Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  27€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • Palmanova Suites by TRH
  From87€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Magaluf, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 59 reviewsBased on 59 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu huoneisto sijaitsee kohteessa Magaluf. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä huoneistolta. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 211 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2018. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lisäksi tämä lapsiystävällinen huoneisto antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Amazonas
  From71€Yömaksu

  Amazonasstars

  El Arenal, Mallorca , Carrer sant bartomeu 4 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 366 reviewsBased on 366 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde El Arenal. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 5 kilometrin matka. Majoituksessa on 152 mukavaa huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2018. Vierailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • BelleVue Club
  From47€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 229 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä huoneisto on kohteessa Puerto de Alcudia. Huoneisto sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on yhteensä 1474 mukavaa makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2019. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Vierailijat odottavat innolla mahdollisuutta päästä maistamaan aterioita majoitusliikkeen ravintoloissa. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituksessa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Dor
  From85€Yömaksu

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Cala d'Or. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 50 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2015. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • TRH Jardin del Mar
  From85€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 104 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1441 reviewsBased on 1441 reviews

  Ihastuttavan huoneiston sijaintipaikka on kohde Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä huoneistolta. Huoneisto sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. 199 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Huoneistoa on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • La Concha Soul Boutique Hotel
  From92€Yömaksu

  La Concha Soul Boutique Hotelstars

  Paguera, Mallorca , Calle romana 3 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 173 reviewsBased on 173 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Paguera. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 13. 3 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 24. 0 kilometrin matka. 35 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2018. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Bahia del Sol
  From107€Yömaksu

  Bahia del Solstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Via jaime i,74 74 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 62 reviewsBased on 62 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Santa Ponsa. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 30. 0 kilometrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 209 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä hotelli ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vieraat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Vieraat arvostavat hotellin järjestämää urheiluohjelmaa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Exagon Park
  From70€Yömaksu

  Exagon Parkstars

  Can Picafort, Mallorca , Ronda de la pleta 46 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1159 reviewsBased on 1159 reviews

  Kohteessa Ca'n Picafort sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Asiakkaat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 16. 8 kilometrin päässä majoitukselta. 250 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 250 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 287 huonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 1997. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Hotelli sallii ainoastaan pienet lemmikit. Kestävään toimintaan sitoutunut hotelli on saanut ISO 14001 certified hotels and restaurants-sertifikaatin. Vierailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Hemmottelua kaipaavat vierailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituksessa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Solecito Alcudia
  From86€Yömaksu

  Solecito Alcudiastars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avenida tucan 31 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 198 reviewsBased on 198 reviews

  Vaatimaton huoneisto on kohteessa Puerto de Alcudia. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Matkailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 900 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneisto on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Huoneiden kokonaismäärä on 32. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Huoneiston vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Majoituspaikan monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Playa Ferrera
  From39€Yömaksu

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Lomakeskus on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 148. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Asiakkaat nauttivat vierailustaan lomakeskuksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  330  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  33
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä