Hotelleja kohteessa Israel Central Region

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Israel Central Region

Israel Central RegionFrom  119€

Tarjoushotellit Israel Central Region

 • Residence Hotel Netanya
  From132€Yömaksu

  Residence Hotel Netanyastars

  Netanya, Israel Central Region , Gad machnes 18 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 223 reviewsBased on 223 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Netanya. Huoneiden kokonaismäärä on 72. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pyytäessään vieraat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Indigo Tel Aviv Diamond District
  From206€Yömaksu

  Indigo Tel Aviv Diamond Districtstars

  Ramat Gan, Israel Central Region , Aholiav street no. 5 ramat gan, tel aviv 5 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 430 reviewsBased on 430 reviews

  Ihastuttava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ramat Gan. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 3. 4 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 13. 0 kilometrin matka. Hotelli on 3. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 91. Majoitus on vuodelta 2013. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusAsiakkaat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Matkailijat arvostavat laajaa valikoimaa viihde- ja vapaa-ajan palveluja ja tiloja. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • RAMADA NETANYA HOTEL & SUITES
  From226€Yömaksu

  RAMADA NETANYA HOTEL & SUITESstars

  Netanya, Israel Central Region , 41 ben ami blvd 41 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 599 reviewsBased on 599 reviews

  Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Netanya. Majoitustilojen kokonaismäärä on 163. Hotelli on vuodelta 2011. Asiakkaat voivat hyödyntää Wi-Fi-yhteyttä julkisissa tiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Matkailijat voivat rentoutua päivän päätteeksi majoituksen monipuolisten terveyspalvelujen parissa. Majoitus tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • David Tower Netanya Mgallery
  From186€Yömaksu

  David Tower Netanya Mgallerystars

  Netanya, Israel Central Region , King david st 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 246 reviewsBased on 246 reviews

  Hienostuneen hotellin sijaintipaikka on kohde Netanya. Vieraiden käytössä on yhteensä 72 huonetta. Vierailijat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta.

  Katso lisää
 • Residence Beach
  From162€Yömaksu

  Residence Beachstars

  Netanya, Israel Central Region , Gad machnes 16 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 89 reviewsBased on 89 reviews

  Vaatimattoman hotellin sijaintipaikka on kohde Netanya. Majoituksessa on yhteensä 28 mukavaa majoitustilaa. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoitukseen, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Kfar Maccabiah Hotel & Premium Suites
  From163€Yömaksu

  Kfar Maccabiah Hotel & Premium Suitesstars

  Ramat Gan, Israel Central Region , Perets bernstein 7 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 624 reviewsBased on 624 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ramat Gan. Majoituspaikassa on yhteensä 272 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava hotelli on peruskorjattu täysin vuonna 2008. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikka tarjoaa erilaisia terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat ihanteellisesti henkistä ja fyysistä palautumista kaipaaville matkailijoille. Majoituksen monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava majoituspaikka vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoitus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Netanya by the beach
  From156€Yömaksu

  Leonardo Plaza Netanya by the beachstars

  Netanya, Israel Central Region , Osishkin 1 158 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 550 reviewsBased on 550 reviews

  Hienostunut hotelli on kohteessa Netanya. Majoitusliike sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Huoneiden kokonaismäärä on 151. Matkailijat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti asiakkaiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Prima Millennium Hotel Raanana
  From118€Yömaksu

  Prima Millennium Hotel Raananastars

  Netanya, Israel Central Region , Ha'tidhar st 2 - Kartta
   

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Netanya. Majoituspaikassa on 140 mukavaa makuuhuonetta. Matkailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vastaanotto on auki koko päivän. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Neve Shalom
  From941€Yömaksu

  Neve Shalomstars

  Zichron Yaakov, Israel Central Region , D.n. shimshon - neve shalom - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 31 reviewsBased on 31 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Zichron Yaakov. Hotelli sijaitsee 45 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 39 makuuhuonetta. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellissa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen.

  Katso lisää
 • Medi Terre Hotel
  From157€Yömaksu

  Medi Terre Hotelstars

  Netanya, Israel Central Region , Sderot nitsa 20 20 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 47 reviewsBased on 47 reviews

  Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Netanya. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike sijaitsee 120 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitus koostuu yhteensä 60 majoitustilasta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2016. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  13  Hotelleja kohteessa Israel Central Region
Sivu  1  bruges ikke i Finland  2
 

Suosituimmat hotellit alueella Israel Central Region

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä