Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  24€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From59€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avda. playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 584 reviewsBased on 584 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Majoitustilaa on yhteensä 92 huonetta. Tilat käsittävät 71 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Bahia Almuñecar
  From60€Yömaksu

  Bahia Almuñecarstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Avd juan carlos 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 104 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 98 kahden hengen huoneet, 2 junior-sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Princesa Playa
  From60€Yömaksu

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 798 reviewsBased on 798 reviews

  Tyylikäs hotelli voi ylpeillä todella ensiluokkaisella sijainnillaan Marbellan keskustassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä pittoreskista vanhasta kaupungista ja rantakadusta, joka vie upealle hiekkarannalle. Hotelli tarjoaa huolettomasta lomasta uneksiville vieraille lukuisia huomaavaisia palveluja, kuten pesulan, hotellin oman autotallin ja lääkäripalvelut. Vieraat voivat keskittyä vain loman miellyttävimpiin puoliin. Jotta lomallakin olo tuntuisi kotoisalta, hotellin huoneistoissa on täysin varustettu keittiönurkkaus, jossa vieraat voivat valmistaa itse ruokaa. Avara ilmastoitu ravintola tarjoaa erinomaisen ympäristön illalliselle kattavine paikallisine ja vientiviineineen sekä huolella valittuine ruokalistoineen perinteisillä ja kansainvälisillä aterioilla.

  Katso lisää
 • Albayzin del Mar
  From104€Yömaksu

  Albayzin del Marstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Costa del sol 23 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 283 reviewsBased on 283 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1992. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 71 huonetta. Tilat käsittävät 71 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  From122€Yömaksu

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1806 reviewsBased on 1806 reviews

  Loistohotelli upealla paikalla meren rannalla Marbellassa, vain 8 km kaupungin keskustasta ja noin 43 km Malagan lentokentältä. Hotellin on mahtavalla paikalla Costa del Solin sydämessä, suositulla Elvira-Las Chapasin alueella. Hotellin tyyli on modernin välimerellinen arabialaisvaikutteineen, ja siellä on valikoima tyylikkäästi sisustettuja huoneita, jotka ovat vaativammankin matkailijan mieleen. Kaikissa huoneissa on kattavat modernit mukavuudet, kuten interaktiivinen taulutelevisio satelliittikanavineen. Tämän upean hotellin vieraat voivat tutustua kävellen yli 15 000 m2:n trooppiseen puutarhaan, virkistäytyä kimmeltävissä uima-altaissa tai antaa kehonsa ja mielensä rentoutua upealla spa-alueella, jossa vieraita hemmotellaan kauneushoidoilla ja rentouttavilla hieronnoilla.

  Katso lisää
 • TRYP Malaga Guadalmar Hotel
  From70€Yömaksu

  TRYP Malaga Guadalmar Hotelstars

  Guadalmar, Malaga , Moby dick 2 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1971. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 1997. Majoitustilaa on yhteensä 195 huonetta. Tilat käsittävät 194 kahden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Natali Torremolinos
  From582€Yömaksu

  Natali Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Hoyo 28 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 101 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 545 reviewsBased on 545 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 415 huonetta. Tilat käsittävät 22 yhden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • El Faro Marbella
  From55€Yömaksu

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 313 reviewsBased on 313 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1975. Hotelli saneerattiin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 70 huonetta. Tilat käsittävät 10 huoneistot ja 60 yksiöt. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Monarque Sultan
  From76€Yömaksu

  Monarque Sultanstars

  Marbella, Costa del Sol , Arturo rubenstein, s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 394 reviewsBased on 394 reviews

  Loma huoneisto tai huoneisto entisöitiin kokonaan vuonna 1996. Majoitustilaa on yhteensä 76 huonetta. Tilat käsittävät 63 kahden hengen huoneet, 76 huoneistot ja 13 superior-huoneet. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Loma huoneisto tai huoneisto tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Marconfort Beach Club
  From90€Yömaksu

  Marconfort Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle hotel pontinental s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3194 reviewsBased on 3194 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 260 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 238 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  85  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä