Maaseutuhotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Maaseutuhotellit in Mallorca

Maaseutuhotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended Maaseutuhotellit in Mallorca

 • Son Galceran
  From72€Yömaksu

  Son Galceranstars

  Esporlas, Mallorca , Pont de son poligono parcela 23 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 82 reviewsBased on 82 reviews

  Yksinkertainen maaseututalo on kohteessa Esporlas. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Vuonna 1850 rakennettu majoitus on remontoitu ja peruskorjattu vuonna 2009. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sa Bassa Plana
  From136€Yömaksu

  Sa Bassa Planastars

  Lluchmajor, Mallorca , Ctra. cap blanc, km 25, hm 4 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Mukava maaseutuhotelli kohteessa Llucmajor area. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä maaseutuhotellilta. Majoitusliike sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 22 huonetta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1850 ja se on peruskorjattu vuonna 2000. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Agroturismo Son Perdiu
  From71€Yömaksu

  Agroturismo Son Perdiustars

  Lluchmajor, Mallorca , Carretera pm-v6014 km. 32 ag-087-bal - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 8 reviewsBased on 8 reviews

  Kodikas maaseututalo sijaitsee kohteessa Llucmajor area. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoituspaikka sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 45. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoitus, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 10 makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Na Martina
  From118€Yömaksu

  Na Martinastars

  Santanyi, Mallorca , ctra. porto petro s/n - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 81 reviewsBased on 81 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, yksinkertainen majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santanyi. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva maaseututalo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 0 kilometrin päässä talo maaseudullalta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Yhteensä 12 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Vaikka majoituspaikka on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2005. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään maaseututaloon, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia makuuhuoneita. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Maaseututalo saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Posada des Moli
  From100€Yömaksu

  Posada des Molistars

  El Arenal, Mallorca , Camino son fangos s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 28 reviewsBased on 28 reviews

  Yksinkertainen maaseutuhotelli on kohteessa El Arenal. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä maaseutuhotellilta. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Maaseutuhotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 12. 0 kilometrin päässä satamasta. 22 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Maaseutuhotelli sijaitsee vuonna 1897 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 1995. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Son Sama
  From94€Yömaksu

  Son Samastars

  Lluchmajor, Mallorca , Lluchamjor-porreres km 3,5 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 48 reviewsBased on 48 reviews

  Kodikas maaseututalo kohteessa Llucmajor area. Yhteensä 10 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Maaseututalo on perustettu vuonna 1531. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Maaseututalo ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Maaseututalo tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta.

  Katso lisää
 • Puig de Ros d Alt
  From111€Yömaksu

  Puig de Ros d Altstars

  Lluchmajor, Mallorca , Camino sa torre a llucmajor - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Kodikas maaseututalo sijaitsee kohteessa Llucmajor area. 12 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 3 kilometrin päässä majoitukselta. 24 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Maaseututalo sijaitsee 12 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Viihtyisä maaseututalo, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 12 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2004. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. nullMajoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Son Foguero Agroturismo
  From83€Yömaksu

  Son Foguero Agroturismostars

  Unknown zone, Unknown destination , Carretera sineu-maria de la salud km3 s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 56 reviewsBased on 56 reviews

  Vaatimaton maaseututalo kohteessa Maria de la salut. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 35. 0 kilometrin päässä satamasta. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 9 makuuhuonetta. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Algaida Suite By Eurotels
  From34€Yömaksu

  Algaida Suite By Eurotelsstars

  Algaida, Mallorca , Carrer de la ribera 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Vaatimaton maaseutuhotelli kohteessa Algaida. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 30. 0 kilometrin päässä satamasta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Maaseutuhotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä maaseutuhotellissa.

  Katso lisää
 • Son Barceló Mas
  From105€Yömaksu

  Son Barceló Masstars

  Campos, Mallorca , Cami des clot de sa mata, s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6 reviewsBased on 6 reviews

  Ihastuttava maaseututalo, jonka sijaintipaikka on Campos area. 6. 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva maaseututalo on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkailla on lentoasemalle noin 36. 7 kilometrin matka. Majoitusliike on 40. 0 kilometrin päässä satamasta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituksessa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2019. Majoitusliikkeen yleisissä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys Wi-Fin avulla. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  19  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä