Hotelleja kohteessa Paguera

Katso sijainti kartassa.
 • Valentin Park Club Hotel & Aptos
  From80€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 351 reviewsBased on 351 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vieraiden käytössä on yhteensä 239 majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 1996. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Valentin Paguera Hotel & Suites
  From81€Yömaksu
   

  Kohteessa Paguera sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 200 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 1999. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Valentin Reina Paguera
  From85€Yömaksu

  Valentin Reina Paguerastars

  Paguera, Mallorca , Calle mallorca 1 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Yksinkertainen, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Paguera. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 236 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 1998. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Gaya
  From81€Yömaksu

  Gayastars

  Paguera, Mallorca , Carrer niza 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 34 reviewsBased on 34 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Paguera. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 45 makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 1961. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  From51€Yömaksu

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. 35 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  From118€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Paguera. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotelli sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 162 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2019. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Flor los Almendros
  From45€Yömaksu

  Flor los Almendrosstars

  Paguera, Mallorca , Bulevar de paguera 36 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 175 reviewsBased on 175 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Paguera. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 15. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Hotelli on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 68 mukavaa huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Beverly Playa
  From56€Yömaksu

  Beverly Playastars

  Paguera, Mallorca , Isaac albeniz, urb.la romana 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 763 reviewsBased on 763 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Paguera. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vieraiden käytössä on yhteensä 443 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bahia
  From64€Yömaksu

  Bahiastars

  Paguera, Mallorca , Paguera 81 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 215 reviewsBased on 215 reviews

  Hotelli sijaitsee Pagueran loma-alueella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustan baareista, ravintoloista ja yöelämästä. Julkisen liikenteen pysäkit löytyvät aivan hotellin tuntumasta ja uimarannalle on matkaa 100 m. Hotellivierailla on käytössään 2 000 m²:n laajuinen piha-alue, ja hotellin ilmastoidussa ravintolassa pääsee nauttimaan erinomaisista aterioista. Autolla saapuville vieraille hotelli tarjoaa paikoitustilat, ja vierailla on käytössään myös pesulapalvelut. Rentoutumista varten on tarjolla uima-allas, sauna ja solarium. Kylpyhuoneellisten hotellihuoneiden vakiovarustukseen kuuluu mm. keskuslämmitys ja suora puhelinlinja, tallelokeron voi vuokrata. Vierailu tämän ihanteellisella paikalla sijaitsevan ja erinomaiset palvelut tarjoavan hotellin hyvinvarustetuissa, mukavissa huoneissa on takuuvarmasti miellyttävä.

  Katso lisää
 • Seramar Sunna Park
  From98€Yömaksu

  Seramar Sunna Parkstars

  Paguera, Mallorca , Gaviotas, 19 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Paguera. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 128 majoitustilasta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Paguera
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Paguera

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä