All inclusive -hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
All inclusive -hotellit in Mallorca

All inclusive -hotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended All inclusive -hotellit in Mallorca

 • HM Tropical
  From78€Yömaksu

  HM Tropicalstars

  Playa de Palma, Mallorca , Marbella 16 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 629 reviewsBased on 629 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Playa de Palma. 1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 205 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2015. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Käytettävissä on 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Myös yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HM Gran Fiesta
  From75€Yömaksu

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Playa de Palma. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 315 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Pabisa Bali
  From93€Yömaksu

  Pabisa Balistars

  Playa de Palma, Mallorca , Padre bartolome salva 18 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 222 reviewsBased on 222 reviews

  Hotelli sijaitsee Playa de Palmassa, 350 metriä rannalta ja 12 km Palman kaupungista. Hotellissa on 264 yhden- ja kahdenhengen huonetta sekä kaksi sviittiä 13. kerroksessa. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas (avoinna talvisin) sekä ulkouima-allas, jossa lasten allas, aurinkoterassi aurinkotuoleineen ja -varjoineen (ilmaiseksi), snack-baari (avoinna kesäisin), pieni leikkipuisto, kuntosali ja kokoustila sekä Internet-pääte (lisämaksusta) ja Wi-Fi aulassa.

  Katso lisää
 • HM Balanguera Beach
  From79€Yömaksu

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Upean Playa de Palman keskustassa, vain muutaman minuutin päässä lentoasemalta sijaitseva hotelli, jossa lepo ja nykyaikaisuus kohtaavat ja luovat ainutlaatuiset puitteet.Hotellissa voi aistia Välimeren alueen aidon ja lämpimän luonteen, jonka tuntee myös hotellin 129 valoisassa ja viihtyisässä huoneessa. Niissä on täysi varustelutaso ja parvekkeet.Nauti ainutlaatuisista maisemista yli Palman rannan omalta parvekkeeltasi, hotellin upean kattoterassin baarista herkullista cocktailia nauttien tai kattohuoneiston uima-altaalta.Hotellin ravintolassa voi herkutella monipuolisen, raikkaan buffetin antimilla.

  Katso lisää
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  From156€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Paguera. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 162 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From52€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa, on erinomainen vaihtoehto perheille. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä majoituksesta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2018. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Viva Blue & Spa
  From69€Yömaksu

  Viva Blue & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer passeig de bateman s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1620 reviewsBased on 1620 reviews

  Kohteessa Playa de Muro sijaitseva, mukava huoneistohotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli on 5. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 265 majoitustilasta. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Huoneistohotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Hotel Ilusion Calma & Spa
  From56€Yömaksu

  Hotel Ilusion Calma & Spastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de horaci 5 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 380 reviewsBased on 380 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ca'n Pastilla. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 5 metrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 192 makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2017. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Arenal Tower
  From46€Yömaksu

  Blue Sea Arenal Towerstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer balears 2 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 611 reviewsBased on 611 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 1 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 152 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sentido Punta del Mar - Adults Only
  From84€Yömaksu

  Sentido Punta del Mar - Adults Onlystars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2181 reviewsBased on 2181 reviews

  Mukava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 9 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 23. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 234 majoitustilaa. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä