Hotelleja kohteessa Magaluf

Katso sijainti kartassa.
 • Apartamentos Sol y Vera
  From49€Yömaksu

  Apartamentos Sol y Verastars

  Magaluf, Mallorca , Avenida s´olivera 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 339 reviewsBased on 339 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Magaluf. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 90 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • HSM Don Juan
  From62€Yömaksu

  HSM Don Juanstars

  Magaluf, Mallorca , Calderon de la barca 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 889 reviewsBased on 889 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Magaluf. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 182 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotelli tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HM Martinique
  From55€Yömaksu

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Magaluf. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Huoneistohotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 8 kilometrin matka. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 305 makuuhuonetta. Lisäksi huoneistohotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Huoneistohotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Vistasol Apartments
  From54€Yömaksu

  Vistasol Apartmentsstars

  Magaluf, Mallorca , Alta, 5 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Rakennus sijaitsee kukkulalla, josta on vaikuttavat näkymät merelle. Hotellilta on vain muutama metri rannalle ja noin 17 km Palma de Mallorcan keskustaan. Hotellilta on 22 minuutin ajomatka lentokentälle. Magallufisa sijaitseva hotellirakennus tarjoaa valikoiman täysin varusteltuja huoneistoja, joissa on kaikki tarvittavat ja kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin vastaavat palvelut ja mukavuudet, kuten tilava oleskelualue ja oma kylpyhuone. Huoneistot sopivat hyvin perheen ja ystäväseurueen kanssa matkustaville. Mukavat ja itsenäiset huoneistot ovat täydellinen tukikohta, josta on helppo tutustua uskomattoman saaren tarjontaan.Hotelli tarjoaa palveluja, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden aulassa ja baarissa/ravintolassa, pysäköintialueen ja tallelokeron.

  Katso lisää
 • Globales Honolulu
  From68€Yömaksu

  Globales Honolulustars

  Magaluf, Mallorca , C/alta esquina - c/pineda, urb torrenova,magalluf s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 545 reviewsBased on 545 reviews

  Mukava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Magaluf. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 219 mukavaa makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2014. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Samos
  From80€Yömaksu

  Samosstars

  Magaluf, Mallorca , Avinguda de l olivera 12 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3270 reviewsBased on 3270 reviews

  Mukava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Magaluf. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 417. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Flamboyan - Caribe
  From65€Yömaksu

  Flamboyan - Caribestars

  Magaluf, Mallorca , Calle martin ros garcia 16 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1099 reviewsBased on 1099 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Magaluf. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 28. 1 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 190 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2009. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Universal Hotel Florida
  From55€Yömaksu

  Universal Hotel Floridastars

  Magaluf, Mallorca , Carrer torrenova 33 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1333 reviewsBased on 1333 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Magaluf. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 204 viihtyisää majoitustilaa. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sol Katmandu Park & Resort
  From110€Yömaksu

  Sol Katmandu Park & Resortstars

  Magaluf, Mallorca , Avinguda pere vaquer s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2469 reviewsBased on 2469 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Magaluf. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 8 kilometrin matka. Hotelli on 14. 0 kilometrin päässä satamasta. 404 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HSM Sándalo Beach
  From61€Yömaksu

  HSM Sándalo Beachstars

  Magaluf, Mallorca , Torrenova 37 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 510 reviewsBased on 510 reviews

  Mukava huoneisto on kohteessa Magaluf. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 78 majoitustilaa. Huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  18  Hotelleja kohteessa Magaluf
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Magaluf

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä