Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  65€

Tarjoushotellit Salzburg

 • Goldenes Theater Hotel
  From97€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 762 reviewsBased on 762 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • NH Salzburg City
  From104€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1745 reviewsBased on 1745 reviews

  500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailla on lentoasemalle noin 12. 0 kilometrin matka. 140 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2007. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Asiakkaat nauttivat maukkaista aterioista, joita majoituspaikalla tarjotaan. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From134€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1703 reviewsBased on 1703 reviews

  1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat voivat helposti kävellä joukkoliikenneyhteyksien luo. Huoneiden kokonaismäärä on 262. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 2002. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pyytäessään vierailijat saavat vauvasängyn majoitustiloihin. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoituspaikkaan, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Autolla saapuvat asiakkaat voivat jättää autonsa majapaikan pysäköintipaikoille. Vieraat toivotetaan tervetulleiksi ympäristöasiat huomioon ottavaan majoituspaikkaan. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Matkailijat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita hotelli tarjoaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg
  From118€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Europa Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 31 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 429 reviewsBased on 429 reviews

  1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät helposti joukkoliikenneyhteyksien luo. Majoituspaikassa on yhteensä 103 mukavaa huonetta. Tämä majoituspaikka on remontoitu vuonna 2014. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Miksi et ottaisi nelijalkaista ystävääsi mukaan tähän majoituspaikkaan?Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From125€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 912 reviewsBased on 912 reviews

  1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Matkailijat löytävät useita julkisen liikenteen yhteyksiä kävelymatkan päästä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Majoituspaikassa on 47 mukavaa huonetta. Hotelli on täysin peruskorjattu vuonna 1993. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusJoistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg West
  From79€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Weststars

  Salzburgin, Salzburg , Bundesstrasse 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 221 reviewsBased on 221 reviews

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Salzburgissa.Kaupungin läntisestä osasta löytyvästä hotellista on 15 minuutin ajomatka keskustaan, jossa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, ostosliikkeitä ja ravintoloita.Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle, ja aivan vieressä on suuri ostoskeskus, joten hotellin sijainti on kätevä sekä loma- että liikematkaajien tarpeisiin.Avarat ja mukavat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet.Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. tyynyvalikoima, laadukkaat palvelut sekä hygieniatuotteet.Liikematkaajat varmasti arvostavat hotellin valoisia, hyvinvarustettuja kokoushuoneita, joissa yritystilaisuus onnistuu varmasti.

  Katso lisää
 • Hohenstauffen
  From110€Yömaksu

  Hohenstauffenstars

  Salzburgin, Salzburg , Elisabethstrasse 19 - Kartta
  3,2/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 2 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 325 reviewsBased on 325 reviews

  1. 2 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 31 huoneesta. Hotelli on rakennettu vuonna 1898 ja se on remontoitu täysin vuonna 2013. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Eläinrakkaat vieraat nauttivat oleskelustaan, sillä tämä majoitus on eläinystävällinen. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Matkailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From350€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1644 reviewsBased on 1644 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä hotellilta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoitukselta. Huoneiden kokonaismäärä on 113. Hotelli sijaitsee vuonna 1866 valmistuneessa rakennuksessa, joka on uusittu täysin vuonna 2007. Asiakkaat pysyvät ajan tasalla julkisten tilojen Internet- ja Wi-Fi-yhteyksien avulla, ja jälkimmäinen on käytettävissä myös makuuhuoneissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Hyvin varusteltu majoituspaikka, jossa on yhteensä 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa makuuhuonetta. Lemmikit sallittuja tiloissa. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille matkailijoille. Vieraat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat majoitusliikkeen käteviä liikematkailijoiden tiloja, joissa on mahdollista työskennellä tuottavasti koko päivä. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa. Majoituspaikan ravintola hurmaa vieraat varmasti hienostuneilla herkuilla ja ihastuttavalla tunnelmalla. Majoitus saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg Mitte
  From69€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Mittestars

  Salzburgin, Salzburg , Muenchner bundesstrasse 114a - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 194 reviewsBased on 194 reviews

  3. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoitukselta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 97. Majoitus on vuodelta 2008. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Sekä isot että pienet lemmikit ovat tervetulleita tähän majoitukseen, mikä on kätevää, kun matkustaja ei halua jättää karvaisia kavereita kotiin. Asiakkaat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

  Katso lisää
 • Arcotel Castellani Salzburg
  From96€Yömaksu

  Arcotel Castellani Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Alpenstrasse 6 6 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 512 reviewsBased on 512 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Hotelli on 4. 0 kilometrin päässä viihdetarjonnan tärkeimmistä keskuksista. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituspaikasta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Hotelli koostuu yhteensä 153 makuuhuoneesta. Majoitus on rakennettu vuonna 1642 ja se on peruskorjattu vuonna 2013. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikkiystävällinen majoitus. Majoituksessa on pysäköintitilaa ja autotalli. Edustajat voivat mahdollisesti järjestää kokouksen majoituspaikassa, joka sopii erinomaisesti työmatkailijoille. Hotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä