Liikematkahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Liikematkahotellit in Costa del Sol Area

Liikematkahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  30€

Recommended Liikematkahotellit in Costa del Sol Area

 • Flatotel Internacional
  From45€Yömaksu

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä

  Mukava lomakeskus on kohteessa Benalmadena. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 140 makuuhuonetta. Lomakeskus rakennettiin vuonna 1990. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituspaikka sallii ainoastaan pienet lemmikit. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Lomakeskuksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Rincon Sol
  From49€Yömaksu

  Rincon Solstars

  Rincón de la Victoria, Costa del Sol , Del mediterraneo 174 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 303 reviewsBased on 303 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Rincon de la Victoria. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 87 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2004. Sekä liike- että vapaa-ajan matkailijat arvostavat sitä, että tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi hotelli tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From60€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avenida playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Motril. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Hotellissa on 92 mukavaa huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa.

  Katso lisää
 • Zenit Malaga
  From61€Yömaksu

  Zenit Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cuba 1-3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 567 reviewsBased on 567 reviews

  Tyylikäs hotelli sijaitsee Malagassa, ja se sopii täydellisesti sekä loma- että yritysmatkailijoille. Hotelli sijaitsee lähellä lukuisia baareja, kahviloita, jäätelökauppoja ja ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisen aterian, hyvin ansaitun drinkin tai jäätelön miellyttävän illanvieton lomassa. Kompleksi on vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta ja lukuisista viihde- ja kulttuurikohteista, kuten La Rosaleda Stadium, Plaza de la Merced, Gibralfaro Castle ja Picasso-museo, vain muutamia mainitaksemme. Hotelli on sisustettu lämpimin värisävyin ja tarjoaa vierailleen kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi. Välimeren ja Andalusian keittiön herkkuja tarjoileva ravintola tyydyttää vaatimpienkin vieraiden tarpeet. Huoneet on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi ja rentouttaviksi.

  Katso lisää
 • Mainake Costa del Sol
  From65€Yömaksu

  Mainake Costa del Solstars

  Torre del Mar, Costa del Sol , Calle los fenicios 1 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Torre del Mar. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 40 huoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2000. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Maestranza
  From82€Yömaksu

  Maestranzastars

  Ronda, Malaga , Calle virgen de la paz 24 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 515 reviewsBased on 515 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ronda. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 53 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva hotelli tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel-Convento La Magdalena Golf & Spa
  From100€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 538 reviewsBased on 538 reviews

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Antequera. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 21. Majoitus rakennettiin vuonna 2008. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista.

  Katso lisää
 • Plaza Cavana
  From104€Yömaksu

  Plaza Cavanastars

  Nerja, Costa del Sol , Plaza cavana 10 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Nerja. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 27. 7 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 1. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka on 19. 0 kilometrin päässä satamasta. 40 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat käyttää autotallia. Majoituspaikka noudattaa vihreitä periaatteita. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • IPV Palace & Spa
  From117€Yömaksu

  IPV Palace & Spastars

  Fuengirola, Costa del Sol , A-7, km 207 km 207 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 67 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1897 reviewsBased on 1897 reviews

  Upea rantahotelli sijaitsee hienolla paikalla Fuengirolan vilkkaassa lomakaupungissa, kauniin hiekkarannan vierellä, ja helpon kävelymatkan päässä kaupoista, ravintoloista, baareista ja ajanvietepaikoista. Málagan lentokentälle on vain 20 kilometriä. Hotellin arkkitehtuuri on viehättävä, ja sen tyylikäs aula huokuu rauhaa ja seesteisyyttä. Kauniisti sisustetuista huoneista avautuvat hienot merinäköalat. Hotellin palvelut ovat hyvät ja monipuoliset, joten tylsistyminen ei vaivaa. Ravintolassa on tarjolla kulinaarisia herkkuja, ja sesonkiaikoina järjestetään viihdeohjelmaa kaikenikäisille.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Guadalpin Banus
  From156€Yömaksu

  Gran Hotel Guadalpin Banusstars

  Puerto Banus, Costa del Sol , Calle edgar neville s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1124 reviewsBased on 1124 reviews

  Kauniin hiekkarannan reunassa sijaitseva ylellinen hotelli on noin kilometrin päässä Puerto Banusista ja sen lukuisista ostospaikoista, baareista ja ravintoloista. Hotellin vieressä on linja-autopysäkki. Lentokentälle on noin 70 km. Vuonna 2005 entisöity täysin ilmastoitu hotelli sisältää 181 huonetta neljässä kerroksessa. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi ja modernit mukavuudet. Hotelli tarjoaa tiloja, kuten kampaamon, kauppoja, kolme baaria, loungealueen pelihuoneella, neljä ravintolaa, kokoustilan sekä maksuttoman langattoman Internet-yhteyden kaikissa hotellin tiloissa. Hotellin ulkopuolella on uima-allas, jossa lasten allas. Lisäksi hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön kuntosalitilat sekä useita vesiurheilumahdollisuuksia. Hotelli on ylpeä gastronomisesta italialaisesta ravintolastaan. Muihin ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu riisiä, mereneläviä ja baskilaista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  124  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä