Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  30€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Hampton Inn London Docklands
  From165€Yömaksu
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 544 reviewsBased on 544 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Dockland Airport. Vierailla on lentoasemalle noin 34. 4 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 209 majoitustilasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita. Vierailijat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Kensington Court
  From130€Yömaksu

  Kensington Courtstars

  Earls Court, Lontoo , Nevern place 33-35 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 494 reviewsBased on 494 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Earls Court. Vieraat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 35 viihtyisää majoitustilaa. ässä majoituksessa on tehty parannustöitä vuonna 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Amba Hotel Marble Arch
  From301€Yömaksu

  Amba Hotel Marble Archstars

  Marble Arch, Lontoo , Bryanston street, marble arch . - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 63 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2668 reviewsBased on 2668 reviews

  Hotelli sijaitsee Lontoon keskustassa, Oxford Streetin länsipäässä, kahden minuutin kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Lähin metroasema on Marble Arch. Kaupungin liike-elämän keskukseen on 10 minuutin metromatka, ja Selfridgesin tavaratalolle on vain viiden minuutin kävelymatka. Park Lanelle on kävellen matkaa neljä minuuttia.Hotellissa järjestetään hääjuhlia, kokouksia ja tapaamisia.Vuonna 1934 perustetussa hotellissa on ravintola, baari, kokoustila, kahvila ja kuntosali. Kaikki 692 huonetta on varustettu minibaarilla, hiustenkuivaajalla, tallelokerolla, housuprässillä, silitystarvikkeilla ja ilmastoinnilla. Hotelli on erinomainen valinta shoppailusta, puistoista ja teatterista kiinnostuneille matkustajille.

  Katso lisää
 • Thistle Piccadilly
  From353€Yömaksu

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, Lontoo , Coventry street - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1302 reviewsBased on 1302 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Piccadilly Circus. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 82 majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2012. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel London
  From307€Yömaksu

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marble Arch. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Days Hotel Waterloo
  From194€Yömaksu

  Days Hotel Waterloostars

  Waterloo Lontoo, Lontoo , Kennington road 54 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 120 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3100 reviewsBased on 3100 reviews

  Moderni hotelli, joka sijaitsee kätevällä paikalla vain 10 minuutin matkan päässä Waterloon juna- ja metroasemalta. Hotellin läheisyydessä on useita nähtävyyksiä, kuten London Eye, Westminster Abbey sekä parlamenttitalo ja sen Big Ben -kellotorni. Tämä hotelli on täydellinen valinta niin työ- kuin vapaa-ajan matkailuun, sillä se tarjoaa useita mukavia huonevaihtoehtoja kaikkien vieraiden tarpeiden mukaan. Kaikissa huoneissa vieraiden käytössä on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja oma, tilava kylpyhuone. Myös liikuntaesteisille soveltuvia huoneita. Viihtyisä ravintola tarjoaa valikoiman eurooppalaisen keittiön herkkuja, jotka miellyttävät kaikkein vaativimpiakin makuhermoja.

  Katso lisää
 • House of Toby
  From174€Yömaksu

  House of Tobystars

  Kings Cross, Lontoo , Swinton street 65 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 182 reviewsBased on 182 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Kings Cross. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Asiakkailla on lentoasemalle noin 28. 7 kilometrin matka. Majoitus koostuu yhteensä 24 huoneesta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Thistle Holborn
  From285€Yömaksu

  Thistle Holbornstars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bloomsbury way, holborn 36-37 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2768 reviewsBased on 2768 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Russell Square. 1. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 1. 7 kilometrin päässä hotellilta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 23. 2 kilometrin matka. Hotellissa on yhteensä 138 mukavaa huonetta. Hotelli on rakennettu vuonna 1898 ja se on peruskorjattu vuonna 2000. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Pyytäessään asiakkaat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  From422€Yömaksu

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, Lontoo , leicester square 31-36 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3569 reviewsBased on 3569 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Piccadilly Circus. Majoitus koostuu yhteensä 127 makuuhuoneesta. Tässä hotellissa on tehty parannustöitä vuonna 2017. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoitus tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Doubletree by Hilton London Chelsea
  From156€Yömaksu

  Doubletree by Hilton London Chelseastars

  Chelsea, Lontoo , Imperial rd, imperial wharf- chelsea - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1886 reviewsBased on 1886 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Chelsea. Hotelli koostuu yhteensä 172 majoitustilasta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 2012. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  557  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  56
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews