Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  65€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Grand Beach Tel Aviv
  From136€Yömaksu

  Grand Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , hayarkon street 250 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 768 reviewsBased on 768 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1976. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 212 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 196 kahden hengen huoneet ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut.

  Katso lisää
 • Dan Panorama Tel Aviv
  From198€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2786 reviewsBased on 2786 reviews

  Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 483 huonetta. Toimitilat muodostuvat 15 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 • Abraham Hostel Tel Aviv
  From110€Yömaksu

  Abraham Hostel Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 21 levontin street - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 535 reviewsBased on 535 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 92 huonetta. Tämä viehättävä huoneistohotelli soveltuu erinomaisesti ryhmille ja perheille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat nauttia kauniista puutarhasta. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Huoneisto kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Huoneisto tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja.

  Katso lisää
 • Hotel Metropolitan
  From152€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä

  Majoitustilaa on yhteensä 245 huonetta. Tilat käsittävät 30 yhden hengen huoneet, 168 kahden hengen huoneet, 16 junior-sviitit ja 10 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • ORCHID TEL AVIV
  From201€Yömaksu

  ORCHID TEL AVIVstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 79 st. 79 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1048 reviewsBased on 1048 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 2008. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 17 laajennusosia. Majoitustilaa on yhteensä 182 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa 24-tunnin vartioinnin. Käytettävissä on pikkolopalvelu.

  Katso lisää
 • Carlton Tel Aviv Hotel - Luxury on the Beach
  From292€Yömaksu

  Carlton Tel Aviv Hotel - Luxury on the Beachstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Eliezer peri str. 10 - Kartta
  1,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1534 reviewsBased on 1534 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1981. Hotelli saneerattiin vuonna 2014. Majoitustilaa on yhteensä 261 huonetta. Tilat käsittävät 128 yhden hengen huoneet, 140 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 2 huoneet liikuntarajoitteisille. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Käytössäon 24-tuntinen vartiointi. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta.

  Katso lisää
 • Isrotel Tower
  From236€Yömaksu

  Isrotel Towerstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon 78 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 347 reviewsBased on 347 reviews

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 90 huonetta. Toimitilat muodostuvat 90 sviitit. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Pitempään oleskelevilla on käytössään itsepalvelupesula. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut.

  Katso lisää
 • The Savoy Sea Side
  From166€Yömaksu

  The Savoy Sea Sidestars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Geula street 5 - Kartta
  4,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 647 reviewsBased on 647 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2009. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2009. Majoitustilaa on yhteensä 55 huonetta. Tilat käsittävät 16 yhden hengen huoneet, 31 kahden hengen huoneet, 1 sviitti, 7 yksiöt ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun.

  Katso lisää
 • Mendeli Street Hotel
  From170€Yömaksu

  Mendeli Street Hotelstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Mendeli street 5 - Kartta
  4,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 932 reviewsBased on 932 reviews

  Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 3. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 66 huonetta. Tilat käsittävät 66 yhden hengen huoneet, 66 kahden hengen huoneet, 1 sviitti ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Vieraat voivat viettää rentouttavan lukuhetken lehtikioskista ostamansa lehden parissa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat käyttää lentokenttäkuljetuspalvelua. Vierailla on käytettävissään vartioitu pysäköintialue. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi.

  Katso lisää
 • Herods Hotel Tel-Aviv
  From214€Yömaksu

  Herods Hotel Tel-Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon st 155 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä

  Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2011. Majoitustilaa on yhteensä 324 huonetta. Toimitiloihin kuuluu . Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen lääkäripalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  83  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä