Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Costa del SolFrom  24€

Tarjoushotellit Costa del Sol

 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  From64€Yömaksu

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3168 reviewsBased on 3168 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1973. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 398 huonetta. Tilat käsittävät 49 yhden hengen huoneet ja 349 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From69€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 911 reviewsBased on 911 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 185 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • San Cristóbal
  From48€Yömaksu

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 560 reviewsBased on 560 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 96 huonetta. Tilat käsittävät 96 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Princesa Playa
  From60€Yömaksu

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 798 reviewsBased on 798 reviews

  Tyylikäs hotelli voi ylpeillä todella ensiluokkaisella sijainnillaan Marbellan keskustassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä pittoreskista vanhasta kaupungista ja rantakadusta, joka vie upealle hiekkarannalle. Hotelli tarjoaa huolettomasta lomasta uneksiville vieraille lukuisia huomaavaisia palveluja, kuten pesulan, hotellin oman autotallin ja lääkäripalvelut. Vieraat voivat keskittyä vain loman miellyttävimpiin puoliin. Jotta lomallakin olo tuntuisi kotoisalta, hotellin huoneistoissa on täysin varustettu keittiönurkkaus, jossa vieraat voivat valmistaa itse ruokaa. Avara ilmastoitu ravintola tarjoaa erinomaisen ympäristön illalliselle kattavine paikallisine ja vientiviineineen sekä huolella valittuine ruokalistoineen perinteisillä ja kansainvälisillä aterioilla.

  Katso lisää
 • Vincci Selección Estrella del Mar
  From122€Yömaksu

  Vincci Selección Estrella del Marstars

  Marbella, Costa del Sol , Urbanización estrella del mar, carretera a7 km 190 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1806 reviewsBased on 1806 reviews

  Loistohotelli upealla paikalla meren rannalla Marbellassa, vain 8 km kaupungin keskustasta ja noin 43 km Malagan lentokentältä. Hotellin on mahtavalla paikalla Costa del Solin sydämessä, suositulla Elvira-Las Chapasin alueella. Hotellin tyyli on modernin välimerellinen arabialaisvaikutteineen, ja siellä on valikoima tyylikkäästi sisustettuja huoneita, jotka ovat vaativammankin matkailijan mieleen. Kaikissa huoneissa on kattavat modernit mukavuudet, kuten interaktiivinen taulutelevisio satelliittikanavineen. Tämän upean hotellin vieraat voivat tutustua kävellen yli 15 000 m2:n trooppiseen puutarhaan, virkistäytyä kimmeltävissä uima-altaissa tai antaa kehonsa ja mielensä rentoutua upealla spa-alueella, jossa vieraita hemmotellaan kauneushoidoilla ja rentouttavilla hieronnoilla.

  Katso lisää
 • Sol Timor
  From35€Yömaksu

  Sol Timorstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Salvador allende 51 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1721 reviewsBased on 1721 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 900 huonetta. Tilat muodostuvat391 huoneistoista. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • NH Marbella
  From79€Yömaksu

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1582 reviewsBased on 1582 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet ja 9 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Villa Flamenca
  From48€Yömaksu

  Villa Flamencastars

  Nerja, Costa del Sol , Andalucia - urb.nueva nerja 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 233 reviewsBased on 233 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2016. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 4 laajennusosia. Laajennusosaan kuuluu 2 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 126 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 300 bungalowit, 4 kolmen hengen huoneet, 8 superior-huoneet ja 2 perhehuoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Elegance Adriano
  From24€Yömaksu

  Elegance Adrianostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida de los manantiales 1 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 165 reviewsBased on 165 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 58 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli.

  Katso lisää
 • Natali Torremolinos
  From582€Yömaksu

  Natali Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Hoyo 28 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 101 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 545 reviewsBased on 545 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1974. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 415 huonetta. Tilat käsittävät 22 yhden hengen huoneet ja 1 sviitti. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  159  Hotelleja kohteessa Costa del Sol
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol

  The Costa del Sol is the coastal region of Andalucía, in southern Spain. It extends over a length of 150 kilometres, from Malaga to Cadiz. It is an internationally famous tourist destination, with large and sandy beaches. Historically, most of the towns and villages on this coast were dedicated to fishing, but today it is an area that has been completely transformed by growth and development, a place that offers tourists so much in terms of facilities and amenities. The beauty of the beaches is only equaled by the cultural attraction of the area, which many take the time to explore. The Costa del Sol is also remarkable as a destination for golfing holidays, so much so that some know refer to it as the Costa dl Golf due to the large number of excellent courses there (over 50). Most of these are in and around Marbella. Most of the town and cities on the coast are well developed, making them ideal for people used to city life and having amenities close at hand. Thus, it is the perfect blend of the modern and the relaxing. Come and enjoy all that the Costa del Sol has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews