Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  65€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Gilgal
  From127€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 • The Savoy Sea Side
  From145€Yömaksu

  The Savoy Sea Sidestars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Geula street 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 884 reviewsBased on 884 reviews

  Viehättävä hotelli kohteessa Tel Aviv. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 30 metrin päässä majoituspaikasta. Huoneiden kokonaismäärä on 55. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita.

  Katso lisää
 • Margosa Hotel
  From212€Yömaksu

  Margosa Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Even shushan street, tel aviv - jaffa 1 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 793 reviewsBased on 793 reviews

  Aivan Jaffan sydämessä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja lähellä vilkasta ja koko ajan laajenevaa kirpputoria, kohoaa aivan uusi boutique-hotelli, jonka tiloihin kuuluu mm. piilotettu patio. Tel Avivin kansainväliselle lentokentälle on n. 30 minuutin ajomatka. Hotellista löytyy runsaasti viittauksia maailmanlaajuisesti tunnettuun Jaffa-appelsiiniin ja hedelmätarhoihin, joita alueella oli vielä 90 vuotta sitten, sisustuksessa on myös onnistuneesti yhdistelty modernin minimalistisen ja perinteisen itämaisen tyylin elementtejä. Hotellin kaikissa vierashuoneissa on yksilöllinen, vanhan Jaffan modernia tulkintaa heijastava sisustus. Huoneissa on näköalaparveke Jaffan vanhaankaupunkiin, laadukkaat sängyt, kylpyhuone, hiustenkuivaaja sekä tarvikkeet kahvin/teen valmistamiseen. Hotellissa on maanalaiset paikoitustilat ja bisnesmatkaajille kokoushuone, jossa voi järjestää konferensseja, juhlia ja muita tilaisuuksia.

  Katso lisää
 • Hotel Metropolitan
  From202€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 12 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 245 makuuhuonetta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Armon Hayarkon
  From84€Yömaksu

  Armon Hayarkonstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon street 268 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 272 reviewsBased on 272 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Vieraiden käytössä on yhteensä 24 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Bell Boutique Hotel&Spa
  From121€Yömaksu

  Bell Boutique Hotel&Spastars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 50 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä

  Tel Avivin pääkadulla sijaitseva hotellirakennus tarjoaa näkymän rantakadulle. Hotellilta on vain kahden minuutin kävelymatka rannalle. Carmel Market, Dizengoff Centre, Old Jaffa ja Tel Avivin satama ovat myös lyhyen matkan päässä. Hotellilta on vain 24 km Tel Avivin Ben Gurionin kansainväliselle lentokentälle. Boutiquehotelli sijaitsee kauniisti rakennetussa, autenttisessa kellotornissa, joka ihastuttaa monilla ainutlaatuisilla piirteillään. Hotellin sisustuksessa on käytetty perinteisiä puukalusteita, jotka täydentävät tyylikästä historiallista tunnelmaa. Vierashuoneet huokuvat luonnetta ja viehätysvoimaa, ja niissä yhdistyvät perinteinen suunnittelu ja moderni mukavuus. Upea hotelli tarjoaa ensiluokkaiset tilat ja palvelut, jotka vastaavat kaikentyyppisten matkustajien tarpeisiin.

  Katso lisää
 • Dizengoff Suites Tel-Aviv
  From102€Yömaksu

  Dizengoff Suites Tel-Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Gordon 39 corner of dizengoff st. 371520 - Kartta
   

  Viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 25. 0 kilometrin matka. Huoneiden kokonaismäärä on 20. Vierailijat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Joihinkin majoitustiloihin voi saada vauvasängyn perheen pienimmille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • The White House Hotel.
  From91€Yömaksu

  The White House Hotel.stars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Dizengoff street 89 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 121 reviewsBased on 121 reviews

  Mukavan boutiquehotellin sijaintipaikka on kohde Tel Aviv. Vain muutaman askeleen päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät aivan lähistöltä julkisen liikenteen kyytiin ja tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 800 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Boutiquehotelli on 1. 2 kilometrin päässä satamasta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 24. Tämä boutiquehotelli on remontoitu täysin vuonna 2016. Majoituspaikka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lasten kanssa matkustaville erinomaisesti sopivassa majoituksessa on makuuhuoneita, joihin saa vauvasängyn pyynnöstä perheen pienimmille. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Gordon Inn
  From93€Yömaksu

  Gordon Innstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Ben yehuda 77 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 487 reviewsBased on 487 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Majoituspaikka koostuu yhteensä 46 majoitustilasta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Pyytäessään matkailijat saavat vauvasängyn makuuhuoneisiin. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Vierailijat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Alexander Tel Aviv
  From160€Yömaksu

  Alexander Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Havakuk street 3 - Kartta
  4,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1246 reviewsBased on 1246 reviews

  Ihastuttavan hotellin sijaintipaikka on kohde Tel Aviv. Majoituspaikka sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoituspaikasta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 700 metrin matka. 70 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2009. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin huoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Illallispaikka kutsuu matkailijat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Vierailijat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  88  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä