Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  28€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • BelleVue Club
  From27€Yömaksu

  BelleVue Clubstars

  Puerto de Alcudia, Mallorca , Avinguda de pere mas i reus 21 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 233 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9109 reviewsBased on 9109 reviews

  Tämä aurinkoisen Mallorcan koillisosassa sijaitseva suosittu lomahotelli kohoaa viehättävän järven rannalla, vain muutaman askelen päässä Alcúdian lahdella olevasta Puerto de Alcúdian hiekkarannasta. Lentoasema on 60 kilometrin päässä. Hotellin on remontoitu vuosina 2017-2020. Hotellissa on 1468 tilavaa huonetta, joissa on ilmastointi, varusteet, oma kylpyhuone ja parveke. Hotellin laajaan ruokatarjontaan kuuluu viisi noutopöytää, kolme erikoisuuksia tarjoilevaa ravintolaa ja neljä baaria, joista saa pikkupurtavaa. Hotellilla on kahdeksan erikokoista uima-allasta, leikkikenttiä, laajoja puutarha-alueita, urheiluareena ja show-esityksiä iltaisin. Liikuntatiloihin kuuluu karting-rata, tenniskenttiä, minigolfrata ja squash-kenttä. Erinomaisen harrastetarjontansa ansiosta hotelli tarjoaa täydelliset puitteet perhelomalle.

  Katso lisää
 • Playa Ferrera
  From31€Yömaksu

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 364 reviewsBased on 364 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Lomakeskus on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 148. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Asiakkaat nauttivat vierailustaan lomakeskuksessa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Lomakeskus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Blue Sea Es Bolero
  From34€Yömaksu

  Blue Sea Es Bolerostars

  Cala d'Or, Mallorca , Parc de la mar 6 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 32 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 167 reviewsBased on 167 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Cala d'Or. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. Majoituspaikka sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 35 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Ola Cala D’OR
  From36€Yömaksu

  Ola Cala D’ORstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es ravells s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 420 reviewsBased on 420 reviews

  Ihastuttava huoneisto sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 150 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee 120 metrin päässä majoitukselta. Vierailla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 71 huonetta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2006. Asiakkaat voivat hyödyntää Internet-yhteyden ja olla yhteydessä työpaikalle tai kotiin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Huoneisto ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä huoneistossa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Liikunnanharrastajat voivat osallistua huoneistossa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Blue Sea Club Martha’s
  From41€Yömaksu

  Blue Sea Club Martha’sstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 59 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2107 reviewsBased on 2107 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee muutaman askelen päässä valkoiselta hiekkarannalta suositussa Cala d'Orin lomakohteessa, Mallorcan kaakkoiskärjessä. Lyhyen kävelymatkan sisältä löytyy useita erilaisia ravintoloita ja baareja. Myös huvivenesatamaan pääsee helposti. Palman kansainväliselle lentoasemalle on noin tunnin ajomatka. Täysin varustelluissa huoneissa on kaikki onnistuneeseen lomaan tarvittavat mukavuudet: ilmastointi, TV, terassi ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Rentoutumista varten hotellilla on ulkouima-allas ja lämmitetty sisäuima-allas; liikunnanystävät voivat kokeilla hotellia kuntosalia, pöytätennistä, tennistä tai biljardia. Hotelli tarjoaa erinomaiset puitteet elämykselliselle lomalle etelän auringossa.

  Katso lisää
 • whala!beach
  From43€Yömaksu

  whala!beachstars

  El Arenal, Mallorca , Avinguda miramar 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 25 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1080 reviewsBased on 1080 reviews

  "Tämä johtava rantahotelli sijaitsee El Arenalin eloisassa keskustassa. Upea, pitkä hiekkaranta on aivan tien toisella puolella. Lähimmät julkisen liikenteen pysäkit ovat vain kivenheiton päässä. Hotellin aulassa on ympäri vuorokauden palveleva vastaanotto, neljä hissiä ja kahvila, jossa voi nauttia virkistäviä juomia. Hotellin tiloissa on myös televisiohuone, kaksi lounge-aluetta ja ilmastoitu ravintola. Hienostuneissa ja viihtyisissä huoneissa on mukava sänky, keskuslämmitys ja parveke. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja hiustenkuivaaja. Hotelli tarjoaa päivä- ja iltaviihdeohjelmaa."

  Katso lisää
 • Blue Sea Ses Cases D'Or
  From43€Yömaksu

  Blue Sea Ses Cases D'Orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 113 reviewsBased on 113 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 8. 0 kilometrin päässä huoneistolta. 65 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 350 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 44. Tämä huoneisto on remontoitu vuonna 2005. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Huoneisto tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta matkailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palma Bay
  From43€Yömaksu

  Palma Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer de bartomeu calafell 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 142 Mielipiteitä

  Tämä suosittu lomahotelli sijaitsee rauhallisella alueella El Arenalissa, Espanjalle kuuluvalla Mallorcan saarella. Lentoasemalle ei ole pitkä matka: sinne ajaa noin 15 minuutissa. Lähin uimaranta löytyy kävelyetäisyydeltä. Alueen maineikkaisiin baareihin, yökerhoihin, ravintoloihin ja kauppoihin on vain lyhyt kävelymatka. Myös Palman kaupunki ravintoloineen, hienostuneine putiikkeineen ja museoineen on helpon matkan päässä. Hotellivieraat voivat viettää päivän hotellin ulkouima-altaan äärellä ottaen aurinkoa, lepäillen aurinkovarjon alla tai vilvoitellen altaan vedessä. Ravintolan ruokalistalta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Huoneissa on mukavat sängyt ja kaupungin parhaat varusteet, jotka tekevät vierailusta varmasti rentouttavan.

  Katso lisää
 • Caribbean Bay
  From45€Yömaksu

  Caribbean Baystars

  El Arenal, Mallorca , Carrer trencadors 48 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 788 reviewsBased on 788 reviews

  Tämä suosittu lomahotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä rannalta, maineikkaan El Arenalin lomakylän keskustassa Playa de Palmalla. Alueen kuuluisat baarit, yökerhot, ravintolat ja kaupat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä ja huvivenesatamaan on vain muutama askel. Saaren pääkaupunkiin Palmaan ja kansainväliselle lentoasemalle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä. Viihtyisät ja nykyaikaiset huoneet on sisustettu Välimeren tyyliin ja niissä on kaikki lomailuun tarvittavat mukavuudet. Huoneissa on ilmastointi, satelliittitelevisio ja oma kylpyhuone, jossa on amme ja kylpytuotteet. Kattoterassin ulkouima-altaalla voi nauttia vilvoittavasta uintihetkestä. Hotelli tarjoaa lapsiperheille ja pariskunnille täydelliset puitteet lomailuun auringon alla.

  Katso lisää
 • AluaSoul Hotel Carolina
  From46€Yömaksu

  AluaSoul Hotel Carolinastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala provençals 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 820 reviewsBased on 820 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cala Ratjada. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoituksesta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee meren rannalla. Majoituksessa on 198 mukavaa majoitustilaa. Majoitus rakennettiin vuonna 1968. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  174  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  18
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä