Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Tel Aviv

Tel AvivFrom  81€

Tarjoushotellit Tel Aviv

 • Dan Panorama Tel Aviv
  From198€Yömaksu

  Dan Panorama Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Prof. yehezkel kaufmann st 10 - Kartta
  5,0/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 3310 reviewsBased on 3310 reviews

  Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla vilkkaan rantakadun varrella tarjoten täydellisen tukikohdan perhelomalle, liikematkalle tai rentouttavalle irtiotolle arjesta. Hotellista on lyhyt matka upeille hiekkarannoille. Tel Avivin vanhakaupunki Jaffa sekä tärkeimmät nähtävyydet löytyvät vaivattoman matkan päästä hotellista. Tämä hotelli tarjoaa kaikki rentouttavaan lomaan tarvittavat laadukkaan kaupunkihotellin palvelut. Hotellin upeasti sisustetut huoneet tarjoavat klassista eleganssia ja hienostunutta ylellisyyttä. Hotellissa on laaja valikoima erinomaisia liike- ja vapaa-ajanviettotiloja, mukaan lukien konferenssi- ja kokoushuoneet.

  Katso lisää
 • Dan Tel-Aviv
  From337€Yömaksu

  Dan Tel-Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 99 hayarkon st. - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1966 reviewsBased on 1966 reviews

  Tämä vertaansa vailla olevasta sijainnista nauttiva upea hotelli tarjoaa näkymät Välimerelle ja sen turmeltumattomille rannoille. Sijaintinsa ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana, josta lähteä tutustumaan kiehtovan kaupungin kiinnostaviin nähtävyyksiin. Tämä hienostunut luksushotelli toivottaa vieraansa tervetulleiksi eleganssilla ja tyylillä. Hotellin loisteliaasti sisustetuissa huoneissa voi aistia rauhan ja levollisuuden. Toiminnalliset ja mukavat vierashuoneet sopivat täydellisesti niin liike- kuin lomamatkaajillekin. Vieraat varmasti vaikuttuvat hotellin laajasta valikoimasta kaikki tarpeet huomioivia laadukkaita tiloja.

  Katso lisää
 • Hotel Metropolitan
  From194€Yömaksu

  Hotel Metropolitanstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Trumpeldor st. 11 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 11 Mielipiteitä

  Ihastuttava hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoitusliike on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Julkisen liikenteen yhteydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 245 makuuhuonetta. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Grand Beach Tel Aviv
  From156€Yömaksu

  Grand Beach Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , hayarkon street 250 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 8 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 943 reviewsBased on 943 reviews

  Mukava hotelli on kohteessa Tel Aviv. 3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 212 mukavaa huonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Gilgal
  From137€Yömaksu

  Gilgalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Nes ziona street 7 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 816 reviewsBased on 816 reviews

  Vuonna 2008 rakennettu romanttinen, boutiquetyylinen hotelli tarjoaa modernin, tyylikkään vaihtoehdon huippupaikalla kaupungin keskustassa. Rannalle on vain 70 metrin matka, ja vilkkaalle Ben Yehuda ‑kadulle kahden minuutin kävelymatka. Ostosmahdollisuuksista Dizengoff Centre -ostoskeskus, kuuluisa Kamelitori ja Neve Tzedekin alue ovat kaikki 20 minuutin kävelymatkan päässä. Jaffan vanhaan satamakaupunkiin, jossa on vilkas kirpputori, on 25 minuutin kävelymatka. Hotellin välittömässä läheisyydessä on julkisen liikenteen pysäkkejä, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Täydellinen sijainti tekee hotellista erinomaisen vaihtoehdon sekä työ- että lomamatkailijoille, ja hotelli palvelee molempien ryhmien tarpeita. Moderniin kokoussaliin mahtuu 200 henkeä, ja siellä on huipputason AV-laitteet. Viihtyisissä huoneissa on ranskalaiset parvekkeet, ja monista niistä on maisema upealle rannalle.

  Katso lisää
 • Hilton Tel Aviv
  From367€Yömaksu

  Hilton Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon st. independence park 205 - Kartta
  4,1/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 2428 reviewsBased on 2428 reviews

  Ylellinen hotelli sijaitsee kohteessa Tel Aviv. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotelli sijaitsee 1000 metrin kävelymatkan päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 560 viihtyisää huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2014. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Palveluihin kuuluu lentokenttäkuljetus vieraille. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen hotellissa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Majoitus tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoitus tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Nyx Tel Aviv
  From185€Yömaksu

  Nyx Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , 29 harakevet st 189 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 347 reviewsBased on 347 reviews

  Vaatimaton hotelli, jonka sijaintipaikka on Tel Aviv. Kokonaisuutena tiloissa on 190 huonetta. Majoituspaikan palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä makuuhuoneissa. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jos matkalle ei voi lähteä ilman lemmikkiä, on hyvä tietää, että lemmikit pääsevät mukaan tähän majoituspaikkaan. Autolla saapuvat vierailijat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Kokoustilat kuuluvat majoituksen varustukseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Armon Hayarkon
  From136€Yömaksu

  Armon Hayarkonstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Hayarkon street 268 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 272 reviewsBased on 272 reviews

  Viehättävä hotelli on kohteessa Tel Aviv. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva majoituspaikka on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka sijaitsee meren rannalla. Vieraiden käytössä on yhteensä 24 makuuhuonetta. Tämä majoitus on remontoitu täysin vuonna 2007. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään huoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Vital
  From176€Yömaksu

  Vitalstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Weizmann street 14 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 839 reviewsBased on 839 reviews

  Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Tel Aviv. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on lähellä tärkeimpiä viihdetarjonnan keskuksia. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vieraiden käytössä on yhteensä 63 makuuhuonetta. Tämä hotelli on remontoitu vuonna 2011. Wi-Fi-verkko kattaa koko hotellin. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Hotelli ei hyväksy lemmikkivieraita. Hotellissa on pysäköintitilaa ja autotalli. Kokoustilat kuuluvat majoituspaikan varustukseen. Arjen rutiineista eroon haluavat voivat nauttia tilojen terveys- ja hyvinvointipalveluista. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 • Golden Beach Hotel Tel Aviv
  From142€Yömaksu

  Golden Beach Hotel Tel Avivstars

  Tel Aviv, Tel Aviv , Herbert samuel street 56 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 218 reviewsBased on 218 reviews

  Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Tel Avivin rantakadun varrella. Upeita uimarantoja vastapäätä sijaitsevasta rauhaa huokuvasta hotellista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Välimerelle. Hotellin tuntumassa on useita ostoskeskuksia. Lähistöllä on myös paljon kiinnostavia nähtävyyksiä. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi viihtyisässä, ainutlaatuisen tyylikkäässä aulassa. Täysinvarustetut vierashuoneet tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, rauhan ja yksityisyyden. Päivänsä vieraat voivat käynnistää maittavalla, runsaalla aamiaisella.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  85  Hotelleja kohteessa Tel Aviv
Sivu  1  bruges ikke i Finland  9
 

Tietoja kohteesta Tel Aviv

  Tel Aviv is an attractive and vibrant city in central-west Israel. Founded in its modern version in 1909, from the ancient area known as Jaffa, it has been designated a World Heritage Site. It bears the nickname the White City because of its attractive and unusual Bauhaus building style. It is also referred to as The City That Never Sleeps, reflecting its fast-paced 24-hour culture. Perhaps Tel Aviv's most striking features are its beaches, which are among the finest in the country. One particularly impressive example is the centrally-situated Gordon-Frishman beach, adjacent to the Gordon salt water pool which is a notable local landmark in what is Israel's second largest city. Tel Aviv boasts a rich cultural life, with museums aplenty, and it is also a major financial and entertainment hub. Visitors flock to the city's old port area, now a major location for nightlife, or for seeing - and being seen - on hot and sunny Mediterannean days. Here, on the banks of the Yarkon river, and at restaurants across Tel Aviv, diners will sample the famous restaurants serving sought-after local cuisine, a heady mix of traditional Jewish cooking fused with Middle Eastern styles. Coffee shops and a copious amount of bars and entertainment venues make this a modern, yet historic destination, with the emphasis on culture, commerce, rest and relaxation. Locals often say that the heart of Tel Aviv can be found at Park Hayarkon, a thriving and bustling urban area, which attracts a large proportion of the city's approximate two-and-a-half million annual overseas visitors.

Suosituimmat hotellit alueella Tel Aviv

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä