All inclusive -hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
All inclusive -hotellit in Mallorca

All inclusive -hotellit kohteessa MallorcaFrom  8€

Recommended All inclusive -hotellit in Mallorca

 • Hotel Palia Sa Coma Playa
  From79€Yömaksu

  Hotel Palia Sa Coma Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle aritja sn - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1065 reviewsBased on 1065 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Sa Coma, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 174 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2018. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Playa
  From82€Yömaksu

  Playastars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer pollacra 1 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 890 reviewsBased on 890 reviews

  Viehättävä, kohteessa Ca'n Pastilla sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä hotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 94 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2013. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille asiakkaille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From29€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 232 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava huoneisto on kohteessa Puerto de Alcudia. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 1474. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Club Calimera es Talaial
  From54€Yömaksu

  Hotel Club Calimera es Talaialstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda d es forti 20 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 579 reviewsBased on 579 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Matkailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 47. 4 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 35 metrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 250 viihtyisää makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Palia Maria Eugenia
  From90€Yömaksu

  Hotel Palia Maria Eugeniastars

  Calas de Mallorca, Mallorca , Cala romaguera s/n - Kartta
  2,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1596 reviewsBased on 1596 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 293 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • whala!beach
  From42€Yömaksu

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1080 reviewsBased on 1080 reviews

  Johtava rantahotelli sijaitsee El Arenalin sykkivässä keskustassa. Vain tie erottaa hotellin upealta hiekkarannalta. Yleiset kulkuvälineet ovat vain kivenheiton päässä. Mukavan hotellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Hotellista löytyy tallelokero, neljä hissiä ja kahvila. Hotellissa on televisiohuone, kaksi aulabaaria sekä ilmastoitu ravintola, jossa erikseen savuton alue. Eleganteissa, mukavissa huoneissa on hiustenkuivain, suoravalintapuhelinlinja, keskuslämmitys, tallelokero ja parveke. Hotellissa on myös tarjolla päivä- ja iltaohjelmaa.

  Katso lisää
 • Hotel Palia Dolce Farniente
  From68€Yömaksu

  Hotel Palia Dolce Farnientestars

  Cala d'Or, Mallorca , Cala egos s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1412 reviewsBased on 1412 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Tiloihin kuuluu yhteensä 302 viihtyisää huonetta. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. null Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Tämä viehättävä hotelli tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Condesa
  From102€Yömaksu

  Hotel Condesastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer roselles 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2966 reviewsBased on 2966 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Puerto de Alcudia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoitusliikkeen oven ulkopuolella. Hotellissa on yhteensä 491 mukavaa makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2010. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Es Bolero
  From28€Yömaksu

  Blue Sea Es Bolerostars

  Cala d'Or, Mallorca , Parc de la mar 4 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava huoneisto on kohteessa Cala d'Or. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoitusliikkeestä. Huoneisto koostuu yhteensä 35 makuuhuoneesta. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2004. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Blue Sea Piscis
  From47€Yömaksu

  Blue Sea Piscisstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 41 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1422 reviewsBased on 1422 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Puerto de Alcudia. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 25 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 206 huonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  34  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä