Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  38€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • Apartamentos Globales Verdemar
  From69€Yömaksu

  Apartamentos Globales VerdemarstarsGreenProgram Icon

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 728 reviewsBased on 728 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on 197 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2015. Huoneiston palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Torre Azul
  From69€Yömaksu

  Torre Azulstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 24 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 525 reviewsBased on 525 reviews

  Tältä viehättävältä hotellilta avautuu näkymät El Arenalin huvivenesatamaan. Rannalle on vain 400 metriä. Lomakylän keskusta, josta löytyy useita ravintoloita, baareja ja kauppoja, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Julkisen liikenteen pysäkeille on vain 50 metriä. Lentoasemalle ajaa alle 15 minuutissa. Hotellissa on kauniisti sisustetut huoneet, joissa on varusteina ilmastointi, satelliittitelevisio, oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja kylpytuotteet. Vierailla on käytettävissään paljon ensiluokkaisia tiloja ja palveluita: he voivat pulahtaa ulkouima-altaaseen auringon lämmittäessä tai rentoutua span hoidoissa, jotka hemmottelevat kehoa ja mieltä.

  Katso lisää
 • Playa Moreia
  From75€Yömaksu

  Playa Moreiastars

  S'Illot, Mallorca , Cami de la mar - cala moreia 2 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 21 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1084 reviewsBased on 1084 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa S'Illot. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituksen oven ulkopuolella. 133 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2019. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Huoneistohotelli sallii pienet lemmikit. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Gran Playa
  From75€Yömaksu

  Blue Sea Gran Playastars

  Sa Coma, Mallorca , Calle ses estepes 5 - Kartta
  2,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 23 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1267 reviewsBased on 1267 reviews

  Kohteessa Sa Coma sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 112 huoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2000. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Bay
  From75€Yömaksu

  Blue Baystars

  Cala Mayor, Mallorca , Camino vecinal de génova - sant agustí 30 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 64 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 833 reviewsBased on 833 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cala Mayor. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. 119 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2005. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Asiakkaat on tarjolla lentokenttäkuljetus. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Palma Bay
  From83€Yömaksu

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 141 Mielipiteitä

  Tämä suosittu lomahotelli sijaitsee rauhallisella alueella El Arenalissa, Espanjalle kuuluvalla Mallorcan saarella. Lentoasemalle ei ole pitkä matka: sinne ajaa noin 15 minuutissa. Lähin uimaranta löytyy kävelyetäisyydeltä. Alueen maineikkaisiin baareihin, yökerhoihin, ravintoloihin ja kauppoihin on vain lyhyt kävelymatka. Myös Palman kaupunki ravintoloineen, hienostuneine putiikkeineen ja museoineen on helpon matkan päässä. Hotellivieraat voivat viettää päivän hotellin ulkouima-altaan äärellä ottaen aurinkoa, lepäillen aurinkovarjon alla tai vilvoitellen altaan vedessä. Ravintolan ruokalistalta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Huoneissa on mukavat sängyt ja kaupungin parhaat varusteet, jotka tekevät vierailusta varmasti rentouttavan.

  Katso lisää
 • Caribbean Bay
  From86€Yömaksu

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer trencadors 48 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 788 reviewsBased on 788 reviews

  Tämä suosittu lomahotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä rannalta, maineikkaan El Arenalin lomakylän keskustassa Playa de Palmalla. Alueen kuuluisat baarit, yökerhot, ravintolat ja kaupat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä ja huvivenesatamaan on vain muutama askel. Saaren pääkaupunkiin Palmaan ja kansainväliselle lentoasemalle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Viihtyisät ja nykyaikaiset huoneet on sisustettu Välimeren tyyliin ja niissä on kaikki lomailuun tarvittavat mukavuudet. Huoneissa on ilmastointi, satelliittitelevisio ja oma kylpyhuone, jossa on amme ja kylpytuotteet. Kattoterassin ulkouima-altaalla voi nauttia vilvoittavasta uintihetkestä. Hotelli tarjoaa lapsiperheille ja pariskunnille täydelliset puitteet lomailuun auringon alla.

  Katso lisää
 • Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Only
  From87€Yömaksu

  Indico Rock Hotel Mallorca - Adults Onlystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer antas de ulla 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä

  Mukava, kohteessa El Arenal sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 6. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 4. 6 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 245 viihtyisää makuuhuonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Eix Alzinar Mar Suites Adults Only
  From94€Yömaksu
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 262 reviewsBased on 262 reviews

  Tämä Can Picafortissa sijaitseva hotelli kohoaa luonnonkauniin maaseudun keskellä, vain kilometrin päässä miltei äärettömiin jatkuvalta upealta hiekkarannalta. Can Picafortin keskusta on 600 metrin päässä ja julkisen liikenteen pysäkit ovat aivan hotellin edessä. Lentoasemalle on noin 55 kilometria. Huoneet ovat kauniisti sisustettuja ja niissä kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellista löytyy myös ilmastoitu ravintola ja baari. Vierailla on käytettävissään sisäuima-allas, makeanveden uima-allas, poreallas ja sauna. Liikunnanystävät voivat käyttää läheistä tenniskenttää ja kuntosalia. Aamiaisen voi valikoida noutopöydästä. Autoilevilla vierailla on käytettävissään hotellin pysäköintialue tai -halli.

  Katso lisää
 • Blue Sea Es Bolero
  From97€Yömaksu

  Blue Sea Es Bolerostars

  Cala d'Or, Mallorca , Parc de la mar 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Cala d'Or. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Majoituspaikka sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 35 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  273  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  28
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä