Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  29€

Tarjoushotellit Lontoo

 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  From265€Yömaksu

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6243 reviewsBased on 6243 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka huippumoderni design takaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Tämä hotelli on todella ainoa laatuaan: siinä on ultramoderni, taidegalleriaa muistuttava aulatila, Michelin-tähdellä palkittu gourmet-ravintola, erittäin korkeatasoiset kokoustilat ja huippuluokan kuntokeskus. Erinomainen sijainti tekee elämyksestä entistäkin paremman: Marble Archin metroasema ja Oxford Streetin trendikkäät kaupat ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • Holiday Villa
  From92€Yömaksu

  Holiday Villastars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 37 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 775 reviewsBased on 775 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1890. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 92 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Orchard Paddington Hotel
  From69€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 280 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 561 reviewsBased on 561 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • Lancaster Gate
  From129€Yömaksu

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, Lontoo , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 35 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2189 reviewsBased on 2189 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1861. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 188 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 155 kahden hengen huoneet ja 3 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  From92€Yömaksu

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, Lontoo , Leinster square 23-25 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 536 reviewsBased on 536 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 53 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 43 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 6 yksiöt. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • DoubleTree by Hilton London - Hyde Park
  From226€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2190 reviewsBased on 2190 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Hyde Park- ja Kensington Gardens -puistoja vastapäätä, vain 400 metrin päässä Queensway- ja Bayswater-metroasemilta. Sieltä on lyhyt matka Lontoon suosituille nähtävyyksille, kuten West Endin teatterialueelle ja Madame Tussauds -vahakabinettiin. Vieraat voivat nauttia erinomaisista ostosmahdollisuuksista läheisellä Oxford Streetilla tai vuokrata polkuveneen Hyde Parkin Serpentine-järvellä. Tämä lontoolaishotelli ottaa vieraansa lämpimästi vastaan ja pitää heistä hyvää huolta heti ensi hetkestä alkaen. Mukavissa ja tilavissa hotellihuoneissa on hyvä varustelutaso. Huoneiden tilava työtila ja Wi-Fi-yhteys, joka on käytettävissä kaikkialla hotellissa, mahdollistavat työskentelyn. Huoneissa on mukava myös rentoutua taulutelevision äärellä tai vain levätä pitkän, nähtävyyksien täyttämän päivän jälkeen.

  Katso lisää
 • Thistle Kensington Gardens
  From163€Yömaksu

  Thistle Kensington Gardensstars

  Bayswater, Lontoo , Bayswater road 104 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2007 reviewsBased on 2007 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1961. Hotelli saneerattiin vuonna 1999. Majoitustilaa on yhteensä 175 huonetta. Tilat käsittävät 42 yhden hengen huoneet ja 121 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa.

  Katso lisää
 • Blakemore
  From145€Yömaksu

  Blakemorestars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 30 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1629 reviewsBased on 1629 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 168 huonetta. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • The Caesar
  From147€Yömaksu

  The Caesarstars

  Bayswater, Lontoo , Queens gardens 26-33 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2040 reviewsBased on 2040 reviews

  Tämä hotelli sijaitsee upealla paikalla Lontoon sydämessä. Rakennus sijaitsee rauhallisella Queens Gardensin asuinalueella. Hotellilta pääsee nopeasti Hyde Parkiin, Marble Archiin, Oxford Streetille, Regent Streetille ja Bond Streetille. Vain 800 metrin päässä hotellilta löytyy lukuisia ravintoloita, viihdepaikkoja ja ostoskohteita. Häikäisevän kaunis hotelli on viehättävässä viktoriaanisessa rakennuksessa, joka sekoittuu saumattomasti ympäristöönsä. Vierashuoneet on kauniisti sisustettu lämpimillä sävyillä ja kankailla sekä puulattioilla. Hotelli tarjoaa lukuisia tiloja ja palveluja, jotka vastaavat jokaisen matkustajan tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Henry VIII
  From123€Yömaksu

  Henry VIIIstars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1087 reviewsBased on 1087 reviews

  Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Lontoossa, hienossa Bayswaterin kaupunginosassa, aivan Hyde Parkin tuntumassa. Queensway ja Lancaster Gate löytyvät aivan hotellin tuntumasta. Hotellilta on lyhyt matka West Endin kiinnostaviin viihde- ja kulttuurikohteisiin, kuten teattereihin. Kensington Gardens, Royal Albert Hall ja museot sijaitsevat kaikki muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Tämän tyylikkään, perinteisen viktoriaanisen hotellin ajaton hienostuneisuus ja loisto ovat vaikuttavia. Hotellihuoneet on sisustettu ylellisesti ja tarjolla olevat palvelut ovat huippuluokkaa, mikä tekee tässä hotellissa asumisesta ikimuistoisen kokemuksen.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  461  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  47
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews