Pet-ystävällinen Hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Pet-ystävällinen Hotellit in Mallorca

Pet-ystävällinen Hotellit kohteessa MallorcaFrom  21€

Recommended Pet-ystävällinen Hotellit in Mallorca

 • Apartamentos Siesta I
  From46€Yömaksu

  Apartamentos Siesta Istars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida pedro mas y reus 23 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1212 reviewsBased on 1212 reviews

  Kodikas huoneisto, joka sijaitsee kohteessa Puerto de Alcudia, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneisto koostuu yhteensä 167 makuuhuoneesta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraiden erityistarpeet huomioiva huoneisto tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Tämä lemmikkiystävällinen huoneisto sallii kaikenkokoiset lemmikkieläimet. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava huoneisto vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Huoneiston vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituspaikka tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Biniamar
  From47€Yömaksu

  Biniamarstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer alosa 11 - Kartta
  2,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 186 reviewsBased on 186 reviews

  Vain 50 metrin päässä hiekkarannalta ja Välimeren kristallinkirkkaista vesistä sijaitseva hotelli on erinomaisella paikalla, suositun Cala Millorin loma-alueen kävelykatualueella.Kaikista huoneista on upeat merinäköalat. Hotellissa on ulkouima-allas, poreallas, erillinen lasten allas ja kuntosali. Ruokailuvaihtoehtoina ovat muun muassa buffetravintola, jossa tarjotaan kylmiä ja lämpimiä ruokalajeja sekä allasbaari/-kahvila, jossa on tarjolla välimerellisen keittiön herkkuja, sekä paikallisia mallorcalaisia että italialaisia ruokalajeja.Hotellin vierestä kulkee rantakatu, jossa on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kaunis Punta de n'Amerin niemi on kävelyetäisyydellä. Porto Cristo ja sen kuuluisa lohikäärmeluola sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä.Etsit sitten rentouttavaa tai elämysten täyttämää lomaa, tämä rantahotelli on täydellinen valinta.

  Katso lisää
 • Miramar
  From67€Yömaksu

  Miramarstars

  Puerto Soller, Mallorca , Carrer de la marina 12 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 298 reviewsBased on 298 reviews

  Kodikas hotelli on kohteessa Puerto Soller. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 20. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 50 metrin matka. Majoituspaikka on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikassa on 39 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2012. Majoituspaikka tarjoaa Internet-yhteyden Wi-Fillä yleisissä tiloissa. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Icon Rosetó by Petit Palace
  From139€Yömaksu

  Icon Rosetó by Petit Palacestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Calle can campaner 6 6 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 263 reviewsBased on 263 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Palma. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 8. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä satamasta. Hotellissa on yhteensä 34 mukavaa huonetta. Hotellin rakennusvuosi on 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • OD Port Portals
  From139€Yömaksu

  OD Port Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Tomas blanes tolosa 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 385 reviewsBased on 385 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Portals Nous. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 76 huonetta. Majoitus on vuodelta 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Majoitus sallii pienet lemmikit. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Dor
  From46€Yömaksu

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Cala d'Or. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 50 huonetta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Exagon Park
  From71€Yömaksu

  Exagon Parkstars

  Can Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1159 reviewsBased on 1159 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Ca'n Picafort, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 8 kilometrin päässä majoitusliikelta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 287 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 1997. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Asiakkaat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Majoituspaikan kokoustilat sopivat kaikenlaisiin liike-elämän tilaisuuksiin, seminaareihin, kokouksiin tai konferensseihin. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ipanema Park - Ipanema Beach
  From43€Yömaksu

  Ipanema Park - Ipanema Beachstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antoni maria alcover 8 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on El Arenal. 400 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 11. 0 kilometrin matka. Hotelli sijaitsee 650 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 210 majoitustilasta. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Araxa
  From98€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Palma. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on yhteensä 72 mukavaa majoitustilaa. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2011. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli sallii lemmikit. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • JS Miramar
  From64€Yömaksu

  JS Miramarstars

  Can Picafort, Mallorca , Magallanes s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 300 reviewsBased on 300 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Ca'n Picafort. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 15. 1 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 138 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 1990. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikassa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus sallii ainoastaan pienet lemmikit. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  54  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä