Hotelleja kohteessa Can Pastilla

Katso sijainti kartassa.
 • Som Sauló
  From55€Yömaksu

  Som Saulóstars

  Can Pastilla, Mallorca , Avenida bartomeu riutort 51 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 156 reviewsBased on 156 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on yhteensä 39 mukavaa majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa.

  Katso lisää
 • Js Palma Stay
  From86€Yömaksu

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1062 reviewsBased on 1062 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 242 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BQ Apolo
  From67€Yömaksu

  BQ Apolostars

  Can Pastilla, Mallorca , Miguel massuti alzamora 28 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 710 reviewsBased on 710 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 144 makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Java
  From68€Yömaksu

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 823 reviewsBased on 823 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. Lähin uimaranta sijaitsee 850 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 249 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2013. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Embat
  From43€Yömaksu

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 108 majoitustilaa. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Huoneisto ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  From56€Yömaksu

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 380 reviewsBased on 380 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ca'n Pastilla. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 5 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 192 makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Fontanellas Playa
  From50€Yömaksu

  Fontanellas Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer de la caravel.la s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 810 reviewsBased on 810 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva lomakeskus on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lomakeskus sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 227 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Lomakeskus tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. null Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marbel
  From58€Yömaksu

  Marbelstars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer plini 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 133 reviewsBased on 133 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Ca'n Pastilla. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 71. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Amic Gala
  From500€Yömaksu

  Amic Galastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de xabec 5 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 371 reviewsBased on 371 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 3 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoituspaikassa on 236 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 1998. Vieraat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From65€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 93 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 265 reviewsBased on 265 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 285 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Can Pastilla
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Can Pastilla

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä