Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Costa del SolFrom  23€

Tarjoushotellit Costa del Sol

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  From59€Yömaksu

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3011 reviewsBased on 3011 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 398 huonetta. Tilat käsittävät 49 yhden hengen huoneet ja 349 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  From301€Yömaksu

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1680 reviewsBased on 1680 reviews

  Loistohotelli upealla paikalla meren rannalla Marbellassa, vain 8 km kaupungin keskustasta ja noin 43 km Malagan lentokentältä. Hotellin on mahtavalla paikalla Costa del Solin sydämessä, suositulla Elvira-Las Chapasin alueella. Hotellin tyyli on modernin välimerellinen arabialaisvaikutteineen, ja siellä on valikoima tyylikkäästi sisustettuja huoneita, jotka ovat vaativammankin matkailijan mieleen. Kaikissa huoneissa on kattavat modernit mukavuudet, kuten interaktiivinen taulutelevisio satelliittikanavineen. Tämän upean hotellin vieraat voivat tutustua kävellen yli 15 000 m2:n trooppiseen puutarhaan, virkistäytyä kimmeltävissä uima-altaissa tai antaa kehonsa ja mielensä rentoutua upealla spa-alueella, jossa vieraita hemmotellaan kauneushoidoilla ja rentouttavilla hieronnoilla.

  Katso lisää
 • Melia Marbella Banus
  From270€Yömaksu

  Melia Marbella Banusstars

  Marbella, Costa del Sol , Mario vargas llosa s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1630 reviewsBased on 1630 reviews

  Tästä ylellisessä Puerto Banúksessa, Marbellassa, sijaitsevasta loistohotellista on vain 200 m rannalle. Marbellan keskusta muotiliikkeineen ja luksusputiikkeineen on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ja lähistöllä on myös useita korkeatasoisia golf-kenttiä. Malagan lentokentälle on lyhyt ajomatka.Hotellin valoisat huoneet on sisustettu modernisti ja niistä avautuu upeat näköalat merelle, vuorille tai puutarhaan. Huoneissa on leveä sänky, huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi ja 32” plasmatelevisio. Liikematkaajat arvostavat ilmaista Wi-Fi-yhteyttä sekä hyvin varustettuja liike- ja kokoustiloja. Hotellissa on erikseen aikuisten ja lasten uima-altaat, 3-putouksinen uima-allas sekä puutarha. Lisäksi hotelli tarjoaa korkealuokkaisen hyvinvointikeskuksen ja fine dining -vaihtoehtoja. Ensiluokkainen hotelli viehättävässä ympäristössä.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From130€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 843 reviewsBased on 843 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 185 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Holiday Hydros Boutique Hotel Spa & Wellness
  From139€Yömaksu

  Holiday Hydros Boutique Hotel Spa & Wellnessstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Carretera nacional 340, p.k. 215.6 340 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 334 reviewsBased on 334 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 28 huonetta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen elegantteja 28 junior-sviittejä. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Roc Lago Rojo
  From78€Yömaksu

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 690 reviewsBased on 690 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1974. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 144 huonetta. Tilat käsittävät 144 junior-sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Marconfort Griego Hotel
  From113€Yömaksu

  Marconfort Griego Hotelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida de sorolla 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1158 reviewsBased on 1158 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 10 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 414 huonetta. Tilat käsittävät 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From110€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä

  Hotelli rakennettiin vuonna 1968. Hotelli saneerattiin vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 289 huonetta. Tilat käsittävät 200 kahden hengen huoneet ja 89 kolmen hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Sol Principe
  From111€Yömaksu

  Sol Principestars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo colorado 26 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 39 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3228 reviewsBased on 3228 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 799 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kätevän minimarketin, jossa voi käydä tekemässä unohtuneet viimehetken hankinnat, esim. ostaa hammasharjan. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From78€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 163 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 39 reviewsBased on 39 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 243 huonetta. Tilat käsittävät 243 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  134  Hotelleja kohteessa Costa del Sol
Sivu  1  bruges ikke i Finland  14
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol

  The Costa del Sol is the coastal region of Andalucía, in southern Spain. It extends over a length of 150 kilometres, from Malaga to Cadiz. It is an internationally famous tourist destination, with large and sandy beaches. Historically, most of the towns and villages on this coast were dedicated to fishing, but today it is an area that has been completely transformed by growth and development, a place that offers tourists so much in terms of facilities and amenities. The beauty of the beaches is only equaled by the cultural attraction of the area, which many take the time to explore. The Costa del Sol is also remarkable as a destination for golfing holidays, so much so that some know refer to it as the Costa dl Golf due to the large number of excellent courses there (over 50). Most of these are in and around Marbella. Most of the town and cities on the coast are well developed, making them ideal for people used to city life and having amenities close at hand. Thus, it is the perfect blend of the modern and the relaxing. Come and enjoy all that the Costa del Sol has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews