Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  25€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • Vistasol Apartments
  From51€Yömaksu

  Vistasol Apartmentsstars

  Magaluf, Mallorca , Alta, 5 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä

  Rakennus sijaitsee kukkulalla, josta on vaikuttavat näkymät merelle. Hotellilta on vain muutama metri rannalle ja noin 17 km Palma de Mallorcan keskustaan. Hotellilta on 22 minuutin ajomatka lentokentälle. Magallufisa sijaitseva hotellirakennus tarjoaa valikoiman täysin varusteltuja huoneistoja, joissa on kaikki tarvittavat ja kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin vastaavat palvelut ja mukavuudet, kuten tilava oleskelualue ja oma kylpyhuone. Vieraat arvostavat viimeistä tekniikkaa edustavaa spa-aluetta, johon kuuluvat poreamme, sauna ja turkkilainen höyrysauna. Huoneistot sopivat hyvin perheen ja ystäväseurueen kanssa matkustaville. Mukavat ja itsenäiset huoneistot ovat täydellinen tukikohta, josta on helppo tutustua uskomattoman saaren tarjontaan.Hotelli tarjoaa palveluja, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden aulassa ja baarissa/ravintolassa, pysäköintialueen ja tallelokeron.

  Katso lisää
 • Java
  From56€Yömaksu

  Javastars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de goleta s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 823 reviewsBased on 823 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Ca'n Pastilla. Lähin uimaranta sijaitsee 850 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 1. 6 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 249 mukavaa majoitustilaa. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2013. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Flora
  From60€Yömaksu

  Florastars

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carrer de mendez nunez 14 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Kohteessa Puerto Pollensa sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 7. 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Huoneisto sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistossa on yhteensä 88 mukavaa majoitustilaa. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 1991. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on huoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä huoneisto ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia huoneistossa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Caballero
  From61€Yömaksu

  Caballerostars

  Playa de Palma, Mallorca , Neopatria 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 27 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 719 reviewsBased on 719 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Playa de Palma. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 9. 6 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 200 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on yhteensä 308 mukavaa makuuhuonetta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2013. Hotelli tarjoaa vieraiden käyttöön Internet-yhteyden. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Rentoutusta kaipaavat vieraat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Zafiro Rey Don Jaime
  From66€Yömaksu

  Zafiro Rey Don Jaimestars

  Santa Ponsa, Mallorca , Puig mayor, 4 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Loistohotellin erinomaisissa palveluissa on otettu huomioon jokainen pieninkin yksityiskohta. Hotellin erinomaiset, modernit tilat ja palvelut tekevät lomamatkasta ikimuistoisen kokemuksen, ja se sopii lomailijoille, jotka haluavat nauttia kodinomaisesta mukavuudesta myös matkalla. Tyylikäs hotelli sijaitsee Santa Ponsassa, suositussa lomakohteessa Mallorcan saarella, aivan rannan tuntumassa. Alueelta löytyy runsaasti kauppoja, baareja ja ravintoloita. Palma de Mallorcan kaupunki on hotellilta noin 15 minuutin ajomatkan ja lentokenttä 25 kilometrin päässä. Tyylikkäästi sisustetuissa, viihtyisissä hotellihuoneissa voi rentoutua täydellisesti ja unohtaa arjen rutiinit. Hotellin ravintolassa voi tutustua espanjalaisen ja kansainvälisen keittiön herkulliseen tarjontaan, ja hotellin kahvila-baari tarjoaa erilaisia virvokkeita, kuten kahvia, teetä ja drinkkejä, koko päivän ajan.

  Katso lisää
 • Grupotel Taurus Park
  From67€Yömaksu

  Grupotel Taurus Parkstars

  Playa de Palma, Mallorca , Avda américa 7 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 298 reviewsBased on 298 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava majoitus on kohteessa Playa de Palma. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 341 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2013. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Asiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Viva Blue & Spa
  From69€Yömaksu

  Viva Blue & Spastars

  Playa de Muro, Mallorca , Carrer passeig de bateman s/n - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1620 reviewsBased on 1620 reviews

  Kohteessa Playa de Muro sijaitseva, mukava huoneistohotelli sopii perheille erinomaisesti. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneistohotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli on 5. 5 kilometrin päässä satamasta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 265 majoitustilasta. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2018. Huoneistohotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille matkailijoille. Matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Majoituspaikan valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituksessa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Vierailijat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Eix Platja Daurada
  From76€Yömaksu

  Eix Platja Dauradastars

  Can Picafort, Mallorca , Avenida colón s/n - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 234 reviewsBased on 234 reviews

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Ca'n Picafort. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 310 huonetta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2014. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Asiakkaat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HM Gran Fiesta
  From77€Yömaksu

  HM Gran Fiestastars

  Playa de Palma, Mallorca , Carrer de marbella 28 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 613 reviewsBased on 613 reviews

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Playa de Palma. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 315 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla matkailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grupotel Gran Vista & Spa
  From80€Yömaksu

  Grupotel Gran Vista & Spastars

  Can Picafort, Mallorca , Ctra. artá - pto. alcudia 68 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 41 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1300 reviewsBased on 1300 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ca'n Picafort. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 338 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2004. Majoitus on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Kaikki tämän esteettömän hotellin kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Matkailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Aktiiviset vieraat voivat hyödyntää majoituspaikan vapaa-ajan palveluita ja toimintaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  87  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä