Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Huoneistot ja huoneistohotellit in Costa del Sol Area

Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  8€

Recommended Huoneistot ja huoneistohotellit in Costa del Sol Area

 • La Baranda
  From43€Yömaksu

  La Barandastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de la ermita 18 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Torremolinos. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 42 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Capistrano El Sur
  From48€Yömaksu

  Capistrano El Surstars

  Nerja, Costa del Sol , Urb. el capistrano village, local 5 apto 193 5 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 357 reviewsBased on 357 reviews

  Kodikas huoneisto, jonka sijaintipaikka on Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkiset liikennevälineet ovat asiakkaiden käytettävissä 1. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä huoneistolta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä huoneistossa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2008. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Apartamentos HC Burriana Playa
  From82€Yömaksu

  Apartamentos HC Burriana Playastars

  Nerja, Costa del Sol , Paseo de burriana 6 6 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 145 reviewsBased on 145 reviews

  Yksinkertainen huoneisto kohteessa Nerja. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 21 mukavaa makuuhuonetta. Huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä huoneistossa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Apartamentos Bajondillo
  From54€Yömaksu

  Hotel Apartamentos Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä

  Tämä asuntohotelli rannalla sijaitsee Torremolinoksen vilkkaalla turistialueella. Hotelli on vain 25 metrin päässä rannalta ja 500 metrin päässä kaupungin keskustasta ja sen lukuisista liikkeistä, ravintoloista, baareista ja viihdetarjonnasta. Vieraat arvostavat hotellin rauhallista ympäristöä ja silti läheistä sijaintia kaupungin keskustasta. Tilavat huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja ne tarjoavat miellyttävän lomakodin koko perheelle. Modernisti varustetuissa vierashuoneissa voi rentoutua täydellisesti tapahtumatäyteisen päivän päätteeksi. Kompleksi tarjoaa paljon erilaisia vapaa-ajan ja viihdeaktiviteetteja, joiden ansiosta vieraat eivät koskaan kyllästy lomanviettoon.

  Katso lisää
 • Soho Boutique La Merced
  From60€Yömaksu

  Soho Boutique La Mercedstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Medina conde 3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Vaatimaton huoneisto sijaitsee kohteessa Malaga. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Huoneisto sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 10 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Albayt Resort & Spa
  From65€Yömaksu

  Albayt Resort & Spastars

  Estepona, Costa del Sol , Costa galera,cn-340 (a7). km 149.2 34 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä

  Ihastuttava huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Estepona. Majoitusliike sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on yhteensä 60 mukavaa majoitustilaa. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Tässä majoituspaikassa lemmikkejä kohdellaan perheenjäseninä. Huoneistossa on pysäköintitilaa ja autotalli. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Huoneisto on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Liikematkaajat arvostavat majoituspaikan tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Crown Resorts Club Marbella
  From66€Yömaksu

  Crown Resorts Club Marbellastars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Monte paraíso 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, kodikas majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mijas coast. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 650 metrin päässä majoitukselta. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 195 mukavaa makuuhuonetta. Tämä huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Minimal Rooms
  From67€Yömaksu

  Apartamentos Minimal Roomsstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Pasaje de campos nº 10 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Malaga. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä huoneita on yhteensä 5. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Palm Beach Club
  From48€Yömaksu

  Apartamentos Palm Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , La carihuela, c/cdad.porcuna 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Yksinkertainen huoneistohotelli, jonka sijaintipaikka on Torremolinos. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä huoneistohotellilta. Huoneistohotellissa on 86 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Picasso Suites Málaga
  From127€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 179 reviewsBased on 179 reviews

  Kodikas huoneisto on kohteessa Malaga. Huoneisto on 1. 2 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 8 kilometrin päässä huoneistolta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Huoneisto on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 9 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Matkailijat voivat hyödyntää langatonta Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä huoneiston julkisissa tiloissa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  55  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä