alkajaisiksi.

  Katso lisää
 • Soho Los Naranjos
  From73€Yömaksu

  Soho Los Naranjosstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 141 reviewsBased on 141 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 41 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 28 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua.

  Katso lisää
 • San Cristóbal
  From48€Yömaksu

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 560 reviewsBased on 560 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 96 huonetta. Tilat käsittävät 96 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Apal Chinasol
  From37€Yömaksu

  Apal Chinasolstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Playa san cristobal, edificio chinasol-bajo - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 66 reviewsBased on 66 reviews

  Huoneisto perustettiin vuonna 1979. Huoneisto saneerattiin vuonna 1995. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 70 huonetta. Tilat käsittävät 24 huoneistot ja 51 yksiöt. Tämä suosittu huoneistohotelli toimii alueelle tehtävien retkien mainiona tukikohtana. Huoneisto tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Vincci Malaga
  From103€Yömaksu

  Vincci Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Pacifico 44 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1059 reviewsBased on 1059 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 105 huonetta. Tilat käsittävät 103 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta.

  Katso lisää
 • Itaca Malaga
  From88€Yömaksu

  Itaca Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Fajardo (esquina compañía) 1-3 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 405 reviewsBased on 405 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 44 huonetta. Tilat käsittävät 44 kahden hengen huoneet ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  From98€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 211 reviewsBased on 211 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 28 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  263  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  27
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol Area

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol Area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews