Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Hotellit, joissa on uima-allas in Mallorca

Hotellit, joissa on uima-allas kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended Hotellit, joissa on uima-allas in Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  From34€Yömaksu

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Viehättävä huoneisto, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 197 viihtyisää makuuhuonetta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2015. Lisäksi huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Habitat
  From47€Yömaksu

  Habitatstars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle cap-roig 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 316 reviewsBased on 316 reviews

  Mukava huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Puerto Pollensa, on erinomainen vaihtoehto perheille. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Huoneistossa on 45 mukavaa huonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 1988. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat nauttivat vierailustaan huoneistossa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Hipotels Cala Millor Park
  From73€Yömaksu

  Hipotels Cala Millor Parkstars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol s/n - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 705 reviewsBased on 705 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala Millor. 25 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä hotellilta. Vieraiden käytössä on yhteensä 205 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Playas Cas Saboners
  From42€Yömaksu

  Playas Cas Sabonersstars

  Palmanova, Mallorca , Avenida ca's saboners 7 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1279 reviewsBased on 1279 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli sijaitsee kohteessa Palmanova. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Huoneistohotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 130 huoneesta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Lindner Golf Resort Portals Nous
  From99€Yömaksu

  Lindner Golf Resort Portals Nousstars

  Portals Nous, Mallorca , Arquitecto francisco casas 18 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Portals Nous. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakeskus on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 12. 3 kilometrin matka. Tämä lomakeskus tarjoaa yhteensä 128 makuuhuonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä lomakeskus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Beverly Playa
  From53€Yömaksu

  Beverly Playastars

  Paguera, Mallorca , Isaac albeniz, urb.la romana 3 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 763 reviewsBased on 763 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Paguera. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Vieraiden käytössä on yhteensä 443 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Innside Palma Bosque Hotel
  From92€Yömaksu

  Innside Palma Bosque Hotelstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer camilo jose cela 5 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 672 reviewsBased on 672 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Palma. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Lähin uimaranta on 3. 2 kilometrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 11. 1 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä satamasta. 262 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Kaikki tämän esteettömän majoituksen kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Cabot Pollensa Park Spa
  From86€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2779 reviewsBased on 2779 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Puerto Pollensa. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 316 huoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2015. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikki makuuhuoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa hotellissa ovat esteettömiä. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Tässä majoituspaikassa asuvat vierailijat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Ona Cala Pi Club
  From103€Yömaksu

  Ona Cala Pi Clubstars

  Lluchmajor, Mallorca , Urbanizacion torre cala pi 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Llucmajor area. Hotelli sijaitsee 15 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 118 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2005. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikassa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Palma Bay
  From43€Yömaksu

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 140 Mielipiteitä

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa El Arenal. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 8 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 1 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 550. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  16  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä