Hotelleja kohteessa Santa Ponsa

Katso sijainti kartassa.
 • Apartamentos Globales Verdemar
  From34€Yömaksu

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 197 viihtyisää makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Lisäksi huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From52€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa, on erinomainen vaihtoehto perheille. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Miranda Soul
  From32€Yömaksu

  Miranda Soulstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig blanc 12 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 158 reviewsBased on 158 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 21. 3 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 26 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Zafiro Rey Don Jaime
  From66€Yömaksu

  Zafiro Rey Don Jaimestars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig mayor, 4 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Loistohotellin erinomaisissa palveluissa on otettu huomioon jokainen pieninkin yksityiskohta. Hotellin erinomaiset, modernit tilat ja palvelut tekevät lomamatkasta ikimuistoisen kokemuksen, ja se sopii lomailijoille, jotka haluavat nauttia kodinomaisesta mukavuudesta myös matkalla. Tyylikäs hotelli sijaitsee Santa Ponsassa, suositussa lomakohteessa Mallorcan saarella, aivan rannan tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti kauppoja, baareja ja ravintoloita. Palma de Mallorcan kaupunki on hotellilta noin 15 minuutin ajomatkan ja lentokenttä 25 kilometrin päässä. Tyylikkäästi sisustetuissa, viihtyisissä hotellihuoneissa voi rentoutua täydellisesti ja unohtaa arjen rutiinit. Hotellin ravintolassa voi tutustua espanjalaisen ja kansainvälisen keittiön herkulliseen tarjontaan, ja hotellin kahvila-baari tarjoaa erilaisia virvokkeita, kuten kahvia, teetä ja drinkkejä, koko päivän ajan.

  Katso lisää
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  From84€Yömaksu

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2181 reviewsBased on 2181 reviews

  Mukava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 9 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 234 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • ONA Surfing Playa
  From720€Yömaksu

  ONA Surfing Playastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Rey jaime i 83 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 298 reviewsBased on 298 reviews

  Mukava huoneistohotelli kohteessa Santa Ponsa. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 1 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 74 viihtyisää makuuhuonetta. Tämä huoneistohotelli on remontoitu täysin vuonna 2007. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistohotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit kohteessa - Santa Ponsa

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä