Viehättävät hotellit kohteessa Mallorca

Katso sijainti kartassa.
Viehättävät hotellit in Mallorca

Viehättävät hotellit kohteessa MallorcaFrom  24€

Recommended Viehättävät hotellit in Mallorca

 • Hotel M House
  From141€Yömaksu

  Hotel M Housestars

  Palman keskustasta, Mallorca , Can macanet 1 a - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 43 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 86 reviewsBased on 86 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Palma. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • HM Balanguera
  From97€Yömaksu

  HM Balanguerastars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer de la balanguera 37 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1191 reviewsBased on 1191 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Palma. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 22. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 6 kilometrin päässä. Lähin uimaranta on 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 10. 5 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 40 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2012. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Matkailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään hotelliin, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • HM Jaime III
  From109€Yömaksu

  HM Jaime IIIstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Passeig de mallorca 14b - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 30 Mielipiteitä

  Tyylikäs hotelli sijaitsee upealla paikalla Palman keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien vieressä. Hotellilta on lyhyt kävelymatka (noin kilometri) pitkälle hiekkarannalle ja vilkkaalle kävelykadulle lukuisine baareineen, ravintoloineen ja klubeineen. Hotellissa on 88 kahden hengen huonetta sekä useita tiloja, kuten mukava baari ja viehättävä ilmastoitu ravintola, jossa vieraille tarjoillaan joka aamu aamiainen buffet-pöydästä. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesulapalvelun. Ihastuttavissa huoneissa on kylpyhuone, puhelin, Hifi-stereot ja Internet-yhteys. Keskuslämmitys ja parveke kuuluvat huoneiden vakiovarustukseen. Vieraat voivat rentoutua hotellin spa-alueella porealtaassa, saunassa, turkkilaisessa saunassa ja vesihieronnassa.

  Katso lisää
 • CM Playa del Moro
  From80€Yömaksu

  CM Playa del Morostars

  Cala Millor, Mallorca , Alosa 2 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 405 reviewsBased on 405 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Cala Millor. Majoituspaikka sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 160. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2002. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Tarvittaessa asiakkaat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista.

  Katso lisää
 • Som Espanya
  From46€Yömaksu

  Som Espanyastars

  Lluchmajor, Mallorca , Calle melia 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 46 reviewsBased on 46 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Llucmajor area. Majoituksessa on 18 mukavaa huonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2015. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Tämä majoitus on esteetön. Käytettävissä on -1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • UR Portofino
  From59€Yömaksu

  UR Portofinostars

  Ciudad Jardin, Mallorca , Carrer de trafalgar 24 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 20 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 612 reviewsBased on 612 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Ciudad Jardin. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 12. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat 8. 0 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 3. 4 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 66 huoneesta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Gran Hotel Soller
  From168€Yömaksu

  Gran Hotel Sollerstars

  Soller, Mallorca , Carrer de sa romaguera 18 - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 149 reviewsBased on 149 reviews

  Upea hotelli, jonka sijaintipaikka on Soller. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 25. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 24. 5 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 38 majoitustilasta. Majoituspaikka on rakennettu vuonna 1750 ja se on peruskorjattu vuonna 2003. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Matkailijat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä majoituksessa. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Tarvittaessa vierailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja.

  Katso lisää
 • Eurostars Marivent
  From63€Yömaksu

  Eurostars Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Dina moore 6 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 14 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 92 reviewsBased on 92 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cala Mayor. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 5 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoituspaikka sijaitsee 600 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. 91 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa Only Adults
  From156€Yömaksu
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 674 reviewsBased on 674 reviews

  Hienostunut hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Paguera. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 7 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 5 metrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 34. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 162 majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2019. Majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Asiakkaat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Hotellin terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille matkailijoille. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Amic Colon
  From69€Yömaksu

  Amic Colonstars

  Palman keskustasta, Mallorca , Carrer del 31 de desembre 31 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 24 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 261 reviewsBased on 261 reviews

  Mukava hotelli kohteessa Palma. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vieraat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoitusliike sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 200 metrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 32 majoitustilasta. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  57  Hotelleja kohteessa Mallorca
Sivu  1  bruges ikke i Finland  6
 

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä