Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Huoneistot ja huoneistohotellit in Mallorca

Huoneistot ja huoneistohotellit kohteessa MallorcaFrom  21€

Recommended Huoneistot ja huoneistohotellit in Mallorca

 • Apartamentos Siesta I
  From44€Yömaksu

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Kodikas huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneisto koostuu yhteensä 167 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraiden erityistarpeet huomioiva huoneisto tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Tämä lemmikkiystävällinen huoneisto sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava huoneisto vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Sol y Vera
  From49€Yömaksu

  Apartamentos Sol y Verastars

  Magaluf, Mallorca , Avenida s´olivera 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 339 reviewsBased on 339 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Magaluf. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 90 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Embat
  From50€Yömaksu

  Embatstars

  Can Pastilla, Mallorca , Nansas 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Kodikas huoneisto sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Majoitustilojen kokonaismäärä on 108. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Ola Apartments Bouganvillia
  From47€Yömaksu

  Ola Apartments Bouganvilliastars

  Santa Ponsa, Mallorca , Del centro 4 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 729 reviewsBased on 729 reviews

  Viehättävä huoneisto on kohteessa Santa Ponsa. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 950 metrin päässä majoitukselta. Majoitus koostuu yhteensä 109 majoitustilasta. Huoneisto on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Huoneistossa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä majoituspaikka on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From41€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Puerto Pollensa. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotellissa on 169 mukavaa majoitustilaa. Tätä huoneistohotellia on remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Marins Playa
  From70€Yömaksu

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Cala Millorilla, josta on upeat näkymät Mallorcan luontoon. Ylellinen lomakohde on vain muutaman askeleen päässä koskemattomalta hiekkarannalta. Se vastaa vaativimpienkin vieraiden tarpeisiin, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen perhelomalle tai romanttiselle seikkailulle sekä urheiluryhmille ja liikematkailijoille. Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä on vain 71 kilometrin päässä tästä upeasta rakennuksesta. Rantahotelli tarjoaa mukavat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet ja sviitit. Kaikki vierashuoneet on varustettu rauhoittavilla värisävyillä ja mukavilla huonekaluilla, jotka takaavat hyvät yöunet. Vieraat voivat nauttia paikallisen ja kansainvälisen keittiön herkullisista erikoisuuksista. Lämpiminä päivinä vieraat voivat käydä virkistävällä uinnilla ulkoaltaassa ja nauttia kylmistä drinkeistä mukavassa baarissa.

  Katso lisää
 • Playa Ferrera
  From33€Yömaksu

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Lomakeskus on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 148. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Asiakkaat nauttivat vierailustaan lomakeskuksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Arcos Playa Apts
  From21€Yömaksu

  Arcos Playa Aptsstars

  S'Illot, Mallorca , Plaza sabina s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 625 reviewsBased on 625 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, kodikas huoneisto on kohteessa S'Illot. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 66 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Apartamentos Sol de Alcudia
  From37€Yömaksu

  Apartamentos Sol de Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Carrer de la tortora s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. Vierailla on lentoasemalle noin 45. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 142 viihtyisää huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2014. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneisto antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitus tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Las Palomas Econotels
  From46€Yömaksu

  Las Palomas Econotelsstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer duc estremera 7 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 263 reviewsBased on 263 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Palmanova. Huoneisto on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 6 kilometrin päässä majoituspaikkalta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 9. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 64 makuuhuoneesta. Tässä huoneistossa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  44  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä