Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  30€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Exe Las Canteras
  From90€Yömaksu

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 358 reviewsBased on 358 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 89 huonetta. Tilat käsittävät 21 yhden hengen huoneet, 57 kahden hengen huoneet, 6 sviitit ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Faycan
  From82€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 179 reviewsBased on 179 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1964. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 61 huonetta. Tilat käsittävät 25 kahden hengen huoneet ja 36 yksiöt. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From89€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 145 reviewsBased on 145 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 55 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Hotel THe Fataga
  From99€Yömaksu

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 190 reviewsBased on 190 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 94 huonetta. Tilat käsittävät 94 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • Atlanta
  From92€Yömaksu

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 148 reviewsBased on 148 reviews

  Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä VR-lomakeskus tarjoaa yhteensä 65 huonetta. Tätä VR-lomakeskusta on remontoitu vuonna 2011. VR-lomakeskuksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Cantur City Hotel
  From115€Yömaksu

  Cantur City Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle sagasta 28 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 58 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 484 reviewsBased on 484 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee hyvällä paikalla Las Palmasissa. Las Canterasin uimarantaan on vain minuutin matka, Parque de Santa Catalinaan (linja-autoasema, Tieteen museo ja Casino), risteilysatamaan ja satamatorille on viiden minuutin kävelymatka. Las Canterasin rannasta, sen ostosliikkeistä ja ravintoloista on ympäröivälle alueelle vain kävelymatka. Hotellissa on iso solarium, uima-allas sekä aikuisille että lapsille, poreallas, sauna, allasbaari, aurinkovarjot ja riippumatot. Kesäaikaan - viikonloppuina, iltapäivisin - terassilla järjestetään piknik-tilaisuuksia, joissa voi nauttia cocktaileja ja ihailla auringonlaskua Las Canterasiin. Hotellissa on täysin uusi kuntosali, kaikki tilat kattava Wi-Fi, rantapyyhepalvelu, Internet-nurkkaus ja tervetuliais-cocktail, jotka kaikki sisältyvät huoneen hintaan. Hotellin vierashuoneet ovat uusia, tilavia ja valoisia, ja vuoteet ovat kaksi metriä pitkiä. Lisäksi huoneissa on ilmainen Wi-Fi, parkettilattiat, ilmastointi, jääkaappi tai minibaari, taulutelevisio paikallisin ja kansainvälisin kanavin, taustamusiikki ja täydellinen kylpyhuone suihkuineen, hiustenkuivaaja (1600 W) ja muita mukavuuksia. Ilmaisia lisäpalveluja ovat: tyynyvalikoima, tallelokero johon mahtuu kannettava tietokone, sekä vettä, kahvia ja teetä joka päivä.

  Katso lisää
 • Bluebay Beach Club
  From87€Yömaksu

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 114 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 781 reviewsBased on 781 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 158 huonetta. Tilat käsittävät 11 sviitit, 144 huoneistot ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Hotel Boji
  From65€Yömaksu

  Hotel Bojistars

  Las Palmas, Gran Canaria , Luis de la cruz 10 - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 36 reviewsBased on 36 reviews

  Rauhallisella alueella Gran Canarian Las Palmasissa sijaitseva hotelli tarjoaa täydelliset puitteet kaupunkimatkan ja aurinkoloman yhdistämiselle. Vieraat ovat vain 10 minuutin ajomatkan päässä Las Canterasin rannalta, jossa voi nauttia valtameren aalloista ja lämpimästä auringosta, sekä Parque de Santa Catalinasta, joka on yksi Las Palmasin tärkeimmistä yöelämän keskittymistä. Erilaista paikkaa liiketapaamisille etsivät voivat hyödyntää upean golfkentän läheisyyttä, kun taas hotellin kokoustilat ovat käytettävissä, kun tarvitaan virallisempia puitteita. Tilavat ja viihtyisät huoneet tarjoavat kaiken, mitä hyviin yöuniin tarvitaan, ja jos kotiin jääneiden ystävien ja perheen tavoitettavissa pysyminen on tärkeää, se onnistuu koko hotellin kattavan Wi-Fi-verkon avulla.

  Katso lisää
 • Concorde
  From120€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 354 reviewsBased on 354 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 126 huonetta. Tilat käsittävät 126 kahden hengen huoneet ja 2 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Hotel Puerto Canteras
  From93€Yömaksu

  Hotel Puerto Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Benecharo 13-15 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 132 reviewsBased on 132 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 27 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet, 18 kahden hengen huoneet, 1 huone liikuntarajoitteiselle, 3 kolmen hengen huoneet ja 3 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  160  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  16
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews