Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area

Costa del Sol AreaFrom  34€

Tarjoushotellit Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From80€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. 36 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Soho Bahía Málaga
  From100€Yömaksu
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 248 reviewsBased on 248 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Malagan keskustan lähistöllä. Hotellista on helppo päästä tutustumaan turistikohteen moniin upeisiin nähtävyyksiin, kuten katedraaliin ja Alcazabaan. Vieraat ovat kävelymatkan päässä lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Merenrannalle on matkaa vain kilometri. Hotellilta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ihastuttava hotelli houkuttelee vieraat ylelliseen ja tyylikkääseen ympäristöön. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri ihastuttaa varmasti vieraita. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu moderneilla mukavuuksilla. Vieraat voivat nauttia aamuisin herkullista aamupalaa upean päivän alkajaisiksi.

  Katso lisää
 • La Cala Resort
  From161€Yömaksu

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 15. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 107 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2014. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Almuñecar Playa
  From101€Yömaksu

  Almuñecar Playastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo san cristobal s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 46 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1471 reviewsBased on 1471 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 227 huoneesta. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä hotelli sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Matkailijat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  From121€Yömaksu
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 238 reviewsBased on 238 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 8 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 28. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2014. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From86€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 185 makuuhuoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämä hotelli sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Don Curro
  From99€Yömaksu

  Don Currostars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle sancha de lara 9 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 72 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1298 reviewsBased on 1298 reviews

  Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 3. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 118 makuuhuoneesta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2012. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bajondillo
  From53€Yömaksu

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 650 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2006. VR-lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä VR-lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From107€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 306 reviewsBased on 306 reviews

  Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 900 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on 309 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1968. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Costa Park
  From75€Yömaksu

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , El pinar 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 203 Mielipiteitä

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 253 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  345  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  35
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol Area

  The Spanish Costa del Sol runs for 161 kilometres along the coast of Malaga province, on the Mediterranean Sea. The mountains, which sometimes reach down to the sea, forming coves and cliffs, protect the coast from the wind and give an even more picturesque frame to the beautiful beaches and blue sea. The beaches that are well-known for their excellent tourist facilities are: Nerja, Torrox, Vélez, Torremolinos, Puerto Banús, Marbella and Fuengirola, Benalmádena, Mijas and Estepona; however, there are a great many small, hidden beaches that have there own charm, and in fact many of them are nudist beaches. Sports lovers will feel at home here; there is golf, rowing, diving, sailing, windsurfing, parachuting, football, horse riding and many more. The Costa del Sol, however, has much more than just beaches and in Malaga you can visit the Alcazaba, Malaga Cathedral, the Picasso Museum, the Gibralfaro Castle, the La Malagueta Bullring, or go for some tapas. Those seeking sun and sea can lunch or dine at beach bars and enjoy some excellent local dishes without having to take their feet off the sand. The nightlife here is very exciting: casinos, bingo, pubs, clubs and even dances on the beaches. On the Costa del Sol you can enjoy your holidays to the full.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol Area

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews