Golfhotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Golfhotellit in Mallorca

Golfhotellit kohteessa MallorcaFrom  8€

Recommended Golfhotellit in Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  From29€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 197 viihtyisää makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Lisäksi huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Plazamar Serenity Resort Apartments
  From55€Yömaksu

  Plazamar Serenity Resort Apartmentsstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Avenida del golf 4 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1016 reviewsBased on 1016 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 22 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Huoneisto sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. 96 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän huoneiston kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sky Senses Hotel
  From62€Yömaksu

  Sky Senses Hotelstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via rei sanxo 11 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Santa Ponsa. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Majoituspaikka sijaitsee 160 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 89. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 1998. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Son Antem
  From136€Yömaksu

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1799 reviewsBased on 1799 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Llucmajor area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4 metrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 142 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1999. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Cap de Mar
  From70€Yömaksu

  Cap de Marstars

  Cala Bona, Mallorca , Maritimo 5 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 166 reviewsBased on 166 reviews

  Mukava huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Cala Bona. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Majoitusliike sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. 71 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2015. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Matkailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä huoneistohotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Elegance Diana
  From33€Yömaksu

  Elegance Dianastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de teodor canet 25 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 106 reviewsBased on 106 reviews

  Kodikkaan hostellin sijaintipaikka on kohde Puerto de Alcudia. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hostellilta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 7 kilometrin matka. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 30 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hostellissa. Hostelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vierailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Hostelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Universal Hotel Lido Park
  From71€Yömaksu

  Universal Hotel Lido Parkstars

  Paguera, Mallorca , Carrer jose guevara 4 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 309 reviewsBased on 309 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Paguera. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Kokonaisuutena tiloissa on 266 huonetta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2011. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Santos Nixe Palace
  From100€Yömaksu

  Santos Nixe Palacestars

  Cala Mayor, Mallorca , Avda. joan miro 269 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1104 reviewsBased on 1104 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Cala Mayor. 8. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vierailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailla on lentoasemalle noin 18. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 133 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi majoitus tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • H10 Casa del Mar
  From55€Yömaksu

  H10 Casa del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig major 2 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 602 reviewsBased on 602 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, noin 300 metrin päässä Santa Posan keskustasta ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin läheisyydessä on lukuisia kauppoja, ravintoloita, baareja ja pubeja. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet löytyvät noin 200 metrin päästä. Ihanteellinen paikka perheille tai ystäväporukoille, jotka haluavat lomailla mukavasti Välimeren säkenöivän auringon alla.

  Katso lisää
 • Lago Garden Apart-suites & Spa Hotel
  From148€Yömaksu

  Lago Garden Apart-suites & Spa Hotelstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Av buen paseo s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 177 reviewsBased on 177 reviews

  Kohteessa Cala Ratjada sijaitseva, upea majoitus sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 111 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2012. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoitus ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  23  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä