Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  24€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Orchard Paddington Hotel
  From64€Yömaksu

  Orchard Paddington Hotelstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 86-90 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 287 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 568 reviewsBased on 568 reviews

  Kaupunkihotelli keskeisellä sijainnilla Lontoon metropolin vilinässä. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääset nauttimaan kaupungin kiehtovasta yöelämästä, upeista viihde- ja ostosmahdollisuuksista sekä erinomaisista ravintoloista. Matkailijan on helppo päästä tutustumaan upean kaupungin mahtaviin nähtävyyksiin. Hotelli sulautuu historialliseen ympäristöönsä saumattomasti kauniin, viktoriaanisen arkkitehtuurinsa ansiosta. Hotellin minimalistinen aula on kaunis ja kutsuva. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja pirteästi. Huoneet ovat rauhallinen pakopaikka kaupungin vilskeestä. Vieraille tarjoillaan perinteinen englantilainen aamiainen, jonka avulla jaksaa kiertää nähtävyyksiä pitkään.

  Katso lisää
 • The Cumberland - A Guoman Hotel
  From162€Yömaksu

  The Cumberland - A Guoman Hotelstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 84 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 6312 reviewsBased on 6312 reviews

  Ylellinen hotelli, jonka huippumoderni design takaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen elämyksen. Tämä hotelli on todella ainoa laatuaan: siinä on ultramoderni, taidegalleriaa muistuttava aulatila, Michelin-tähdellä palkittu gourmet-ravintola, erittäin korkeatasoiset kokoustilat ja huippuluokan kuntokeskus. Erinomainen sijainti tekee elämyksestä entistäkin paremman: Marble Archin metroasema ja Oxford Streetin trendikkäät kaupat ovat vain muutaman askeleen päässä.

  Katso lisää
 • The Royale Chulan Hyde Park Hotel London
  From67€Yömaksu

  The Royale Chulan Hyde Park Hotel Londonstars

  Bayswater, Lontoo , Leinster square 23-25 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 50 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 540 reviewsBased on 540 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 53 huonetta. Tilat käsittävät 2 yhden hengen huoneet, 43 kahden hengen huoneet, 3 junior-sviitit ja 6 yksiöt. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Holiday Villa
  From71€Yömaksu

  Holiday Villastars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 37 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 794 reviewsBased on 794 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1890. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2001. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 92 huonetta. Tilat käsittävät 15 yhden hengen huoneet, 26 kahden hengen huoneet ja 22 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun.

  Katso lisää
 • Lancaster Gate
  From106€Yömaksu

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, Lontoo , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 37 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2220 reviewsBased on 2220 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1861. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 188 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 155 kahden hengen huoneet ja 3 junior-sviitit. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu.

  Katso lisää
 • Thistle Holborn - The Kingsley
  From172€Yömaksu

  Thistle Holborn - The Kingsleystars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bloomsbury way, holborn - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2376 reviewsBased on 2376 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1898. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2000. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 138 huonetta. Tilat käsittävät 13 yhden hengen huoneet, 123 kahden hengen huoneet ja 2 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Henry VIII
  From93€Yömaksu

  Henry VIIIstars

  Bayswater, Lontoo , Leinster gardens 23 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 28 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1108 reviewsBased on 1108 reviews

  Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Lontoossa, hienossa Bayswaterin kaupunginosassa, aivan Hyde Parkin tuntumassa. Queensway ja Lancaster Gate löytyvät aivan hotellin tuntumasta. Hotellilta on lyhyt matka West Endin kiinnostaviin viihde- ja kulttuurikohteisiin, kuten teattereihin. Kensington Gardens, Royal Albert Hall ja museot sijaitsevat kaikki muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Tämän tyylikkään, perinteisen viktoriaanisen hotellin ajaton hienostuneisuus ja loisto ovat vaikuttavia. Hotellihuoneet on sisustettu ylellisesti ja tarjolla olevat palvelut ovat huippuluokkaa, mikä tekee tässä hotellissa asumisesta ikimuistoisen kokemuksen.

  Katso lisää
 • DoubleTree by Hilton London - Hyde Park
  From145€Yömaksu
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2261 reviewsBased on 2261 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Hyde Park- ja Kensington Gardens -puistoja vastapäätä, vain 400 metrin päässä Queensway- ja Bayswater-metroasemilta. Sieltä on lyhyt matka Lontoon suosituille nähtävyyksille, kuten West Endin teatterialueelle ja Madame Tussauds -vahakabinettiin. Vieraat voivat nauttia erinomaisista ostosmahdollisuuksista läheisellä Oxford Streetilla tai vuokrata polkuveneen Hyde Parkin Serpentine-järvellä. Tämä lontoolaishotelli ottaa vieraansa lämpimästi vastaan ja pitää heistä hyvää huolta heti ensi hetkestä alkaen. Mukavissa ja tilavissa hotellihuoneissa on hyvä varustelutaso. Huoneiden tilava työtila ja Wi-Fi-yhteys, joka on käytettävissä kaikkialla hotellissa, mahdollistavat työskentelyn. Huoneissa on mukava myös rentoutua taulutelevision äärellä tai vain levätä pitkän, nähtävyyksien täyttämän päivän jälkeen.

  Katso lisää
 • RestUp London
  From26€Yömaksu

  RestUp Londonstars

  Waterloo Lontoo, Lontoo , Driscoll house, new kent road 172 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 49 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 551 reviewsBased on 551 reviews

  Hostelli toimii suuressa, yli 100 vuotta vanhassa ja nyttemmin täysin uudistetussa lontoolaisrakennuksessa, lähellä kaupungin näkyvimpiä maamerkkejä, mukaan lukien London Eye, Tower of London ja Buckinghamin palatsi. Tämä tyylikäs ja edullinen hotelli on sisustukseltaan moderni ja muodikas, se toimii mainiona tukikohtana, josta lähteä tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin. Kaikissa jaetuissa huoneissa on peruskalusteet ja huoneiden sisustus on yksinkertainen mutta käytännöllinen. Hostellin koko päivän avoinna olevassa ravintolassa voi nauttia herkullisia aterioita ja asiakkailla on käytössään myös pesulapalvelut. Vuodevaatteet sisältyvät huoneen hintaan.

  Katso lisää
 • Central Park
  From80€Yömaksu

  Central Parkstars

  Bayswater, Lontoo , Queensborough terrace 49-67 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 60 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2790 reviewsBased on 2790 reviews

  Lontoon keskustassa sijaitseva kaupunkihotelli tarjoaa vierailleen strategisesti erinomaisen paikan lähellä monia kulttuurillisia ja historiallisia turistikohteita. Vieraat löytävät hotellin välittömästä läheisyydestä laajan valikoiman ostos- ja viihdetarjontaa sekä baareja ja ravintoloita. Hotellilta pääsee kävellen sekä metrolle että linja-autoasemille. Heathrowin lentokenttä on noin 19 kilometrin päässä. Avarat vierashuoneet on sisustettu käytännöllisellä ja yksinkertaisella mutta erittäin mukavalla tavalla. Huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla. Lisäksi huoneissa on teen- ja kahvinvalmistustarvikkeet. Hotellin tiloihin ja palveluihin kuuluvat maksuton Wi-Fi-yhteys koko hotellissa, runsas englantilainen aamupala joka aamu sekä kokoustila enintään 150 henkilölle.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  497  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  50
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews