Pet-ystävällinen Hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Pet-ystävällinen Hotellit in Mallorca

Pet-ystävällinen Hotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended Pet-ystävällinen Hotellit in Mallorca

 • Palma Suites Hotel Residence
  From125€Yömaksu

  Palma Suites Hotel Residencestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Placa del mercadal 8 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 419 reviewsBased on 419 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. 30 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 600 metrin matka. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on 35 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1864 ja se on peruskorjattu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoituspaikka, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä hotellissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • JS Alcudi-Mar
  From64€Yömaksu

  JS Alcudi-Marstars

  Playa de Muro, Mallorca , Carretera alcudia arta s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 472 reviewsBased on 472 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Playa de Muro. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 5 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitus koostuu yhteensä 213 huoneesta. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2006. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikka ei tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituksessa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Torre Azul
  From47€Yömaksu

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 525 reviewsBased on 525 reviews

  Tästä viehättävästä hotellista on näkymä El Arenal -venesatamaan. Rannalle on matkaa 400 metriä, ja lomakohteen keskusta, josta löytyy runsaasti ravintoloita, baareja ja ostospaikkoja, on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteet pysäkit sijaitsevat 50 metrin päässä hotellilta. Viehättävän hotellin kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat täydellisen paikan levätä ja rentoutua päivän päätteeksi, ja vierailla on käytettävissään kattava valikoima erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Js Palma Stay
  From86€Yömaksu

  Js Palma Staystars

  Can Pastilla, Mallorca , Carrer dels pins 26 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1062 reviewsBased on 1062 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Ca'n Pastilla. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 242 makuuhuoneesta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2013. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Pienet lemmikit voivat yöpyä majoituspaikassa. Asiakkaat ihastuvat hotellissa tarjottaviin aterioihin. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Soller
  From168€Yömaksu

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Soller. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 38 majoitustilasta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1750 ja se on peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja.

  Katso lisää
 • HM Balanguera Beach
  From79€Yömaksu

  HM Balanguera Beachstars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 35 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Upean Playa de Palman keskustassa, vain muutaman minuutin päässä lentoasemalta sijaitseva hotelli, jossa lepo ja nykyaikaisuus kohtaavat ja luovat ainutlaatuiset puitteet.Hotellissa voi aistia Välimeren alueen aidon ja lämpimän luonteen, jonka tuntee myös hotellin 129 valoisassa ja viihtyisässä huoneessa. Niissä on täysi varustelutaso ja parvekkeet.Nauti ainutlaatuisista maisemista yli Palman rannan omalta parvekkeeltasi, hotellin upean kattoterassin baarista herkullista cocktailia nauttien tai kattohuoneiston uima-altaalta.Hotellin ravintolassa voi herkutella monipuolisen, raikkaan buffetin antimilla.

  Katso lisää
 • Bon Sol
  From206€Yömaksu

  Bon SolstarsGreenProgram Icon

  Illetas, Mallorca , Paseo de illetas 30 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 807 reviewsBased on 807 reviews

  Kohteessa Illetas sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 5 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 149 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2013. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut Travelife-sertifikaatin. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Vierailijat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Vieraat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hipotels Eurotel Punta Rotja
  From64€Yömaksu

  Hipotels Eurotel Punta Rotjastars

  Costa de los Pinos, Mallorca , Avenida del pinar 32 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 774 reviewsBased on 774 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava hotelli on kohteessa Costa de los Pinos. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotellissa on yhteensä 203 mukavaa makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2010. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Hotellin vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Tämä majoituspaikka sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Matkailijat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Palacio ca sa Galesa
  From133€Yömaksu

  Palacio ca sa Galesastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de miramar 8 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 432 reviewsBased on 432 reviews

  Tämä luksusluokan boutiquehotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Palma de Mallorcan ydinkeskustassa, vain muutaman askeleen päässä kaupungin kauniista katedraalista ja Vanhastakaupungista. Lähistöllä on runsaasti trendikkäitä liikkeitä, taidegallerioita ja gourmet-ravintoloita, joten kaupungin antimista on helppo nauttia. Rannan kävelykatu ja Palman uimaranta löytyvät aivan hotellin tuntumasta ja ovat molemmat mainioita kävelykohteita kauniine maisemineen. Huoneiden yksilöllistä sisustusta ovat inspiroineet muun muassa kuuluisat muusikot, ja lopputuloksena on kodikkaan leppoisa, rentoutumiseen sopiva tunnelma yksilöllisin palveluin - mm. oma poreallas ja tyynyvalikoima. 1500-luvulla rakennetussa talossa toimiva hotelli spa- ja hyvinvointikeskuksineen on todellinen keidas keskellä kaupunkia ja siten täydellinen valinta romanttisen viikonlopun viettoon tai muutaman päivän irtiotolle arjesta.

  Katso lisää
 • Brondo Architect
  From94€Yömaksu

  Brondo Architectstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de can brondo 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 608 reviewsBased on 608 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 10. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituksessa on yhteensä 30 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikka on vuodelta 2012. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Suuret lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat käyttää autotallia. Liikematkailijoiden käyttöön voidaan tarjota useita erilaisia kokoustiloja. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä