Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Costa del Sol

Costa del SolFrom  37€

Tarjoushotellit Costa del Sol

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  From80€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikkalta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. 36 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • La Cala Resort
  From161€Yömaksu

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 15. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 107 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2014. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Senator Marbella
  From86€Yömaksu

  Senator Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Alfonso hehenlohe, parcela 97 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 944 reviewsBased on 944 reviews

  Hotelli koostuu yhteensä 185 makuuhuoneesta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämä hotelli sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bajondillo
  From53€Yömaksu

  Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 40 Mielipiteitä

  300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 650 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2006. VR-lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä VR-lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille asiakkaille. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palia Las Palomas
  From107€Yömaksu

  Palia Las Palomasstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Carmen montes 1 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 306 reviewsBased on 306 reviews

  Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 900 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on 309 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1968. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Costa Park
  From75€Yömaksu

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , El pinar 2 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 203 Mielipiteitä

  100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 253 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2003. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From73€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 163 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 169 reviewsBased on 169 reviews

  Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 243. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Lago Rojo
  From80€Yömaksu

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 771 reviewsBased on 771 reviews

  Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 144 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Lisäpalveluna vierailijat voivat käyttää autotallitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Villa Flamenca
  From71€Yömaksu

  Villa Flamencastars

  Nerja, Costa del Sol , Andalucia - urb.nueva nerja 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 263 reviewsBased on 263 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 30. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka koostuu yhteensä 126 majoitustilasta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Vierailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa.

  Katso lisää
 • Isabel
  From73€Yömaksu

  Isabelstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Maritimo, playa del lido. playamar 47 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 814 reviewsBased on 814 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 8 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 70 makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäpalveluna asiakkaat voivat käyttää autotallitiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  210  Hotelleja kohteessa Costa del Sol
Sivu  1  bruges ikke i Finland  21
 

Tietoja kohteesta Costa del Sol

  The Costa del Sol is the coastal region of Andalucía, in southern Spain. It extends over a length of 150 kilometres, from Malaga to Cadiz. It is an internationally famous tourist destination, with large and sandy beaches. Historically, most of the towns and villages on this coast were dedicated to fishing, but today it is an area that has been completely transformed by growth and development, a place that offers tourists so much in terms of facilities and amenities. The beauty of the beaches is only equaled by the cultural attraction of the area, which many take the time to explore. The Costa del Sol is also remarkable as a destination for golfing holidays, so much so that some know refer to it as the Costa dl Golf due to the large number of excellent courses there (over 50). Most of these are in and around Marbella. Most of the town and cities on the coast are well developed, making them ideal for people used to city life and having amenities close at hand. Thus, it is the perfect blend of the modern and the relaxing. Come and enjoy all that the Costa del Sol has to offer!

Suosituimmat hotellit alueella Costa del Sol

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews