4 tähden hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
4 tähden hotellit in Mallorca

4 tähden hotellit kohteessa MallorcaFrom  35€

Recommended 4 tähden hotellit in Mallorca

 • Roc Continental Park
  From87€Yömaksu

  Roc Continental Parkstars

  Playa de Muro, Mallorca , Calle iola 4 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 76 reviewsBased on 76 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Playa de Muro. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoituspaikasta hyvät yhteydet. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 60 metrin matka. Majoituksessa on yhteensä 185 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 1998. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Roc Hotel Boccaccio
  From87€Yömaksu

  Roc Hotel Boccacciostars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas i reus 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 529 reviewsBased on 529 reviews

  Ainutlaatuinen hotelli sijaitsee Port d’Alcudiassa, joka on yksi Alcudian suosituimmista alueista. Lähellä olevalla järvellä voi meloa kajakilla tai kanootilla. Hotellilta on vain 250 metriä hiekkarannalle ja 45 minuutin automatka Palma de Mallorcan lentokentälle. Matkustajat voivat tutustua tarkemmin alueeseen 2,4 km päässä olevassa Alcudian historiallisessa keskustassa tai Llucin luostarissa sen pyhän arkkitehtuurin keskellä. Hotellin lähellä on luonnonpuistoja. Kaunis uima-allas ja mukavat ravintolat takaavat, että hotelli täyttää kaikkien vieraiden odotukset. Vieraat voivat syödä ravintolassa tai nauttia ateriansa terassilla kauniiden järville tai merelle avautuvien näköalojen ääressä. Matkustajat voivat pitää huolta kunnostaan hotellin kuntosalilla.

  Katso lisää
 • Roc Carolina
  From90€Yömaksu

  Roc Carolinastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala provençals 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 820 reviewsBased on 820 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cala Ratjada. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoituksessa on 198 mukavaa majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1968. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Eix Alzinar Mar Suites Adults Only
  From94€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 262 reviewsBased on 262 reviews

  Tämä Can Picafortissa sijaitseva hotelli kohoaa luonnonkauniin maaseudun keskellä, vain kilometrin päässä miltei äärettömiin jatkuvalta upealta hiekkarannalta. Can Picafortin keskusta on 600 metrin päässä ja julkisen liikenteen pysäkit ovat aivan hotellin edessä. Lentoasemalle on noin 55 kilometria. Huoneet ovat kauniisti sisustettuja ja niissä kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellista löytyy myös ilmastoitu ravintola ja baari. Vierailla on käytettävissään sisäuima-allas, makeanveden uima-allas, poreallas ja sauna. Liikunnanystävät voivat käyttää läheistä tenniskenttää ja kuntosalia. Aamiaisen voi valikoida noutopöydästä. Autoilevilla vierailla on käytettävissään hotellin pysäköintialue tai -halli.

  Katso lisää
 • UR Palacio Avenida (adult-only)
  From98€Yömaksu

  UR Palacio Avenida (adult-only)stars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del marques de la fontsanta 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 654 reviewsBased on 654 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Palma sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 68 makuuhuonetta. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From99€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 94 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 265 reviewsBased on 265 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 285 majoitustilaa. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • UR Portofino
  From113€Yömaksu

  UR Portofinostars

  Ciudad Jardin, Mallorca , Carrer de trafalgar 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 612 reviewsBased on 612 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ciudad Jardin. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 4 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 66 huoneesta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blue Sea Club Martha’s
  From115€Yömaksu

  Blue Sea Club Martha’sstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2107 reviewsBased on 2107 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee muutaman askelen päässä valkoiselta hiekkarannalta suositussa Cala d'Orin lomakohteessa, Mallorcan kaakkoiskärjessä. Lyhyen kävelymatkan sisältä löytyy useita erilaisia ravintoloita ja baareja. Myös huvivenesatamaan pääsee helposti. Palman kansainväliselle lentoasemalle on noin tunnin ajomatka. Täysin varustelluissa huoneissa on kaikki onnistuneeseen lomaan tarvittavat mukavuudet: ilmastointi, TV, terassi ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Rentoutumista varten hotellilla on ulkouima-allas ja lämmitetty sisäuima-allas; liikunnanystävät voivat kokeilla hotellia kuntosalia, pöytätennistä, tennistä tai biljardia. Hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet elämykselliselle lomalle etelän auringossa.

  Katso lisää
 • Las Arenas
  From116€Yömaksu

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 663 reviewsBased on 663 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä C'an Pastillan rantaa, vain 2 kilometrin päässä lentoasemalta. Lähistöltä löytyy huvivenekerho, ranta, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lähialueen nähtävyyksiin kuuluvat Palma Aquarium, Palman katedraali ja Bellverin linna. Moderni hotelli edustaa urbaania minimalistista tyyliä ja trendikästä arkkitehtuuria, joka on esimerkki uudenlaisesta tavasta ymmärtää arkkitehtuuri ja design ja joka nostaa esiin tämän rauhallisen paikan välimerellisen kauneuden. Hotellissa on viisi kerrosta ja 205 huonetta, joissa on ilmastointi, satelliittitelevisio ja täysin varusteltu kylpyhuone, mukaan lukien hiustenkuivaaja ja kylpytuotteet. Vieraat voivat rentoutua ulkouima-altaalla tai parannella rusketustaan terassin aurinkotuoleille loikoillen.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From117€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1191 reviewsBased on 1191 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 6 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 40 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  271  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä