Hotelleja kohteessa Haifa Alue

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Haifa Alue

Haifa AlueFrom  96€

Tarjoushotellit Haifa Alue

 • The Colony Boutique Hotel Haifa
  From148€Yömaksu

  The Colony Boutique Hotel Haifastars

  Haifa, Haifa Alue , Ben-gurion blv 28 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 697 reviewsBased on 697 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Haifa. Majoituspaikka koostuu yhteensä 40 makuuhuoneesta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 2009. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Bat Galim Boutique Hotel
  From109€Yömaksu

  Bat Galim Boutique Hotelstars

  Haifa, Haifa Alue , Yontan st. 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 175 reviewsBased on 175 reviews

  Ainoastaan aikuisille suunniteltu, ihastuttava boutiquehotelli on kohteessa Haifa. 2. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä majoitusliikkeestä. Arjen kiireitä pakenevat pääsevät nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta tässä majoituspaikassa. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Valitettavasi vastaanotto ei ole avoinna 24 h vuorokaudessa. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Tämä on liikuntarajoitteisille soveltuva majoitus, jonka kaikki yleiset tilat ja kylpyhuoneet ovat esteettömiä sekä liikuntarajoitteisille henkilöille sopivia. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat vieraat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Haifa
  From186€Yömaksu

  Crowne Plaza Haifastars

  Haifa, Haifa Alue , Yefe nof street 111 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1143 reviewsBased on 1143 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Haifa. 4. 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Lähin uimaranta on 6. 1 kilometrin päässä majoitukselta. Hotelli koostuu yhteensä 100 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2007. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Vierailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Market Hotel
  From127€Yömaksu

  Market Hotelstars

  Haifa, Haifa Alue , Herzel 63 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 24 reviewsBased on 24 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Haifa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Majoituspaikka sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 20 metrin matka. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Kokonaisuutena tiloissa on 98 huonetta. Tämä majoitus on remontoitu vuonna 2019. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Vierailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa.

  Katso lisää
 • Villa Carmel Boutique
  From161€Yömaksu

  Villa Carmel Boutiquestars

  Haifa, Haifa Alue , 1 heinrich heine st - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 191 reviewsBased on 191 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Haifa. 900 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. 80 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 5. 5 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 11. 5 kilometrin matka. Majoitusliike on 11. 0 kilometrin päässä satamasta. Hotelli koostuu yhteensä 16 huoneesta. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös huoneissa. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Korkeintaan 5 kg painavat lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Terveys- ja hyvinvointipalveluidensa ansiosta tämä majoituspaikka on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle stressaavasta arjesta. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä majoituspaikka sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Satori Hotel Haifa
  From95€Yömaksu

  Satori Hotel Haifastars

  Haifa, Haifa Alue , Hertzel 61 - Kartta
  2,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 242 reviewsBased on 242 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Haifa. 10 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 10 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta on 6. 0 kilometrin päässä hotellilta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 40 makuuhuoneesta. Tämä majoituspaikka on remontoitu täysin vuonna 2015. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Pienet lemmikit sallittuja tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuus

  Katso lisää
 • Bay Club - an Atlas Boutique Hotel
  From125€Yömaksu

  Bay Club - an Atlas Boutique Hotelstars

  Haifa, Haifa Alue , Hasan shukri st, 7 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 740 reviewsBased on 740 reviews

  Mukava boutiquehotelli kohteessa Haifa. 100 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka on 2. 0 kilometrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 53 majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2013. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Kaikki huoneet tässä liikuntarajoitteisille soveltuvassa majoituspaikassa ovat esteettömiä. Vieraat voivat ottaa pienet lemmikkinsä mukaan yöpyessään tässä boutiquehotellissa. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Haifa by the beach
  From156€Yömaksu

  Leonardo Plaza Haifa by the beachstars

  Haifa, Haifa Alue , David leazar street 10 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1167 reviewsBased on 1167 reviews

  Kodikas hotelli, joka sijaitsee kohteessa Haifa, on erinomainen vaihtoehto perheille. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 168 viihtyisää majoitustilaa. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2000. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Vieraat nauttivat vierailustaan majoituspaikassa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit alueella Haifa Alue

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä