Hotelleja kohteessa Can Pastilla

Katso sijainti kartassa.
 • Embat
  From50€Yömaksu

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Majoitustilojen kokonaismäärä on 108. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Isla del Sol
  From45€Yömaksu

  Isla del Solstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 134 reviewsBased on 134 reviews

  Yksinkertainen huoneisto on kohteessa Ca'n Pastilla. 9. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 52 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 1999. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • HM Alma Beach
  From78€Yömaksu

  HM Alma Beachstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer bellamar 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 236 reviewsBased on 236 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Ca'n Pastilla. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Hotellissa on 149 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2017. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From58€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 93 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 265 reviewsBased on 265 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 285 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Marbel
  From58€Yömaksu

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 133 reviewsBased on 133 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Ca'n Pastilla. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 71. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Fontanellas Playa
  From50€Yömaksu

  Fontanellas Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer de la caravel.la s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 810 reviewsBased on 810 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lomakeskus on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lomakeskus sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 227 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lomakeskus tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. null Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Amic Gala
  From500€Yömaksu

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 371 reviewsBased on 371 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 3 kilometrin päässä majoituksesta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 236 majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 1998. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amic Can Pastilla
  From43€Yömaksu

  Amic Can Pastillastars

  Can Pastilla, Mallorca , Oratge 4 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Kodikas hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä majoituspaikasta. Hotellissa on 144 mukavaa huonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 1999. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amic Miraflores
  From500€Yömaksu

  Amic Mirafloresstars

  Can Pastilla, Mallorca , Xabec 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 307 reviewsBased on 307 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 69 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2002. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Can Pastilla

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä