Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Costa del SolFrom  27€

Tarjoushotellit Costa del Sol

 • Marconfort Beach Club
  From100€Yömaksu

  Marconfort Beach Clubstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle hotel pontinental s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3249 reviewsBased on 3249 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1970. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 260 huonetta. Tilat käsittävät 20 yhden hengen huoneet, 238 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraille on tarjolla lentokenttäkuljetuspalvelu. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From69€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 930 reviewsBased on 930 reviews

  Huoneiden kokonaismäärä on 185. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  From60€Yömaksu

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3229 reviewsBased on 3229 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1973. Hotelli saneerattiin vuonna 2010. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 398 huonetta. Tilat käsittävät 49 yhden hengen huoneet ja 349 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • San Cristóbal
  From46€Yömaksu

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 580 reviewsBased on 580 reviews

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä hotellilta. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 96 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2007. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. ja Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From48€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 36 huonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2016. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. , Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. , Asiakkaat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. ja Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From126€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 305 reviewsBased on 305 reviews

  Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 289 huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. ja Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mac Puerto Marina Benalmadena
  From85€Yömaksu

  Mac Puerto Marina Benalmadenastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Avda del puerto deportivo s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1960 reviewsBased on 1960 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 272 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua.

  Katso lisää
 • Bajondillo
  From49€Yömaksu

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1979. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 650 huonetta. Tilat käsittävät 63 huoneistot ja 584 yksiöt. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Käytettävissä on noutopalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Princesa Playa
  From63€Yömaksu

  Princesa Playastars

  Marbella, Costa del Sol , Duque de ahumada s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 809 reviewsBased on 809 reviews

  Tyylikäs hotelli voi ylpeillä todella ensiluokkaisella sijainnillaan Marbellan keskustassa, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä pittoreskista vanhasta kaupungista ja rantakadusta, joka vie upealle hiekkarannalle. Hotelli tarjoaa huolettomasta lomasta uneksiville vieraille lukuisia huomaavaisia palveluja, kuten pesulan, hotellin oman autotallin ja lääkäripalvelut. Vieraat voivat keskittyä vain loman miellyttävimpiin puoliin. Jotta lomallakin olo tuntuisi kotoisalta, hotellin huoneistoissa on täysin varustettu keittiönurkkaus, jossa vieraat voivat valmistaa itse ruokaa. Avara ilmastoitu ravintola tarjoaa erinomaisen ympäristön illalliselle kattavine paikallisine ja vientiviineineen sekä huolella valittuine ruokalistoineen perinteisillä ja kansainvälisillä aterioilla.

  Katso lisää
 • NH Marbella
  From75€Yömaksu

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1632 reviewsBased on 1632 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet ja 9 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  200  Hotelleja kohteessa Costa del Sol
Sivu  1  bruges ikke i Finland  20
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol

  The Costa del Sol is the coastal region of Andalucía, in southern Spain. It extends over a length of 150 kilometres, from Malaga to Cadiz. It is an internationally famous tourist destination, with large and sandy beaches. Historically, most of the towns and villages on this coast were dedicated to fishing, but today it is an area that has been completely transformed by growth and development, a place that offers tourists so much in terms of facilities and amenities. The beauty of the beaches is only equaled by the cultural attraction of the area, which many take the time to explore. The Costa del Sol is also remarkable as a destination for golfing holidays, so much so that some know refer to it as the Costa dl Golf due to the large number of excellent courses there (over 50). Most of these are in and around Marbella. Most of the town and cities on the coast are well developed, making them ideal for people used to city life and having amenities close at hand. Thus, it is the perfect blend of the modern and the relaxing. Come and enjoy all that the Costa del Sol has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews