Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  23€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Playa Calida
  From127€Yömaksu

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 62 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1634 reviewsBased on 1634 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 325 huonetta. Tilat käsittävät 311 kahden hengen huoneet, 8 junior-sviitit, 2 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Helios Costa Tropical
  From76€Yömaksu

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 738 reviewsBased on 738 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 232 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  From301€Yömaksu

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1680 reviewsBased on 1680 reviews

  Loistohotelli upealla paikalla meren rannalla Marbellassa, vain 8 km kaupungin keskustasta ja noin 43 km Malagan lentokentältä. Hotellin on mahtavalla paikalla Costa del Solin sydämessä, suositulla Elvira-Las Chapasin alueella. Hotellin tyyli on modernin välimerellinen arabialaisvaikutteineen, ja siellä on valikoima tyylikkäästi sisustettuja huoneita, jotka ovat vaativammankin matkailijan mieleen. Kaikissa huoneissa on kattavat modernit mukavuudet, kuten interaktiivinen taulutelevisio satelliittikanavineen. Tämän upean hotellin vieraat voivat tutustua kävellen yli 15 000 m2:n trooppiseen puutarhaan, virkistäytyä kimmeltävissä uima-altaissa tai antaa kehonsa ja mielensä rentoutua upealla spa-alueella, jossa vieraita hemmotellaan kauneushoidoilla ja rentouttavilla hieronnoilla.

  Katso lisää
 • Melia Marbella Banus
  From270€Yömaksu

  Melia Marbella Banusstars

  Marbella, Costa del Sol , Mario vargas llosa s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1630 reviewsBased on 1630 reviews

  Tästä ylellisessä Puerto Banúksessa, Marbellassa, sijaitsevasta loistohotellista on vain 200 m rannalle. Marbellan keskusta muotiliikkeineen ja luksusputiikkeineen on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ja lähistöllä on myös useita korkeatasoisia golf-kenttiä. Malagan lentokentälle on lyhyt ajomatka.Hotellin valoisat huoneet on sisustettu modernisti ja niistä avautuu upeat näköalat merelle, vuorille tai puutarhaan. Huoneissa on leveä sänky, huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi ja 32” plasmatelevisio. Liikematkaajat arvostavat ilmaista Wi-Fi-yhteyttä sekä hyvin varustettuja liike- ja kokoustiloja. Hotellissa on erikseen aikuisten ja lasten uima-altaat, 3-putouksinen uima-allas sekä puutarha. Lisäksi hotelli tarjoaa korkealuokkaisen hyvinvointikeskuksen ja fine dining -vaihtoehtoja. Ensiluokkainen hotelli viehättävässä ympäristössä.

  Katso lisää
 • Bahia Almuñecar
  From67€Yömaksu

  Bahia Almuñecarstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Avd juan carlos 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 208 reviewsBased on 208 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 104 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 98 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Roc Lago Rojo
  From78€Yömaksu

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 690 reviewsBased on 690 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1974. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 144 huonetta. Tilat käsittävät 144 junior-sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From110€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1968. Hotelli saneerattiin vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 289 huonetta. Tilat käsittävät 200 kahden hengen huoneet ja 89 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From72€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avda. playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 519 reviewsBased on 519 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 92 huonetta. Tilat käsittävät 71 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From78€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 163 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 243 huonetta. Tilat käsittävät 243 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Sol Principe
  From111€Yömaksu

  Sol Principestars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo colorado 26 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3228 reviewsBased on 3228 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 799 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  82  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä