Rantahotellit kohteessa Costa del Sol Area

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Costa del Sol Area

Rantahotellit kohteessa Costa del Sol AreaFrom  34€

Recommended Rantahotellit in Costa del Sol Area

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From80€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. 36 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bajondillo
  From53€Yömaksu

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 650 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2006. VR-lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä VR-lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From107€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 306 reviewsBased on 306 reviews

  Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 900 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on 309 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1968. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Costa Park
  From75€Yömaksu

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , El pinar 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 203 Mielipiteitä

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 253 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Helios Costa Tropical
  From72€Yömaksu

  Helios Costa Tropicalstars

  Almuñecar, Costa Tropical , Paseo de san cristobal, 12 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1031 reviewsBased on 1031 reviews

  Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Hotellissa on yhteensä 232 mukavaa huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From73€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 163 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 243. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Lago Rojo
  From80€Yömaksu

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 771 reviewsBased on 771 reviews

  Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 144 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Betania
  From36€Yömaksu

  Betaniastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carril de contreras 12 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 333 reviewsBased on 333 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 53 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2006. Hotelli tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Elba Motril Beach & Business Hotel
  From63€Yömaksu

  Elba Motril Beach & Business Hotelstars

  Motril, Costa Tropical , Avda. playa de poniente s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 601 reviewsBased on 601 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 92 viihtyisää huonetta. Hotelli on perustettu vuonna 1997. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotellin tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville.

  Katso lisää
 • Isabel
  From73€Yömaksu

  Isabelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Maritimo, playa del lido. playamar 47 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 814 reviewsBased on 814 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 8 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 70 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  119  Hotelleja kohteessa Costa del Sol Area
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä