Hotelleja kohteessa Dead Sea

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Dead Sea

Dead SeaFrom  96€

Tarjoushotellit Dead Sea

 • Crowne Plaza Dead Sea
  From134€Yömaksu

  Crowne Plaza Dead Seastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Ein bokek, m.p.o., - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1828 reviewsBased on 1828 reviews

  Täydellinen vaihtoehto perheille, upea majoitus, joka sijaitsee kohteessa Ein Bokek. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä hotellilta. Kokonaisuutena tiloissa on 304 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2006. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • BIANKINI VILLAGE RESORT
  From121€Yömaksu
   

  Mukava lomakeskus on kohteessa Ein Bokek. Vieraiden käytössä on yhteensä 80 makuuhuonetta. Majoitus rakennettiin vuonna 2008. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen lomakeskus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikki on mahdollista ottaa mukaan, jos sitä ei halua jättää kotiin. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Herods Hotel Dead Sea
  From278€Yömaksu

  Herods Hotel Dead Seastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Neve zohar 223 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1655 reviewsBased on 1655 reviews

  Hienostunut hotelli, jonka sijaintipaikka on Ein Bokek. Hotelli sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 13. 5 kilometrin matka. Kokonaisuutena tiloissa on 215 makuuhuonetta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituksessa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Ein Gedi Kibbutz
  From155€Yömaksu

  Ein Gedi Kibbutzstars

  Ein Gedi, Dead Sea , Kibbutz ein gedi - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 566 reviewsBased on 566 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä hotelli on kohteessa Ein Gedi. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Lähin uimaranta on 1. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 1. 5 kilometrin matka. 150 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2005. Matkailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoitus on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • David Dead Sea resort & spa
  From230€Yömaksu

  David Dead Sea resort & spastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Mobile post dead sea - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 9 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3494 reviewsBased on 3494 reviews

  Erityisesti perheille suunniteltu, ylellinen hotelli on kohteessa Ein Bokek. Tiloihin kuuluu yhteensä 578 viihtyisää majoitustilaa. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on majoitustiloja, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Spa Club Hotel
  From123€Yömaksu

  Spa Club Hotelstars

  Ein Bokek, Dead Sea , Ein bokek - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1180 reviewsBased on 1180 reviews

  Yksinkertainen hotelli on kohteessa Ein Bokek. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 98 viihtyisää majoitustilaa. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Leonardo Club Dead Sea
  From207€Yömaksu

  Leonardo Club Dead Seastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Ein bokek 384 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1712 reviewsBased on 1712 reviews

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Ein Bokek. 388 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Matkailijat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Oasis Dead Sea
  From123€Yömaksu

  Oasis Dead Seastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Ein bokek - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1139 reviewsBased on 1139 reviews

  Kohteessa Ein Bokek sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Asiakkaat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikassa on yhteensä 142 mukavaa huonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vierailijat pääsevät lentokentälle helposti, sillä käytettävissä on sukkulabussi. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Dead Sea
  From163€Yömaksu

  Leonardo Plaza Dead Seastars

  Ein Bokek, Dead Sea , Ein bokek 276 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1321 reviewsBased on 1321 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Ein Bokek. Kokonaisuutena tiloissa on 300 huonetta. Majoitus on perustettu vuonna 2001. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Tarvittaessa vieraat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Mizra Guest House
  From95€Yömaksu

  Mizra Guest Housestars

  Almog, Dead Sea , Kibbutz mizra - Kartta
   

  Kodikas guest house on kohteessa Almog. Yhteensä 12 majoitustilaa käsittävä, hieno majoituspaikka. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Vastaanottotiski ei ole auki ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  11  Hotelleja kohteessa Dead Sea
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Dead Sea

  The Dead Sea, also called the Salt Sea, is bordered by Israel and the West Bank to the west, and Jordan to the east. It is the Earth's lowest elevation on land, and the deepest and saltiest lake, making swimming similar to floating. The Dead Sea has been known throughout history for its healing properties, with cosmetics made from its minerals. As well as being the lowest point on Earth, its high atmospheric pressure makes it beneficial for patients of certain illnesses. Book your hotel with Hotelopia and discover the best the Dead Sea has to offer.

Suosituimmat hotellit alueella Dead Sea

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä