Hotelleja kohteessa Calas de Mallorca

Katso sijainti kartassa.
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  From89€Yömaksu

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1596 reviewsBased on 1596 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 293 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Globales Samoa
  From66€Yömaksu

  Globales SamoastarsGreenProgram Icon

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 331 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club Cala Romani
  From72€Yömaksu

  Club Cala Romanistars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer sa mola s/n - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3703 reviewsBased on 3703 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Calas de Mallorca. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä hotellilta. 454 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2002. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa.

  Katso lisää
 • HSM Canarios Park
  From68€Yömaksu

  HSM Canarios Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena 23 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2983 reviewsBased on 2983 reviews

  Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Viihdetarjonnan tärkeimmät keskukset ovat 1. 5 kilometrin säteellä hotellilta. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 15. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 323 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2001. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusViihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Globales America
  From84€Yömaksu

  Globales AmericastarsGreenProgram Icon

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2708 reviewsBased on 2708 reviews

  Mallorcan saarella sijaitseva viehättävä hotelli sopii täydellisesti perhelomalle. Lomakeskus tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut ja erinomaiset puitteet unohtumattomaan lomaan rakkaimpien ihmisten kanssa. Cala Domingosin hieno ranta on vain muutaman askeleen päässä. Kaupungin keskustan liikkeet, viihdetarjonta, baarit ja ravintolat ovat noin 50 metrin päässä, ja julkisen liikenteen yhteydet ovat lähellä. Tilavat, valoisat huoneet on sisustettu tyylillä valkoisen ja sinisen sävyin. Lopputuloksena on viehättävä tunnelma, jossa on mukava rentoutua päivän päätteeksi. Vuonna 2015 täysin remontoiduista huoneista on merinäköala, ja niiden hyvä varustelu takaa, että asiakkaat tuntevat olonsa kotoisaksi. Lapset ihastuvat lasten altaaseen, ja kaikille vieraille on tarjolla vapaa-ajan toimintaa, johon kuuluu muun muassa jousiammuntaa, tennistä ja aerobictunteja.

  Katso lisää
 • HSM Calas Park
  From56€Yömaksu

  HSM Calas Parkstars

  Calas de Mallorca, Mallorca , C/ cala romaguera, bjs 3 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Viehättävä huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca, on erinomainen vaihtoehto perheille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituksessa on 136 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only
  From108€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 16 reviewsBased on 16 reviews

  Icon Valparaiso by Petit Palace -Adults Only. Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 25 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 39 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 1999. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sol Cala Antena
  From76€Yömaksu

  Sol Cala Antenastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer cala antena s/n - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 735 reviewsBased on 735 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. 450 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 875 huoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 1999. Majoitus tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Sol Calas De Mallorca
  From76€Yömaksu

  Sol Calas De Mallorcastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Calle cala antena s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1105 reviewsBased on 1105 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Calas de Mallorca. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli on 7. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on yhteensä 469 mukavaa makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Vierailijat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Calas de Mallorca

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä