Luksushotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Luksushotellit in Mallorca

Luksushotellit kohteessa MallorcaFrom  25€

Recommended Luksushotellit in Mallorca

 • HM Ayron Park
  From110€Yömaksu

  HM Ayron Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Calle trasimeno 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 158 reviewsBased on 158 reviews

  Ylellinen hotelli on kohteessa Playa de Palma. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 4. 5 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 221 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2019. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille asiakkaille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Soller
  From191€Yömaksu

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Soller. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 38 majoitustilasta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1750 ja se on peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Palace de Muro
  From115€Yömaksu

  Be Live Collection Palace de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra alcudia arta s/n - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1193 reviewsBased on 1193 reviews

  Upea hotelli on kohteessa Playa de Muro. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 43. 4 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 184 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Collection Son Antem
  From191€Yömaksu

  Be Live Collection Son Antemstars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera ma-19, salida 20a s/n - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1799 reviewsBased on 1799 reviews

  Ylellinen hotelli, joka sijaitsee kohteessa Llucmajor area, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4 metrin päässä majoitusliikelta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 2. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli koostuu yhteensä 142 makuuhuoneesta. Majoituksen rakennusvuosi on 1999. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Palacio ca sa Galesa
  From282€Yömaksu

  Palacio ca sa Galesastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Tämä luksusluokan boutiquehotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Palma de Mallorcan ydinkeskustassa, vain muutaman askeleen päässä kaupungin kauniista katedraalista ja Vanhastakaupungista. Lähistöllä on runsaasti trendikkäitä liikkeitä, taidegallerioita ja gourmet-ravintoloita, joten kaupungin antimista on helppo nauttia. Rannan kävelykatu ja Palman uimaranta löytyvät aivan hotellin tuntumasta ja ovat molemmat mainioita kävelykohteita kauniine maisemineen. Huoneiden yksilöllistä sisustusta ovat inspiroineet muun muassa kuuluisat muusikot, ja lopputuloksena on kodikkaan leppoisa, rentoutumiseen sopiva tunnelma yksilöllisin palveluin - mm. oma poreallas ja tyynyvalikoima. 1500-luvulla rakennetussa talossa toimiva hotelli spa- ja hyvinvointikeskuksineen on todellinen keidas keskellä kaupunkia ja siten täydellinen valinta romanttisen viikonlopun viettoon tai muutaman päivän irtiotolle arjesta.

  Katso lisää
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  From401€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Paguera. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Hotelli sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 162 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2019. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Matkailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Es Princep
  From268€Yömaksu

  Es Princepstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Bala roja 1 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 293 reviewsBased on 293 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Palma. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Hotelli sijaitsee 950 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 9. 0 kilometrin matka. Hotelli on 4. 6 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 70 viihtyisää majoitustilaa. Majoituksen rakennusvuosi on 2017. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Matkailijat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hipotels Hipocampo Palace
  From153€Yömaksu

  Hipotels Hipocampo Palacestars

  Cala Millor, Mallorca , S'estanyol 13 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 759 reviewsBased on 759 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala Millor. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Kokonaisuutena tiloissa on 203 huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 1997. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi.

  Katso lisää
 • Can Cera Hotel
  From332€Yömaksu

  Can Cera Hotelstars

  Palman keskustasta, Mallorca , San francisco 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 729 reviewsBased on 729 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 8 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Tilat sijaitsevat vuodelta 1400 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vierailijoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vierailijat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Tämä viehättävä majoitus tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Antigua Palma Casa Noble
  From261€Yömaksu
   

  Upea hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Hotelli koostuu yhteensä 27 majoitustilasta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  38  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä