Hotelleja kohteessa Torremolinos

Katso sijainti kartassa.
 • La Baranda
  From43€Yömaksu

  La Barandastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de la ermita 18 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Torremolinos. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 42 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • El Pozo
  From50€Yömaksu

  El Pozostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle casablanca 4 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 178 reviewsBased on 178 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee Torremolinoksessa Espanjassa. Upean sijaintinsa ansiosta hotelli sopii erinomaisesti vilkkaaseen kaupunkilomaan. Hotelli on lähellä useita ravintoloita, baareja, kahviloita, terasseja ja kaikenlaisia liikkeitä, joissa voit viettää hauskan päivän nauttien erilaisista mauista ja juomista. Hotellin läheisyydestä löytyy historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä. Muutaman mainitaksemme, sinun kannattaa käydä seuraavissa kohteissa niiden historian vuoksi: Calle San Miguel, Casa de los Navajas ja tietysti hiekkaranta, jossa voit viettää hyvin ansaittua auringonottoa, sukeltaa virkistävään Välimereen tai nauttia herkullista ateriaa meren rannalla. Matkustajat arvostavat tilavia ja mukavia huoneita, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Huoneissa on ihana rentoutua ja levätä pitkän lomapäivän jälkeen.

  Katso lisää
 • Hotel Apartamentos Bajondillo
  From54€Yömaksu

  Hotel Apartamentos Bajondillostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä

  Tämä asuntohotelli rannalla sijaitsee Torremolinoksen vilkkaalla turistialueella. Hotelli on vain 25 metrin päässä rannalta ja 500 metrin päässä kaupungin keskustasta ja sen lukuisista liikkeistä, ravintoloista, baareista ja viihdetarjonnasta. Vieraat arvostavat hotellin rauhallista ympäristöä ja silti läheistä sijaintia kaupungin keskustasta. Tilavat huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja ne tarjoavat miellyttävän lomakodin koko perheelle. Modernisti varustetuissa vierashuoneissa voi rentoutua täydellisesti tapahtumatäyteisen päivän päätteeksi. Kompleksi tarjoaa paljon erilaisia vapaa-ajan ja viihdeaktiviteetteja, joiden ansiosta vieraat eivät koskaan kyllästy lomanviettoon.

  Katso lisää
 • MS Tropicana
  From83€Yömaksu

  MS Tropicanastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle del tropico 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 379 reviewsBased on 379 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Torremolinos. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 8 kilometrin päässä majoituspaikasta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 83 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2004. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Melia Costa del Sol
  From95€Yömaksu

  Melia Costa del Solstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo maritimo 11 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 5300 reviewsBased on 5300 reviews

  Tasokas liikematkahotelli sijaitsee hyvällä paikalla Torremolinoksessa, Aurinkorannikon sydämessä, aivan kauniin Bajondillo-uimarannan tuntumassa ja vain 300 metriä kaupungin keskustasta. Hotellilta on hyvät yhteydet useille golfkentille, ja Malagan ostoskaduille ja liike-elämän keskuksiin on matkaa ainoastaan 12 km. Kansainvälinen lentokenttä on kuuden kilometrin päässä. Tämän tyylikkään hotellin mukavat, modernit huoneet ja sviitit ovat täysin varustettuja kaikin mukavuuksin ja terassilta avautuu kaunis merinäköala. Liikematkailijoille hotelli tarjoaa ilmaisen Internet-yhteyden ja erinomaiset kokoustilat jopa 600 hengelle. Hotellissa on aina avoinna oleva minikuntosali treenausta varten ja rentoutumiseen ensiluokkainen 350 neliön Thalasso-spa, jossa on lämmitetty merivesiallas, turkkilainen hammam ja sauna. Rentouttavat vapaa-ajan palvelut tekevät osaltaan tästä hotellista on erinomaisen majoitusvaihtoehdon erityisesti liikematkailijoille.

  Katso lisää
 • La Barracuda
  From62€Yömaksu

  La Barracudastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida de españa 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 66 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1146 reviewsBased on 1146 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Torremolinos. 4. 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 6 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. 234 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2002. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Gran Cervantes by Blue Sea
  From60€Yömaksu

  Gran Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle de las mercedes s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 77 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3933 reviewsBased on 3933 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Torremolinos. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 6 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 398 makuuhuoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2010. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Liikematkaajat arvostavat hotellin tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roc Flamingo
  From79€Yömaksu

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 172 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 379 reviewsBased on 379 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Torremolinos. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 243 viihtyisää makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roc Lago Rojo
  From77€Yömaksu

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 923 reviewsBased on 923 reviews

  Kaunis hotelli sijaitsee Torremolinoksessa Espanjassa. Upealla paikalla sijaitsevan hotellin ympäristössä on useita baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia aterian tai drinkin, ja luoda ihania lomamuistoja. Vieraat voivat kävellä rannalle ja rentoutua ja ottaa aurinkoa Välimerellä. Vieraat voivat tutustua kaupungin tarjontaan ja vierailla esimerkiksi Calle San Miguelilla ja Casa de los Navajasissa. Hotellikompleksi sopii erinomaisesti parisuhdelomailuun. Ota aurinkoa tai ihaile auringonlaskua hotellin katolla siemaillen hyvin ansaittua cocktailia. Ravintolassa tarjoillaan espanjalaista ruokaa sekä erilaisia kansainvälisen keittiön aterioita. Valoisat ja rentouttavat huoneet sisältävät tarvittavat mukavuudet, jotka ovat kaikkein vaativimpienkin vieraiden mieleen.

  Katso lisää
 • Princesa Solar
  From62€Yömaksu

  Princesa Solarstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida carlota alessandri-la carihuela 94 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 491 reviewsBased on 491 reviews

  Upealla paikalla maailmankuulussa Costa de Solissa Etelä-Espanjassa sijaitseva ylellinen hotelli on vain muutaman askeleen päässä La Carihuelan rannalta Torremolinoksessa ja kuuluisalta Puerto Marinalta. Tyylikäs hotelli on vain 6 kilometrin päässä lentokentältä. Malagan nähtävyyksiin (Picasso-museo tai Thyssen-Bornesmiza-museo) tutustumaan haluavat löytävät juna-aseman vain 600 metriä hotellilta. Hotelli sopii lomamatkustajille, jotka etsivät moderneja mukavuuksia miellyttävässä ilmapiirissä. Hotelli tarjoaa täysin varusteltuja huoneita henkeäsalpaavilla näkymillä yli Välimeren sekä lukuisia palveluja. Kaikissa huoneissa on maksuton Wi-Fi sekä oma tilava kylpyhuone. Buffet-ravintola tarjoilee laajan valikoiman paikallisia erikoisuuksia sekä Välimeren herkullisia luomuksia. Lähellä allasta sijaitseva grilli tarjoilee pieniä aterioita lämpiminä kesäiltoina.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  29  Hotelleja kohteessa Torremolinos
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Torremolinos

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews