Hotelleja kohteessa Israel South Region

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Israel South Region

Israel South RegionFrom  129€

Tarjoushotellit Israel South Region

 • Leonardo Negev
  From130€Yömaksu

  Leonardo Negevstars

  Beer Sheva, Israel South Region , Henriette szold street 4 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 714 reviewsBased on 714 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Beer Sheva. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. 244 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vierailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita hotelli tarjoaa. Majoituksessa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Ramon Suites by Smart Hotels
  From204€Yömaksu

  Ramon Suites by Smart Hotelsstars

  Unknown zone, Unknown destination , Nahal meishar 8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 489 reviewsBased on 489 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Mizpe Ramon. Majoitus koostuu yhteensä 34 majoitustilasta. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa.

  Katso lisää
 • Leonardo Plaza Ashdod by the beach
  From133€Yömaksu

  Leonardo Plaza Ashdod by the beachstars

  Beer Sheva, Israel South Region , Hayam hatichon bulvard 183 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 649 reviewsBased on 649 reviews

  Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Ashdod. Majoituspaikka koostuu yhteensä 183 majoitustilasta. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Inbar Hotel
  From129€Yömaksu

  Inbar Hotelstars

  Arad, Israel South Region , Yehuda st. arad 38 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 165 reviewsBased on 165 reviews

  Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Arad. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Majoitus koostuu yhteensä 100 makuuhuoneesta. Hotelli on vuodelta 1998. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa majoitustilaa. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • West Boutique Ashdod
  From163€Yömaksu

  West Boutique Ashdodstars

  Beer Sheva, Israel South Region , Hatayelet 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 821 reviewsBased on 821 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Ashdod. Majoitustilojen kokonaismäärä on 113. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa.

  Katso lisää
 • Leonardo Ashkelon by the beach
  From147€Yömaksu

  Leonardo Ashkelon by the beachstars

  Ashkelon, Israel South Region , Golani 11 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 497 reviewsBased on 497 reviews

  Kohteessa Ashkelon sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Hotellissa on 131 mukavaa makuuhuonetta. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Matkailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Asiakkaat voivat rentoutua täysin terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Hotelli tarjoaa liikematkailijan tiloja ja palveluita. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen vierailijoihin.

  Katso lisää
 • Harlington Ashkelon
  From130€Yömaksu

  Harlington Ashkelonstars

  Ashkelon, Israel South Region , Yekutiel adam st. 9 - Kartta
  4,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä

  Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Ashkelon. Majoituspaikka sijaitsee 400 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 217. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2010. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Joihinkin huoneisiin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Liikuntarajoitteiset vieraat ovat tervetulleita esteettömään majoituspaikkaan, jossa on liikuntarajoitteisille soveltuvia majoitustiloja. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Asiakkaat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vieraat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Majoituksen terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat tärkeä tekijä monille vierailijoille. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
 

Suosituimmat hotellit alueella Israel South Region

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä