Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Huoneistot ja huoneistohotellit in Costa del Sol Area

Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  35€

Recommended Huoneistot ja huoneistohotellit in Costa del Sol Area

 • Soho Boutique Museo
  From89€Yömaksu

  Soho Boutique Museostars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle marquesa de moya 13 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Malaga. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 3 kilometrin matka. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 12. Majoitus on perustettu vuonna 2018. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Huoneisto on ympäristöystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Soho Boutique La Merced
  From93€Yömaksu

  Soho Boutique La Mercedstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Medina conde 3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Vaatimaton huoneisto sijaitsee kohteessa Malaga. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Huoneisto sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 10 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Albayt Resort & Spa
  From153€Yömaksu

  Albayt Resort & Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Costa galera,cn-340 (a7). km 149.2 34 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Ihastuttava huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Estepona. Majoitusliike sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on yhteensä 60 mukavaa majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Huoneistossa on pysäköintitilaa ja autotalli. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Huoneisto on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Aparthotel Sunny Beach
  From99€Yömaksu

  Aparthotel Sunny Beachstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avenida federico garcia lorca 9 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 174 reviewsBased on 174 reviews

  Yksinkertainen huoneisto kohteessa Benalmadena. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 36 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2005. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Huoneisto tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille.

  Katso lisää
 • Ona Valle Romano Golf & Resort
  From155€Yömaksu

  Ona Valle Romano Golf & Resortstars

  Estepona, Costa del Sol , Flaminio, urb. valle romano 2 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 553 reviewsBased on 553 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Estepona. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 350 metrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 33. 7 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 430 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 2010. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Nono Charming Stay
  From93€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 347 reviewsBased on 347 reviews

  Mukava huoneisto sijaitsee kohteessa Malaga. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 5 kilometrin matka. Huoneisto sijaitsee 250 metrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 56. Majoituspaikka on vuodelta 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusLentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Pierre & Vacances Benalmadena Principe
  From137€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1355 reviewsBased on 1355 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Benalmadena. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Tiloihin kuuluu yhteensä 106 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2007. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Huoneisto ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Huoneisto tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän huoneistoon. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Benalmádena Playa Good Places
  From40€Yömaksu

  Benalmádena Playa Good Placesstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Calle torrealmadena s/n - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 106 reviewsBased on 106 reviews

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Benalmadena. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 170 majoitustilaa. Huoneiston rakennusvuosi on 2008. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Tässä huoneistossa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Debambu
  From82€Yömaksu

  Debambustars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cintería 7 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Malaga. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä satamasta. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 9. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2012. Lisäksi huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Debambu Larios
  From314€Yömaksu

  Debambu Lariosstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle alarcón lujan 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 106 reviewsBased on 106 reviews

  Vaatimattoman huoneiston sijaintipaikka on kohde Malaga. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 7. Huoneiston rakennusvuosi on 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  56  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä