Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  37€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Beverly Park
  From81€Yömaksu

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 108 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1656 reviewsBased on 1656 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 481 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 434 kahden hengen huoneet, 4 huoneistot, 8 yksiöt ja 24 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Bluebay Beach Club
  From58€Yömaksu

  Bluebay Beach Clubstars

  Bahia Feliz, Gran Canaria , Paseo pablo picasso 6 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 110 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 706 reviewsBased on 706 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1997. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 158 huonetta. Tilat käsittävät 11 sviitit, 144 huoneistot ja 3 huoneet liikuntarajoitteisille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Marinasol
  From58€Yömaksu

  Marinasolstars

  San Agustin-Gran Canaria, Gran Canaria , C/los pino, esquina c/geranios 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 2004. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 55 huonetta. Tilat käsittävät 55 huoneistot ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua.

  Katso lisää
 • Walkirias
  From44€Yömaksu

  Walkiriasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. alfereces provisionales 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 230 reviewsBased on 230 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 59 huonetta. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytettävissään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa.

  Katso lisää
 • Aparthotel Green Field
  From66€Yömaksu

  Aparthotel Green Fieldstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , De tenerife 6 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1986. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 324 huonetta. Tilat käsittävät 200 yhden hengen huoneet, 82 huoneistot ja 10 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • MUR Hotel Neptuno
  From146€Yömaksu

  MUR Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Alféceres provisionales 29 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1221 reviewsBased on 1221 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Vain aikuisvieraille suunnatusta, ylellisestä hotellista on oma sisäänkäynti Yumbo-ostoskeskukseen, ja rannalle on vain 900 metriä. Viehättävä hotelli sijaitsee lähellä lukuisia nähtävyyksiä, joten se on erinomainen valinta sekä nähtävyyksiä että rentoutumista kaipaaville matkailijoille. Viehättävässä hotellissa on klassiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka huokuvat persoonallista tunnelmaa ja harmoniaa. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Erinomainen hotelli tarjoaa matkailijalle monipuoliset tilat ja palvelut, joita tämä arvostaa ja jotka takaavat mukavan vierailun.

  Katso lisää
 • Rebecca Park
  From74€Yömaksu

  Rebecca Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Noruega, 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 238 reviewsBased on 238 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1978. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2012. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 54 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From59€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 130 reviewsBased on 130 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 55 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • MUR Aparthotel Buenos Aires
  From96€Yömaksu

  MUR Aparthotel Buenos Airesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avda. alféceres provisionales 27 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 788 reviewsBased on 788 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1972. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin kokonaan vuonna 2003. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 150 huonetta. Tilat käsittävät 150 huoneistot. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Seaside Sandy Beach
  From204€Yömaksu

  Seaside Sandy BeachstarsGreenProgram Icon

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. menceyes s/n s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1227 reviewsBased on 1227 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1986. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 256 huonetta. Tilat käsittävät 26 yhden hengen huoneet, 118 kahden hengen huoneet, 6 junior-sviitit, 16 huoneistot ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  112  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  12
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews