Hotelleja kohteessa Galilean

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Galilean

GalileanFrom  100€

Tarjoushotellit Galilean

 • Leonardo Plaza Hotel Tiberias
  From155€Yömaksu

  Leonardo Plaza Hotel Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Ha banim street 1 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli kohteessa Tiberias. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 258 makuuhuoneesta. Vieraat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville vierailijoille. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Club Tiberias
  From248€Yömaksu

  Leonardo Club Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Ha banim street 398 - Kartta
  2,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1217 reviewsBased on 1217 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Tiberias. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotellissa on 398 mukavaa majoitustilaa. Majoituksen palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Joihinkin makuuhuoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Jacob Hotel
  From124€Yömaksu

  Jacob Hotelstars

  Tiberias, Galilean , Ohel ya akov street 2 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 20 reviewsBased on 20 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Tiberias. Majoituksessa on yhteensä 78 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2019. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Leonardo Tiberias
  From152€Yömaksu

  Leonardo Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Gdud barak road 9 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1021 reviewsBased on 1021 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Tiberias. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitustilojen kokonaismäärä on 198. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2006. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Prima Galil
  From117€Yömaksu

  Prima Galilstars

  Tiberias, Galilean , Calle elhadif 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 584 reviewsBased on 584 reviews

  Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on Tiberias. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 1000 metrin päässä hotellilta. Majoitus koostuu yhteensä 93 majoitustilasta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • King Solomon Tiberias
  From100€Yömaksu

  King Solomon Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Hashomer st 23 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 179 reviewsBased on 179 reviews

  Kodikkaan hotellin sijaintipaikka on kohde Tiberias. Tiloihin kuuluu yhteensä 218 viihtyisää makuuhuonetta. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vierailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva hotelli, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Majoitus noudattaa vihreitä periaatteita. Vieraiden käytössä on kuljetuspalvelu. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikka tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • U Boutique Kinneret By The Sea Of Galilee
  From332€Yömaksu

  U Boutique Kinneret By The Sea Of Galileestars

  Tiberias, Galilean , 17, derech gdud barak 62 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 294 reviewsBased on 294 reviews

  Yksinkertaisen hotellin sijaintipaikka on kohde Tiberias. Hotelli koostuu yhteensä 62 makuuhuoneesta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia majoitustiloja, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Vieraat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Golan Hotel Tiberias
  From251€Yömaksu

  Golan Hotel Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Echad ha'am street 61 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 215 reviewsBased on 215 reviews

  Kohteessa Tiberias sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Tiloihin kuuluu yhteensä 98 viihtyisää majoitustilaa. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Asiakkaat voivat saada ruumiin ja sielun tasapainoon majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • HOLIDAY VILLAGE KIBBUTZ MIZRA
  From224€Yömaksu

  HOLIDAY VILLAGE KIBBUTZ MIZRAstars

  Unknown zone, Unknown destination , Kibbutz mizra - Kartta
   

  Yksinkertainen hotelli kohteessa Almog. Tiloihin kuuluu yhteensä 65 viihtyisää makuuhuonetta. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituspaikassa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka on ympäristöystävällinen. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Caesar Hotel Tiberias
  From206€Yömaksu

  Caesar Hotel Tiberiasstars

  Tiberias, Galilean , Promenade road 103 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1117 reviewsBased on 1117 reviews

  Vaatimaton, kohteessa Tiberias sijaitseva hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 227 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 1987. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Tarvittaessa matkailijat voivat hyödyntää terveys- ja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Majoitus tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  12  Hotelleja kohteessa Galilean
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit alueella Galilean

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä