Hotelleja kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Mallorca

MallorcaFrom  26€

Tarjoushotellit Mallorca

 • Araxa
  From108€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Calle pilar juncosa 22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 379 reviewsBased on 379 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitus koostuu yhteensä 72 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2011. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vierailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sol Naixent-Bonaire
  From30€Yömaksu

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala d'Or, Mallorca , De sa sitge 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2 reviewsBased on 2 reviews

  Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 54 viihtyisää huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 1985. Matkailijat voivat käyttää hyödykseen Internet-yhteyttä. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa.

  Katso lisää
 • Almudaina
  From183€Yömaksu

  Almudainastars

  Palman keskustasta, Mallorca , avda. jaime iii 9 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1041 reviewsBased on 1041 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Palma de Mallorcan liike- ja kulttuurielämän keskuksessa. Hotellin vieressä on bussipysäkki, Son Sant Joan -lentoasemalle on matkaa noin 15 km ja autolauttasatamaan noin viisi kilometriä. Golfkentälle hotellilta on noin viisi kilometriä. Täysin ilmastoidun hotellin päärakennuksessa on kahdeksan kerrosta ja 77 huonetta. Ilmastoidun aulan lisäksi hotellissa on TV-huone, konferenssihuone 57 hengelle, säilytyshuone ja polkupyöräkellari. Tarjolla on myös huone- ja pesulapalveluita. Huoneissa on oma kylpyhuone, televisio, ilmastointi ja keskuslämmitys, tallelokero on mahdollista vuokrata. Vuonna 2007 uudistetuissa huoneissa on kaikissa puulattia ja puiset kalusteet. Joissain huoneista on kannettavalle tietokoneelle Internet-yhteys WLAN-verkossa. Hotellissa tarjotaan joka aamu noutopöytäaamiainen.

  Katso lisää
 • Catalonia Majorica
  From70€Yömaksu

  Catalonia Majoricastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la garita 3 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 100 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1659 reviewsBased on 1659 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta on 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 1 kilometrin matka. Majoituspaikassa on 168 mukavaa huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2000. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From90€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle pollacra s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 86 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 114 reviewsBased on 114 reviews

  9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 285 mukavaa majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Majoitus tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Armadams
  From112€Yömaksu

  Armadamsstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Marques de la senia 34 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 416 reviewsBased on 416 reviews

  Vuonna 1945 rakennettu hotelli entisöitiin vuonna 2000. Hotellissa on 80 huonetta seitsemässä kerroksessa. Hotelli tarjoaa ympäri vuorokauden auki olevan vastaanoton, valuutanvaihtopisteen ja hissin. Hotellissa on televisiotila, leikkitila sekä ilmastoitu ravintola, joka tarjoaa syöttötuolit lapsille. Vieraiden käytettävissä on myös kokoustila, Internet-yhteys, ilmainen Wi-Fi, huone- ja pesulapalvelut, lääkäripalvelut sekä pysäköintialue lisämaksusta.

  Katso lisää
 • BQ Augusta
  From114€Yömaksu

  BQ Augustastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Corb mari 22 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 486 reviewsBased on 486 reviews

  6. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 5. 3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 74 majoitustilasta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Marins Cala Nau
  From81€Yömaksu

  Marins Cala Naustars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 87 reviewsBased on 87 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 101. Tätä VR-huoneistoa on remontoitu vuonna 2005. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraat nauttivat vierailustaan VR-huoneistossa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HM Ayron Park
  From81€Yömaksu

  HM Ayron Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Trasimeno 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 128 reviewsBased on 128 reviews

  Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 190 huonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2002. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  From96€Yömaksu

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1903 reviewsBased on 1903 reviews

  2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 9 kilometrin päässä majoituksesta. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 234 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2012. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Matkailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  353  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  36
 

Tietoja kohteesta Mallorca

  The largest of the Spanish Balearics is the island of Mallorca. It is one of the country's most important tourist destinations. Mallorca has many natural attractions, including the Tramontana hills in the northwest of the island, with its impressive cliffs, and some magnificent beaches on the coast. In the centre of the island is a large area that is known as the central plain and the capital, Palma de Mallorca, is to the west of this, on the bay of the same name. Mallorca is home to both lovely natural landscape and the lively cosmopolitan city life of its capital. Nightlife presents a variety of alternatives, including bars, night clubs and restaurants, and so boredom is an impossibility. The island is a place that can be enjoyed all year round. In summer, the beaches offer the chance to go diving and sailing, while in autumn and winter the mountains and the woods offer some excellent walks for those who enjoy trekking. Mallorca is waiting for you!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews