Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  15€

Tarjoushotellit Lontoo

 • The Cranley
  From73€Yömaksu

  The Cranleystars

  South Kensington, Lontoo , Bina gardens, south kensington 10 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1059 reviewsBased on 1059 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde South Kensington. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 16. 2 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 39 makuuhuonetta. Majoitus sijaitsee vuonna 1840 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2002. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kingsway Park
  From95€Yömaksu

  Kingsway Parkstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 139 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Paddington. Majoituspaikassa on 21 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetuksia. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • London Elizabeth
  From54€Yömaksu

  London Elizabethstars

  Bayswater, Lontoo , Lancaster terrace 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1858 reviewsBased on 1858 reviews

  Hyde Parkille avautuva hotelli sijaitsee ensiluokkaisella paikalla West Endin vilkkaalla ja tyylikkäällä alueella. Hotelli sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Lancaster Gaten metroasemalta. Paddington löytyy vain 10 minuutin kävelymatkan päästä. Vieraat voivat nauttia hotellin läheisyydessä olevista kaupoista, ravintoloista ja viihdetarjonnasta. Hotellin läheisyydessä on kätevät julkisen liikenteen yhteydet. Upeasti sisustetut hotellihuoneet pitävät ympäröivän kaupungin hälyn tehokkaasti loitolla. Tyylikkäässä ravintolassa tarjoillaan monipuolinen ruokalista tuoreita korkealaatuisia aterioita. Vieraat voivat nauttia hienostuneesta ja rennosta ruokailukokemuksesta tai iltapäiväteestä terassilla.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Edwardian Kenilworth
  From133€Yömaksu

  Radisson Blu Edwardian Kenilworthstars

  Oxford Street, Lontoo , Great russell street 97 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3585 reviewsBased on 3585 reviews

  Moderni hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Lontoon sydämessä. Hotellilta on lyhyt matka useisiin liikkeisiin, ravintoloihin ja viihdepaikkoihin. Tottenham Court Roadin metroasema on hotellin läheisyydessä ja tarjoaa helpon pääsyn kaupungin muille alueille. Rakennuksen kaunis arkkitehtuurinen tyyli sekoittuu hyvin kultturillisesti rikkaaseen ympäristöön. Tyylikkäissä vierashuoneissa on modernit mukavuudet, toilettitarvikkeet ja italialaisesta marmorista tehty kylpyhuone. Vieraat voivat nauttia piristävästä kuntoiluhetkestä kuntosalilla päivän päätteeksi. Hotelli hemmottelee vieraitaan rauhallisen ja kodikkaan ravintolan hienostuneilla erikoisuuksilla. Liikematkustajat arvostavat upean hotellin tiloja ja konferenssihuoneita.

  Katso lisää
 • W14 Hotel Kensington London
  From60€Yömaksu

  W14 Hotel Kensington Londonstars

  Kensington, Lontoo , Gunterstone road 16-22 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 26 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1771 reviewsBased on 1771 reviews

  Hotelli sijaitsee Kensingtonissa Lontoossa, Ison-Britannian pääkaupungissa. Lontoo on yksi maailman vaikuttavimmista kaupungeista. Hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Lontoon nähtävyyksistä ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Cromwell Roadilta ja Kensington High Streetiltä. Stamford Bridge Stadiumille on 3 km. Tyylikkäästi sisustetut vierashuoneet on varustettu kattavilla mukavuuksilla, ja ne sopivat sekä loma- että liikematkailijoille. Kussakin modernissa vierashuoneessa on säädettävä ilmastointi. Kylpyhuoneissa on ympäristöystävälliset toilettitarvikkeet ja sadesuihku. Hotellissa on loungebaari, kahvila, kattoterassi ja 24 tuntia auki oleva vastaanotto. Mukava ja klassinen hotelli tuntuu kodilta lomamatkan aikana. Lähellä olevat historialliset kohteet, erinomainen palvelu ja paikalliset ostosmahdollisuudet tekevät hotellista erinomaisen majoituspaikan.

  Katso lisää
 • Royal National
  From144€Yömaksu

  Royal Nationalstars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Bedford way 38-51 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 408 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 9569 reviewsBased on 9569 reviews

  Ainutlaatuinen ja eloisa hotelli uniikeilla tiloilla on suoran metroyhteyden päässä Heathrow'n lentokentältä. Vilkkaan Bloomsburyn alueen läheisyydessä oleva persoonallinen hotelli on 4 minuutin kävelymatkan päässä Russell Squaren metroasemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä British Museumista. Hotellista löytyy lukuisia juoma- ja ruokailuvaihtoehtoja, kuten pitseria ja kahvila tai rentohenkinen carvery-tyyppinen ravintola, loungebaari ja klassisesti kalustettu pubi. Hotellin muihin mukavuuksiin kuuluvat kokous- ja tapahtumatilat, keilarata ja kuntoiluklubi. Vaatimattomissa huoneissa on tilaa jopa 4 hengelle, ja niissä on teen ja kahvin valmistustarvikkeet sekä oma kylpyhuone.

  Katso lisää
 • Holiday Inn London-Heathrow M4, Jct.4
  From58€Yömaksu

  Holiday Inn London-Heathrow M4, Jct.4stars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Sipson road, heathrow airport - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2943 reviewsBased on 2943 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Heathrow Airport. Majoituspaikka koostuu yhteensä 230 huoneesta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2000. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street
  From191€Yömaksu
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3510 reviewsBased on 3510 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Oxford Street. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 3 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 174 huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman majoitustilan, joihin pääsee pyörätuolilla. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Chelsea Cloisters
  From88€Yömaksu

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, Lontoo , Sloane avenue - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1139 reviewsBased on 1139 reviews

  Ihastuttava huoneistohotelli kohteessa Chelsea. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 190. Majoitus rakennettiin vuonna 1935. Huoneistohotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Rafayel Hotel And Spa
  From185€Yömaksu

  Rafayel Hotel And Spastars

  Battersea, Lontoo , 34 lombard road - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Battersea. Asiakkailla on lentoasemalle noin 19. 1 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 65 makuuhuonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vieraat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Ainoastaan pienet lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  545  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  55
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews