Hotelleja kohteessa Lontoo

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Lontoo

LontooFrom  27€

Tarjoushotellit Lontoo

 • Holiday Inn London-Heathrow M4, Jct.4
  From77€Yömaksu

  Holiday Inn London-Heathrow M4, Jct.4stars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Sipson road, heathrow airport - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2943 reviewsBased on 2943 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Heathrow Airport. Huoneiden kokonaismäärä on 230. Majoitus on vuodelta 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza London Heathrow
  From98€Yömaksu

  Crowne Plaza London Heathrowstars

  Heathrow'n lentokenttä, Lontoo , Stockley road-west drayton - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3532 reviewsBased on 3532 reviews

  Kohteessa Heathrow Airport sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 300 metrin päässä majoitukselta. Kokonaisuutena tiloissa on 463 huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2007. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Hotelli tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Hotelli tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn London - Heathrow Ariel
  From67€Yömaksu
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1866 reviewsBased on 1866 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Heathrow Airport. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Vieraiden käytössä on yhteensä 186 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Hotelli tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta asiakkaat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vierailijat voivat kerätä voimia töiden tai nähtävyyksien täyttämän pitkän päivän jälkeen nauttien herkullisesta ateriasta jossain majoitusliikkeen ravintoloista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Flemings Mayfair
  From412€Yömaksu

  Flemings Mayfairstars

  Green Park, Lontoo , Half moon street 7-12 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 10 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2486 reviewsBased on 2486 reviews

  Hienostunut hotelli sijaitsee kohteessa Green Park. 50 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotellissa on 129 mukavaa huonetta. Hotelli sijaitsee vuonna 1851 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2016. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Pienet lemmikit voivat yöpyä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Vieraiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoituspaikassa on käytännölliset liikematkailijan tilat, jotka sopivat työmatkailijoille erinomaisesti. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kensington Court
  From97€Yömaksu

  Kensington Courtstars

  Earls Court, Lontoo , Nevern place 33-35 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 494 reviewsBased on 494 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Earls Court. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 17. 1 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 35 majoitustilaa. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Hard Rock Hotel London
  From360€Yömaksu

  Hard Rock Hotel Londonstars

  Marble Arch, Lontoo , Great cumberland place - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 85 Mielipiteitä

  Mukava hotelli sijaitsee kohteessa Marble Arch. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Vierailla on lentoasemalle noin 14. 5 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoituspaikkaan. Asiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja.

  Katso lisää
 • Thistle Piccadilly
  From237€Yömaksu

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, Lontoo , Coventry street - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 29 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1302 reviewsBased on 1302 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Piccadilly Circus. Vierailla on lentoasemalle noin 22. 6 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 82 majoitustilaa. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1900, se uudistettiin vuonna 2012. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoitus tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Kingsway Park
  From89€Yömaksu

  Kingsway Parkstars

  Paddington, Lontoo , Sussex gardens 139 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 322 reviewsBased on 322 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Paddington. Tiloihin kuuluu yhteensä 21 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Bedford
  From173€Yömaksu

  Bedfordstars

  Russell Square-alueella, Lontoo , Southampton row 83-95 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 248 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1371 reviewsBased on 1371 reviews

  Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Lontoossa, lähellä British Museumia ja West Endin ja Covent Gardenin välimaastossa. Hotellivieraat löytävät hotellin ympäriltä lukuisia nähtävyyksiä sekä ostos-, ruokailu- ja viihdepaikkoja. Hotellin läheisyydessä on vilkas julkisen liikenteen verkosto, joka tarjoaa pääsyn kaupungin muille alueille. Viehättävän hotellin arkkitehtuuri ihastuttaa ja sulautuu täydellisesti ympäröiviin historiallisiin rakennuksiin. Tyylikkäästi suunnitellut vierashuoneet tarjoavat rauhallisen ilmapiirin työskentelyyn tai rentoutumiseen. Vieraat voivat nauttia perinteisestä ruoasta hotellin ravintolan rentouttavassa ympäristössä. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman palveluja vieraiden iloksi ja mukavuuden lisäämiseksi.

  Katso lisää
 • House of Toby
  From143€Yömaksu

  House of Tobystars

  Kings Cross, Lontoo , Swinton street 65 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 182 reviewsBased on 182 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Kings Cross. 3. 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 28. 7 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 24 huoneesta. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  586  Hotelleja kohteessa Lontoo
Sivu  1  bruges ikke i Finland  59
 

Tietoja kohteesta Lontoo

  The city of London is the capital of both England and the United Kingdom, and is one of the most important cities in the world. The river Thames divides the city in two, and numerous spectacular bridges unite its two banks. It has many historical monuments, which you should make sure to visit, among the most impressive of which are: St Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Big Ben, Highgate Cemetery, Westminster Abbey, the Victoria and Albert Museum, the British Museum, the National Gallery, and many others. You can also call into the most famous wax museum in the world, have the exciting experience of riding on the world’s tallest Ferris wheel, the London Eye, or go for a pleasure cruise in the river below it. Other attractions that you shouldn’t miss, include: Soho and the Chinese district, the Harrods department store, the pubs (where you wont be able to resist having a traditional beer), and the parks, which include Hyde Park, St. James Park, Regent’s Park and Kensington Gardens. In this cosmopolitan city you can attend a huge variety of shows and international spectacles. London has it all, visit it and enjoy an unforgettable experience!

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Lontoo

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä

Latest reviews