Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  30€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Beverly Park
  From82€Yömaksu

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 106 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1656 reviewsBased on 1656 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 481 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 434 kahden hengen huoneet, 4 huoneistot, 8 yksiöt ja 24 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Exe Las Canteras
  From69€Yömaksu

  Exe Las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Portugal 68 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 334 reviewsBased on 334 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 89 huonetta. Tilat käsittävät 21 yhden hengen huoneet, 57 kahden hengen huoneet, 6 sviitit ja 5 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Atlanta
  From48€Yömaksu

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 145 reviewsBased on 145 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1970. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Toimitilat muodostuvat 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Concorde
  From83€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 126 huonetta. Tilat käsittävät 126 kahden hengen huoneet ja 2 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Hotel THe Fataga
  From79€Yömaksu

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 94 huonetta. Tilat käsittävät 94 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • NH Imperial Playa
  From96€Yömaksu

  NH Imperial Playastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Ferreras 1 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 142 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 136 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From46€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 130 reviewsBased on 130 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 55 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Reina Isabel
  From160€Yömaksu

  Reina Isabelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 40 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 47 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 945 reviewsBased on 945 reviews

  Kuuluisa hotelli erinomaisella sijainnilla Las Canterasin kauniilla hiekkarannalla Gran Canarian pääkaupungissa. Lähellä on runsaasti ostos- ja viihdetarjontaa, esimerkiksi Alfredo Kraus -konserttitalo. Hotellin katolla on uima-allas upein näkymin, ja myös hotellin spa-keskuksesta avautuu kauniit näkymät. Lisäksi hotellissa on kuntosali, 2 baaria ja 2 ravintolaa, joista toinen tarjoaa aasialais-perulaisen fuusiokeittiön herkkuja.

  Katso lisää
 • Neptuno
  From152€Yömaksu

  Neptunostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Alféceres provisionales 29 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1221 reviewsBased on 1221 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Vain aikuisvieraille suunnatusta, ylellisestä hotellista on oma sisäänkäynti Yumbo-ostoskeskukseen, ja rannalle on vain 900 metriä. Viehättävä hotelli sijaitsee lähellä lukuisia nähtävyyksiä, joten se on erinomainen valinta sekä nähtävyyksiä että rentoutumista kaipaaville matkailijoille. Viehättävässä hotellissa on klassiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka huokuvat persoonallista tunnelmaa ja harmoniaa. Hyvin varustetuissa huoneissa on kaikki modernit mukavuudet vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi. Erinomainen hotelli tarjoaa matkailijalle monipuoliset tilat ja palvelut, joita tämä arvostaa ja jotka takaavat mukavan vierailun.

  Katso lisää
 • Faycan
  From62€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 42 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 159 reviewsBased on 159 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1964. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 25 kahden hengen huoneet ja 36 yksiöt. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  184  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  19
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews