Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  33€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Design Plus Bex Hotel
  From69€Yömaksu

  Design Plus Bex Hotelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Leon y castillo 330 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 280 reviewsBased on 280 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Las Palmas. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 750 metrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 97 makuuhuoneesta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Heliomar Palmeras
  From37€Yömaksu

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Puerto Rico. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 77 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2001. Huoneisto on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoitus ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vistaflor Bungalows
  From61€Yömaksu

  Vistaflor Bungalowsstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida touroperador neckermann s/n - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1128 reviewsBased on 1128 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Maspalomas. Matkailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 1 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 216. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Riu Gran Canaria
  From200€Yömaksu

  Hotel Riu Gran Canariastars

  Meloneras, Gran Canaria , Urbanizacion las meloneras, avda del mediterraneo s/n - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 92 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Meloneras. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 639 mukavaa makuuhuonetta. Majoitus on vuodelta 2000. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collection
  From85€Yömaksu

  Apartamentos Puerto de Mogán THe Home Collectionstars

  Playa de Mogan, Gran Canaria , Puerto de mogán, darsena exterior del puerto s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1082 reviewsBased on 1082 reviews

  Ihastuttava huoneisto on kohteessa Playa de Mogan. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä huoneistolta. Huoneiden kokonaismäärä on 76. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2012. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Huoneiston tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Concorde
  From63€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 458 reviewsBased on 458 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Las Palmas. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. 1 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 126 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2002. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Mur Hotel Neptuno
  From150€Yömaksu

  Mur Hotel Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida alfereces provisionales 29 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 52 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1643 reviewsBased on 1643 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Vain aikuisvieraille suunnatusta, ylellisestä hotellista on oma sisäänkäynti Yumbo-ostoskeskukseen, ja rannalle on vain 900 metriä. Viehättävä hotelli sijaitsee lähellä lukuisia nähtävyyksiä, joten se on erinomainen valinta sekä nähtävyyksiä että rentoutumista kaipaaville matkailijoille. Viehättävässä hotellissa on klassiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka huokuvat persoonallista tunnelmaa ja harmoniaa. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Erinomainen hotelli tarjoaa matkailijalle monipuoliset tilat ja palvelut, joita tämä arvostaa ja jotka takaavat mukavan vierailun.

  Katso lisää
 • Faycan
  From47€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 214 reviewsBased on 214 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Las Palmas. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 61 mukavaa makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2008. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Las Arenas
  From34€Yömaksu

  Las Arenasstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de italia 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 202 reviewsBased on 202 reviews

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Playa del Ingles. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 5 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Huoneistossa on yhteensä 224 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2007. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Atlantic Sun Beach Gay Men Only
  From66€Yömaksu
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 154 reviewsBased on 154 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Playa del Ingles. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 400 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 2. 5 kilometrin matka. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 15. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  187  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews