Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Gran Canaria

Gran CanariaFrom  40€

Tarjoushotellit Gran Canaria

 • Beverly Park
  From113€Yömaksu

  Beverly Parkstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Hamburgo 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 109 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1769 reviewsBased on 1769 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1970. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 481 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 434 kahden hengen huoneet, 4 huoneistot, 8 yksiöt ja 24 perhehuoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vierailla on käytettävissään hissi. Tiloista löytyy kauppa. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Faycan
  From105€Yömaksu

  Faycanstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Nicolas estevanez 61 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1964. Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 61 huonetta. Tilat käsittävät 25 kahden hengen huoneet ja 36 yksiöt. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Alisios Canteras
  From97€Yömaksu

  Alisios Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Colombia 12 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 140 reviewsBased on 140 reviews

  Hotelli saneerattiin vuonna 2003. Majoitustilaa on yhteensä 61 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 55 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Atlanta
  From92€Yömaksu

  Atlantastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Alfredo l. jones, 37 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 146 reviewsBased on 146 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1970. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 65 huonetta. Toimitilat muodostuvat 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Concorde
  From90€Yömaksu

  Concordestars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 85 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 339 reviewsBased on 339 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1969. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 126 huonetta. Tilat käsittävät 126 kahden hengen huoneet ja 2 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Hotel THe Fataga
  From110€Yömaksu

  Hotel THe Fatagastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle nestor de la torre 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 94 huonetta. Tilat käsittävät 94 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula.

  Katso lisää
 • H10 Playa Meloneras Palace
  From223€Yömaksu

  H10 Playa Meloneras Palacestars

  Meloneras, Gran Canaria , mar caspio 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 85 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3561 reviewsBased on 3561 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 374 huonetta. Tilat käsittävät 350 kahden hengen huoneet ja 24 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Hotel Sercotel Cristina Las Palmas
  From198€Yömaksu

  Hotel Sercotel Cristina Las Palmasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle gomera 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 470 reviewsBased on 470 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 310 huonetta. Tilat käsittävät 30 yhden hengen huoneet, 126 kahden hengen huoneet, 36 junior-sviitit, 8 sviitit ja 10 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet.

  Katso lisää
 • Hotel Puerto Canteras
  From93€Yömaksu

  Hotel Puerto Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Benecharo 13-15 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 129 reviewsBased on 129 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 27 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet, 18 kahden hengen huoneet, 1 huone liikuntarajoitteiselle, 3 kolmen hengen huoneet ja 3 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua.

  Katso lisää
 • NH Las Palmas Playa las Canteras
  From84€Yömaksu

  NH Las Palmas Playa las Canterasstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Cl.prudencio morales, 41 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Miellyttävä rantahotelli sijaitsee upealla paikalla Las Palmasissa Gran Canarian saarella. Las Canterasin rannalle on vain 20 metriä hotellilta, ja yhteen kaupungin suurimmista ostoskeskuksista on matkaa vain 10 minuuttia. Vain muutaman metrin päässä hotellilta on linja-autopysäkki, joten kaikkialle kaupunkiin pääsee kätevästi. Las Palmas Guagua ‑turistibussi lähtee myös tältä pysäkiltä, ja sen kyydissä vieraat pääsevät tutustumaan moniin alueen nähtävyyksistä. Alfreado Kraus Auditorium -keskus on alle 5 km:n päässä. Mukava majoitus, ystävällinen palvelu, lämmin vieraanvaraisuus ja erinomaiset tilat ja palvelut odottavat matkailijoita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  77  Hotelleja kohteessa Gran Canaria
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Tietoja kohteesta Gran Canaria

  Gran Canaria is one of the largest islands in the Canaries, the archipelago located in the Atlantic Ocean that belongs to Spain. It capital is Las Palmas de Gran Canaria, situated in the north of the island. This island earned the nickname “miniature continent” due to its large diversity of climates and habitats. Thirt-two of these are protected, among which the Nublo Rural Park, the Jungla Doramas (Doramas Jungle) the Barranco Aguaje (Aguaje Ravine), Tamdaba and Pino Santo are of particular interest. The southern part of the island has the best coastline for leisure, and the Maspalomas tourist resort. The sand dunes in Maspalomas are a unique attraction, a stunning backdrop to huge beaches. The sun is not the only attraction here, there are also good restaurants, bars and shopping centres. Palmitos Park is also in this region, giving us a chance to admire its very rich bird life. In the centre of the island nature has formed a series beautiful and imposing mountains. Gran Canaria is a destination that has everything needed to make your holidays unforgettable!

Suosituimmat hotellit alueella Gran Canaria

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä