Perhehotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Perhehotellit in Mallorca

Perhehotellit kohteessa MallorcaFrom  25€

Recommended Perhehotellit in Mallorca

 • Apartamentos Siesta I
  From41€Yömaksu

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, yksinkertainen majoitus on kohteessa Puerto de Alcudia. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 167 majoitustilaa. Tätä huoneistoa on remontoitu vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Sekä suuret että pienet lemmikit ovat sallittuja. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Huoneiston monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua huoneiston tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Sun Club El Dorado
  From66€Yömaksu

  Sun Club El Doradostars

  Cala Blava, Mallorca , Arenal - cabo blanco km. 11 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1898 reviewsBased on 1898 reviews

  Kohteessa Cala Blava sijaitseva, yksinkertainen majoitus sopii perheille erinomaisesti. Vieraat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 11. 0 kilometrin päässä. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 28. 0 kilometrin päässä satamasta. 345 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1998. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Valentin Playa de Muro
  From92€Yömaksu

  Valentin Playa de Murostars

  Playa de Muro, Mallorca , Ctra. arta - puerto de alcudia, km 23.3 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Playa de Muro. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitukselta. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 130 huonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2004. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin.

  Katso lisää
 • Valentin Paguera Hotel & Suites
  From110€Yömaksu
   

  Kohteessa Paguera sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 200 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 1999. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ola Hotel Maioris
  From93€Yömaksu

  Ola Hotel Maiorisstars

  Cala Blava, Mallorca , Cabo blanco, km. 6.5 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1873 reviewsBased on 1873 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala Blava. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 3. 5 kilometrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 240 majoitustilaa. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2016. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From74€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 356 reviewsBased on 356 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneistohotelli on kohteessa Puerto Pollensa. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotellissa on 169 mukavaa majoitustilaa. Tätä huoneistohotellia on remontoitu vuonna 2017. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Marins Playa
  From76€Yömaksu

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Cala Millorilla, josta on upeat näkymät Mallorcan luontoon. Ylellinen lomakohde on vain muutaman askeleen päässä koskemattomalta hiekkarannalta. Se vastaa vaativimpienkin vieraiden tarpeisiin, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen perhelomalle tai romanttiselle seikkailulle sekä urheiluryhmille ja liikematkailijoille. Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä on vain 71 kilometrin päässä tästä upeasta rakennuksesta. Rantahotelli tarjoaa mukavat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet ja sviitit. Kaikki vierashuoneet on varustettu rauhoittavilla värisävyillä ja mukavilla huonekaluilla, jotka takaavat hyvät yöunet. Vieraat voivat nauttia paikallisen ja kansainvälisen keittiön herkullisista erikoisuuksista. Lämpiminä päivinä vieraat voivat käydä virkistävällä uinnilla ulkoaltaassa ja nauttia kylmistä drinkeistä mukavassa baarissa.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From28€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 232 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Mukava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. 1474 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2019. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Huoneisto tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majapaikan illallisravintolat tarjoavat laajan valikoiman maukkaita annoksia ja erilaisia juomia. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Globales Playa Santa Ponsa
  From62€Yömaksu

  Hotel Globales Playa Santa PonsastarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , 4 c puig des teix - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 647 reviewsBased on 647 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 9 kilometrin päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Majoitus noudattaa ympäristöasioissa kestäviä käytäntöjä. Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ars Magna Bleisure Hotel
  From155€Yömaksu

  Ars Magna Bleisure Hotelstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de blanquerna 12 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Palma. Majoituksessa on yhteensä 28 mukavaa majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2020. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki majoitustilat tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  110  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä