Rantahotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Rantahotellit in Mallorca

Rantahotellit kohteessa MallorcaFrom  27€

Recommended Rantahotellit in Mallorca

 • TRH Jardin del Mar
  From43€Yömaksu

  TRH Jardin del Marstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Huguer des far 1 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 100 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1402 reviewsBased on 1402 reviews

  Viehättävä huoneisto, jonka sijaintipaikka on Santa Ponsa. 4. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva huoneisto on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 700 metrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailla on lentoasemalle noin 33. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 188 mukavaa huonetta. Tämä huoneisto on remontoitu täysin vuonna 2000. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Huoneiston vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Club del Sol Aparthotel
  From68€Yömaksu

  Club del Sol AparthotelstarsGreenProgram Icon

  Puerto Pollensa, Mallorca , Carretera puerto pollensa - alcudia km. 62.3 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 270 reviewsBased on 270 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Puerto Pollensa, on erinomainen vaihtoehto perheille. Majoitusliike sijaitsee 90 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotellissa on yhteensä 169 mukavaa huonetta. Tässä huoneistohotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto ei ole auki ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Huoneistohotelli on ympäristöystävällinen. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vieraille. Aika ei käy pitkäksi tässä huoneistohotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dor
  From44€Yömaksu

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 118 reviewsBased on 118 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cala d'Or. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 500 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 50 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituspaikkassa. Hotellissa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Palmanova Suites by TRH
  From51€Yömaksu

  Palmanova Suites by TRHstars

  Palmanova, Mallorca , Carrer martin ros garcia 15 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 10 reviewsBased on 10 reviews

  Ihastuttava, kohteessa Palmanova sijaitseva huoneisto on tarkoitettu vain aikuisille. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee 150 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 211 makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2018. Huoneisto tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Huoneisto saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Roc Leo
  From92€Yömaksu

  Roc Leostars

  Can Pastilla, Mallorca , Es c/manuela de los herreros, 12 s/n - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 92 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 232 reviewsBased on 232 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Ca'n Pastilla. 9. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 4. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on yhteensä 285 mukavaa huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2016. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Apartamentos Globales Verdemar
  From42€Yömaksu

  Apartamentos Globales Verdemarstars

  Santa Ponsa, Mallorca , Ramon de moncada 14 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 678 reviewsBased on 678 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Santa Ponsa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Huoneisto on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitukselta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 400 metrin päässä majoitusliikkeestä. Huoneisto koostuu yhteensä 197 majoitustilasta. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2015. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoitus on minimoinut ympäristövaikutuksensa kestävien käytäntöjen avulla. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Huoneistossa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Petit Sant Miquel
  From69€Yömaksu

  Petit Sant Miquelstars

  Santanyi, Mallorca , Isaac albeniz 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9 reviewsBased on 9 reviews

  Ihastuttava, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Santanyi. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitusliikkeeltä hyvät yhteydet. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2 metrin päässä majoitusliikelta. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 3 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45 metrin matka. Hotelli sijaitsee 3 metrin päässä satamasta. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä hotellissa. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto ei palvele ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa on esteettömiä kylpyhuoneita, mikä lisää oleskelun mukavuutta. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoitus on saanut -sertifikaatin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Beach Club Font de Sa Cala
  From84€Yömaksu

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 991 reviewsBased on 991 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cala Ratjada, on erinomainen vaihtoehto perheille. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli sijaitsee 100 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 362 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2004. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn huoneisiin. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Matkailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Marins Playa Suites
  From102€Yömaksu

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 400 reviewsBased on 400 reviews

  Viehättävä, vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kohteessa Cala Millor. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 5 kilometrin päässä hotellilta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 65 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2010. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituksessa asuvat vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Vierailijat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vieraat voivat treenata ja pysyä aktiivisena oleskelunsa aikana, sillä tarjolla on liikuntatiloja ja -ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Playa Ferrera
  From32€Yömaksu

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 346 reviewsBased on 346 reviews

  Kohteessa Cala d'Or sijaitseva, ihastuttava lomakeskus sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lomakeskus sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Lomakeskus on 2. 5 kilometrin päässä satamasta. Tämä lomakeskus tarjoaa yhteensä 148 huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava lomakeskus on peruskorjattu täysin vuonna 2015. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  265  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  27
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä