5 tähden hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
5 tähden hotellit in Mallorca

5 tähden hotellit kohteessa MallorcaFrom  35€

Recommended 5 tähden hotellit in Mallorca

 • Gran Hotel Soller
  From204€Yömaksu

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Soller. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 38 majoitustilasta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1750 ja se on peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja.

  Katso lisää
 • Es Princep
  From225€Yömaksu

  Es PrincepstarsGreenProgram Icon

  Palman keskustasta, Mallorca , Bala roja 1 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 293 reviewsBased on 293 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Palma. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 950 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 6 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 70 viihtyisää majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Can Cera Hotel
  From278€Yömaksu

  Can Cera Hotelstars

  Palman keskustasta, Mallorca , San francisco 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 729 reviewsBased on 729 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 8 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1400 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Boutique Hotel Calatrava
  From296€Yömaksu

  Boutique Hotel Calatravastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Plaza llorenç villalonga 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 556 reviewsBased on 556 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 8 kilometrin päässä hotellilta. 1. 6 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 16 mukavaa huonetta. Hotelli on rakennettu vuonna 1800 ja se on remontoitu täysin vuonna 2013. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Convent de la Missio
  From365€Yömaksu
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 355 reviewsBased on 355 reviews

  Ylellisen hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 4 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä satamasta. Majoituksessa on 27 mukavaa huonetta. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille.

  Katso lisää
 • Grupotel Parc Natural & Spa
  From386€Yömaksu

  Grupotel Parc Natural & SpastarsGreenProgram Icon

  Playa de Muro, Mallorca , Av. platges de muro, alcudia-arta 5 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 355 reviewsBased on 355 reviews

  Kohteessa Playa de Muro sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Majoitustilojen kokonaismäärä on 142. Majoituspaikka on vuodelta 1995. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Boutique Hotel Sant Jaume
  From269€Yömaksu

  Boutique Hotel Sant Jaumestars

  Palman keskustasta, Mallorca , C/ sant jaume 22 - Kartta
   

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 7. 6 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 36 huoneesta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Vierailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Can Bordoy
  From363€Yömaksu

  Can Bordoystars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del forn de la glòria 14 - Kartta
   

  Upean hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. Vieraiden käytössä on yhteensä 24 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Riad tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lisäksi asiakkaat voivat yöpyä hotellissa lemmikkiensä kanssa. Pysäköinti- ja autotallipaikkoja käytettävissä. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • FRIKIWARECOBAIN HOTEL
  From999€Yömaksu

  FRIKIWARECOBAIN HOTELstarsGreenProgram Icon

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de sant joaquim 25 - Kartta
   

  This is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposesThis is a hotel for testing purposes

  Katso lisää
 • Hipotels Playa de Palma Palace
  From197€Yömaksu

  Hipotels Playa de Palma Palacestars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda fra joan labrés 20 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 320 reviewsBased on 320 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Playa de Palma. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 224 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2017. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  33  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä