Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  8€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • Eix Alcudia Hotel
  From50€Yömaksu

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1785 reviewsBased on 1785 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto de Alcudian viehättävässä lomakohteessa, vain muutaman askeleen päässä saaren kauneimmista, hienohiekkaisista rannoista ja niiden kristallinkirkkaista vesistä. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetarjontaa. Alcudian keskiaikainen kaupunki ja sen kuvankaunis keskusta ja roomalaisaikaiset ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tyypilliseen mallorcalaiseen tyyliin rakennettu U:n muotoinen hotelli sisältää upean sisäpihan, jossa on palmupuiden ympäröimä ulkouima-allas. Hotellin lisämukavuuksiin kuuluu myöhäinen uloskirjautuminen. Hotellirakennuksessa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 • Cala d'Or Playa
  From53€Yömaksu

  Cala d'Or Playastars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda punta grossa 1 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1010 reviewsBased on 1010 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or, on erinomainen vaihtoehto perheille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 9 kilometrin päässä huoneistohotellilta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 116 makuuhuoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusTarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Apartamentos Sol y Vera
  From57€Yömaksu

  Apartamentos Sol y Verastars

  Magaluf, Mallorca , Avenida s´olivera 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 339 reviewsBased on 339 reviews

  Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Magaluf. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoituspaikasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 90 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2005. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Amazonas
  From50€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 152 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Solecito Alcudia
  From54€Yömaksu

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 198 reviewsBased on 198 reviews

  Kodikas huoneisto on kohteessa Puerto de Alcudia. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 900 metrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitusliike on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 32 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2015. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  From44€Yömaksu

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. 35 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Las Arenas
  From66€Yömaksu

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 663 reviewsBased on 663 reviews

  Tämä minimalistista tyyliä edustava moderni kaupunkihotelli on arkkitehtuuriltaan trendikäs ja tarjoaa myös mahdollisuuden ihailla Välimeren kauneutta. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla ja sen läheisyydestä löytyvät pursiseura, uimaranta, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kiinnostavia tutustumiskohteita lähistöllä ovat muun muassa Palman akvaario, Palman katedraali ja Bellver-linna. Tämän rantahotellin aulassa on vuorokauden ympäri auki oleva vastaanotto, baari ja ravintola.

  Katso lisää
 • Playa Ferrera
  From35€Yömaksu

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Lomakeskus on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 148. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Asiakkaat nauttivat vierailustaan lomakeskuksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From29€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 232 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava huoneisto on kohteessa Puerto de Alcudia. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. 800 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoitukselta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 1474. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Som Llaüt Boutique Hotel
  From81€Yömaksu

  Som Llaüt Boutique Hotelstars

  Can Picafort, Mallorca , Carrer residencia 1 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 109 reviewsBased on 109 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Ca'n Picafort. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 600 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka sijaitsee 150 metrin päässä satamasta. 24 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2016. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Illallispaikka kutsuu vierailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. nullJoistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  177  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä