Hotelleja kohteessa Jerusalem Region

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Jerusalem Region

Jerusalem RegionFrom  21€

Tarjoushotellit Jerusalem Region

 • Leonardo Boutique Jerusalem
  From142€Yömaksu

  Leonardo Boutique Jerusalemstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , Monbaz st. 3 74 74 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 238 reviewsBased on 238 reviews

  Ihastuttava boutiquehotelli kohteessa Jerusalem. Vieraiden käytössä on yhteensä 74 majoitustilaa. Boutiquehotelli on vuodelta 2017. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoitus on suunniteltu niin, että vieraiden oleskelu olisi mahdollisimman vaivatonta, ja siellä on liikuntarajoitteisille soveltuvia kylpyhuoneita. Boutiquehotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Liikematkaajat voivat hyödyntää liikematkailijoiden tiloja ja palveluita.

  Katso lisää
 • Addar
  From53€Yömaksu

  Addarstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , Nablus road 53 - Kartta
  3,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 13 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 336 reviewsBased on 336 reviews

  Mukavan hotellin sijaintipaikka on kohde Jerusalem. Huoneiden kokonaismäärä on 30. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2009. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Prima Royale
  From94€Yömaksu

  Prima Royalestars

  Jerusalem, Jerusalem Region , 3 mendele mocher sfarim st. - Kartta
  4,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1088 reviewsBased on 1088 reviews

  Ihastuttava hotelli kohteessa Jerusalem. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkiset liikennevälineet ovat vierailijat käytettävissä 3. 0 kilometrin päässä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Vieraiden käytössä on yhteensä 133 huonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2006. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn huoneisiin. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Prima Palace
  From94€Yömaksu

  Prima Palacestars

  Jerusalem, Jerusalem Region , 2 pines street 2a - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 310 reviewsBased on 310 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Jerusalem. Hotellissa on 76 mukavaa huonetta. Jatkuvaan laatuun panostava majoitus on peruskorjattu täysin vuonna 2000. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

  Katso lisää
 • Little House in Rehavia
  From112€Yömaksu

  Little House in Rehaviastars

  Jerusalem, Jerusalem Region , 20 eben ezra st. - Kartta
   

  Vaatimaton B&B, jonka sijaintipaikka on Jerusalem. Majoituksessa on 28 mukavaa huonetta. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä B&B ei ole lemmikkiystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Little House in Bakah
  From95€Yömaksu

  Little House in Bakahstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , 1 yehuda st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 516 reviewsBased on 516 reviews

  Yksinkertainen B&B sijaitsee kohteessa Jerusalem. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 33 majoitustilaa. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. B&B ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Shamai Suites Jerusalem
  From84€Yömaksu

  Shamai Suites Jerusalemstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , 15, ben hilel - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 392 reviewsBased on 392 reviews

  Vaatimaton huoneistohotelli on kohteessa Jerusalem. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva huoneistohotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vieraiden käytössä on yhteensä 18 majoitustilaa. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Majoituksessa ei ole ympärivuorokautista vastaanottoa. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • 21ST Floor Hotel
  From138€Yömaksu

  21ST Floor Hotelstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , Ben yehuda 34 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 351 reviewsBased on 351 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Jerusalem. 5 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. 5 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Asiakkailla on lentoasemalle noin 45. 0 kilometrin matka. Viihtyisä majoituspaikka, jossa vierailu on varmasti rauhallinen, sillä siinä on ainoastaan 14 majoitustilaa. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Prima Kings
  From117€Yömaksu

  Prima Kingsstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , King george street 60 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 937 reviewsBased on 937 reviews

  Ihastuttava hotelli sijaitsee kohteessa Jerusalem. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 3. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. 214 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2006. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Lisäksi tämä lapsiystävällinen hotelli antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Matkailijat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Vierailijat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituksella tarjotaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Jerusalem Gardens Hotel & SPA
  From134€Yömaksu

  Jerusalem Gardens Hotel & SPAstars

  Jerusalem, Jerusalem Region , Ze ev vilnai street 4 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 925 reviewsBased on 925 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Jerusalem. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteyksille on vain lyhyt kävelymatka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 181 makuuhuonetta. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2012. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Hotellin asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Hotelli tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  50  Hotelleja kohteessa Jerusalem Region
Sivu  1  bruges ikke i Finland  5
 

Tietoja kohteesta Jerusalem Region

  Jerusalem is one of the oldest cities in the world, and is situated between the Mediterranean Sea and the Dead Sea. There are many places of interest for visitors, such as the Western Wall (also known as the "Wailing Wall"), the most significant site in the world for Jews, and the Church of the Holy Sepulchre, both located within the old town. The old area is also home to the Temple Mount, the third holiest site to Islam. Another unmissable site is the Mount of Olives with its Garden of Gethsemane and Tomb of the Virgin Mary. The Via Dolorosa street is also a must-see for visitors, with various fascinating architectural features. The Dead Sea is also worth a visit, ideally coinciding with one of its spectacular sunsets. Don't miss this opportunity to book one of Jerusalem's best hotels with Hotelopia.

Suosituimmat hotellit alueella Jerusalem Region

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä