Hotelleja kohteessa Salzburg

Katso sijainti kartassa.
Hotelleja kohteessa Salzburg

SalzburgFrom  59€

Tarjoushotellit Salzburg

 • NH Salzburg City
  From106€Yömaksu

  NH Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Franz-josef-strasse 26 - Kartta
  3,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 15 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1666 reviewsBased on 1666 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1988. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 140 huonetta. Tilat käsittävät 4 yhden hengen huoneet, 88 kahden hengen huoneet, 39 kolmen hengen huoneet ja 9 superior-huoneet. Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Vierailla on käytettävissään hissi. Joistain huoneista avautuu näköala Hotelli kauniiseen puutarhaan. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa pesulapalvelun. Hotelli tarjoaa polkupyörien vuokrausta. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Lemmikit ovat tervetulleita. Hotelli sallii suurenkin lemmikin tuomisen.

  Katso lisää
 • Der Salzburger Hof
  From136€Yömaksu

  Der Salzburger Hofstars

  Salzburgin, Salzburg , Kaiserschuetzenstrasse 1 - Kartta
  3,5/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 7 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 890 reviewsBased on 890 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1985. Hotelli saneerattiin vuonna 1993. Hotelli käsittää laajennusosan. Kokonaisuuteen kuuluu 4 laajennusosia. Laajennusosaan kuuluu 1 kerrosta. Majoitustilaa on yhteensä 47 huonetta. Tilat käsittävät 33 kahden hengen huoneet ja 13 sviitit. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen kassakaapin arvoesineiden säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle.

  Katso lisää
 • Hotel Sacher Salzburg
  From612€Yömaksu

  Hotel Sacher Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Schwarzstrasse 5-7 - Kartta
  4,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 1 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1568 reviewsBased on 1568 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1866. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Majoitustilaa on yhteensä 113 huonetta. Tilat käsittävät 14 yhden hengen huoneet, 12 junior-sviitit, 13 sviitit, 1 huone liikuntarajoitteiselle ja 33 superior-huoneet. Tästä viehättävästä hotellista käsin on hyvä tehdä niin kiertoajeluja kuin liikematkojakin. Julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön kaupan. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden rentoutua terassilla. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Pitempään viipyvillä on käytössään itsepalvelupesula. Sairastumisen varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen tilat polkupyörien säilyttämistä varten. Hotelli tarjoaa kätevän polkupyöränvuokrauspalvelun. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa asiakkailleem lastenhoitopalvelua pyynnöstä. Vieraat voivat vuokrata auton ja tutustua alueen nähtävyyksiin. Vieraat voivat käyttää hyväkseen lentokenttäkuljetusplavelua. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa asiakkailleen aamulehden kahvikupin kera nautittavaksi. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun.

  Katso lisää
 • Wyndham Grand Salzburg Conference Centre
  From105€Yömaksu

  Wyndham Grand Salzburg Conference CentrestarsGreenProgram Icon

  Salzburgin, Salzburg , Fanny-von-lehnert-strasse 7 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1614 reviewsBased on 1614 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1991. Hotelli entisöitiin kokonaan vuonna 2002. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 262 huonetta. Tilat käsittävät 221 kahden hengen huoneet, 9 sviitit ja 32 toimistohuoneet. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli julkisissa tiloissa on ilmastointi. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Valuutan voi vaihtaa valuutanvaihtopisteessä. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on lehtikioski. Tiloista löytyy kauppa. Käytettävissä on noutopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkaittensa käyttöön internet-yhteyden. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Käytössä on pesulapalvelu. Sairastumistapausten varalta vierailla on käytössään lääkäripalvelut. Hotelli tarjoaa pääsyn myös pyörätuolilla. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vierailla on käytössään kuntosalipalvelut. Kielitaitoinen henkilökunta vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Hotelli tarjoaa pikkolopalvelun. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Arcotel Castellani Salzburg
  From122€Yömaksu

  Arcotel Castellani Salzburgstars

  Salzburgin, Salzburg , Alpenstrasse 6 6 - Kartta
  4,3/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 492 reviewsBased on 492 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1642. Hotelli saneerattiin vuonna 2013. Majoitustilaa on yhteensä 153 huonetta. Tilat käsittävät 129 kahden hengen huoneet, 11 junior-sviitit, 4 sviitit ja 1 huone liikuntarajoitteiselle. Tämä suosittu hotelli tarjoaa täydellistä asumista niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa 24 tunnin vastaanottopalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vierailla on käytössään valuutanvaihtopalvelut. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat voivat rentoutua kauniissa puutarhassa. Ihastuttava terassi tarjoaa vieraille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringon lämmöstä. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Hotelli tarjoaa huonepalvelun. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Hotelli tarjoaa avuliaan, kielitaitoisen henkilökunnan, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja auttaa sisäänkirjautumisessa. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Lemmikit ovat tervetulleita. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Goldenes Theater Hotel
  From100€Yömaksu

  Goldenes Theater Hotelstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 13 - Kartta
  3,7/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 17 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 736 reviewsBased on 736 reviews

  Tästä keskeisellä paikalla Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa sijaitsevasta viehättävästä hotellista on lyhyt matka Kapuzinerberg-vuorelle ja Vanhaankaupunkiin, jossa voi ihailla upeita barokkirakennuksia ja historiallisia muistomerkkejä.Kauniisti lämpimin sävyin sisustetut, mukavat hotellihuoneet takaavat miellyttävän asumiskokemuksen.Päivänsä vieraat voivat käynnistää huoneen hintaan kuuluvalla aamiaisella. Hotellissa on myös ilmainen langaton Internet-yhteys.Lemmikkieläimet ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Hofwirt
  From74€Yömaksu

  Hofwirtstars

  Salzburgin, Salzburg , Schallmooser hauptstrasse 1 - Kartta
  3,8/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 4 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 854 reviewsBased on 854 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 1878. Hotelli saneerattiin vuonna 2007. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 60 huonetta. Toimitilat muodostuvat . Tämä suosittu hotelli sopii ihanteellisesti niin liike- kuin lomamatkailijoille. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseen. Vierailla on käytettävissään hissi. Vierailla on käytettävissään noutopalvelu.

  Katso lisää
 • Holiday Inn Salzburg City
  From136€Yömaksu

  Holiday Inn Salzburg Citystars

  Salzburgin, Salzburg , Sterneckstrasse 21 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 670 reviewsBased on 670 reviews

  Hotelli perustettiin vuonna 2006. Majoitustilaa on yhteensä 100 huonetta. Hotelli koostuu . Tämä hotelli toimii mainiosti alueelle tehtävien retkien tukikohtana. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Vaatesäilö on tarkoitettu asiakkaiden päällysvaatteiden säilyttämiseen. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Käytettävissä on noutopalvelu. Käytettävissä on pysäköintialue. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Tiloihin voi tuoda suuriakin lemmikkejä.

  Katso lisää
 • Crowne Plaza Salzburg The Pitter
  From181€Yömaksu

  Crowne Plaza Salzburg The Pitterstars

  Salzburgin, Salzburg , Rainerstrasse 6-8 - Kartta
   
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 1693 reviewsBased on 1693 reviews

  Hotelli rakennettiin vuonna 1864. Rakennus käsittää kokonaisuudessaan 199 huonetta. Tilat käsittävät 11 yhden hengen huoneet, 144 kahden hengen huoneet ja 6 sviitit. Tämä viehättävä hotelli on täydellinen valinta niin viikonloppumatkalle kuin pitempäänkin oleskeluun. Vierailla on käytettävissään 24 tunnin vastaanottopalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen turvallisen paikan arvoesineiden säilyttämiseksi. Hotelli tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaivattomaan valuutanvaihtoon. Hotelli tarjoaa vaatesäilön talvivaatteiden säilyttämistä varten. Lisämukavuutena vierailla on käytössään hissi. Vieraat arvostavat sitä, että paikan päältä löytyy kauppa. Hotelli tarjoaa noutopalvelun. Vierailla on käytössään internet-yhteys, jolla he voivat olla yhteydessä töihin tai kotiin. Vierailla on käytettävissään huonepalvelu. Hotelli tarjoaa asiakkailleen pesulapalvelun. Tiloihin on pyörätuolilla esteetön pääsy. Vieraat voivat pysäköidä autonsa paikan päälle. Vieraat voivat nauttia kuntosalilla hyvästä treenistä. Vieraat voivat kysyä avuliaalta, kielitaitoiselta henkilökunnalta suosituksia ja neuvoja. Hotelli tarjoaa päivän lehdet. Pikkolopalvelu tuo lisämukavuutta. Tiloihin saa tuoda lemmikin. Suuretkin lemmikit ovat sallittuja.

  Katso lisää
 • Austria Trend Hotel Salzburg West
  From111€Yömaksu

  Austria Trend Hotel Salzburg Weststars

  Salzburgin, Salzburg , Bundesstrasse 4 - Kartta
  3,9/5
  Asiakkaiden mielipiteitäbruges ikke i Finland 3 Mielipiteitä
  TripAdvisorin matka-arvosteluBased on 206 reviewsBased on 206 reviews

  Tämä tyylikäs ja hienostunut hotelli sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Salzburgissa.Kaupungin läntisestä osasta löytyvästä hotellista on 15 minuutin ajomatka keskustaan, jossa on runsaasti kiinnostavia nähtävyyksiä, ostosliikkeitä ja ravintoloita.Hotellilta on lyhyt matka lentokentälle, ja aivan vieressä on suuri ostoskeskus, joten hotellin sijainti on kätevä sekä loma- että liikematkaajien tarpeisiin.Avarat ja mukavat hotellihuoneet takaavat hyvät yöunet.Huoneiden varustukseen kuuluvat mm. tyynyvalikoima, laadukkaat palvelut sekä hygieniatuotteet.Liikematkaajat varmasti arvostavat hotellin valoisia, hyvinvarustettuja kokoushuoneita, joissa yritystilaisuus onnistuu varmasti.

  Katso lisää
 
[x]
Hotellit  1 - 10   bruges ikke i Finland  28  Hotelleja kohteessa Salzburg
Sivu  1  bruges ikke i Finland  3
 

Tietoja kohteesta Salzburg

  Salzburg is an Austrian city that is extremely popular with tourists for, among other things, being the city where Mozart was born. The city has two sites recognised by UNESCO as World Heritage, the old town of Salzburg and Schönbrunn Castle. The city has many tourist sights of great interest, including the residence of the Mozart family, where the composer lived. Today it is a museum that tells of the life of the great man. There are other important museums, too, including the Museum of Modern Art, the Silent Night Museum, the Cathedral Museum and the Museum of Modernity. Every year, Salzburg holds an important festival in summer dedicated to the music of Mozart and the dramatic work of Hugo von Hofmannsthal. Don't miss this marvellous city, full of charm, see Salzburg.

Kiinnostuksen kohteita

Suosituimmat hotellit alueella Salzburg

Hae toisesta kohteesta

Jos olet kiinnostunut tietystä alueesta tai kohteesta, hae täältä