Hotelleja kohteessa Lluchmajor

Katso sijainti kartassa.
 • Sa Bassa Plana
  From58€Yömaksu

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Mukavan maaseutuhotellin sijaintipaikka on kohde Llucmajor area. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Maaseutuhotelli sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 22 makuuhuonetta. Maaseutuhotelli on rakennettu vuonna 1850 ja se on peruskorjattu vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä maaseutuhotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Son Antem
  From127€Yömaksu

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1799 reviewsBased on 1799 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Llucmajor area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4 metrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 142 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1999. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Som Espanya
  From56€Yömaksu

  Som Espanyastars

  Lluchmajor, Mallorca , Calle melia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 46 reviewsBased on 46 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Llucmajor area. Majoituksessa on 18 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Agroturismo Son Perdiu
  From67€Yömaksu

  Agroturismo Son Perdiustars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera pm-v6014 km. 32 ag-087-bal - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8 reviewsBased on 8 reviews

  Kodikas maaseututalo sijaitsee kohteessa Llucmajor area. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 45. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 10 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Son Sama
  From82€Yömaksu

  Son Samastars

  Lluchmajor, Mallorca , Lluchamjor-porreres km 3,5 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 48 reviewsBased on 48 reviews

  Kodikas maaseututalo kohteessa Llucmajor area. Yhteensä 10 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Maaseututalo on perustettu vuonna 1531. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Maaseututalo ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Maaseututalo tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Puig de Ros d Alt
  From130€Yömaksu

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas maaseututalo sijaitsee kohteessa Llucmajor area. 12 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitukselta. 24 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Maaseututalo sijaitsee 12 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Viihtyisä maaseututalo, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2004. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. nullMajoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Sa Torre Mallorca
  From275€Yömaksu

  Hotel Sa Torre Mallorcastars

  Lluchmajor, Mallorca , Cami de sa torre km 8.7 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 961 reviewsBased on 961 reviews

  Upea hotelli, joka sijaitsee kohteessa Llucmajor area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 32 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 1 kilometrin päässä hotellilta. 8 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 104 huoneesta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2008. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Lemmikkiystävällinen hotelli sallii ainoastaan suuret lemmikit. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Lluchmajor

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä