Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  27€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • TRH Jardin del Mar
  From46€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 96 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1254 reviewsBased on 1254 reviews

  4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 199. Tämä VR-huoneisto on remontoitu täysin vuonna 1979. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä VR-huoneistossa. VR-huoneisto tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. VR-huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Sotavento
  From49€Yömaksu

  Sotaventostars

  Magaluf, Mallorca , Torrenova 34 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 861 reviewsBased on 861 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1988. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 72 huonetta. Tilat käsittävät 72 huoneistot. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Tiloista löytyy kauppa. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta.

  Katso lisää
 • Ses Cases D'Or
  From51€Yömaksu

  Ses Cases D'Orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 77 reviewsBased on 77 reviews

  200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä VR-huoneistolta. 65 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 44 viihtyisää huonetta. Tämä VR-huoneisto remontoitiin täysin vuonna 2005. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. , Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. ja Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • TRH Magaluf
  From39€Yömaksu

  TRH Magalufstars

  Palmanova, Mallorca , Martin ros garcia 15 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 936 reviewsBased on 936 reviews

  Huoneisto perustettiin vuonna 1986. Huoneisto läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Majoitustilaa on yhteensä 211 huonetta. Toimitilat muodostuvat 211 huoneistot. Tämä suosittu huoneistohotelli toimii alueelle tehtävien retkien mainiona tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Huoneisto tarjoaa noutopalvelun. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Club Marthas
  From40€Yömaksu

  Club Marthasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Des parc de la mar 6 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 57 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1592 reviewsBased on 1592 reviews

  $hotel. getTypeHotel() rakennettiin vuonna 1988. $hotel. getTypeHotel() entisöitiin kokonaan vuonna 2008. Majoitustilaa on yhteensä 279 huonetta. Tilat käsittävät 213 huoneistot ja 66 yksiöt. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Flora
  From57€Yömaksu

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Calle méndez núñez 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 495 reviewsBased on 495 reviews

  $hotel. getTypeHotel() perustettiin vuonna 1987. $hotel. getTypeHotel() saneerattiin vuonna 1991. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 88 huonetta. Tilat käsittävät 88 huoneistot. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen.

  Katso lisää
 • Roc Portonova
  From62€Yömaksu

  Roc Portonovastars

  Palmanova, Mallorca , Passeig mar 2 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 413 reviewsBased on 413 reviews

  150 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Vierailijat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. . Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 2 kilometrin matka. VR-huoneistossa on 77 mukavaa huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2002. Internet-yhteyden avulla vierailijat voivat pysyä ajan tasalla siitä, mitä töissä ja kotona tapahtuu. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Kestävään toimintaan sitoutunut majoituspaikka on saanut -sertifikaatin. Vieraat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. VR-huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Be Live Adults Only Marivent
  From66€Yömaksu
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1184 reviewsBased on 1184 reviews

  5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee meren rannalla. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 195 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2012. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. ja Vierailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From69€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle pollacra s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 85 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 99 reviewsBased on 99 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1973. Hotelli saneerattiin vuonna 2016. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 285 huonetta. Tilat käsittävät 10 yhden hengen huoneet ja 275 kahden hengen huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle.

  Katso lisää
 • Alua Hawaii Mallorca & Suites (Ex Intertur)
  From71€Yömaksu
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä

  Lomavuokraus Lomakeskus perustettiin vuonna 1964. Lomavuokraus Lomakeskus läpikävi entisöinnin vuonna 2015. Lomavuokraus Lomakeskus laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 13 laajennuksineen. Laajennusosaan kuuluu 5 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 298 huonetta. Tilat käsittävät 5 yhden hengen huoneet, 151 kahden hengen huoneet, 62 junior-sviitit, 10 sviitit, 13 huoneistot, 34 superior-huoneet ja 23 perhehuoneet. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Lomavuokraus Lomakeskus tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Lomavuokraus Lomakeskus tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lomavuokraus Lomakeskus tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Vieraat voivat rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Lomavuokraus Lomakeskus kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Lomavuokraus Lomakeskus tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Kuntosali antaa vieraille lisäenergiaa päivän tarpeisiin. Vieraat arvostavat paikan päällä tapahtuvan autonvuokrauksen vaivattomuutta. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Lomavuokraus Lomakeskus tarjoaa päivän lehdet. Vartiointia on 24 tuntia vuorokaudessa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  161  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  17
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä