Ekologisesti Hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Ekologisesti Hotellit in Mallorca

Ekologisesti Hotellit kohteessa MallorcaFrom  21€

Recommended Ekologisesti Hotellit in Mallorca

 • Son Matias Beach
  From62€Yömaksu

  Son Matias BeachstarsGreenProgram Icon

  Palmanova, Mallorca , Duque de extremera 2 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1714 reviewsBased on 1714 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Palmanova. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 27. 2 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 135. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2018. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi tämä hotelli on tehnyt merkittäviä parannuksia ympäristöasioissa, tavoitteena vähentää ympäristövaikutuksia ja sille on myönnetty ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatti. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Matkailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From41€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Puerto Pollensa. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotellissa on 169 mukavaa majoitustilaa. Tätä huoneistohotellia on remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  From62€Yömaksu

  Hotel Globales Playa Santa PonsastarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , 4 c puig des teix - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 647 reviewsBased on 647 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Globales Palmanova Palace
  From68€Yömaksu

  Globales Palmanova PalacestarsGreenProgram Icon

  Palmanova, Mallorca , Carrer de miquel dels sants oliver 15 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1309 reviewsBased on 1309 reviews

  Kohteessa Palmanova sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 193 makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 1995. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Kestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut Travelife-sertifikaatin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Globales Apartotel Bouganvilla
  From92€Yömaksu

  Globales Apartotel BouganvillastarsGreenProgram Icon

  Sa Coma, Mallorca , Margaritas. urbanizacion sa coma 21 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1278 reviewsBased on 1278 reviews

  Kohteessa Sa Coma sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 614 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2016. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on ympäristöystävällinen. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Globales Verdemar
  From31€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 197 viihtyisää makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Lisäksi huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Globales Samoa
  From66€Yömaksu

  Globales SamoastarsGreenProgram Icon

  Calas de Mallorca, Mallorca , Carrer formentor s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 894 reviewsBased on 894 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Calas de Mallorca. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 331 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2011. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Matkailijat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Globales Santa Lucia Hotel
  From105€Yömaksu

  Globales Santa Lucia HotelstarsGreenProgram Icon

  Palmanova, Mallorca , Calle duque de extremera 6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2673 reviewsBased on 2673 reviews

  Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Palmanova. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoituspaikasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 332 majoitustilaa. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista.

  Katso lisää
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  From55€Yömaksu

  Globales Pionero - Santa Ponsa ParkstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 2. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoitukselta. 300 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 581 majoitustilasta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 10 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut Travelife-sertifikaatin. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Barcelo Ponent Playa
  From72€Yömaksu

  Barcelo Ponent PlayastarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Cala ferrera-felanitx s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 4560 reviewsBased on 4560 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 430 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  23  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä