Hotelleja kohteessa Eilat

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Eilat

EilatFrom  98€

Tarjoushotellit Eilat

 • Dan Eilat
  From277€Yömaksu

  Dan Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach area - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1946 reviewsBased on 1946 reviews

  Kohteessa Eilat sijaitseva, hienostunut majoitus sopii perheille erinomaisesti. 800 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitusliikkeeltä. Majoituspaikka sijaitsee 5 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 375 huonetta. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vierailijat saavat käyttää pysäköintialuetta. Rauhaa ja hiljaisuutta etsiville tämä majoituspaikka ja sen laaja terveys- ja hyvinvointipalvelujen valikoima takaavat parhaan majoitusvaihtoehdon. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan hotellissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Eilat
  From199€Yömaksu

  Dan Panorama Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach pob1208 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2860 reviewsBased on 2860 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Eilat. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 277 makuuhuoneesta. Hotellin rakennusvuosi on 1998. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä huoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Tämän hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusVieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Hotelli tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Herods Boutique Eilat
  From293€Yömaksu

  Herods Boutique Eilatstars

  Eilat, Eilat , Derech hayam 7 - Kartta
   

  Ylellinen hotelli on kohteessa Eilat. Majoitus koostuu yhteensä 296 makuuhuoneesta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Vista Eilat Boutique Hotel
  From138€Yömaksu

  Vista Eilat Boutique Hotelstars

  Eilat, Eilat , Kaman street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 203 reviewsBased on 203 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 600 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on majoitukselta hyvät yhteydet. 20 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 84 huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2007. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • La Playa Plus
  From134€Yömaksu

  La Playa Plusstars

  Eilat, Eilat , Kamen st 3 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 239 reviewsBased on 239 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Eilat. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Tärkeimpiin viihdetarjonnan keskuksiin on hotellilta hyvät yhteydet. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 3. 0 kilometrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 212 majoitustilaa. Hotellin asukkaat voivat surffata Internetissä yleisten tilojen Wi-Fi-yhteyttä käyttäen. Vieraat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia huoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoituspaikan ravintolassa tarjotaan upeita herkkuja ja palvelu on erinomainen. Vierailijat pääsevät rentoutumaan ja pakoon arkea majoituspaikan hyvinvointipalveluissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Leonardo Club Eilat
  From243€Yömaksu

  Leonardo Club Eilatstars

  Eilat, Eilat , The northern beach 282 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Yksinkertainen hotelli, jonka sijaintipaikka on Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 282 majoitustilasta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa hotellissa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan.

  Katso lisää
 • Caesar Premier Eilat
  From154€Yömaksu

  Caesar Premier Eilatstars

  Eilat, Eilat , North beach, p.o.box 888 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1307 reviewsBased on 1307 reviews

  Kodikas hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Eilat. Huoneiden kokonaismäärä on 239. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman huoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia hotellissa. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Aquamarine Hotel
  From98€Yömaksu

  Aquamarine Hotelstars

  Eilat, Eilat , Derech yotam 4 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 115 reviewsBased on 115 reviews

  Kodikas hotelli kohteessa Eilat. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 85 majoitustilaa. Hotellissa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Leonardo Royal Resort Eilat
  From182€Yömaksu

  Leonardo Royal Resort Eilatstars

  Eilat, Eilat , Kamen st 3 228 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 828 reviewsBased on 828 reviews

  Vaatimaton hotelli on kohteessa Eilat. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 600 metrin päässä majoitukselta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 1000 metrin matka. Majoituksessa on yhteensä 228 mukavaa huonetta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Hotel Eilat
  From230€Yömaksu

  Leonardo Plaza Hotel Eilatstars

  Eilat, Eilat , Tarshish st 8 8 - Kartta
   

  Kodikas hotelli sijaitsee kohteessa Eilat. Lähin uimaranta sijaitsee aivan majoituspaikan oven ulkopuolella. Majoitus koostuu yhteensä 301 makuuhuoneesta. Majoituksessa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoitus antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Majoituspaikka on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  15  Hotelleja kohteessa Eilat
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Tietoja kohteesta Eilat

  Eilat is a tourist resort located to the south of Israel's Negev Desert, attracting visitors due to its beaches, coral reefs, water sports and pleasant climate, the latter of which makes it popular all year round. Don't miss this chance to book one of Eliat's best hotels at an affordable price with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Eilat

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä