Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  55€

Tarjoushotellit Salzburg

 • NH Salzburg City
  From207€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1535 reviewsBased on 1535 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1988. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 140 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 88 kahden hengen huoneet, 39 kolmen hengen huoneet ja 9 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Käytettävissä on pysäköintialue. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From166€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1461 reviewsBased on 1461 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli saneerattiin vuonna 2002. Majoitustilaa on yhteensä 262 huonetta. Tilat käsittävät 221 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 32 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From750€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1449 reviewsBased on 1449 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1866. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 113 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 12 junior-sviitit, 13 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 33 superior-huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg
  From122€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Europa Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 31 - Kartta
  4,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 377 reviewsBased on 377 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1957. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 103 huonetta. Tilat käsittävät 26 yhden hengen huoneet, 63 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti, 1 huone liikuntarajoitteiselle, 12 kolmen hengen huoneet, 28 toimistohuoneet ja 4 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From175€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 849 reviewsBased on 849 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 1993. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 4 laajennusosia. Laajennusosa koostuu 1 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 47 huonetta. Tilat käsittävät 33 kahden hengen huoneet ja 13 sviitit. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From600€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 708 reviewsBased on 708 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg Mitte
  From115€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Mittestars

  Salzburgin, Salzburg , Muenchner bundesstrasse 114a - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 158 reviewsBased on 158 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2008. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 97 huonetta. Tilat käsittävät 61 kahden hengen huoneet ja 16 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Käytettävissä on noutopalvelu. Internet-yhteys mahdollistaa sen, että vieraat voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Lasserhof
  From152€Yömaksu

  Lasserhofstars

  Salzburgin, Salzburg , Lasserstrasse 47 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 481 reviewsBased on 481 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1903. Hotelli saneerattiin vuonna 2012. Majoitustilaa on yhteensä 32 huonetta. Tilat käsittävät 3 yhden hengen huoneet ja 29 kahden hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Käytettävissä on pysäköintialue.

  Katso lisää
 • Hotel Goldgasse
  From256€Yömaksu

  Hotel Goldgassestars

  Salzburgin, Salzburg , Goldgasse 10 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 224 reviewsBased on 224 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1200. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 15 huonetta. Tilat käsittävät 14 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti ja 1 huoneisto. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa käyttöön lehtikioskin. Kätevässä minimarketissa voi tehdä unohtuneet viimehetken hankinnat, ostaa vaikkapa hammasharjan. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia.

  Katso lisää
 • Hohenstauffen
  From103€Yömaksu

  Hohenstauffenstars

  Salzburgin, Salzburg , Elisabethstrasse 19 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 295 reviewsBased on 295 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1898. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2013. Hotelli muodostuu päärakennuksesta ja lisäosasta. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen ja 3 laajennusosia. Laajennusosaan kuuluu 1 kerrosta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 31 huonetta. Tilat käsittävät 10 yhden hengen huoneet, 14 junior-sviitit, 1 huoneisto ja 5 kolmen hengen huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  34  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  4
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä