Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  62€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Grand Beach Tel Aviv
  From120€Yömaksu

  Grand Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , hayarkon street 250 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 787 reviewsBased on 787 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1976. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 212 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 196 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Arcadia Tower Hotel Tel Aviv
  From108€Yömaksu

  Arcadia Tower Hotel Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Ben yehuda street 3 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 275 reviewsBased on 275 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 62 huonetta. Tilat käsittävät 55 kahden hengen huoneet, 4 junior-sviitit ja 3 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Hotelli tarjoaa autonvuokrauspalvelua. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Tel Aviv
  From155€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2832 reviewsBased on 2832 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 483 huonetta. Toimitilat muodostuvat 15 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Carlton Tel Aviv Hotel - Luxury on the Beach
  From267€Yömaksu

  Carlton Tel Aviv Hotel - Luxury on the Beachstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Eliezer peri str. 10 - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1589 reviewsBased on 1589 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1981. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 261 huonetta. Tilat käsittävät 128 yhden hengen huoneet, 140 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Hotel Metropolitan
  From143€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Majoitustilaa on yhteensä 245 huonetta. Tilat käsittävät 30 yhden hengen huoneet, 168 kahden hengen huoneet, 16 junior-sviitit ja 10 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • Prima Tel Aviv
  From133€Yömaksu

  Prima Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 105 hayarkon street - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 32 reviewsBased on 32 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1964. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 55 huonetta. Tilat käsittävät 6 yhden hengen huoneet ja 56 kahden hengen huoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Hotelli tarjoaa asiakkailleen vartioidun pysäköintialueen. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Hilton Tel Aviv
  From351€Yömaksu

  Hilton Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon st. independence park 205 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2035 reviewsBased on 2035 reviews

  Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli sijaitsee 1000 metrin päässä satamasta. Vieraiden käytössä on yhteensä 560 huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vastaanotto on auki koko päivän. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Autolla saapuvat matkailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. , Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. , Majoituspaikka on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. , Useita ravintolavaihtoehtoja tarjoava hotelli vastaa kaikenlaisten vieraiden tarpeisiin. ja Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Isrotel Tower
  From150€Yömaksu

  Isrotel Towerstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 78 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 370 reviewsBased on 370 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 90 huonetta. Toimitilat muodostuvat 90 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vastaanoton vieressä on vaatesäilö. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • The Savoy Sea Side
  From147€Yömaksu

  The Savoy Sea Sidestars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Geula street 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 672 reviewsBased on 672 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 55 mukavaa makuuhuonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa.

  Katso lisää
 • Mendeli Street Hotel
  From162€Yömaksu

  Mendeli Street Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Mendeli street 5 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 968 reviewsBased on 968 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 3. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 66 huonetta. Tilat käsittävät 66 yhden hengen huoneet, 66 kahden hengen huoneet, 1 sviitti ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  105  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  11
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä