Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Costa del SolFrom  31€

Tarjoushotellit Costa del Sol

 • NH Marbella
  From235€Yömaksu

  NH Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida conde de rudi s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1470 reviewsBased on 1470 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 163 huonetta. Tilat käsittävät 163 kahden hengen huoneet ja 9 sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta.

  Katso lisää
 • Iberostar Málaga Playa
  From325€Yömaksu

  Iberostar Málaga Playastars

  Torrox Costa, Costa del Sol , Avenida ferrara s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1379 reviewsBased on 1379 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2003. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2017. Hotelli laajentui 3. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 6 laajennuksineen. Majoitustilaa on yhteensä 403 huonetta. Tilat käsittävät 94 huoneistot ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • San Cristóbal
  From53€Yömaksu

  San Cristóbalstars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida ramón y cajal 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 493 reviewsBased on 493 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 96 huonetta. Tilat käsittävät 96 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Los Patos Park
  From78€Yömaksu

  Los Patos Parkstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Torrealmadena 1 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1689 reviewsBased on 1689 reviews

  Hotelli sijaitsee Benalmadenassa, vain 200 metrin päässä rannalta olevalla asuinalueella. Keskustan kaupat ja viihdetarjonta ovat vain 2 km:n päässä, ja upeaan Marina Cityyn on matkaa 1 km. Hotellissa on viihtyisä baari, matkamuistokauppa, televisiohuone ja ravintola. Hotellissa on tarjolla myös pesulapalveluja, ja pikkuvieraiden iloksi on lasten kerho ja leikkikenttä. Hotellin vesipuistossa on allas ja vesileikkejä lapsille. Pienimmille on kaksi eläinhahmoa, hai ja merikäärme, sienen muotoinen suihku ja torni, josta laskee kaksi vesiliukumäkeä ja kaatoämpäri – kaikki mitä hauskaan lomaan tarvitaan!

  Katso lisää
 • Alanda Club Marbella
  From206€Yömaksu

  Alanda Club Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Cadiz km.192 urb.elvira sn - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1987. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2007. $hotel. getTypeHotel() laajentui 8. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 2 laajennuksineen. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 147 huonetta. Tilat käsittävät 32 yhden hengen huoneet, 32 kahden hengen huoneet ja 147 huoneistot. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Käytettävissä on pikkolopalvelu. Golfin harrastajat voivat varata tiskillä haluamansa tauot ja saada alennuksia linkeistä.

  Katso lisää
 • Flatotel Internacional
  From58€Yömaksu

  Flatotel Internacionalstars

  Benalmadena, Costa del Sol , Ronda del golf oeste. urb.torrequebrada 75 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 479 reviewsBased on 479 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1990. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 100 huonetta. Toimitilat muodostuvat 100 huoneistot. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Käytettävissä on pysäköintialue. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Playa Bonita
  From229€Yömaksu

  Playa Bonitastars

  Benalmadena, Costa del Sol , Urb. torremuelle, carretera de cádiz, km. 217 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1177 reviewsBased on 1177 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 336 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Käytettävissä on noutopalvelu. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Roc Marbella Park
  From119€Yömaksu

  Roc Marbella Parkstars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera nacional 340, km 192 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 271 reviewsBased on 271 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 1997. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 6 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 281 huonetta. Tilat käsittävät 187 kahden hengen huoneet, 74 kolmen hengen huoneet ja 41 neljän hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Pysäköintialue on vartioitu.

  Katso lisää
 • El Faro Marbella
  From159€Yömaksu

  El Faro Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Virgen del pilar 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 296 reviewsBased on 296 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1975. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2010. Majoitustilaa on yhteensä 70 huonetta. Tilat käsittävät 10 huoneistot ja 60 yksiöt. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From162€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 843 reviewsBased on 843 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 185 huonetta. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  241  Hotelleja kohteessa Costa del Sol
Sivu  1  bruges ikke i Finland  25
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol

  The Costa del Sol is the coastal region of Andalucía, in southern Spain. It extends over a length of 150 kilometres, from Malaga to Cadiz. It is an internationally famous tourist destination, with large and sandy beaches. Historically, most of the towns and villages on this coast were dedicated to fishing, but today it is an area that has been completely transformed by growth and development, a place that offers tourists so much in terms of facilities and amenities. The beauty of the beaches is only equaled by the cultural attraction of the area, which many take the time to explore. The Costa del Sol is also remarkable as a destination for golfing holidays, so much so that some know refer to it as the Costa dl Golf due to the large number of excellent courses there (over 50). Most of these are in and around Marbella. Most of the town and cities on the coast are well developed, making them ideal for people used to city life and having amenities close at hand. Thus, it is the perfect blend of the modern and the relaxing. Come and enjoy all that the Costa del Sol has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews