Viehättävät hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Viehättävät hotellit in Mallorca

Viehättävät hotellit kohteessa MallorcaFrom  35€

Recommended Viehättävät hotellit in Mallorca

 • UR Portofino
  From113€Yömaksu

  UR Portofinostars

  Ciudad Jardin, Mallorca , Carrer de trafalgar 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 612 reviewsBased on 612 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ciudad Jardin. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 4 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 66 huoneesta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Las Arenas
  From116€Yömaksu

  Las Arenasstars

  Can Pastilla, Mallorca , Calle de tit livi 14 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 44 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 663 reviewsBased on 663 reviews

  Hotelli sijaitsee lähellä C'an Pastillan rantaa, vain 2 kilometrin päässä lentoasemalta. Lähistöltä löytyy huvivenekerho, ranta, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lähialueen nähtävyyksiin kuuluvat Palma Aquarium, Palman katedraali ja Bellverin linna. Moderni hotelli edustaa urbaania minimalistista tyyliä ja trendikästä arkkitehtuuria, joka on esimerkki uudenlaisesta tavasta ymmärtää arkkitehtuuri ja design ja joka nostaa esiin tämän rauhallisen paikan välimerellisen kauneuden. Hotellissa on viisi kerrosta ja 205 huonetta, joissa on ilmastointi, satelliittitelevisio ja täysin varusteltu kylpyhuone, mukaan lukien hiustenkuivaaja ja kylpytuotteet. Vieraat voivat rentoutua ulkouima-altaalla tai parannella rusketustaan terassin aurinkotuoleille loikoillen.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From117€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1191 reviewsBased on 1191 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 6 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 40 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HM Jaime III
  From122€Yömaksu

  HM Jaime IIIstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 31 Mielipiteitä

  Tämä design-hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Palman keskustassa, aivan julkisen liikenteen pysäkkien läheisyydessä. Pitkä hiekkaranta ja eloisa kävelykatu monine baareineen, ravintoloineen ja klubeineen ovat vain lyhyen kävelymatkan (1 km) päässä. Hotellin huoneissa on kahden hengen sängyt. Hotellista löytyy viihtyisä baari, jossa voi siemailla mukavia drinkkejä, ja ilmastoitu ravintola, jonka pöydästä voi valikoida joka päivä maittavan aamiaisen. Viihtyisät huoneet ovat hienostuneita ja valoisia. Joka huoneessa on ilmastointi ja keskuslämmitys, mukavat vuodevaatteet ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteet. Vieraat voivat viettää aikaa spa-alueella rentoutuen porealtaassa, saunassa tai turkkilaisessa saunassa.

  Katso lisää
 • HM Martinique
  From123€Yömaksu

  HM Martiniquestars

  Magaluf, Mallorca , Calle de tirso de molina 1 - Kartta
  3,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 350 reviewsBased on 350 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Magaluf. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Huoneistohotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 17. 8 kilometrin matka. Tämä huoneistohotelli tarjoaa yhteensä 305 makuuhuonetta. Lisäksi huoneistohotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Huoneistohotelli on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikassa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Araxa
  From127€Yömaksu

  Araxastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de pilar juncosa 22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 463 reviewsBased on 463 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee Son Armadamsissa, joka on rauhallinen Palman asuinalue. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka monille nähtävyyksille, kuten Bellverin linnalle, Pueblo Español -ulkoilmamuseoon ja Paseo Maritimo -rantakadulle. Lentoasema on noin 12 kilometrin päässä hotellilta. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri sulautuu vaivattomasti kauniiseen ympäristöön. Hotellin huoneissa vallitsee rauhallinen tunnelma, jossa voi rentoutua ja levätä täydellisesti. Kaikissa huoneissa on täysi varustelu, mukaan lukien ilmastointi, TV, teen ja kahvin valmistustarvikkeet sekä kylpyhuone kylpytuotteineen. Kauniin pelkistetty hotelli tarjoaa yksilöllistä palvelua. Luvassa on täydellisen rentouttava loma.

  Katso lisää
 • Hotel M House
  From146€Yömaksu

  Hotel M Housestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 86 reviewsBased on 86 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Roc Illetas
  From157€Yömaksu

  Roc Illetasstars

  Illetas, Mallorca , Passeig illetes 62 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä

  "Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Illetasissa, meren yllä kohoavan jyrkänteen edessä. Hotellia ympäröi upea trooppinen puutarha, josta avautuu huikeat näkymät Palman lahdelle. Lähimmälle golfkentälle on vain kilometri ja Na Burguesan luonnonpuisto on vain lyhyen matkan päässä. Hotelli on ihastuttavan ylellinen ja sen upeasti sisustetuissa huoneissa vallitsee hienostunut tunnelma, jossa voi rentoutua täydellisesti. Vierailla on käytettävissään laaja valikoima ensiluokkaisia tiloja ja palveluita, muun muassa laaja puutarha-alue, jolta pääsee suoraan meren rantaan, rentouttavat uima-altaat, kuntosali ja ravintolapalvelut, joiden pohjana on kaikkia miellyttävä korkealuokkainen Välimeren keittiö."

  Katso lisää
 • Hotel Palia Puerto del Sol
  From191€Yömaksu

  Hotel Palia Puerto del Solstars

  Cala d'Or, Mallorca , Porto cari cala llonga s/n - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 928 reviewsBased on 928 reviews

  Viehättävä huoneistohotelli, joka sijaitsee kohteessa Cala d'Or, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 18. 0 kilometrin päässä huoneistohotellilta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneistohotelli sijaitsee 20 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 233. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2019. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Huoneistohotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituksessa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Globales Mimosa
  From89€Yömaksu

  Globales MimosastarsGreenProgram Icon

  Palmanova, Mallorca , Avinguda de cas saboners 28 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 785 reviewsBased on 785 reviews

  Viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Palmanova, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 500 metrin päässä majoituspaikkalta. Hotelli sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 2. 2 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 287. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2018. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituksen suunnittelussa on ollut tavoitteena noudattaa tiukimpia ympäristöstandardeja ja sillä on Travelife-sertifikaatti. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiin. Asiakkaat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoituspaikka tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  75  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  8
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä