Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  30€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • Azuline Hotel Bahamas
  From64€Yömaksu

  Azuline Hotel Bahamasstars

  El Arenal, Mallorca , Avda europa s/n - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 681 reviewsBased on 681 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa El Arenal. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 239 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  From57€Yömaksu

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 147 reviewsBased on 147 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää majoitustilaa. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Matkailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Brick Hotel
  From69€Yömaksu

  Brick Hotelstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Forn den vila 3 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 79 reviewsBased on 79 reviews

  Viehättävä hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. 60 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoituspaikasta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 8. 5 kilometrin matka. Hotelli on 5. 0 kilometrin päässä satamasta. Yhteensä 11 huonetta käsittävä, hieno majoituspaikka. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Vieraat voivat käyttää autotallia. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Vieraat pääsevät maistelemaan lukuisia kulinaristisia erikoisuuksia ja kaikenlaisille matkailijoille on tarjolla jotakin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marins Playa
  From121€Yömaksu

  Marins Playastars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 22 Mielipiteitä

  Viihtyisä hotelli sijaitsee Cala Millorilla, josta on upeat näkymät Mallorcan luontoon. Ylellinen lomakohde on vain muutaman askeleen päässä koskemattomalta hiekkarannalta. Se vastaa vaativimpienkin vieraiden tarpeisiin, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen perhelomalle tai romanttiselle seikkailulle sekä urheiluryhmille ja liikematkailijoille. Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä on vain 71 kilometrin päässä tästä upeasta rakennuksesta. Rantahotelli tarjoaa mukavat ja ihastuttavasti sisustetut huoneet ja sviitit. Kaikki vierashuoneet on varustettu rauhoittavilla värisävyillä ja mukavilla huonekaluilla, jotka takaavat hyvät yöunet. Vieraat voivat nauttia paikallisen ja kansainvälisen keittiön herkullisista erikoisuuksista. Lämpiminä päivinä vieraat voivat käydä virkistävällä uinnilla ulkoaltaassa ja nauttia kylmistä drinkeistä mukavassa baarissa.

  Katso lisää
 • Playas Cas Saboners
  From45€Yömaksu

  Playas Cas Sabonersstars

  Palmanova, Mallorca , Avenida ca's saboners 7 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1175 reviewsBased on 1175 reviews

  Ihastuttavan huoneistohotellin sijaintipaikka on kohde Palmanova. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä huoneistohotellilta. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoitusliike sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Huoneistohotelli koostuu yhteensä 130 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ona Aucanada
  From49€Yömaksu

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Hotelli sijaitsee urbaanissa Alcanadassa, Pohjois-Mallorcalla olevalla asuinalueella, 56 km:n päässä Palman kaupungista. Vain 100 metrin päässä ovat Puerto de Alcudian luolat ja rannat, ja Alcudiaan on 10 minuutin ajomatka. Huoneistohotellissa on 62 huoneistoa ja 11 huvilaa, jotka on täysin varusteltu. Hotelli tarjoaa kolme ulkoallasta, viihdettä, ohjelmaa, ravintolan, pientä syömistä tarjoavan baarin, kuntosalin ja uuden Aucanada-kylpylän.

  Katso lisää
 • Salles Marina Portals
  From66€Yömaksu

  Salles Marina Portalsstars

  Portals Nous, Mallorca , Crta andratx km10 s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1343 reviewsBased on 1343 reviews

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Portals Nous. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka on 10. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. 188 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2016. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat voivat käyttää autotallia. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • HM Gran Fiesta
  From95€Yömaksu

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 567 reviewsBased on 567 reviews

  Kohteessa Playa de Palma sijaitseva, mukava hotelli sopii homomatkailijoille erinomaisesti. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 315 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2017. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita hotellilla tarjotaan. Hotellissa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Torre Azul
  From45€Yömaksu

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 496 reviewsBased on 496 reviews

  Tästä viehättävästä hotellista on näkymä El Arenal -venesatamaan. Rannalle on matkaa 400 metriä, ja lomakohteen keskusta, josta löytyy runsaasti ravintoloita, baareja ja ostospaikkoja, on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteet pysäkit sijaitsevat 50 metrin päässä hotellilta. Viehättävän hotellin kauniisti sisustetut huoneet tarjoavat täydellisen paikan levätä ja rentoutua päivän päätteeksi, ja vierailla on käytettävissään kattava valikoima erinomaisia tiloja ja palveluja.

  Katso lisää
 • Eix Alcudia Hotel
  From52€Yömaksu

  Eix Alcudia Hotelstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , C teodoro canet 43 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 34 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1699 reviewsBased on 1699 reviews

  Vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto de Alcudian viehättävässä lomakohteessa, vain muutaman askeleen päässä saaren kauneimmista, hienohiekkaisista rannoista ja niiden kristallinkirkkaista vesistä. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita, baareja, kauppoja ja viihdetarjontaa. Alcudian keskiaikainen kaupunki ja sen kuvankaunis keskusta ja roomalaisaikaiset ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tyypilliseen mallorcalaiseen tyyliin rakennettu U:n muotoinen hotelli sisältää upean sisäpihan, jossa on palmupuiden ympäröimä ulkouima-allas. Hotellin lisämukavuuksiin kuuluu myöhäinen uloskirjautuminen. Hotellirakennuksessa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  103  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä