Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotellit, joissa on uima-allas in Mallorca

Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa MallorcaFrom  35€

Recommended Hotellit, joissa on uima-allas in Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  From62€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Linda
  From126€Yömaksu

  Roc Lindastars

  Can Pastilla, Mallorca , Cl.octavio augusto 2 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 89 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 766 reviewsBased on 766 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 189 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2005. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hotel Tucan
  From139€Yömaksu

  Hotel TucanstarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer boulevard 4 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1249 reviewsBased on 1249 reviews

  Tämä Cala d'Orin keskustassa sijaitseva hotelli on ihanteellinen paikka rentouttavalle rantalomalle, sillä Cala Granin lahdelle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellin läheisyydestä löytyy lukuisia ravintoloita, kauppoja, viihdepaikoja ja julkisen liikenteen pysäkkejä. Lentoasema on 60 kilometrin päässä. Tilavissa huoneissa on viehättävä sisustus ja erinomaiset palvelut. Ne tarjoavat viihtyisät puitteet, joissa voi levätä rannalla vietetyn päivän jälkeen. Hotellin ravintolassa voi nauttia paikallisen ja kansainvälisen keittiön erikoisuuksia. Vierailla on käytettävissään myös uima-allas, pikkupurtavaa tarjoileva baari sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Iltaisin hotellissa voi nauttia kausittaisesta viihdeohjelmasta, joka kruunaa hauskan päivän.

  Katso lisää
 • HM Dunas Blancas
  From178€Yömaksu

  HM Dunas Blancasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de trasime 12 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 170 reviewsBased on 170 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on El Arenal. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 9. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 169 viihtyisää makuuhuonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2019. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hotel Palia Puerto del Sol
  From191€Yömaksu

  Hotel Palia Puerto del Solstars

  Cala d'Or, Mallorca , Porto cari cala llonga s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 928 reviewsBased on 928 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli sijaitsee 20 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 233. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Huoneistohotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Arcos Playa Apts
  From57€Yömaksu

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 625 reviewsBased on 625 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, kodikas huoneisto on kohteessa S'Illot. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 66 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Globales Pionero - Santa Ponsa Park
  From92€Yömaksu

  Globales Pionero - Santa Ponsa ParkstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Carrer gran via puig de teix 5 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 38 Mielipiteitä

  Perheystävällinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Santa Ponsan sydämessä, vain muutaman askeleen päässä leveältä hiekkarannalta ja lukuisista liikkeistä, baareista, kahviloista ja ravintoloista. Lentokentälle on vain n. 25 minuutin ajomatka hotellilta. Palman kaunis kaupungin keskusta on vain noin 20 minuutin automatkan päässä. Ulkoallasalue on täydellinen paikka nauttia lämpimästä ilta-auringosta aurinkotuolilla tai sukeltaa altaaseen virkistävälle uinnille. Vieraat voivat nauttia hyvinvointialueen rentouttavista ja nuorentavista palveluista. Ravintoloiden anti tyydyttää varmasti kaikkien makuhermoja. Valoisat huoneet on sisustettu vaaleilla väreillä ja puukalusteilla. Vieraanvarainen tunnelma ja tarvittavat mukavuudet tekevät vieraiden majoituksesta parhaan mahdollisen ja miellyttävän.

  Katso lisää
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  From291€Yömaksu

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Portals Nous. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 3 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 128 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Lomakeskus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Lomakeskuksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Vieraat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Globales America
  From126€Yömaksu

  Globales AmericastarsGreenProgram Icon

  Calas de Mallorca, Mallorca , carrer formentor s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2708 reviewsBased on 2708 reviews

  Tämä perhelomailuun täydellisesti sopiva hotelli sijaitsee Mallorcalla, viehättävässä Calasin pikkukaupungissa. Houkuttelevalle Cala Domingosin rannalle on hotellilta vain muutaman askelen matka. Kaupungin keskusta kauppoineen, viihdepaikkoineen, baareineen ja ravintoloineen on vain 50 metrin päässä. Hotellin lähellä on julkisen liikenteen pysäkkejä ja lentoasemalle on 60 kilometriä. Tilavat ja avarat majoitusyksiköt on sisustettu hyvällä maulla valkoisen ja sinisen sävyin, joiden luomassa viehättävän rauhoittavassa tunnelmassa on mukava levätä päivän päätteeksi. Kaikissa huoneissa on tarvittavat mukavuudet ja niistä avautuu upeat merinäkymät. Perheen pienimmät ihastuvat lastenaltaaseen ja isommalle väelle löytyy ajanvietteeksi muun muassa jousiammuntaa, tennistä ja aerobicciä.

  Katso lisää
 • Habitat
  From130€Yömaksu

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Kohteessa Puerto Pollensa sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Huoneisto sijaitsee 1000 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 45 huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1988. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  42  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä