Hotelleja kohteessa Magaluf

Katso sijainti kartassa.
 • Vistasol Apartments
  From51€Yömaksu

  Vistasol Apartmentsstars

  Magaluf, Mallorca , Alta, 5 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Rakennus sijaitsee kukkulalla, josta on vaikuttavat näkymät merelle. Hotellilta on vain muutama metri rannalle ja noin 17 km Palma de Mallorcan keskustaan. Hotellilta on 22 minuutin ajomatka lentokentälle. Magallufisa sijaitseva hotellirakennus tarjoaa valikoiman täysin varusteltuja huoneistoja, joissa on kaikki tarvittavat ja kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin vastaavat palvelut ja mukavuudet, kuten tilava oleskelualue ja oma kylpyhuone. Huoneistot sopivat hyvin perheen ja ystäväseurueen kanssa matkustaville. Mukavat ja itsenäiset huoneistot ovat täydellinen tukikohta, josta on helppo tutustua uskomattoman saaren tarjontaan.Hotelli tarjoaa palveluja, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden aulassa ja baarissa/ravintolassa, pysäköintialueen ja tallelokeron.

  Katso lisää
 • Kensington Econotels
  From37€Yömaksu

  Kensington Econotelsstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 10 - Kartta
  2,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Magaluf. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Yhteensä 15 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Jatkuvaan laatuun panostava huoneisto on peruskorjattu täysin vuonna 2013. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Innside Calvia Beach
  From68€Yömaksu

  Innside Calvia Beachstars

  Magaluf, Mallorca , Av. s’olivera, calviá beach 4 - Kartta
  2,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 52 reviewsBased on 52 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Magaluf. 20 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 272 huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Magaluf

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä