Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  65€

Tarjoushotellit Salzburg

 • NH Salzburg City
  From94€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 16 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1716 reviewsBased on 1716 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1988. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 140 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 88 kahden hengen huoneet, 39 kolmen hengen huoneet ja 9 superior-huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From92€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 904 reviewsBased on 904 reviews

  1. 1 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Vierailla on lentoasemalle noin 300 metrin matka. Majoituspaikassa on yhteensä 47 mukavaa huonetta. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 1993. Tiloissa on käytössä langaton ja kaapeliyhteys. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Arcotel Castellani Salzburg
  From91€Yömaksu

  Arcotel Castellani Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Alpenstrasse 6 6 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 508 reviewsBased on 508 reviews

  1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka on 4. 0 kilometrin päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 6. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka koostuu yhteensä 153 majoitustilasta. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1642, se uudistettiin vuonna 2013. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Hotellin valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet onnistuneen liiketilaisuuden järjestämiseen. ja Vierailijat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From111€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,6/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 5 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1661 reviewsBased on 1661 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 262 huonetta. Tilat käsittävät 221 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 32 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From481€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1619 reviewsBased on 1619 reviews

  Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaupungin tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. 113 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Vaikka hotelli on rakennettu jo vuonna 1866, se uudistettiin vuonna 2007. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Koko hotelli on esteetön ja tarjoaa 1 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Majoituspaikassa on pysäköintitilaa ja autotalli. Lentokenttäkuljetukset ovat tärkeä palvelu monille vieraille. Vieraat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. , Toimivien kokoustilojensa ansiosta tämä hotelli sopii täydellisesti työasioissa matkaavien tarkoituksiin. , Hotellissa on useita terveys- ja hyvinvointipalveluita vieraiden käyttöön. ja Majoitusliikkeen illallispaikka on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja ensiluokkaisesta palvelusta. Hotelli saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Europa Salzburg
  From97€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Europa Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 31 - Kartta
  4,4/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 418 reviewsBased on 418 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1957. Hotelli läpikävi entisöinnin vuonna 2014. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 103 huonetta. Tilat käsittävät 26 yhden hengen huoneet, 63 kahden hengen huoneet, 1 junior-sviitti, 1 huone liikuntarajoitteiselle, 12 kolmen hengen huoneet, 28 toimistohuoneet ja 4 superior-huoneet. Tämä suosittu hotelli toimii mainiona tukikohtana kaupungille tehtäville retkille. Rakennuksen julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Toimitiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Käytettävissä on pysäköintialue. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Radisson Blu Hotel Altstadt
  From194€Yömaksu

  Radisson Blu Hotel Altstadtstars

  Salzburgin, Salzburg , Rudolfskai 28 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 19 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 838 reviewsBased on 838 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1377. Hotelli saneerattiin vuonna 2005. Hotelli laajentui 1. Kokonaisuus käsittää päärakennuksen 5 laajennuksineen. Laajennusosa koostuu 5 kerroksesta. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 62 huonetta. Tilat käsittävät 49 kahden hengen huoneet ja 13 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vastaanotto on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Huonepalvelu voi toimittaa aamiaisen sänkyyn. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Pysäköintialue hyödyttää autolla saapuvia. Pyynnöstä vierailla on mahdollisuus lastenhoitopalveluun. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Salzburg City
  From87€Yömaksu

  Holiday Inn Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Sterneckstrasse 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 684 reviewsBased on 684 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 100 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From88€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 753 reviewsBased on 753 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Villa Carlton
  From116€Yömaksu

  Villa Carltonstars

  Salzburgin, Salzburg , Markus-sittikus-strasse 3 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 6 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 527 reviewsBased on 527 reviews

  Majoitustilaa on yhteensä 39 huonetta. Toimitilat muodostuvat 29 kahden hengen huoneet ja 10 sviitit. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa käytettäväksi hissin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Hotelli kuuluu matkapuhelinverkon kuuluvuusalueen piiriin. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Tiloissa on paikka polkupyörien säilytykseen. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  25  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä