Hotelleja kohteessa Malagan kaupunki

Katso sijainti kartassa.
 • Soho Boutique Las Vegas
  From93€Yömaksu

  Soho Boutique Las Vegasstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Paseo de sancha 22 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 45 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 876 reviewsBased on 876 reviews

  Ainutlaatuisen sijaintinsa ansiosta Malagassa aivan rannassa sijaitseva hotelli on täydellinen paikka alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumiseen. Malagan lentokentälle on vain 20 minuutin ajomatka, ja keskustan turistinähtävyyksiin, kuten Picasso-museoon, on vain lyhyt ajomatka. Hotelli pitää tärkeänä viihtyvyyttä ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, siksi tarjolla on erityyppisiä huoneita erilaisille matkustajille. Kaikissa huoneissa on oma terassi, josta on näkymä joko merelle tai puutarhaan päin, täysin varustettu kylpyhuone sekä ilmastointi. Lasten kanssa matkustavat arvostavat varmasti neljän hengen perhehuonetta, jollaisen voi myös varata loman viettoon ystävien kanssa. Palveluihin kuuluu snack-baari, 40 hengen kokoustila sekä poreallas, johon on mukava pulahtaa kuumana kesäpäivänä.

  Katso lisää
 • MS Maestranza Málaga
  From107€Yömaksu

  MS Maestranza Málagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Avenida de canovas del castillo 1 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1143 reviewsBased on 1143 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Andalusian kauniissa kaupungissa. Hotellin sisätilat ja huonekalut ovat kunnianosoitus Malagan tunnetuimmalle pojalle, Pablo Picassolle. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia palveluja ja mukavuuksia, mukaan lukien kattoterassin porealtaalla ja panoraamanäkymillä. Hotelli sijaitsee härkätaisteluareenan, sataman ja Muelle 1 -ostoskeskuksen vieressä sekä vain 100 metrin päässä ihastuttavan Paseo del Parque -kadulta ja La Malagueta -rannalta. Kaupungin keskus, Picasso-museo ja Thyssen-museo ovat vain muutaman askeleen päässä. Hotelli on erinomainen paikka tutustua Malagaan.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Los Naranjos
  From76€Yömaksu

  Hotel Soho Los Naranjosstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Paseo de sancha 35 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 174 reviewsBased on 174 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Malaga. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Useat julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 41 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Soho Boutique La Merced
  From93€Yömaksu

  Soho Boutique La Mercedstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Medina conde 3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Vaatimaton huoneisto sijaitsee kohteessa Malaga. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Huoneisto sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Vierailla on lentoasemalle noin 20. 0 kilometrin matka. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 10 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Soho Boutique Malaga
  From71€Yömaksu

  Hotel Soho Boutique Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cordoba 5 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 280 reviewsBased on 280 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malaga. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 8 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 28 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituksen rakennusvuosi on 2014. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Casual del Mar Málaga
  From67€Yömaksu

  Casual del Mar Málagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Avenida de la aurora 9 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 230 reviewsBased on 230 reviews

  Casual del Mar Málaga -hotelli sijaitsee Málagan keskusta-alueella, 700 metrin päässä Larios-kadusta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja TV sekä oma kylpyhuone, jossa on pyyhkeet, ilmaiset kylpytuotteet ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on 24h-vastaanotto ja polkupyöriä vuokrattavaksi. Carmen Thyssen -museo sijaitsee 800 metrin päässä hotellista, ja katedraalille on 900 metriä. Lähin lentokenttä on seitsemän kilometrin päässä oleva Málagan lentokenttä. Myös rautatieasemalle on lyhyt matka.

  Katso lisää
 • Soho Boutique Museo
  From89€Yömaksu

  Soho Boutique Museostars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle marquesa de moya 13 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Vaatimaton huoneisto kohteessa Malaga. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 3 kilometrin matka. Vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja häiriintymättömästä oleskelusta, sillä majoitustiloja on yhteensä 12. Majoitus on perustettu vuonna 2018. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Huoneisto on ympäristöystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Soho Boutique Colon
  From79€Yömaksu

  Soho Boutique Colonstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Alameda de colón 5 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli on kohteessa Malaga. Majoituspaikka koostuu yhteensä 50 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2019. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Zenit Malaga
  From60€Yömaksu

  Zenit Malagastars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle cuba 1-3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 567 reviewsBased on 567 reviews

  Tyylikäs hotelli sijaitsee Malagassa, ja se sopii täydellisesti sekä loma- että yritysmatkailijoille. Hotelli sijaitsee lähellä lukuisia baareja, kahviloita, jäätelökauppoja ja ravintoloita, joissa voit nauttia herkullisen aterian, hyvin ansaitun drinkin tai jäätelön miellyttävän illanvieton lomassa. Kompleksi on vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta ja lukuisista viihde- ja kulttuurikohteista, kuten La Rosaleda Stadium, Plaza de la Merced, Gibralfaro Castle ja Picasso-museo, vain muutamia mainitaksemme. Hotelli on sisustettu lämpimin värisävyin ja tarjoaa vierailleen kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi. Välimeren ja Andalusian keittiön herkkuja tarjoileva ravintola tyydyttää vaatimpienkin vieraiden tarpeet. Huoneet on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi ja rentouttaviksi.

  Katso lisää
 • Del Pintor
  From71€Yömaksu

  Del Pintorstars

  Malagan kaupunki, Malaga , Calle alamos 27 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 871 reviewsBased on 871 reviews

  Tämä viehättävä hotelli sijaitsee aivan Malagan historiallisessa keskustassa. Hotellin välittömässä läheisyydessä on Malagan Picasso-museo, Gibralfaro Moorish -linna, Cervantes Theatre ja vanha juutalaiskortteli. Vuonna 2005 avattu urbaani hotelli on yhdistelmä muotoilua ja teknologiaa persoonallisella otteella. Punaisella, mustalla ja valkoisella värillä sisustettu hotelli on koristeltu taiteilija Pepe Bornoyn töillä. Hotellissa on yhteensä 17 kauniisti sisustettua huonetta. Jokaisessa huoneessa on täysin varusteltu kylpyhuone, ilmastointi ja lämmitys sekä kaksoisvuode tai king-size-vuode. Huoneissa on myös kaapelitelevisio ja Internet-yhteys.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  71  Hotelleja kohteessa Malagan kaupunki
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Malagan kaupunki

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews