5 tähden hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
5 tähden hotellit in Mallorca

5 tähden hotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended 5 tähden hotellit in Mallorca

 • Es Princep
  From190€Yömaksu

  Es Princepstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Bala roja 1 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 293 reviewsBased on 293 reviews

  Ylellinen hotelli kohteessa Palma. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 950 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 6 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 70. Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Iberostar Selection Playa de Palma
  From86€Yömaksu
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Upea hotelli on kohteessa Playa de Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 14. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Vierailla on lentoasemalle noin 6. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 182 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hipotels Playa de Palma Palace
  From100€Yömaksu

  Hipotels Playa de Palma Palacestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda fra joan labrés 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Ylellinen, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Playa de Palma. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. 224 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotelli rakennettiin vuonna 2017. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Soller
  From168€Yömaksu

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Soller. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 38 majoitustilasta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1750 ja se on peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Son Antem
  From151€Yömaksu

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1799 reviewsBased on 1799 reviews

  Upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Llucmajor area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4 metrin päässä historialliselta luksushotellilta. Matkailijat pääsevät julkisten liikennevälineiden kyytiin 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotellissa on yhteensä 142 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 1999. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  From156€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Paguera. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 162 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Palace de Muro
  From120€Yömaksu

  Be Live Collection Palace de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra alcudia arta s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1193 reviewsBased on 1193 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Playa de Muro. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 43. 4 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 184 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hipotels Hipocampo Palace
  From93€Yömaksu

  Hipotels Hipocampo Palacestars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol 13 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 759 reviewsBased on 759 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cala Millor. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 203 majoitustilaa. Majoitus on vuodelta 1997. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita.

  Katso lisää
 • Palacio ca sa Galesa
  From133€Yömaksu

  Palacio ca sa Galesastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Tämä luksusluokan boutiquehotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Palma de Mallorcan ydinkeskustassa, vain muutaman askeleen päässä kaupungin kauniista katedraalista ja Vanhastakaupungista. Lähistöllä on runsaasti trendikkäitä liikkeitä, taidegallerioita ja gourmet-ravintoloita, joten kaupungin antimista on helppo nauttia. Rannan kävelykatu ja Palman uimaranta löytyvät aivan hotellin tuntumasta ja ovat molemmat mainioita kävelykohteita kauniine maisemineen. Huoneiden yksilöllistä sisustusta ovat inspiroineet muun muassa kuuluisat muusikot, ja lopputuloksena on kodikkaan leppoisa, rentoutumiseen sopiva tunnelma yksilöllisin palveluin - mm. oma poreallas ja tyynyvalikoima. 1500-luvulla rakennetussa talossa toimiva hotelli spa- ja hyvinvointikeskuksineen on todellinen keidas keskellä kaupunkia ja siten täydellinen valinta romanttisen viikonlopun viettoon tai muutaman päivän irtiotolle arjesta.

  Katso lisää
 • Antigua Palma Casa Noble
  From129€Yömaksu
   

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. Tiloihin kuuluu yhteensä 27 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  26  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä