Maaseutuhotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Maaseutuhotellit in Mallorca

Maaseutuhotellit kohteessa MallorcaFrom  35€

Recommended Maaseutuhotellit in Mallorca

 • Sa Nau Agroturismo – Adults Only
  From162€Yömaksu

  Sa Nau Agroturismo – Adults Onlystars

  Cala d'Or, Mallorca , Ctra. cala d’or a portocolom, km 7.5 - - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24 reviewsBased on 24 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Cala d'Or sijaitseva maaseututalo on tarkoitettu vain aikuisille. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 14 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoitus noudattaa kestävää toimintatapaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Son Galceran
  From115€Yömaksu

  Son Galceranstars

  Esporlas, Mallorca , Pont de son poligono parcela 23 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Yksinkertainen maaseututalo on kohteessa Esporlas. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Vuonna 1850 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Posada des Moli
  From140€Yömaksu

  Posada des Molistars

  El Arenal, Mallorca , Camino son fangos s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 28 reviewsBased on 28 reviews

  Yksinkertainen maaseutuhotelli sijaitsee kohteessa El Arenal. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Maaseutuhotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 12. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 22 huoneesta. Majoitus on rakennettu vuonna 1897 ja se on peruskorjattu vuonna 1995. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Son Palou
  From178€Yömaksu

  Son Paloustars

  Orient, Mallorca , Plaza de la iglesia s/n - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1232 reviewsBased on 1232 reviews

  Yksinkertainen maaseutuhotelli kohteessa Orient. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä maaseutuhotellilta. Pieni, vain 12 makuuhuoneen maaseutuhotelli sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tilat sijaitsevat vuodelta 1450 peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täysin uudistettu vuonna 2002. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä maaseutuhotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Son Barceló Mas
  From92€Yömaksu

  Son Barceló Masstars

  Campos, Mallorca , Cami des clot de sa mata, s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6 reviewsBased on 6 reviews

  Ihastuttava maaseututalo, jonka sijaintipaikka on Campos area. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva maaseututalo on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 36. 7 kilometrin matka. Majoitusliike on 40. 0 kilometrin päässä satamasta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2019. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Puig de Ros d Alt
  From144€Yömaksu

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas maaseututalo sijaitsee kohteessa Llucmajor area. 12 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitukselta. 24 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Maaseututalo sijaitsee 12 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Viihtyisä maaseututalo, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2004. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. nullMajoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Agroturismo Alquería Blanca
  From166€Yömaksu

  Agroturismo Alquería Blancastars

  Bunyola, Mallorca , Crta palma soller km 13,6 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 224 reviewsBased on 224 reviews

  La Alqueria Blanca (4 *) sijaitsee kauniilla saaren sisätiloilla ja tarjoaa idyllisen maaseutupaikan. Voit rentoutua ulkouima-altaassa koristekuvioina ja kauniissa ja hyvin hoidetussa puutarhassa, jossa on perinteisiä espanjalaisia suihkulähteitä ja alkuperäisiä kukkia.Tämä pieni hotelli sijaitsee vanhan muslimimaatalon talossa, ja se on kunnostettu tyyliltään, joka kunnioittaa Mallorcan tyypillistä perintöä rakennuksessa.Ilmainen pysäköinti. Internet-yhteys käytettävissä kaikissa huoneissa. Hotelli ei hyväksy lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Na Martina
  From173€Yömaksu

  Na Martinastars

  Santanyi, Mallorca , ctra. porto petro s/n - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 81 reviewsBased on 81 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, yksinkertainen maaseututalo on kohteessa Santanyi. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Maaseututalo sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Yhteensä 12 huonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Majoitus valmistui vuonna 1900, ja se remontoitiin vuonna 2005. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus. Myös 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Tämä viehättävä majoituspaikka tarjoaa erilaisia maistuvia herkkuja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sa Rota den Palerm
  From176€Yömaksu

  Sa Rota den Palermstars

  Inca, Mallorca , Carretera de lloret de vistalegre a montuiri s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 154 reviewsBased on 154 reviews

  Kodikkaan maaseututalon sijaintipaikka on kohde Inca. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva maaseututalo on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 23. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 7. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Pieni, vain 9 makuuhuoneen majoituspaikka sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2010. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä maaseututalossa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Sa Vall
  From181€Yömaksu

  Sa Vallstars

  Valldemosa, Mallorca , Camino de son escanelles 19 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 61 reviewsBased on 61 reviews

  Vaatimaton B&B kohteessa Valldemossa. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva B&B on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Yhteensä 5 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. B&B rakennettiin vuonna 1800. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit ovat sallittuja majoituspaikassa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  21  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä