Hotelleja kohteessa Mijas Costa

Katso sijainti kartassa.
 • Macdonald Leila Playa Club
  From113€Yömaksu

  Macdonald Leila Playa Clubstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Ctra de cadiz no 196 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 287 reviewsBased on 287 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava lomakeskus on kohteessa Mijas coast. Majoituspaikka koostuu yhteensä 60 huoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2012. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Lomakeskus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Crown Resorts Club Marbella
  From61€Yömaksu

  Crown Resorts Club Marbellastars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Monte paraíso 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, kodikas majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mijas coast. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 650 metrin päässä majoitukselta. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 195 mukavaa makuuhuonetta. Tämä huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • TRH Mijas
  From74€Yömaksu

  TRH Mijasstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Calle tamisa 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Mijas coast. Asiakkaat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 6. 4 kilometrin päässä. Hotelli sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 204 majoitustilasta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis.
  From36€Yömaksu

  Mijas Costa Oasis by Grangefield Oasis.stars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Riviera del sol, c/topacio s/n, mijas costa - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä

  Viehättävä huoneisto sijaitsee kohteessa Mijas coast. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 9. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 7 kilometrin matka. 155 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus rakennettiin vuonna 1994. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan.

  Katso lisää
 • Vik Gran Hotel Costa del Sol
  From69€Yömaksu

  Vik Gran Hotel Costa del Solstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , La cala de mijas n/a - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Mijas coast, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 7 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 302 viihtyisää huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituksen tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Los Amigos Beach Club by Diamond Resorts
  From59€Yömaksu

  Los Amigos Beach Club by Diamond Resortsstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. playamarina, ctra de cadiz km 204 s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1026 reviewsBased on 1026 reviews

  Kodikas majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Mijas coast. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 6. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 140 majoitustilaa. Huoneistossa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Huoneistossa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ona Campanario
  From50€Yömaksu

  Ona Campanariostars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. sitio de calahonda, avenida españa 22 - Kartta
  2,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Idyllisessä paikassa Mijas Costalla, Marbellan ja Fuengirolan välillä sijaitseva viehättävä hotelli on erinomainen kohde kaikille, jotka kaipaavat lomaltaan hiekkarantoja ja aurinkoa. Sitio de Calahondan supermarketit, baarit ja ravintolat ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Puerto de Cabopinon satama on kävelyetäisyydellä, samoin alueen golfkentät. Ihastuttava hotelli sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä upealta Calahondan rannalta. Huoneistohotellissa on kimaltava uima-allas, poreallas ja kuntosali, jotka ovat erinomainen vaihtoehto kaikille rauhallista ja rentouttavaa lomaa etsiville. Viehättävässä huoneistohotellissa on 1, 2 ja 3 makuuhuoneen huoneistoja, jotka on suunniteltu viihtyisään majoitukseen. Kaikissa ilmastoiduissa huoneistoissa on täysin varusteltu keittokomero ja modernit mukavuudet. Vieraat voivat myös rentoutua mukavassa kahvilassa ja sen terassilla, jossa tarjotaan myös aamiainen päivittäin tai nauttia siellä virkistävän juoman vietettyään päivän aurinkoa ottaen tai nähtävyyksiä katsellen.

  Katso lisää
 • Macdonald Dona Lola
  From105€Yömaksu

  Macdonald Dona Lolastars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Carretera de cadiz-malaga, km197.8 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 813 reviewsBased on 813 reviews

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Mijas coast. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä makuuhuoneita on yhteensä 8. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • La Cala Resort
  From269€Yömaksu

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Mijas coast. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 15. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 107 majoitustilaa. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2014. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusRentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Rancho Miraflores
  From81€Yömaksu

  Rancho Mirafloresstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Petunia, urbanizacion miraflores carretera cadiz km 199 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Mijas coast. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on 3. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto sijaitsee 14. 3 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Huoneisto sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 40. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 11 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1987. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Mijas Costa
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Mijas Costa

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä