Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  29€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Orchard Paddington Hotel
  From89€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 278 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 539 reviewsBased on 539 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  From199€Yömaksu

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6029 reviewsBased on 6029 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka huippumoderni design takaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Tämä hotelli on todella ainoa laatuaan: siinä on ultramoderni, taidegalleriaa muistuttava aulatila, Michelin-tähdellä palkittu gourmet-ravintola, erittäin korkeatasoiset kokoustilat ja huippuluokan kuntokeskus. Erinomainen sijainti tekee elämyksestä entistäkin paremman: Marble Archin metroasema ja Oxford Streetin trendikkäät kaupat ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Olympic House Hotel
  From129€Yömaksu

  Olympic House Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 138-140 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 36 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 337 reviewsBased on 337 reviews

  Kaupunkihotelli sijaitsee Lontoon vilkkaassa keskustassa. Hotellin läheisyydessä on useita kaupungin pääkohteita, kuten Madame Tussaudin museo, eläintarha ja uudistettu Harrodsin tavaratalo. Oxford Street ja kaunis Hyde Park löytyvät myös hotellin läheltä. Vieraat ovat keskellä viihdealuetta, jossa on lukuisia pubeja, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja vilkas yöelämä. Hotellin viehättävä arkkitehtuuri sulautuu vaivattomasti urbaaniin ympäristöönsä. Kauniisti sisustetut vierashuoneet tarjoavat rennon ilmapiirin, johon voi paeta hotellin ulkopuolella olevaa kaupungin hälinää.

  Katso lisää
 • Lancaster Gate
  From122€Yömaksu

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, Lontoo , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2111 reviewsBased on 2111 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1861. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 188 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 155 kahden hengen huoneet ja 3 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  From248€Yömaksu

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bloomsbury way, holborn - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2253 reviewsBased on 2253 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1898. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 138 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 123 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Thistle Kensington Gardens
  From204€Yömaksu

  Thistle Kensington Gardensstars

  Bayswater, Lontoo , Bayswater road 104 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1936 reviewsBased on 1936 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1961. Hotelli saneerattiin vuonna 1999. Majoitustilaa on yhteensä 175 huonetta. Tilat käsittävät 42 yhden hengen huoneet ja 121 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Phoenix Hotel
  From157€Yömaksu

  Phoenix Hotelstars

  Bayswater, Lontoo , Kensington gardens square 1-8 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 71 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1606 reviewsBased on 1606 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1854. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 125 huonetta. Tilat käsittävät 53 yhden hengen huoneet, 27 kahden hengen huoneet, 13 kolmen hengen huoneet ja 4 neljän hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi.

  Katso lisää
 • Holiday Villa
  From118€Yömaksu

  Holiday Villastars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 37 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 751 reviewsBased on 751 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1890. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 100 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 63 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Blakemore
  From195€Yömaksu

  Blakemorestars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 30 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1557 reviewsBased on 1557 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 168 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Berjaya Eden Park London
  From139€Yömaksu

  Berjaya Eden Park Londonstars

  Bayswater, Lontoo , Inverness terrace 35-39 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 871 reviewsBased on 871 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1860. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2009. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 7 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 3 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 114 huonetta. Tilat käsittävät 24 yhden hengen huoneet, 62 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Matkapuhelinverkon kuuluvuus kattaa koko Hotelli. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  407  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  41
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews