4 tähden hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
4 tähden hotellit in Mallorca

4 tähden hotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended 4 tähden hotellit in Mallorca

 • HM Tropical
  From78€Yömaksu

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Playa de Palma. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 205 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2015. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Käytettävissä on 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • IBEROSTAR Cristina
  From67€Yömaksu

  IBEROSTAR Cristinastars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle bartomeu xamena s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1349 reviewsBased on 1349 reviews

  Ihanteellisella paikalla, vain 100 metrin päässä upealta hiekkarannalta sijaitseva erinomainen lomahotelli on rauhallisella alueella Playa de Palman tunnetussa lomakohteessa. Lyhyen kävelymatkan päässä on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja sekä Palman akvaario. Palman keskusta ja sen kuvauksellinen Vanhakaupunki, tunnettu tuomiokirkko, museot ja ylelliset liikkeet ovat hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä. Kaikki modernit, kauniit huoneet takaavat hyvät yöunet ja miellyttävän vierailun. Hotellissa on kaunis uima-allasalue, jota ympäröivät varjoisat männyt. Lapsille ja nuorille on ohjelmaa iän perusteella jaettavissa kerhoissa, ja tarjolla on niin lasten uima-allas, leikkikenttä kuin lasten ruokalistakin. Aikuisten mieleen on laaja valikoima liikuntavaihtoehtoja, tenniksestä erilaisiin vesiurheilulajeihin. Pitkän, tekemisen täyteisen päivän jälkeen spa-keskus on erinomainen paikka rentoutua.

  Katso lisää
 • Hotel M House
  From141€Yömaksu

  Hotel M Housestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 86 reviewsBased on 86 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Riu Festival
  From75€Yömaksu

  Riu FestivalstarsGreenProgram Icon

  Playa de Palma, Mallorca , Camino de las maravillas nº 7 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 163 reviewsBased on 163 reviews

  Hotelli sijaitsee vain 250 metrin päässä suurelta kultahiekkaiselta rannalta, ja se on erinomainen lomakohde niin perheille, pariskunnille kuin ystävyksille. Mallorcan suosituimpien matkailunähtävyyksien ympäröimä hotelli tarjoaa kaiken, mitä lomalta rauhallisissa puitteissa voi toivoa. Rakennuksessa on makean veden uima-allas, sisäuima-allas, solariumterassi ja baareja, joissa voi virkistäytyä nautittuaan upeasta säästä. Hotellista pääsee Palman keskustan julkisen liikenteen välineillä helposti 15 minuutissa. Lähistöllä on runsaasti kiinnostavia kohteita, joihin voi tehdä retken, esimerkiksi tuomiokirkko, museoita, Beliverin linna, Dracin luolat, Iglesia de Cristal (lasikirkko), lasitehtaat, Sa Calobra ja uskomattomia rantoja, kuten Es Trenc, ja Magalufin kasino ja paljon, paljon muuta.

  Katso lisää
 • Riu San Francisco
  From81€Yömaksu

  Riu San Franciscostars

  Playa de Palma, Mallorca , Llaud 24 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 218 reviewsBased on 218 reviews

  Tyylikäs hotelli, joka sijaitsee aivan kauniin, valkohiekkaisen Playa de Palman uimarannan tuntumassa ja vain 15 minuutin ajomatkan päässä Mallorcan pääkaupungin Palman keskustasta ja sen nähtävyyksistä. Hotelli on erinomainen valinta jokaiselle, joka kaipaa rentouttavaa majoitusta lomallaan perheensä, ystäviensä tai kumppaninsa kanssa. Hotellin välittömässä läheisyydessä on lukuisia viehättäviä ravintoloita, kauppoja ja baareja, joissa voi nauttia drinkkejä tai pientä purtavaa. Hotellihuoneiden raikas, tyylikäs ja ihastuttava sisustus värimaailmoineen vie ajatukset merellisiin maisemiin. Joissain moderneista huoneista on täydellisesti kalustettu oma parvekkeensa, josta avautuu kaunis panoraamanäkymä Välimerelle. Hotellissa on hyvinvointikeskus ja spa, kuntoiluhuone sekä uima-allasterassi.

  Katso lisää
 • Occidental Playa de Palma
  From97€Yömaksu

  Occidental Playa de Palmastars

  Playa de Palma, Mallorca , Avinguda fra joan llabres 16 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2542 reviewsBased on 2542 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Playa de Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 7. 5 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 276 majoitustilaa. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2004. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From97€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1191 reviewsBased on 1191 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 6 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 40 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  From74€Yömaksu

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 654 reviewsBased on 654 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 5 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 68 viihtyisää majoitustilaa. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • HM Jaime III
  From109€Yömaksu

  HM Jaime IIIstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Tyylikäs hotelli sijaitsee upealla paikalla Palman keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien vieressä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka (noin kilometri) pitkälle hiekkarannalle ja vilkkaalle kävelykadulle lukuisine baareineen, ravintoloineen ja klubeineen. Hotellissa on 88 kahden hengen huonetta sekä useita tiloja, kuten mukava baari ja viehättävä ilmastoitu ravintola, jossa vieraille tarjoillaan joka aamu aamiainen buffet-pöydästä. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesulapalvelun. Ihastuttavissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, Hifi-stereot ja Internet-yhteys. Keskuslämmitys ja parveke kuuluvat huoneiden vakiovarustukseen. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-alueella porealtaassa, saunassa, turkkilaisessa saunassa ja vesihieronnassa.

  Katso lisää
 • Principe
  From58€Yömaksu

  Principestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avenida son rigo 14 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 76 reviewsBased on 76 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Playa de Palma. 8. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 4. 0 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 105. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2017. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Rentoutusta kaipaavat asiakkaat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  137  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  14
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä