Hotelleja kohteessa Puerto de Alcudia

Katso sijainti kartassa.
 • Apartamentos Siesta I
  From44€Yömaksu

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Kodikas huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneisto koostuu yhteensä 167 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraiden erityistarpeet huomioiva huoneisto tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Tämä lemmikkiystävällinen huoneisto sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava huoneisto vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • BelleVue Lagomonte
  From89€Yömaksu

  BelleVue Lagomontestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de estany petit 8 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2141 reviewsBased on 2141 reviews

  Kohteessa Puerto de Alcudia sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta on 1. 2 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 45. 2 kilometrin matka. Majoituksessa on 272 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2001. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Som Far Hotel
  From87€Yömaksu

  Som Far Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Plaza pompeu fabra 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 227 reviewsBased on 227 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 950 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike sijaitsee 580 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 2. 7 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 45 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2016. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Tarvittaessa matkailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  From37€Yömaksu

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 142 viihtyisää huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneisto antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Blue Sea Piscis
  From42€Yömaksu

  Blue Sea Piscisstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 41 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1422 reviewsBased on 1422 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Puerto de Alcudia. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 25 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 206 huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • HSM President
  From90€Yömaksu

  HSM Presidentstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Camino de aucanada 65 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1190 reviewsBased on 1190 reviews

  Tyylikäs hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Alcanadassa, vain kivenheiton päässä rannalta. Golfkentälle on lyhyt kävelymatka, ja Alcudian kaupunki ja sen kaupat ja roomalaisrauniot, samoin kuin Puerto de Alcudia ravintoloineen, baareineen ja loppumattomalta näyttävine Alcudia Bay -hiekkarantoineen, ovat lyhyen ajomatkan päässä. Saaren pääkaupunkiin Palmaan on noin 45 minuutin ajomatka.Perheille sopivassa hotellissa on tilavat, hienosti sisustetut huoneet, joissa on ilmastointi, parkettilattia, LCD-satelliittitelevisio ja Wi-Fi-yhteys. Osassa huoneista on upeat merinäköalat. Hotelli tarjoaa erinomaista palvelua ja monia mukavuuksia, muun muassa kolme aikuisten uima-allasta. Lapset rakastavat omaa kerhoaan ja lasten allasta. Hotellissa on spa- ja hyvinvointikeskus, johon kuuluu kuntosali, sisäuima-allas, sauna ja turkkilainen sauna. Hotelli on erikoistunut polkupyörämatkailuun, joten se tarjoaa pyörävaraston, erityisiä ateriavaihtoehtoja ja tietoa pyöräreiteistä. Erinomainen valinta pariskunnille, lapsiperheille ja pyöräilijöille.

  Katso lisää
 • More
  From54€Yömaksu

  Morestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Calle de tirant lo blanc 8 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 954 reviewsBased on 954 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Puerto de Alcudia. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä hotellilta. 116 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Viva Sunrise
  From61€Yömaksu

  Viva Sunrisestars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de mexic s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1266 reviewsBased on 1266 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä huoneistohotellilta. Majoituspaikassa on 260 mukavaa majoitustilaa. Tämä huoneistohotelli on remontoitu vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Asiakkaat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Astoria Playa
  From95€Yömaksu

  Astoria Playastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de l astoria s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3297 reviewsBased on 3297 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Puerto de Alcudia. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 176 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2013. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoitus vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Globales Condes de Alcudia
  From70€Yömaksu

  Globales Condes de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de la platja 4 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1503 reviewsBased on 1503 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Puerto de Alcudia. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike sijaitsee 600 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 244 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  20  Hotelleja kohteessa Puerto de Alcudia
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Puerto de Alcudia

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä