Golfhotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Golfhotellit in Mallorca

Golfhotellit kohteessa MallorcaFrom  41€

Recommended Golfhotellit in Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  From50€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From74€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Santa Ponsan vilkkaan lomakaupungin keskustaa. Hotellillta on vain 5 minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja viihdepaikkoihin. Hiekkarannalle ja vilkkaalle rantakadulle pääsee helposti. Saaren pääkaupunki Palma ja lentoasema ovat vain 27 kilometrin päässä. Hotellia ympäröi laaja puutarha, jota leimaa viehättävä arkkitehtuuri. Huoneet on sisustettu ylellisesti moderniin tyyliin piristävin retrovaikuttein. Hotellilla on paljon ajanviete- ja harrastemahdollisuuksia hauskaan lomanviettoon. Päivittäiseen ajanvieteohjelmaan voi kuulua kierros golfia tai ratsastusretki.

  Katso lisää
 • Plazamar Serenity Resort Apartments
  From106€Yömaksu

  Plazamar Serenity Resort Apartmentsstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Avenida del golf 4 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1016 reviewsBased on 1016 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 22 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. 96 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän huoneiston kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lago Garden Apart-suites & Spa Hotel
  From215€Yömaksu

  Lago Garden Apart-suites & Spa Hotelstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Av buen paseo s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Kohteessa Cala Ratjada sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 111 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2012. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sol Barbados
  From120€Yömaksu

  Sol BarbadosstarsGreenProgram Icon

  Magaluf, Mallorca , Avenida notario alemany 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1135 reviewsBased on 1135 reviews

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Magaluf, on erinomainen vaihtoehto perheille. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä majoituksesta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 26. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 14. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 428 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoituspaikka tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Protur Turó Pins Hotel
  From202€Yömaksu

  Protur Turó Pins Hotelstars

  Cala Ratjada, Mallorca , C/ ses savines esq. cala lliteras . - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 276 reviewsBased on 276 reviews

  Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cala Ratjada, on erinomainen vaihtoehto perheille. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 136 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 6 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Vierailijat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua majoituspaikan tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Punta del Mar Hotel & Spa - Only Adults
  From162€Yömaksu

  Punta del Mar Hotel & Spa - Only AdultsstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguet d'es far. urb. son castellot 11 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2181 reviewsBased on 2181 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Santa Ponsassa kukkulan rinteellä, josta avautuu näköalat merelle. Kivenheiton päästä löytyy merenlahti, jolla voi viettää päivää ottaen aurinkoa, uiden ja rentoutuen. Tämä viehättävä rantahotelli sijaitsee Santa Ponsan lomakylässä, lyhyen kävelymatkan päässä pikkukaupungin keskustasta, 20 kilometrin päässä Palmasta ja vain 2 kilometrin päässä lähimmältä golfkentältä. Julkisen liikenteen pysäkit eivät myöskään ole kaukana. Lentoasemalle on 30 kilometriä. Hienostuneissa huoneissa on oma parveke tai terassi, jolta avautuu huikeat merinäkymät. Viileään vuodenaikaan vieraat voivat rentoutua sisäuima-altaalla. Lisähemmottelua tarjoavat hotellin solarium ja sauna.

  Katso lisää
 • Mar Azul
  From180€Yömaksu

  Mar Azulstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Regana blava 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 94 reviewsBased on 94 reviews

  Mukava, kohteessa Cala Ratjada sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 86 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2012. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Hotellissa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sol Katmandu Park & Resort
  From132€Yömaksu

  Sol Katmandu Park & ResortstarsGreenProgram Icon

  Magaluf, Mallorca , Avinguda pere vaquer s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2469 reviewsBased on 2469 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Magaluf. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 3 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 27. 8 kilometrin matka. Hotelli on 14. 0 kilometrin päässä satamasta. 404 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Marins Playa
  From134€Yömaksu

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä

  Tämä ylellinen hotelli sijaitsee Cala Millorissa, keskellä upeita mallorcalaisia luonnonmaisemia. Aivan koskemattoman hiekkarannan äärellä kohoava upea hotelli täyttää vaativimmankin vieraan odotukset, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen kaikentyyppisille matkailijoille. Lentoasema on 71 kilometrin päässä. Tämän rantahotellin huoneet ja sviitit ovat viihtyisiä ja kauniisti sisustettuja. Kaikissa huoneissa on rauhoittava värimaailma ja kotoisa kalustus, jotka tuudittavat hyvään uneen. Vieraat voivat maistella paikallisen ja kansainvälisen keittiön herkullisia erikoisuuksia. Lämpimänä päivänä vieraat voivat pulahtaa vilvoittelemaan ulkouima-altaaseen tai siemailla virkistävää drinkkiä hotellin tyylikkäästä baarista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  39  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä