Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  31€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Playa Calida
  From302€Yömaksu

  Playa Calidastars

  Almuñecar, Costa Tropical , Urb. la galera s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1634 reviewsBased on 1634 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 325 huonetta. Tilat käsittävät 311 kahden hengen huoneet, 8 junior-sviitit, 2 sviitit ja 4 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Helios Costa Tropical
  From78€Yömaksu

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 738 reviewsBased on 738 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1989. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 232 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Iberostar Málaga Playa
  From325€Yömaksu

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1379 reviewsBased on 1379 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Hotelli laajentui 3. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 403 huonetta. Tilat käsittävät 94 huoneistot ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Los Patos Park
  From78€Yömaksu

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1689 reviewsBased on 1689 reviews

  Hotelli sijaitsee Benalmadenassa, vain 200 metrin päässä rannalta olevalla asuinalueella. Keskustan kaupat ja viihdetarjonta ovat vain 2 km:n päässä, ja upeaan Marina Cityyn on matkaa 1 km. Hotellissa on viihtyisä baari, matkamuistokauppa, televisiohuone ja ravintola. Hotellissa on tarjolla myös pesulapalveluja, ja pikkuvieraiden iloksi on lasten kerho ja leikkikenttä. Hotellin vesipuistossa on allas ja vesileikkejä lapsille. Pienimmille on kaksi eläinhahmoa, hai ja merikäärme, sienen muotoinen suihku ja torni, josta laskee kaksi vesiliukumäkeä ja kaatoämpäri – kaikki mitä hauskaan lomaan tarvitaan!

  Katso lisää
 • Alanda Club Marbella
  From206€Yömaksu

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km.192 urb.elvira sn - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1987. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2007. $hotel. getTypeHotel() laajentui 8. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 147 huonetta. Tilat käsittävät 32 yhden hengen huoneet, 32 kahden hengen huoneet ja 147 huoneistot. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Golfin harrastajat voivat varata tiskillä haluamansa tauot ja saada alennuksia linkeistä.

  Katso lisää
 • Flatotel Internacional
  From58€Yömaksu

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 479 reviewsBased on 479 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1990. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 100 huonetta. Toimitilat muodostuvat 100 huoneistot. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Roc Marbella Park
  From119€Yömaksu

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 271 reviewsBased on 271 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 1997. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 6 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 281 huonetta. Tilat käsittävät 187 kahden hengen huoneet, 74 kolmen hengen huoneet ja 41 neljän hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Pysäköintialue on vartioitu.

  Katso lisää
 • El Faro Marbella
  From159€Yömaksu

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 70 huonetta. Tilat käsittävät 10 huoneistot ja 60 yksiöt. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From180€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avda. playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 519 reviewsBased on 519 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 92 huonetta. Tilat käsittävät 71 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  From389€Yömaksu

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1680 reviewsBased on 1680 reviews

  Loistohotelli upealla paikalla meren rannalla Marbellassa, vain 8 km kaupungin keskustasta ja noin 43 km Malagan lentokentältä. Hotellin on mahtavalla paikalla Costa del Solin sydämessä, suositulla Elvira-Las Chapasin alueella. Hotellin tyyli on modernin välimerellinen arabialaisvaikutteineen, ja siellä on valikoima tyylikkäästi sisustettuja huoneita, jotka ovat vaativammankin matkailijan mieleen. Kaikissa huoneissa on kattavat modernit mukavuudet, kuten interaktiivinen taulutelevisio satelliittikanavineen. Tämän upean hotellin vieraat voivat tutustua kävellen yli 15 000 m2:n trooppiseen puutarhaan, virkistäytyä kimmeltävissä uima-altaissa tai antaa kehonsa ja mielensä rentoutua upealla spa-alueella, jossa vieraita hemmotellaan kauneushoidoilla ja rentouttavilla hieronnoilla.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  129  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  13
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä