Hotelleja kohteessa Santa Ponsa

Katso sijainti kartassa.
 • Apartamentos Globales Verdemar
  From62€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From112€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Santa Ponsan vilkkaan lomakaupungin keskustaa. Hotellillta on vain 5 minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja viihdepaikkoihin. Hiekkarannalle ja vilkkaalle rantakadulle pääsee helposti. Saaren pääkaupunki Palma ja lentoasema ovat vain 27 kilometrin päässä. Hotellia ympäröi laaja puutarha, jota leimaa viehättävä arkkitehtuuri. Huoneet on sisustettu ylellisesti moderniin tyyliin piristävin retrovaikuttein. Hotellilla on paljon ajanviete- ja harrastemahdollisuuksia hauskaan lomanviettoon. Päivittäiseen ajanvieteohjelmaan voi kuulua kierros golfia tai ratsastusretki.

  Katso lisää
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  From92€Yömaksu

  Globales Pionero - Santa Ponsa ParkstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä

  Perheystävällinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Santa Ponsan sydämessä, vain muutaman askeleen päässä leveältä hiekkarannalta ja lukuisista liikkeistä, baareista, kahviloista ja ravintoloista. Lentokentälle on vain n. 25 minuutin ajomatka hotellilta. Palman kaunis kaupungin keskusta on vain noin 20 minuutin automatkan päässä. Ulkoallasalue on täydellinen paikka nauttia lämpimästä ilta-auringosta aurinkotuolilla tai sukeltaa altaaseen virkistävälle uinnille. Vieraat voivat nauttia hyvinvointialueen rentouttavista ja nuorentavista palveluista. Ravintoloiden anti tyydyttää varmasti kaikkien makuhermoja. Valoisat huoneet on sisustettu vaaleilla väreillä ja puukalusteilla. Vieraanvarainen tunnelma ja tarvittavat mukavuudet tekevät vieraiden majoituksesta parhaan mahdollisen ja miellyttävän.

  Katso lisää
 • Punta del Mar Hotel & Spa - Only Adults
  From162€Yömaksu

  Punta del Mar Hotel & Spa - Only AdultsstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2181 reviewsBased on 2181 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Santa Ponsassa kukkulan rinteellä, josta avautuu näköalat merelle. Kivenheiton päästä löytyy merenlahti, jolla voi viettää päivää ottaen aurinkoa, uiden ja rentoutuen. Tämä viehättävä rantahotelli sijaitsee Santa Ponsan lomakylässä, lyhyen kävelymatkan päässä pikkukaupungin keskustasta, 20 kilometrin päässä Palmasta ja vain 2 kilometrin päässä lähimmältä golfkentältä. Julkisen liikenteen pysäkit eivät myöskään ole kaukana. Lentoasemalle on 30 kilometriä. Hienostuneissa huoneissa on oma parveke tai terassi, jolta avautuu huikeat merinäkymät. Viileään vuodenaikaan vieraat voivat rentoutua sisäuima-altaalla. Lisähemmottelua tarjoavat hotellin solarium ja sauna.

  Katso lisää
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  From91€Yömaksu

  Hotel Globales Playa Santa PonsastarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , 4 c puig des teix - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 647 reviewsBased on 647 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Mallorca Deya
  From76€Yömaksu

  Apartamentos Mallorca Deyastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer de ramon de montcada 27 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 324 reviewsBased on 324 reviews

  Mukava huoneisto on kohteessa Santa Ponsa. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Huoneisto sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 158 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2010. Huoneisto on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Iberostar Jardín del Sol Suites
  From185€Yömaksu

  Iberostar Jardín del Sol Suitesstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet de's far s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2744 reviewsBased on 2744 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 33 metrin matka. Hotelli sijaitsee 21 metrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 261 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2013. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Mallorca Portofino
  From83€Yömaksu
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 658 reviewsBased on 658 reviews

  Mukava huoneisto kohteessa Santa Ponsa. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 21. 8 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 70 huonetta. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Matkailijat ja lemmikit voivat nauttia oleskelustaan yhdessä tässä majoituspaikassa. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Casa Vida
  From155€Yömaksu

  Apartamentos Casa Vidastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 10 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 73 reviewsBased on 73 reviews

  Kodikas huoneisto, jonka sijaintipaikka on Santa Ponsa. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 27. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä satamasta. 26 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • whala!isabela
  From154€Yömaksu

  whala!isabelastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Gran vía del puig de teix 1 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. Huoneiden kokonaismäärä on 156. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  12  Hotelleja kohteessa Santa Ponsa
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Santa Ponsa

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä