Edulliset hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Edulliset hotellit in Mallorca

Edulliset hotellit kohteessa MallorcaFrom  21€

Recommended Edulliset hotellit in Mallorca

 • Hostal Borras
  From20€Yömaksu

  Hostal Borrasstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Plaça miquel capllonch 13 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 102 reviewsBased on 102 reviews

  Vaatimattoman hostellin sijaintipaikka on kohde Puerto Pollensa. 120 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hostelli sijaitsee 120 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 24 majoitustilasta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2017. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Hostelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sur
  From42€Yömaksu

  Surstars

  Cala Bona, Mallorca , Paseo maritimo 25 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 912 reviewsBased on 912 reviews

  Vaatimaton hotelli sijaitsee kohteessa Cala Bona. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Hotelli sijaitsee 70 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 72 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 1992. Internet on käytössä lisäämässä vieraiden oleskelumukavuutta. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Miramar
  From67€Yömaksu

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 298 reviewsBased on 298 reviews

  Kodikas hotelli on kohteessa Puerto Soller. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 39 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Sun Club El Dorado
  From68€Yömaksu

  Sun Club El Doradostars

  Cala Blava, Mallorca , Arenal - cabo blanco km. 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Kohteessa Cala Blava sijaitseva, yksinkertainen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 11. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 28. 0 kilometrin päässä satamasta. 345 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Teide
  From48€Yömaksu

  Teidestars

  El Arenal, Mallorca , Calle bartolome calafell 7 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 48 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 200 reviewsBased on 200 reviews

  Vaatimaton, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa El Arenal. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 15 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka on 16. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotellissa on 99 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2019. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Costa Mediterraneo
  From34€Yömaksu

  Costa Mediterraneostars

  El Arenal, Mallorca , Carrer girona 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 196 reviewsBased on 196 reviews

  Yksinkertainen hotelli sijaitsee kohteessa El Arenal. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. 94 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoitus on perustettu vuonna 1969. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Santuario de Lluc
  From46€Yömaksu

  Santuario de Llucstars

  Campanet, Mallorca , Pz. peregrins 1 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 68 reviewsBased on 68 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Campanet. Vieraiden käytössä on yhteensä 120 majoitustilaa. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Elegance Diana
  From33€Yömaksu

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 106 reviewsBased on 106 reviews

  Kodikkaan hostellin sijaintipaikka on kohde Puerto de Alcudia. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hostellilta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 7 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 30 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Hostelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vierailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Hostelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Playa Sol
  From51€Yömaksu

  Playa Solstars

  El Arenal, Mallorca , Carretera militar 244 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 88 reviewsBased on 88 reviews

  Yksinkertainen hotelli kohteessa El Arenal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä hotellilta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 34. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2017. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Condemar
  From53€Yömaksu

  Condemarstars

  Cala Mondragon, Mallorca , Carretera santanyi-cala mondrago s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 133 reviewsBased on 133 reviews

  Vaatimaton hostelli on kohteessa Cala Mondrago. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Hostellissa on 87 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2001. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  41  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä