Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFrom  31€

Tarjoushotellit Costa del Sol Area

 • NH Marbella
  From235€Yömaksu

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1470 reviewsBased on 1470 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet ja 9 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Playa Calida
  From302€Yömaksu

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1634 reviewsBased on 1634 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 325 huonetta. Tilat käsittävät 311 kahden hengen huoneet, 8 junior-sviitit, 2 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Soho Bahía Málaga
  From110€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 202 reviewsBased on 202 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Malagan keskustan lähistöllä. Hotellista on helppo päästä tutustumaan turistikohteen moniin upeisiin nähtävyyksiin, kuten katedraaliin ja Alcazabaan. Vieraat ovat kävelymatkan päässä lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Merenrannalle on matkaa vain kilometri. Hotellilta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ihastuttava hotelli houkuttelee vieraat ylelliseen ja tyylikkääseen ympäristöön. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri ihastuttaa varmasti vieraita. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia aamuisin herkullista aamupalaa upean päivän alkajaisiksi.

  Katso lisää
 • Iberostar Málaga Playa
  From325€Yömaksu

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1379 reviewsBased on 1379 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Hotelli laajentui 3. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 403 huonetta. Tilat käsittävät 94 huoneistot ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Helios Costa Tropical
  From78€Yömaksu

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 738 reviewsBased on 738 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 232 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Soho Los Naranjos
  From126€Yömaksu

  Soho Los Naranjosstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 123 reviewsBased on 123 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 41 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 28 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua.

  Katso lisää
 • San Cristóbal
  From53€Yömaksu

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 493 reviewsBased on 493 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 96 huonetta. Tilat käsittävät 96 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Los Patos Park
  From78€Yömaksu

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1689 reviewsBased on 1689 reviews

  Hotelli sijaitsee Benalmadenassa, vain 200 metrin päässä rannalta olevalla asuinalueella. Keskustan kaupat ja viihdetarjonta ovat vain 2 km:n päässä, ja upeaan Marina Cityyn on matkaa 1 km. Hotellissa on viihtyisä baari, matkamuistokauppa, televisiohuone ja ravintola. Hotellissa on tarjolla myös pesulapalveluja, ja pikkuvieraiden iloksi on lasten kerho ja leikkikenttä. Hotellin vesipuistossa on allas ja vesileikkejä lapsille. Pienimmille on kaksi eläinhahmoa, hai ja merikäärme, sienen muotoinen suihku ja torni, josta laskee kaksi vesiliukumäkeä ja kaatoämpäri – kaikki mitä hauskaan lomaan tarvitaan!

  Katso lisää
 • Alanda Club Marbella
  From206€Yömaksu

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km.192 urb.elvira sn - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1987. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2007. $hotel. getTypeHotel() laajentui 8. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 147 huonetta. Tilat käsittävät 32 yhden hengen huoneet, 32 kahden hengen huoneet ja 147 huoneistot. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Golfin harrastajat voivat varata tiskillä haluamansa tauot ja saada alennuksia linkeistä.

  Katso lisää
 • Almuñecar Playa
  From265€Yömaksu

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Pso. san cristobal s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä

  Majoitustilaa on yhteensä 227 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  361  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  37
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol Area

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol Area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews