Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  22€

Tarjoushotellit Mallorca

 • BelleVue Club
  From118€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 220 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 7508 reviewsBased on 7508 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1972. $hotel. getTypeHotel() läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 1474 huonetta. Tilat käsittävät 590 yhden hengen huoneet, 353 kahden hengen huoneet, 1474 huoneistot ja 531 yksiöt. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kätevä minimarket, josta voi käydä hakemassa pientä syötävää tai unohtuneen viimehetken ostoksen, kuten hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Araxa
  From100€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 335 reviewsBased on 335 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1958. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 72 huonetta. Tilat käsittävät 21 yhden hengen huoneet ja 51 kahden hengen huoneet. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Vieraat voivat säilyttää polkupyöriään käytännöllisessä pyörävarastossa. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin.

  Katso lisää
 • Es Bolero
  From147€Yömaksu

  Es Bolerostars

  Cala d'Or, Mallorca , Parc de la mar 4 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 113 reviewsBased on 113 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1986. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin kokonaan vuonna 2004. Majoitustilaa on yhteensä 46 huonetta. Tilat käsittävät 31 huoneistot. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat käyttää itsepalvelupesulaa. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Elegance Vista Blava
  From101€Yömaksu

  Elegance Vista Blavastars

  Cala Millor, Mallorca , Avda ses planes 8 - Kartta
  2,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 587 reviewsBased on 587 reviews

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Cala Millorissa Maltan upean saaren itäkärjessä. Kävelymatkan päässä on lopumattomalta näyttävä hiekkaranta. Lomakohteen runsaisiin palveluihin on hyvät yhteydet: paljon ravintolavaihtoehtoja, kiinnostavia kohteita ja vilkas yöelämä löytyvät lähistöltä. Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla, Cala Millorista muualle saareen vievän maalaistien varrella, ja se on mahtava majoituspaikka kaikille, jotka haluavat tutustua paikallisiin perinteisiin ja monipuolisen historiaan. Hotellin mukavuudet ja erinomaiset palvelut tekevät vaikutuksen. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja niistä on näkymät kimaltavalle uima-altaalle ja huojuviiin palmuihin. Vieraat voivat valita paikallisia tai kansainvälisiä erikoisuuksia hotellin buffetravintolassa. Pienimmät vieraat pääsevät nauttimaan hotellin tarjoamasta ohjelmasta, ja aikuiset voivat sillä aikaa rentoutua pulahtamalla ulkouima-altaaseen.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From120€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , balanguera 37 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 890 reviewsBased on 890 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 40 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 33 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti ja 1 superior-huone. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy.

  Katso lisää
 • TRH Magaluf
  From100€Yömaksu

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 878 reviewsBased on 878 reviews

  Huoneisto perustettiin vuonna 1986. Huoneisto läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 211 huonetta. Toimitilat muodostuvat 211 huoneistot. Tämä suosittu huoneistohotelli toimii alueelle tehtävien retkien mainiona tukikohtana. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Huoneisto tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Huoneisto tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Armadams
  From118€Yömaksu

  Armadamsstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 374 reviewsBased on 374 reviews

  Vuonna 1945 rakennettu hotelli entisöitiin vuonna 2000. Hotellissa on 80 huonetta seitsemässä kerroksessa. Hotelli tarjoaa ympäri vuorokauden auki olevan vastaanoton, valuutanvaihtopisteen ja hissin. Hotellissa on televisiotila, leikkitila sekä ilmastoitu ravintola, joka tarjoaa syöttötuolit lapsille. Vieraiden käytettävissä on myös kokoustila, Internet-yhteys, ilmainen Wi-Fi, huone- ja pesulapalvelut, lääkäripalvelut sekä pysäköintialue lisämaksusta.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From159€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 97 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1431 reviewsBased on 1431 reviews

  Hotelli saneerattiin kokonaan vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 168 huonetta. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Mirador
  From126€Yömaksu

  Miradorstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Paseo maritimo 10 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 33 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 522 reviewsBased on 522 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1960. Hotelli saneerattiin vuonna 2009. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 87 huonetta. Tilat käsittävät 12 yhden hengen huoneet, 69 kahden hengen huoneet ja 6 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun.

  Katso lisää
 • NH Ciudad de Mallorca
  From138€Yömaksu

  NH Ciudad de Mallorcastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Fco. vidal sureda 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 18 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 397 reviewsBased on 397 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1962. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2005. Majoitustilaa on yhteensä 58 huonetta. Tilat käsittävät . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  633  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  64
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä